kostastnt Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Κάτι για αυτομάτη εναλλαγή δεν έχει... Τα κέντρα μηνυμάτων δουλεύουν μια χαρά... Να πω ότι η κάρτα δουλεύει σε iphone 3gs... Σε ένα k750i που την δοκίμασα όταν αλλάζεις νούμερο είναι σαν να τρώει restart το τηλέφωνο αλλά δουλεύει μια χαρά κι εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_kall Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 παιδια εχω αντιγραψει τις 2 καρτες μου και αφου εχω φιαξει τα dat αρχεια οταν παταω εγραφη μου βγαζει invalid version! μιλαμε για την super sim με τον διαφανο reader και το σιμ σκανερ 4,8 καμια ιδεα??????????????????????:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostastnt Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 ψάξε για magicsim 25.5... Ή sim easy 8 που κάνει και verify στο dat... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_kall Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 αφου καταφερα να αντιγραψω 2 νουμερακια στο μενου της stk αναφερει ενα μενου σαν display set με επιλογες not display main -display- additional ξερει καποιος τι ακριβως κανουν γιατι δεν βγαζω ακρη??:wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Δες το ποστ μου #1474. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_kall Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Δες το ποστ μου #1474. οκ...δεν το ειχα προσεξει....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antsir Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να κάνει μία sim από 2 αριθμούς Κοσμοκάρτα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να κάνει μία sim από 2 αριθμούς Κοσμοκάρτα. Ευχαριστώ. Κάποιο μαγαζί συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη δε γνωρίζω. Υπάρχει βέβαια το 9volto.gr το οποίο αναλαμβάνει τέτοια εργασία αλλά σε χρεώνει 50€ αν θυμάμαι καλά. Η διαδικασία πάντως δεν είναι δύσκολη, οπότε θα σου πρότεινα να παραγγείλεις τον εξοπλισμό από ebay(περί τα 10€) και να το προσπαθήσεις μόνος σου. Εκτός κι αν ζητήσεις τη βοήθεια από κάποιο μέλος του myphone.gr που είναι στη Θεσσαλονίκη και είναι γνώστες και υπάρχουν αρκετοί μπορώ να πω. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antsir Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Κάποιο μαγαζί συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη δε γνωρίζω. Υπάρχει βέβαια το 9volto.gr το οποίο αναλαμβάνει τέτοια εργασία αλλά σε χρεώνει 50€ αν θυμάμαι καλά. Η διαδικασία πάντως δεν είναι δύσκολη, οπότε θα σου πρότεινα να παραγγείλεις τον εξοπλισμό από ebay(περί τα 10€) και να το προσπαθήσεις μόνος σου. Εκτός κι αν ζητήσεις τη βοήθεια από κάποιο μέλος του myphone.gr που είναι στη Θεσσαλονίκη και είναι γνώστες και υπάρχουν αρκετοί μπορώ να πω. Ευχαριστώ πολύ, μάλλον σκέφτομαι την βοήθεια από μέλος του φόρουμ, θα ψάξω ή αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiotaki1988 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 παιδια εχω μια ερωτηση. εχω ολες τις επαφες μου στο outlook και θελω να τις περασω στη sim μου.πως μπορω να το κανω αυτο χωρις να χρησιμοποιήσω καποιο κινητο ???? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 παιδια εχω μια ερωτηση. εχω ολες τις επαφες μου στο outlook και θελω να τις περασω στη sim μου.πως μπορω να το κανω αυτο χωρις να χρησιμοποιήσω καποιο κινητο ???? ευχαριστω πολυ Δεν ξέρω αν γίνεται μέσω του SIM Reader που χρησιμοποιείται για το SIM Cloning, πάντως να σου υπενθυμίσω ότι αν σε ένα όνομα επαφής έχεις π.χ. σταθερό και κινητό, τότε στη SIM θα περαστούν ως 2 επαφές και όχι ως 1.:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 (edited) Δεν ξέρω αν γίνεται μέσω του SIM Reader που χρησιμοποιείται για το SIM Cloning... γινεται....θελει λιγο δουλεια + Έχω την εντύπωση μετά από 2 μέρες λειτουργίας ότι δεν έχει δυνατό σήμα... . δεν υπαρχει τετοια περιπτωση...χρεισιμοποιω αρκετα χρονια κλωνους....και κανω παρα πολλα ταξιδια... Edited November 29, 2010 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 (edited) Να κανω δυο ερωτησουλες...οι sim της Vodafone εξακολουθουν να ΜΗΝ κλωνοποιουνται?? 2η...ερωτηση.. Αν κλωνοποιουνται οι Κοσμοτε και η wind .. ειναι δυνατον να μπορεις σε μια καρτα σιμ να περασεις πχ 1 κοσμοτε και μια wind και να δουλευουν ταυτοχρονα? η μονο η μια η γραμμη θα μπορει να ειναι ενεργοποιημενη αναλογα ποια θες?.. Edited November 29, 2010 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Να κανω δυο ερωτησουλες...οι sim της Vodafone εξακολουθουν να ΜΗΝ κλωνοποιουνται?? 2η...ερωτηση.. Αν κλωνοποιουνται οι Κοσμοτε και η wind .. ειναι δυνατον να μπορεις σε μια καρτα σιμ να περασεις πχ 1 κοσμοτε και μια wind και να δουλευουν ταυτοχρονα? η μονο η μια η γραμμη θα μπορει να ειναι ενεργοποιημενη αναλογα ποια θες?.. 1) Ακόμη εξακολουθούν να μην κλωνοποιούνται. 2) Μπορείς να περάσεις έναν αριθμό Cosmote κι έναν WIND αλλά δεν θα λειτουργούν ταυτόχρονα αλλά μόνο μια από τις δύο γραμμές, όποια θέλεις. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση κομβικής σημασίας για κάποιον που ξέρει τα τεχνικά θέματα πίσω από το cloning. Το θέμα με την κλωνοποιήση των καρτών έχει να κάνει προφανώς με την τεχνολογία που είναι αυτές κωδικοποιημένες. Το να δούμε μια sim vodafone να κλωνοποιείται (γι' αυτούς που γνωρίζουν τα τεχνικά) είναι θέμα ... χρόνου (όπως συνέβη με τα κλειδώματα του dvd και του blu ray) ή είναι πρακτικώς αδύνατο να συμβεί και να μην περιμένουμε άδικα; Εννοώ υπάρχει έρευνα που στοχεύει να σπάσει το κλείδωμα των καρτών vodafone και να μας επιτρέψει κάποτε να τις κλωνοποιήσουμε ή είναι σαφές ότι είναι 100% αδύνατο λόγω του τρόπου κατασκευής τους και δεν θα υπάρξει ΠΟΤΕ δυνατόητα κλωδνοποίησης; Ευχαριστώ Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Δεν γίνεται γιατί ο αλγόριθμος είναι μεταβλητός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Δεν υπάρχει περίπτωση να σπάσει. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά γύρω στο 2000 και δεν έχει γίνει τίποτα. Και όχι ότι πριν έσπαγε (ο ίδιος αλγόριθμος ήταν και στις πρώτες κάρτες, δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικό) απλά οι πρώτες κάρτες είχαν bug το οποίο μας επέτρεπε να τον σπάσουμε. Αλλιώς σαν φιλοσοφία αλγορίθμου, δε σπάει. Είναι τύπου AES όπου άλλο είναι το κλειδί κωδικοποίησης και άλλο το κλειδί αποκωδικοποίησης. Έτσι δεν μπορείς να βρεις τα κλειδιά μέσω των κλασσικών τεχνικών σπασίματως κωδικοποίησης. Και όχι, το "ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει" δεν ισχύει. Είναι μύθος. Βλέπε PSP3000, PS3, οι νέες κάρτες sim που κυκλοφορούν τόσα χρόνια, οι κάρτες της nova (που έπρεπε να περάσουν 10 χρόνια και να βγει irdeto3 για να σπάσουν) και άλλα πολλά. Το συμπέρασμα είναι ότι αν κάποια εταιρία το αποφασίσει μπορεί να κάνει πραγματικά αδύνατο το σπάσιμο της τεχνολογίας της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Δεν υπάρχει περίπτωση να σπάσει. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά γύρω στο 2000 και δεν έχει γίνει τίποτα. Και όχι ότι πριν έσπαγε (ο ίδιος αλγόριθμος ήταν και στις πρώτες κάρτες, δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικό) απλά οι πρώτες κάρτες είχαν bug το οποίο μας επέτρεπε να τον σπάσουμε. Αλλιώς σαν φιλοσοφία αλγορίθμου, δε σπάει. Είναι τύπου AES όπου άλλο είναι το κλειδί κωδικοποίησης και άλλο το κλειδί αποκωδικοποίησης. Έτσι δεν μπορείς να βρεις τα κλειδιά μέσω των κλασσικών τεχνικών σπασίματως κωδικοποίησης. Και όχι, το "ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει" δεν ισχύει. Είναι μύθος. Βλέπε PSP3000, PS3, οι νέες κάρτες sim που κυκλοφορούν τόσα χρόνια, οι κάρτες της nova (που έπρεπε να περάσουν 10 χρόνια και να βγει irdeto3 για να σπάσουν) και άλλα πολλά. Το συμπέρασμα είναι ότι αν κάποια εταιρία το αποφασίσει μπορεί να κάνει πραγματικά αδύνατο το σπάσιμο της τεχνολογίας της. Για μενα προσπικα το sim cloning ειναι πολυ μεγαλο εργαλειο και το οτι καποιες καρτες δεν σπανε πχ ολη η vodafone, με αποτρεπει στο να παω στο δικτυο τους διοτι μου στερουν λειτουργικοτητα. Αστους να χαιρονται την καλη κωδικοποιηση. Ειδανε και αλλοι χαΐρι με τετοιες λογικες (ubisoft και starforce κλειδωμα). Επισης η sony το οτι το ps ειχε τετοια απηχηση ανα τα χρονια και ανεβηκε τοσο δεν οφειλεται παρα στο γεγονος οτι τα ps1/2 εσπαγαν για την πλακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Δυσάρεστα μαντάτα. Άρα για τον αιώνα τον άπαντα η μία θέση sim θα είναι αφιερωμένη στην vodafone. End of story. Περίμενα μια απάντηση του τύπου ότι ΚΑΠΟΤΕ μπορεί να σπάσει... :( Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Δυσάρεστα μαντάτα. Άρα για τον αιώνα τον άπαντα η μία θέση sim θα είναι αφιερωμένη στην vodafone. End of story. Περίμενα μια απάντηση του τύπου ότι ΚΑΠΟΤΕ μπορεί να σπάσει... :( Μονη λυση τα dual-sim κινητα, δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Για μενα προσπικα το sim cloning ειναι πολυ μεγαλο εργαλειο και το οτι καποιες καρτες δεν σπανε πχ ολη η vodafone, με αποτρεπει στο να παω στο δικτυο τους διοτι μου στερουν λειτουργικοτητα. Αστους να χαιρονται την καλη κωδικοποιηση. Ειδανε και αλλοι χαΐρι με τετοιες λογικες (ubisoft και starforce κλειδωμα). Επισης η sony το οτι το ps ειχε τετοια απηχηση ανα τα χρονια και ανεβηκε τοσο δεν οφειλεται παρα στο γεγονος οτι τα ps1/2 εσπαγαν για την πλακα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε όλα. Όποιος κλείδωσε καλά αυτό που έφτιαξε είναι ο μοναδικός χαμένος. Εκτος από ελάχιστες εξαιρέσεις. Και γω η vodafone είναι η μοναδική εταιρια που δεν είμαι και δε σκοπεύω να γίνω συνδρομητής γι αυτό το λόγο. Δυσάρεστα μαντάτα. Άρα για τον αιώνα τον άπαντα η μία θέση sim θα είναι αφιερωμένη στην vodafone. End of story. Περίμενα μια απάντηση του τύπου ότι ΚΑΠΟΤΕ μπορεί να σπάσει... :( Συνήθως όταν οι οργανισμοί/εταιρίες βγάζουν νέους αλγόριθμους οι παλιοί με κάποιο μαγικό τρόπο σπάνε! ;) Ο νοων νοήτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Συνήθως όταν οι οργανισμοί/εταιρίες βγάζουν νέους αλγόριθμους οι παλιοί με κάποιο μαγικό τρόπο σπάνε! ;) Ο νοων νοήτο. Με μπέρδεψες φίλε, πριν είπες ότι "Δεν υπάρχει περίπτωση να σπάσει" και τώρα λες ότι σε μια νέα έκδοση του αλγόριθμου μπορεί να υπάρχει φως στο τούνελ.... Μακάρι να είναι το δεύτερο :) Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Με μπέρδεψες φίλε, πριν είπες ότι "Δεν υπάρχει περίπτωση να σπάσει" και τώρα λες ότι σε μια νέα έκδοση του αλγόριθμου μπορεί να υπάρχει φως στο τούνελ.... Μακάρι να είναι το δεύτερο :) Ναι γιατί όταν βγαίνει καινούργιος αλγόριθμος πρέπει να πληρώσεις για να αλλάξεις τις κάρτες και το hardware σου για να τον υποστηρίζει. Πχ όταν έβγαινε το irdeto 3 έσπασε το irdeto 2 με τις gama card. Γιατί αν οι κάρτες του irdeto 2 δε σπάνε ποιός ο λόγος να πληρώσει πχ η Multichoice την irdeto για να αλλάξει τις παλιές κάρτες με καινούργιες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Ναι γιατί όταν βγαίνει καινούργιος αλγόριθμος πρέπει να πληρώσεις για να αλλάξεις τις κάρτες και το hardware σου για να τον υποστηρίζει. Πχ όταν έβγαινε το irdeto 3 έσπασε το irdeto 2 με τις gama card. Γιατί αν οι κάρτες του irdeto 2 δε σπάνε ποιός ο λόγος να πληρώσει πχ η Multichoice την irdeto για να αλλάξει τις παλιές κάρτες με καινούργιες; Άρα με βάση το σκεπτικό σου, απ' ότι καταλαβαίνουν ΚΑΠΟΙΟΙ (ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ) έχουν τη δυνατότητα να κλωνοποιούν τις sim vodafone (όπως έχει για παράδειγμα δυνατότητα η irdeto να μετατρέπει τις v2 σε v3 για λογαριασμό της nova). Άρα τεχνικά ΕΙΝΑΙ εφικτό, απλά μπορούν να το κάνουν λίγοι;; Αυτό καταλαβαίνω έτσι όπως το γράφεις. Είναι σαν τη συνταγή της coca cola ένα πράγμα μόνο κάποιοι λίγοι ξέρουν και μπορούν να την φτιάξουν; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Δεν είπα κάτι τέτοιο. Απλά είπα ότι μερικές φορές μένει ένα κενό ασφαλείας επείτηδες ανοιχτό. Όταν οι εταιρίες βγάλουν νέα έκδοση του προϊόντος τους, στη νέα έκδοση είναι διορθωμένο εκείνο το κενό που είχε η προηγούμενη και αφήνουν ένα νέο κενό στο καινούργιο προϊόν. Και για να πουλήσουν το νέο προϊόν διαρρέουν μόνοι τους το κενό ασφαλείας του προηγούμενου προϊόντος. Η irdeto έβγαλε το irdeto 3 πριν περίπου 1 χρόνια χρόνο. Μερικούς μήνες πριν το ανακοινώσει είχε βγεί σπάσιμο για το irdeto 2. Το irdeto 2 ήταν στην πιάτσα καμιά 10αριά χρόνια και τότε, μόλις μερικούς μήνες πριν βγει το 3, έσπασε! Δε νομίζω να ήταν πράγματι κάποιος χάκερ που το έσπασε. Η ίδια η irdeto το διέρευσε διότι ποιός ο λόγος να αλλάξει η nova (και η κάθε nova που χρησιμοποιεί τα συστήματα της irdeto) το σύστημα της από irdeto 2 σε irdeto 3 αν το 2 κάνει μια χαρά τη δουλειά του; Για να αλλάξει το σύστημα από 2 σε 3 πρέπει να πληρώσει κάτι εκατομμύρια στην irdeto για να αγοράσει το νέο σύστημα και τα δικαιώματα χρήσης του και πρέπει να αντικαταστήσει τα CI modules και τις κάρτες όλων των χρηστών της με νέες irdeto 3. Τώρα υπάρχει η πίεση. Ξέρει η nova ότι αν δεν πληρώσει για την αλλαγή θα μπορεί ο καθένας να κλωνοποιεί τις κάρτες της και να την κλέβει με πολύ μικρό κόστος (περίπου όσο 2 συνδρομές). Και η irdeto πρέπει κάπως να ζήσει. Κι έτσι κυλάει το χρήμα. Τώρα με τις sim δε ξέρω τι παίζει ακριβώς αλλά έχω την εντύπωση ότι ο αλγόριθμος comp128 (αυτός που έχουν οι sim και του οποίου η 1η έκδοση σπάει) ανήκει στην GSM Association που μάλλον δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Eίναι απλά ένας οργανισμός μέλη του οποίου είναι οι περισσότεροι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο. Κι επειδή δεν τους πουλάει τον αλγόριθμο δεν έχει κανένα λόγο να αφήσει κενά ασφαλείας σε αυτόν. Εντάξει, έγινε μια πατάτα στην έκδοση 1 και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι με το αποτέλεσμα αλλά δεν είχαν κανένα λόγο να μη διορθώσουν το κενό στις επόμενες εκδόσεις. Από εκεί και πέρα βγήκε η 2η έκδοση που η μόνη διαφορά από την 1η είναι ότι έχει διορθωμένο το κενό, στο καπάκι βγήκε η 3η που είναι λίγο καλύτερη αλλά δεν τη χρησιμοποίησε κανείς πρακτικά γιατί η 2η κάλυπτε τους πάντες με την ασφάλειά της και πριν μερικά χρόνια εμφανίστηκε η 4η έκδοση που είναι στην ουσία οι USIM και προσφέρει κάποιες επιπλέον δυνατότητες στα 3g δίκτυα. Νομίζω ότι από τα παραπάνω γίνεται σαφές ότι δεν θα σπάσουν ποτέ οι sim με comp128v2 και άνω γιατί δεν υπάρχει κενό να εκμεταλευτεί κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts