Polas Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 (edited) Χαίρεται! Έκανα φορητότητα αριθμού από q σε what's up για να μπορέσω να αντιγράψω τη sim μου στην super sim που έχω και το συμβόλαιο της cosmote.. Αν και το συμβόλαιο αντιγράφτηκε το what's up πετάει can not find ki...:( Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος αντιγραφής της Sim?? Edited August 5, 2011 by Polas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Χαίρεται! Γνωρίζει κανείς αν οι 3g sim κάρτες αντιγράφονται, ώστε να την αντιγράψω σε μία super sim και αν ναι πώς; Ευχαριστω!!!:) Δεν αντιγράφονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Αγαπητά μέλη, αν και ανέτρεξα σε προηγούμενα posts, δε βρήκα κάποια απάντηση σχετική με το ερώτημά μου: έχω τις επαφές μου περασμένες στη κάρτα sim (περίπου 130 επαφές) καθώς επίσης και έναν μικρό αριθμό sms (λιγότερα από20). Την κάρτα την έχω περίπου 3-4 χρόνια κοντά. Θα πρέπει να κάνω αίτηση αλλαγής στην Cosmote ή μπορώ να την αφήσω κάποια χρονάκια ακόμα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Για ποιο λόγο να αντικαταστήσεις την κάρτα SIM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Για ποιο λόγο να αντικαταστήσεις την κάρτα SIM; Σε περίπτωση που μπορεί να επιφέρει δυσλειτουργίες στη συσκευή και ίσως να χάνονταν και οι επαφές που είναι αποθηκευμένες σε αυτή. Μήπως λες, είμαι υπερβολικός; :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Ξέρω κάποιους που έχουν κάρτες SIM εποχής Panafon και Telestet, αν σε ανακουφίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostastnt Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Ανα πασα στιγμη μπορει η καρτα να τα παιξει.. Για αυτο να παιρνεις backup ειτε ειναι παλια ειτε καινουρια καρτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Ξέρω κάποιους που έχουν κάρτες SIM εποχής Panafon και Telestet, αν σε ανακουφίζει. Η αλήθεια είναι πως ξέρω κι εγώ 2-3 τέτοιες περιπτώσεις, αλλά να υποθέσω πως έχουν λίγες επαφές περασμένες και δεν τους πολυενδιαφέρει το backup ή η απώλειά τους.. Ανα πασα στιγμη μπορει η καρτα να τα παιξει.. Για αυτο να παιρνεις backup ειτε ειναι παλια ειτε καινουρια καρτα :) Αυτό μου το έχουν πει και στη στο σέρβις της ΝΟΚΙΑ. Θα πρέπει σε κάποια φάση να το κάνω κι αυτό για να μη βρεθώ προ απροόπτου... Πάντως ευχαριστώ και τους 2 σας παιδιά για τις κατατοπιστικές απαντήσεις και το χρόνο που διαθέσατε. :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Έχω έναν καρτοκινητό wind και ένα watch up που μόλις αγόρασα. Η καρτα wind λεει επάνω 32K και το serial τελειωνει σε j32a. To watch up δε ξερω αν είναι 32K ή 64K. Κλονωποιούνται αυτές οι κάρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Έχω έναν καρτοκινητό wind και ένα watch up που μόλις αγόρασα. Η καρτα wind λεει επάνω 32K και το serial τελειωνει σε j32a. To watch up δε ξερω αν είναι 32K ή 64K. Κλονωποιούνται αυτές οι κάρτες? Τα καρτοκινητά αν δεν κάνω λάθος, γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ με κλωνοποιήσεις, κλωνοποιούνται όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Τα καρτοκινητά αν δεν κάνω λάθος, γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ με κλωνοποιήσεις, κλωνοποιούνται όλα. Κάπου διάβασα οι WIND που τελειώνουν σε j32a δε κλωνοποιούνται σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Κάπου διάβασα οι WIND που τελειώνουν σε j32a δε κλωνοποιούνται σωστά. Μια χαρά κλωνοποιούνται http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2262314#post2262314 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Μια χαρά κλωνοποιούνται http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2262314#post2262314 Να'σαι καλά σε ευχαριστώ. Θα παραγγείλω μια κάρτα 16in1 και θα αρχίσω τα πειράματα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Μπορω να κλονοποιησω μια καρτα sim της wind ωστε να εχω 2 με το ιδιο νουμερο? Εχω ενα sgs II και ενα νοκια 1616 και θελω στη δουλεια να παιρνω το 1616 γιατι το αλλο το φοβαμαι. Αλλα δε θελω συνεχεια να αλλαζω sim καθε μερα. Στη wind μου ζητανε 2 ευρω καθε μηνα για αυτη τη διαδικασια. Μπορω να το κανω μονος μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Μπορω να κλονοποιησω μια καρτα sim της wind ωστε να εχω 2 με το ιδιο νουμερο? Εχω ενα sgs II και ενα νοκια 1616 και θελω στη δουλεια να παιρνω το 1616 γιατι το αλλο το φοβαμαι. Αλλα δε θελω συνεχεια να αλλαζω sim καθε μερα. Στη wind μου ζητανε 2 ευρω καθε μηνα για αυτη τη διαδικασια. Μπορω να το κανω μονος μου? Αν ειναι συμβολαιο και ειναι παλια η σιμ, μαλλον γινεται.Αν ειναι προσφατη η σιμ δεν γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Συμβολαιο ειναι, πως θα δω αν ειναι παλια η νεα η sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Περυσι το Γενάρη έβρισκες με τα κιάλια παλιές κάρτες σε συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Συμβολαιο ειναι, πως θα δω αν ειναι παλια η νεα η sim? Απο πότε την έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 (edited) Ποιο είναι το πιο καλό πρόγραμμα και η αντίστοιχη έκδοση του για να σκανάρουμε μια καρτα? edit: Τελικά χρησιμοποίησα το magicsim 25.5 και reader το cas3 της duolabs και μου διαβασε κανονικά μια cosmote what's up. Απλα δε ξέρω αν θα μου διαβάσει κανονικά το f2g2 γιατι είναι j32a. Τώρα περιμένω την 16in1 να μου έρθει και να το δοκιμάσω!! Edited September 30, 2011 by bfc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Ποιο είναι το πιο καλό πρόγραμμα και η αντίστοιχη έκδοση του για να σκανάρουμε μια καρτα? edit: Τελικά χρησιμοποίησα το magicsim 25.5 και reader το cas3 της duolabs και μου διαβασε κανονικά μια cosmote what's up. Απλα δε ξέρω αν θα μου διαβάσει κανονικά το f2g2 γιατι είναι j32a. Τώρα περιμένω την 16in1 να μου έρθει και να το δοκιμάσω!! Εκανες τίποτα με την 16in 1 μιά και ενδιαφέρομαι να ξανα-αντιγραψω μετά από χρόνια την sim μου (εχω ήδη την 16σε 1 καρτα καθως και το reader αλλά επίσης διαθέτω Cas interface 3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Εκανες τίποτα με την 16in 1 μιά και ενδιαφέρομαι να ξανα-αντιγραψω μετά από χρόνια την sim μου (εχω ήδη την 16σε 1 καρτα καθως και το reader αλλά επίσης διαθέτω Cas interface 3) Μου ήρθε σήμερα η άδεια 16in1 κάρτα μου (κόστος με μεταφορικά 1,10€). Διάβασα την What's UP και το f2g2 με το cas 3 και τις έγραψα κανονικά στην άδεια κάρτα και παίζει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Λοιπόν, αποφάσισα να βάλω την 16 in 1 στο Samsung Galaxy S II και όλα δείχνουν εντάξει εκτός από τα εξερχόμενα sms. Με την συσκευή αυτή δεν μπορώ να στείλω sms πράγμα που δεν συμβαίνει με την ίδια κάρτα σε άλλες συσκευές. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) Λοιπόν, αποφάσισα να βάλω την 16 in 1 στο Samsung Galaxy S II και όλα δείχνουν εντάξει εκτός από τα εξερχόμενα sms. Με την συσκευή αυτή δεν μπορώ να στείλω sms πράγμα που δεν συμβαίνει με την ίδια κάρτα σε άλλες συσκευές. Καμιά ιδέα? Θα πας στις ρυθμίσεις του κέντρου μηνυμάτων και θα σβήσεις τα κενά που έχουν δημιουργηθεί μετά τον αριθμό του κέντρου μηνυμάτων, ώστε στο κέντρο μηνυμάτων να υπάρχει μόνο το +30 και ο αριθμός του SMSC, για αυτό δεν σου στέλνει SMS, είναι γνωστό Bug των Cloning Καρτών 16 in 1 και εμφανίζεται μόνο με SmartPhones. Edited October 17, 2011 by Dromeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Πράγματι, είχε προσθέσει δύο μηδενικά μετά τον αριθμό κέντρου μηνυμάτων. Μόλις τα αφαίρεσα δούλεψε κανονικά. Ευχαριστώ για την βοήθεια! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Επανέρχομαι διότι κάθε φορά που αλλάζω νουμερο μέσω του sdk menu, ο αριθμός του κέντρου μηνυμάτων απορυθμίζεται. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει μόνιμα η διόρθωση ώστε να μην είμαι αναγκασμένος να διορθώνω τον αριθμό κάθε φορά που αλλάζω νούμερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts