panagis_89 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Αυτό το ξέρω...απλά επειδή δεν είχα την κάρτα SIM ρώτησα... Δες την καρτα σιμ και τσεκαρεις αν κλωνοποιειται.Οι υπολοιπες δεν εχουν προβλημα αρκει να μην ειναι 3G. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Αυτά τα θυμάμαι...είπαμε, έχω να κλωνοποιήσω 1-2 χρόνια, δεν το ξέχασα τελείως το άθλημα... Οπως και να χει, πρέπει να δω την κάρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Τείνουν να δίνουν όλοι usim (3G) κάποιες φορές στα συμβόλαια οπότε εάν δεν το γράφει πάνω, μόνο δοκιμάζοντας μπορείς να καταλάβεις αν κλωνοποιείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Τελικα 3G ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Μια απορεια. Οταν εχουμε 2 συσκευες που περιεχει η μια την σιμ 6912345678, και η αλλη συσκευη τον κλωνο της.. και σε παιρνει καποιος τηλεφωνο στη μια συσκευη,, το σηκωνεις,,μιλας,, και ταυτοχρονα καποιος αλλος παλι, παιρνει τηλεφωνο στο ιδιο νουμερο (θεωρητικα στην αλλη συσκευη),, χτυπαει κανονικα ή λεει πχ η κληση σας προωθειται? :confused: Επισης, πως κλωνοποιηται μια σιμ? Χρειαζεται ειδικη συσκευη η μεσω του τηλεφωνου? :worry: Επειδη ειναι και μεγαλο το θεμα με 100κατι σελιδες ισως και να εχουν απαντηθει αυτες οι ερωτησεις αλλα το προσπερνουσα παντα το συγκεκριμενο θεμα και δεν εχω ιδεα.. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Επισης, πως κλωνοποιηται μια σιμ? Χρειαζεται ειδικη συσκευη η μεσω του τηλεφωνου? :worry: Επειδη ειναι και μεγαλο το θεμα με 100κατι σελιδες ισως και να εχουν απαντηθει αυτες οι ερωτησεις αλλα το προσπερνουσα παντα το συγκεκριμενο θεμα και δεν εχω ιδεα.. :O Για να κλωνοποιησεις μια σιμ χρεαζεσαι μια ειδικη συσκευη οπως πχ σαν αυτη http://www.ebay.com/itm/New-6-1-Max-SIM-Cell-Phone-Magic-Super-Card-backup-/310331315771?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item484130163b. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Μια απορεια. Οταν εχουμε 2 συσκευες που περιεχει η μια την σιμ 6912345678, και η αλλη συσκευη τον κλωνο της.. και σε παιρνει καποιος τηλεφωνο στη μια συσκευη,, το σηκωνεις,,μιλας,, και ταυτοχρονα καποιος αλλος παλι, παιρνει τηλεφωνο στο ιδιο νουμερο (θεωρητικα στην αλλη συσκευη),, χτυπαει κανονικα ή λεει πχ η κληση σας προωθειται? καλο ειναι να αποφευγεις να εχεις δυο ιδια νουμερα ανοιχτα.... στο ερωτημα σου παντως η απαντηση ειναι οτι οταν μιλαει ο κλωνος και παρεις τηλεφωνο στον αλλο κλωνο, δεν χτυπαει... ....αναλογα βγαινει σημα κατελειμενου ή ο αυτοματος τηλεφωνητης ή οτι ο κατοχος θα ειδοποιηθει με μηνυμα.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 καλο ειναι να αποφευγεις να εχεις δυο ιδια νουμερα ανοιχτα.... Ε τοτε για ποιο λογο αξιζει να εχεις κλονισμενη σιμ? Σε περιπτωση κλοπης μηπως της μιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Ε τοτε για ποιο λογο αξιζει να εχεις κλονισμενη σιμ? Σε περιπτωση κλοπης μηπως της μιας? Προσωπικα, μιλουσα μια εποχη με 32 αριθμους με 1 cent/min Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Λοιπόν...επειδή τα φόρουμ είναι για ανταλλαγή απόψεων, και όχι για να τσακωνόμαστε... ένας από τους λόγους που κάνεις SIM Cloning είναι το backup... ένας άλλος είναι σε περίπτωση που θες να έχεις το ίδιο νούμερο σε δύο διαφορετικά σημεία και δεν θες να αλλάζεις συνέχεια κάρτα SIM... ένας άλλος λόγος είναι να εκμεταλλεύεσαι όλες τις προσφορές των εταιρειών... ένας άλλος λόγος είναι για τα παράνομα αισθήματα... εσύ όμως ξέρεις ποιες είναι οι ανάγκες σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Λοιπόν...επειδή τα φόρουμ είναι για ανταλλαγή απόψεων, και όχι για να τσακωνόμαστε... ένας από τους λόγους που κάνεις SIM Cloning είναι το backup... ένας άλλος είναι σε περίπτωση που θες να έχεις το ίδιο νούμερο σε δύο διαφορετικά σημεία και δεν θες να αλλάζεις συνέχεια κάρτα SIM... ένας άλλος λόγος είναι να εκμεταλλεύεσαι όλες τις προσφορές των εταιρειών... ένας άλλος λόγος είναι για τα παράνομα αισθήματα... εσύ όμως ξέρεις ποιες είναι οι ανάγκες σου... Δε νευριασα, απλως απαντησα στην ειρωνια με ειρωνια.:D Με καλυψες πληρως! Ευχαριστώ soublaki:) Neo24gr παιζει και να παρεξηγησα την προταση σου. Μαλλον εννουσες οτι το sim cloning ειναι και.. παρανομο και για αυτο δεν 'πρεπει' να το κανω.:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Δε νευριασα, απλως απαντησα στην ειρωνια με ειρωνια.:D Αν για κάθε λέξη που μας λέει ο άλλος στο φόρουμ παρεξηγούμαστε, πάει, τη χάσαμε τη μπάλα. Φιλικά πάντα Και το λέω εγώ που στο δρόμο τσακώνομαι συνέχεια. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 (edited) Το woron scan και το sim easy: https://rapidshare.com/files/409034532/Sim_Software.rar παρενθεση....βρηκα χρονο και πειραματιστηκα λιγο.....τα εργαλεια σου ειναι κορυφη... ειδικα η δυνατοτητα να "κοπιαρει" τον κλωνο με ολα του τα κλωνονουμερα :p :thanks: Edited January 16, 2012 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 παρενθεση....βρηκα χρονο και πειραματιστηκα λιγο.....τα εργαλεια σου ειναι κορυφη... ειδικα η δυνατοτητα να "κοπιαρει" τον κλωνο με ολα του τα κλωνονουμερα :p :thanks: Είναι χιλιοδοκιμασμένα και κατά τη γνώμη μου τα καλύτερα που έχω χρησιμοποιήσει γι' αυτό τα μάζεψα όλα σε ένα να μη ψάχνεστε! Τρεχάτε όμως γιατί μείνανε 6-7 μέρες ακόμη. Μετά το rapidshare θα μου τα σβήσει! ΥΓ.: Έχετε να προτείνετε κανένα filehost να μη σβήνει τα αρχεία των free users; Αν είναι να τα ανεβάσω εγώ ή κάποιος άλλος εκεί ώστε να μπορεί να τα βρει κάποιος και μετά από καιρό γιατί είναι χρήσιμα και σπάνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis333 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Kαλησπερα σε ολους. Θα παω Αγγλια και θα μεινω για αρκετους μηνες. Εχετε υποψη σας τι γινεται εκει με τις SIM ? Υπαρχει καποια αγγλικη εταιρεια κινητης της οποιας κλωνοποιουνται οι SIM ή ολοι δινουν τις καινουριες ? Ευχαριστω ! ΥΓ: :X Ψιλο-off-topic: :X Επισης θα ηθελα αν εχει καποιος εμπειρια να μου πει ποια εταιρεια εχει τα καλυτερα προγραμματα αν συνδυαζεται με την καλη SIM !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) Υπαρχει καποια αγγλικη εταιρεια κινητης της οποιας κλωνοποιουνται οι SIM ή ολοι δινουν τις καινουριες ? εχω δοκιμασει.....vodafone, O2, Tmobile, Orange, Lebara, ΒΤ, mobal....καμμια απο αυτες δεν κλωνοποιειται παλιοτερα ειχα 2 απο το Isle of Man που θεωρειτικα ειναι αγγικο εδαφος....αυτες κλωνοποιηθηκαν... αλλα ηταν ακριβες και τις εγκατελειψα.... μου ερχεται με το ταχυδρομειο μια giffgaff...ειμαι σιγουρος οτι δεν θα κλωνοποιεται και αυτη... ...η giffgaff ειναι εικονικη που καθεται στο δικτυο της Ο2....θα ενημερωσω αν τα καταφερω..... ΥΓ: :X Ψιλο-off-topic: :X Επισης θα ηθελα αν εχει καποιος εμπειρια να μου πει ποια εταιρεια εχει τα καλυτερα προγραμματα αν συνδυαζεται με την καλη SIM !! εχω μια ΒΤ και συντομα αυτην http://giffgaff.com/... αλλα οχι για να μιλαω με Ελλαδα... Edited January 26, 2012 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Το λινκ για το σιμ 7 το ανεβασα στο προηγουμενο μου ποστ! http://hotfile.com/dl/137526323/733dd0e/SIM_MAX_7.zip.html Για τους οδηγους εδω http://www.prolific.com.tw/support/files//IO%20Cable/PL-2303/Drivers%20-%20Generic/Windows/allinone/PL2303_Prolific_DriverInstaller_v1.5.0.zip Προσεξε ομως οι οδηγοι ειναι μονο για το τσιπακι pl2303. Αν εχεις αλλο δν κανουν και πρεπει ν κατεβασεις αλλους. Τπτ φιλε γι αυτο ειμαστε να βοηθαει ο ενας τον αλλο... Sent from my GT-I5801 Λοιπόν, Αφού ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους BabylonX και panagis_89 , για την βοήθειά τους, επανέρχομαι στο πρόβλημα που μου παρουσιάζεται και δεν μπορώ να λύσω με τίποτα. Έχοντας δοκιμάσει όλες τις λύσεις που μου πρότειναν τα παιδιά, με συνεχείς εγκαταστάσεις, απεγκαταστάσεις, προσπάθειες, σε διαφορετικά PC κλπ. κλπ., έφτασα στο συμπέρασμα ότι είτε είμαι εντελώς στούρνος (προσπαθώ ακόμα, με νύχια και με δόντια να το αποκλείσω) ή κάτι συμβαίνει με το δικό μου reader (το οποίο είναι αυτό ). Το οποίο παρεμπιπτόντως είχα ψάξει αρκετά (μέσω ερωτήσεων) για να καταλήξω εκεί. Τέλος Πάντων. Αυτό που θέλω να ζητήσω είναι αν μπορεί κάποιος που μένει προς τα βόρεια της Αττικής (χοντρικά) και το έχει κάνει να δουλέψει, να με βοηθήσει να το κάνω κι εγώ. Να βρεθούμε δηλαδή και να δω κι εγώ τι @#^#@%&$^& κάνω λάθος, ή να μου προτείνει το δικό του reader που δουλεύει να πάρω κι εγώ ένα να βρω την υγειά μου. Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας, αλλά έχω φάει ώρες και ώρες προσπαθειών και δεν έχω καταφέρει τίποτα. Έχω σπαστεί όσο να’ ναι και θέλω πάση θυσία να το κάνω να δουλέψει. Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 (edited) Λοιπόν, Αφού ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους BabylonX και panagis_89 , για την βοήθειά τους, επανέρχομαι στο πρόβλημα που μου παρουσιάζεται και δεν μπορώ να λύσω με τίποτα. Έχοντας δοκιμάσει όλες τις λύσεις που μου πρότειναν τα παιδιά, με συνεχείς εγκαταστάσεις, απεγκαταστάσεις, προσπάθειες, σε διαφορετικά PC κλπ. κλπ., έφτασα στο συμπέρασμα ότι είτε είμαι εντελώς στούρνος (προσπαθώ ακόμα, με νύχια και με δόντια να το αποκλείσω) ή κάτι συμβαίνει με το δικό μου reader (το οποίο είναι αυτό ). Το οποίο παρεμπιπτόντως είχα ψάξει αρκετά (μέσω ερωτήσεων) για να καταλήξω εκεί. Τέλος Πάντων. Αυτό που θέλω να ζητήσω είναι αν μπορεί κάποιος που μένει προς τα βόρεια της Αττικής (χοντρικά) και το έχει κάνει να δουλέψει, να με βοηθήσει να το κάνω κι εγώ. Να βρεθούμε δηλαδή και να δω κι εγώ τι @#^#@%&$^& κάνω λάθος, ή να μου προτείνει το δικό του reader που δουλεύει να πάρω κι εγώ ένα να βρω την υγειά μου. Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας, αλλά έχω φάει ώρες και ώρες προσπαθειών και δεν έχω καταφέρει τίποτα. Έχω σπαστεί όσο να’ ναι και θέλω πάση θυσία να το κάνω να δουλέψει. Καλημέρα στην παρέα και απο μένα Παρακολουθώ το θέμα εδώ και πολύ καιρό μπας και βγάλω άκρη μιας και μπήκα στην διαδικασία να πάρω απο ebay τον εξοπλισμό (reader και sim) αλλά στην πορεία διαπίστωσα ότι ίσως επειδή είχα καινούργιες σιμ δεν κλονοποιούταν καμία. Για την τιμή των όπλων δοκίμασα και σε κάτι παλιές που είχα αλλά και εκεί δεν κατάφερα κάτι. Για να μην σας ταλαιπωρώ όμως μιας και για την τιμή των όπλων συνεχίζω να το ψάχνω.... ερώτηση πως και που βρίσκουμε ποιό είναι αυτό το τσιπακι pl2303, και κάτι ακόμη αυτή η giffgaff τι κάνει? Ευχαριστώ!!! Edited January 28, 2012 by anonimos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Λοιπόν, Αφού ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους BabylonX και panagis_89 , για την βοήθειά τους, επανέρχομαι στο πρόβλημα που μου παρουσιάζεται και δεν μπορώ να λύσω με τίποτα. Έχοντας δοκιμάσει όλες τις λύσεις που μου πρότειναν τα παιδιά, με συνεχείς εγκαταστάσεις, απεγκαταστάσεις, προσπάθειες, σε διαφορετικά PC κλπ. κλπ., έφτασα στο συμπέρασμα ότι είτε είμαι εντελώς στούρνος (προσπαθώ ακόμα, με νύχια και με δόντια να το αποκλείσω) ή κάτι συμβαίνει με το δικό μου reader (το οποίο είναι αυτό ). Το οποίο παρεμπιπτόντως είχα ψάξει αρκετά (μέσω ερωτήσεων) για να καταλήξω εκεί. Τέλος Πάντων. Αυτό που θέλω να ζητήσω είναι αν μπορεί κάποιος που μένει προς τα βόρεια της Αττικής (χοντρικά) και το έχει κάνει να δουλέψει, να με βοηθήσει να το κάνω κι εγώ. Να βρεθούμε δηλαδή και να δω κι εγώ τι @#^#@%&$^& κάνω λάθος, ή να μου προτείνει το δικό του reader που δουλεύει να πάρω κι εγώ ένα να βρω την υγειά μου. Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας, αλλά έχω φάει ώρες και ώρες προσπαθειών και δεν έχω καταφέρει τίποτα. Έχω σπαστεί όσο να’ ναι και θέλω πάση θυσία να το κάνω να δουλέψει. Όταν συνδέεις το στικακι στον υπολογιστή το αναγνωρίζει κανονικά στην διαχείριση συσκευών; Αν ναι τότε οι drivers έχουν μπει κανονικά και το πρόβλημα πιθανότατα είναι στο ότι ο υπολογιστής δίνει διεύθυνση usb μεγαλύτερη του 8. Για να μπορέσουν τα προγράμματα να το διαβάσουν πρεπει το εύρος διευθύνσεων να είναι μεταξύ 1 και 8. Οπότε κοίτα στις ιδιότητες της συσκευής τι διεύθυνση δίνει ο υπολογιστής και δώσε χειροκίνητα την 1. Μετά απ αυτό θα δουλέψει κανονικά. Αλλιώς παίζει η συσκευή να έχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Όταν συνδέεις το στικακι στον υπολογιστή το αναγνωρίζει κανονικά στην διαχείριση συσκευών; Αν ναι τότε οι drivers έχουν μπει κανονικά και το πρόβλημα πιθανότατα είναι στο ότι ο υπολογιστής δίνει διεύθυνση usb μεγαλύτερη του 8. Για να μπορέσουν τα προγράμματα να το διαβάσουν πρεπει το εύρος διευθύνσεων να είναι μεταξύ 1 και 8. Οπότε κοίτα στις ιδιότητες της συσκευής τι διεύθυνση δίνει ο υπολογιστής και δώσε χειροκίνητα την 1. Μετά απ αυτό θα δουλέψει κανονικά. Αλλιώς παίζει η συσκευή να έχει πρόβλημα. Έχω γράψει και σε προηγούμενα post πως το στικάκι αναγνωρίζεται κανονικά, και αν και αρχικά ο υπολογιστής όντως δίνει port 9, εγώ το αλλάζω σε port 2. Η αλήθεια είναι δεν έχω δοκιμάσει να δώσω την 1 (καθώς είναι πιασμένη και δεν μου δίνει την επιλογή για την 1), οπότε αν η προτροπή σου για την 1 δεν είναι τυχαία και έχει κάποιο υπόβαθρο που δεν ξέρω και δεν έχω ξανακούσει στις δεκάδες αυτές σελίδες του θέματος, μπορείς να μου πεις πως θα της δώσω χειροκίνητα την 1? Πάντως η συσκευή μάλλον δεν έχει πρόβλημα καθώς δεν πήρα μία, αλλά τρεις (και για 2 φίλους) και καμμία τους δεν παίζει (οι φίλοι φυσικά βρίζουν..... :O) Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Έχω γράψει και σε προηγούμενα post πως το στικάκι αναγνωρίζεται κανονικά, και αν και αρχικά ο υπολογιστής όντως δίνει port 9, εγώ το αλλάζω σε port 2. Η αλήθεια είναι δεν έχω δοκιμάσει να δώσω την 1 (καθώς είναι πιασμένη και δεν μου δίνει την επιλογή για την 1), οπότε αν η προτροπή σου για την 1 δεν είναι τυχαία και έχει κάποιο υπόβαθρο που δεν ξέρω και δεν έχω ξανακούσει στις δεκάδες αυτές σελίδες του θέματος, μπορείς να μου πεις πως θα της δώσω χειροκίνητα την 1? Πάντως η συσκευή μάλλον δεν έχει πρόβλημα καθώς δεν πήρα μία, αλλά τρεις (και για 2 φίλους) και καμμία τους δεν παίζει (οι φίλοι φυσικά βρίζουν..... :O) Θα συμφωνησω με τα οσα εγραψε ο φιλος απο πανω drillgr.τ ιδιο εκανα και εγω. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Θα συμφωνησω με τα οσα εγραψε ο φιλος απο πανω drillgr.τ ιδιο εκανα και εγω. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Mα panagis_89, αυτό ακριβώς απάντησα. Δηλαδή ότι έχω κάνει όλα όσα μου έχετε πει κατά καιρούς, εσύ, ο BabylonX και ο drillgr. Απλά αντί να το βάζω στο port 1 (γιατί δεν μου το δίνει διαθέσιμο) το βάζω στο port 2 που είναι το μόνο διαθέσιμο από τα ports 1-8. Αν για κάποιο λόγο (που δεν ξέρω) πρέπει να το βάλω συγκεκριμένα στο port 1, ζήτησα απλά να μου το εξηγήσετε γιατί πρέπει να το κάνω και κυρίως ΠΩΣ. Γιατί όπως σας έχω πει και σε προηγούμενα post, ενώ έχω διαβάσει και κάνει όλα όσα έχουν συζητηθεί εδώ και με έχετε συμβουλέψει, αξακολουθώ να μην βγάζω άκρη. Και φυσικά το εκτιμώ ιδιαίτερα ότι βοηθάτε ακόμα και τώρα.... Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Mα panagis_89, αυτό ακριβώς απάντησα. Δηλαδή ότι έχω κάνει όλα όσα μου έχετε πει κατά καιρούς, εσύ, ο BabylonX και ο drillgr. Απλά αντί να το βάζω στο port 1 (γιατί δεν μου το δίνει διαθέσιμο) το βάζω στο port 2 που είναι το μόνο διαθέσιμο από τα ports 1-8. Αν για κάποιο λόγο (που δεν ξέρω) πρέπει να το βάλω συγκεκριμένα στο port 1, ζήτησα απλά να μου το εξηγήσετε γιατί πρέπει να το κάνω και κυρίως ΠΩΣ. Γιατί όπως σας έχω πει και σε προηγούμενα post, ενώ έχω διαβάσει και κάνει όλα όσα έχουν συζητηθεί εδώ και με έχετε συμβουλέψει, αξακολουθώ να μην βγάζω άκρη. Και φυσικά το εκτιμώ ιδιαίτερα ότι βοηθάτε ακόμα και τώρα.... λοιπον αν μπορεις ανεβασε ενα screenshot απο τις συσκευες σου στην διαχειριση συσκευων που να φαινεται το usb που θελουμε. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 λοιπον αν μπορεις ανεβασε ενα screenshot απο τις συσκευες σου στην διαχειριση συσκευων που να φαινεται το usb που θελουμε. Να και το Screenshot.... http://img163.imageshack.us/img163/8278/devicemanagerh.jpg Uploaded with ImageShack.us Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 στην usb port 2 θα πρεπει να ειναι ωστε να δουλεψει.Εαν απο τις ιδιοτητες του ειναι στην 2 τοτε απο αυτο το θεμα εισαι οκ.Το επομενο βημα ειναι το προγραμμα, θα χρησιμοποιησεις αυτο που σου εδωσα. Επισης για ανεφερε παλι πιο μοντελο εχεις? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts