therock Δημ. September 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Σε windows mobile 6.1 (htc diamond) παρουσιαζεται το ονομα του δικτυου και οχι το ονομα που εχουμε δωσει στη sim.Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να εμφανιζεται το ονομα της sim; Νομιζω ότι δε γίνεται. Μερικές εταιρίες στέλνουν το όνομά τους σε μορφή λογοτύπου δικτύου και πολλές συσκευές (και το 6681 μου ανάμεσα σε αυτές) δεν επιτρέπουν να το απενεργοποιήσεις. Γι αυτό νομίζω συμβαίνει. Και μένα στις WIND γράφει "WIND GR" και όχι το νούμερο όπως έχω ορίσει αλλά άμα το γυρίσω σε COSMOTE δίχνει το νούμερο όπως το έχω ορίσει. Αν εχετε για loader το stk τοτε πηγαινετε utilities->Display Set->Main Display για να εμφανιζει αυτο που εχετε γραψει εσεις και να αποκλειε το επισημο ονομα του δικτυου.Εμενα σε symbian παντως δουλευει. Τίποτα tweak για symbian για να αλλάζει και σωστά το κέντρο μηνυμάτων υπάρχουν; :p Δε στο αλλαζει?Στο stk μπορεις να ρυθμιζεις κεντ4ο μυνηματων για καθε αριθμο ξεχωριστα.αν παλι δεν σου γινεται τοτε μπορεις απο τις ρυθμισεις μυνηματων μεσω symbian να δημιουργισεις τα κεντρα για τα κυρια δικτυα και απλως να επιλεγεις αυτο που θες χειροκινητα αναλογα με τον αριθμο,αντι να το πληκτρολογεις καθε φορα.Αυτο στο λεω σαν δευτερη λυση στην περιπτωση που δεν αλλαζουν απο προεπιλογη και σε βαζει να πληκτρολογεις τον αριθμο του κεντρου. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimHellas Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 poio einai to pio prosfato sim scan programma? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Αν εχετε για loader το stk τοτε πηγαινετε utilities->Display Set->Main Display για να εμφανιζει αυτο που εχετε γραψει εσεις και να αποκλειε το επισημο ονομα του δικτυου.Εμενα σε symbian παντως δουλευει. Δε στο αλλαζει?Στο stk μπορεις να ρυθμιζεις κεντ4ο μυνηματων για καθε αριθμο ξεχωριστα.αν παλι δεν σου γινεται τοτε μπορεις απο τις ρυθμισεις μυνηματων μεσω symbian να δημιουργισεις τα κεντρα για τα κυρια δικτυα και απλως να επιλεγεις αυτο που θες χειροκινητα αναλογα με τον αριθμο,αντι να το πληκτρολογεις καθε φορα.Αυτο στο λεω σαν δευτερη λυση στην περιπτωση που δεν αλλαζουν απο προεπιλογη και σε βαζει να πληκτρολογεις τον αριθμο του κεντρου. Στο 6681 (και νομίζω και στο 6680) ΔΕΝ αλλάζει το κέντρο μηνυμάτων. Είναι όμως γνωστό το ζήτημα με τη συγκεκριμένη συσκευή. Το έχω διαβάσει και σε κάποια ξενόγλωσσα φόρουμ ότι τους το κάνει αυτό με το συγκεκριμένο κινητό. Στα περισσότερα Symbian το αλλάζει οπότε δεν είναι θέμα Symbian. Βασικά έχει μια πολύ παράξενη συμπεριφορά. Όταν ανάβεις το κινητό, διαλέγει το σωστό κέντρο του αριθμού που επέλεξες. Όταν αλλάζεις το νούμερο δε στο αλλάζει. Στη επόμενη αλλαγή αριθμού κάνει την αλλαγή κέντρου που έπρεπε να είχε κάνει πριν. Αν εσύ πχ πας Wind->Cosmote->Wind->Wind τα κέντρα αντίστοιχα θα πάνε Wind->Wind->Cosmote->Wind. Κάπως έτσι. Μιλάω πάντα για το SimEmu 6.01 με Silvercard αλλά και στα άλλα το ίδιο πρέπει να γίνεται. Επίσης δεν δείχνει το όνομα που έχεις ορίσει εσύ. Η Cosmote δε μου στέλνει το όνομά της σε μορφή λογοτύπου δικτύου οπότε δείχνει το όνομα που έχω ορίσει εγώ. Με τη Wind όμως, που όπως έχω καταλάβει το στέλνει σα λογότυπο, δείχνει μετά από αλλαγή αριθμού και για 2-3 δευτερόλεπτα το όνομα που έχω ορίσει κι έπειτα τη θέση του παίρνει το "WIND GR". Αυτό με την Wind πρέπει να είναι άλλο ζήτημα πάλι... Στο μισό κόσμο που ξέρω τα κινητά τους λένε WIND GR με μορφή λογοτύπου δικτύου αλλά σε πολλούς βγάζει ακόμα TIM GR με αλφαριθμητικά. Και δεν είναι θέμα συσκευής γιατι και στη δική μου που δοκίμασα τις σιμόκαρτές τους πάλι TIM GR λέει... poio einai to pio prosfato sim scan programma? Δε χρειάζεσαι πρόσφατο. Καλό χρειάζεσαι. Μη ψάχνεις πρόσφατα σε αυτό το ζήτημα. Ο αλγόριθμος έχει σπάσει εδώ και 7 χρόνια (μπορεί και παραπάνω) οπότε το πιο καινούργιο δεν είναι και το καλύτερο αναγκαστικά! Εγώ προτείνω WoronScan 1.09. Κάτι σελίδες πίσω αμα διαβάσεις ένα τεράστιο ποστ δικό μου έχω ένα λινκ από rapidshare με ένα αρχείο zip στο οποίο το περιλαμβάνω αλλά παίζει να έχει σβηστεί λόγω παλαιότητας. Αμα δε το βρίσκεις στείλε μου pm να στο στείλω κάπως. Είναι της τάξεως των Kb και ισως ότι καλύτερο υπήρξε ποτέ αλλά είναι χειροκίνητο: δε θα σου πει στο τέλος "βάλε τη sim σου να στα γράψω". Θα σου δώσει το IMSI και το KI και θα τα εισάγεις εσύ με όποιο τρόπο μπορείς στην άδεια κάρτα σου. EDIT: Το βρήκα το λινκ και παραδόξως δουλεύει ακόμη! http://rapidshare.com/files/125516760/Sim_Software.rar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 παιδιά μήπως έχει κανείς μια simmax να μου την πουλήσει...???την χρειάζομαι άμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 παιδιά μήπως έχει κανείς μια simmax να μου την πουλήσει...???την χρειάζομαι άμεσα http://cgi.ebay.co.uk/12-in1-SIM-Card-Clone-Duplicate-Copy-Write-Max-Set-2-8B_W0QQitemZ180296223296QQcmdZViewItem?hash=item180296223296&_trkparms=72%3A1301|39%3A1|66%3A4|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 8$ κάνει, κάπου 6€ μαζί με τα μεταφορικά. Απλά θα περιμένεις καμιά 10ριά μέρες μέχρι να έρθει από το... Χονγκ Κονγκ. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 http://cgi.ebay.co.uk/12-in1-SIM-Card-Clone-Duplicate-Copy-Write-Max-Set-2-8B_W0QQitemZ180296223296QQcmdZViewItem?hash=item180296223296&_trkparms=72%3A1301|39%3A1|66%3A4|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 8$ κάνει, κάπου 6€ μαζί με τα μεταφορικά. Απλά θα περιμένεις καμιά 10ριά μέρες μέχρι να έρθει από το... Χονγκ Κονγκ. :p αφενως δεν εχω paypal και αφετερου την χρειάζομαι άμεσα :) το usb reader/writer το έχω απο μια παλιά απλά χρειάζομαι μια sim :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 αφενως δεν εχω paypal και αφετερου την χρειάζομαι άμεσα :) το usb reader/writer το έχω απο μια παλιά απλά χρειάζομαι μια sim :) Δεν έχεις Paypal εν έτει 2008; :shock: :eek: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 παιδιά μήπως έχει κανείς μια simmax να μου την πουλήσει...???την χρειάζομαι άμεσα Φίλε μου επειδή σε καταλαβαίνω. Ήμουν Αμερική και είχα χάσει την SIM μου αλλά την είχα backup σε αρχείο και το μόνο που μου έλειπε είναι μια άδεια SIM.... Αν είσαι Ηράκλειο Αθήνας στείλε μου ένα PM. ΑΝ είσαι Κρήτης και δεν σε πειράζει courier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxos Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 καλημερα και καλη εβδομαδα, πηρα και εγω την sim-max 12/1 apo ebay αλλα απο την παρασκευη μεχρι και σημερα παλευω να κανω κλωνο μια cu kai mia wind alla meta apo para poly ωρα μου γραφει καποιο μυνημα λαθους και κολλαει εκει. ξερει καποιος φιλος ρα προγραμματα που χρειαζονται, και τι πρεπει ακριβως να κανω ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 καλημερα και καλη εβδομαδα, πηρα και εγω την sim-max 12/1 apo ebay αλλα απο την παρασκευη μεχρι και σημερα παλευω να κανω κλωνο μια cu kai mia wind alla meta apo para poly ωρα μου γραφει καποιο μυνημα λαθους και κολλαει εκει. ξερει καποιος φιλος ρα προγραμματα που χρειαζονται, και τι πρεπει ακριβως να κανω ? ευχαριστω Δεν μπορείς να κάνεις Vodafone κάρτες, καθώς και USIM (αν η Wind κάρτα σου είναι USIM). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxos Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 πως θα ξεχωρισω την καρτα usim ? tis wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Θα σου απαντήσουν λογικά άλλοι που το κατέχουν το θέμα περισσότερο. Από προσωπική εμπειρία: Ξέρω σίγουρα ότι αντιγράφονται οι κάρτες *καρτοκινητών* Cosmote και Wind, καθώς και παλιότερες κάρτες Wind συμβολαίου, όσες της Wind δεν είναι USIM δηλαδή. Φαντάζομαι και τα συμβόλαια της Cosmote επίσης θα αντιγράφονται, εφόσον δεν είναι USIM, αλλά δεν έχει τύχει να δοκιμάσω. Απ'ό,τι έχω καταλάβει, η Wind δίνει πλέον USIM στα νέα συμβόλαια. Νομίζω είναι λίγο διαφορετικό το "τσιπάκι" στις USIM από τις απλές SIM, ξεχωρίζουν. Άρα λογικά αν έχεις σχετικά παλιά κάρτα Wind συμβολαίου είσαι ΟΚ, καθώς επίσης αν έχεις παλιά ή νέα κάρτα από καρτοκινητά Cosmote ή Wind. Πολύ πιθανόν και με παλιά τουλάχιστον κάρτα Cosmote συμβολαίου να είσαι ΟΚ. Επίσης, σίγουρα ΔΕΝ αντιγράφονται κάρτες Vodafone και Q. Τώρα για ό,τι δεν συμπεριλαμβάνεται στα προαναφερθέντα (π.χ. Frog/Mo'MAD ας πούμε) δεν έχω εμπειρία και δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxos Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Ευχαριστω πολυ φιλε μου,Παντως οσες προσπαθειες και εαν εχω κανει με τις καρτες της VODAFONE δεν γινετε τιποτα. θα προσπαθησω με την καρτα της wind και θα δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Ευχαριστω πολυ φιλε μου,Παντως οσες προσπαθειες και εαν εχω κανει με τις καρτες της VODAFONE δεν γινετε τιποτα. θα προσπαθησω με την καρτα της wind και θα δω. H Bόνταφον είπαμε δεν αντιγράφεται με τίποτα. Μην προσπαθείς άδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Ευχαριστω πολυ φιλε μου,Παντως οσες προσπαθειες και εαν εχω κανει με τις καρτες της VODAFONE δεν γινετε τιποτα. θα προσπαθησω με την καρτα της wind και θα δω. Για Vodafone όντως, μην κουράζεσαι άδικα. Δοκίμασε τη Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Τώρα για ό,τι δεν συμπεριλαμβάνεται στα προαναφερθέντα (π.χ. Frog/Mo'MAD ας πούμε) δεν έχω εμπειρία και δεν ξέρω. το εχουμε ξαναγραψει....frog...momad...ciao...αντιγραφονται κανονικα :p Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 το εχουμε ξαναγραψει....frog...momad...ciao...αντιγραφονται κανονικα :p H Q κλωνοποιείται? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 H Q κλωνοποιείται? Οχι....το γραφει ο giamar λιγο πιο πανω Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 το εχουμε ξαναγραψει....frog...momad...ciao...αντιγραφονται κανονικα :p Α, τέλεια! Να'σαι καλά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Λοιπον σημερα παρελαβα και την δικια μου 12αρα καρτα με το ασπρο usb stick. Εβαλα την εκδοση 5.15 του προγραμματος και ολα πηγαν ρολοι. Ηδη εχω περασει 4 αριθμους :D Την εβαλα στο 3310 που ειχα, η εναλλαγη των αριθμων γινεται on the fly αμεσα ακομα και σε διαφορετικες εταιριες! Επισης κανενα προβλημα με τα κεντρα μηνυματων. Οι αριθμοι pin ηταν 0000 και οι 2 και τους αλλαξα μεσα απο την συσκευη. Μια απορια που εχω, στο stk στα utilities αναμεσα στις πολλες επιλογες εχει και 2 που αφορουν τον τηλ.καταλογο και τα μηνυματα. Εκει εχει 2 επιλογες, πχ stk phonebook και απλο phonebook. Πια η διαφορα μεταξυ των 2 επιλογων? edit: Παρατηρηση οτι για να δουλευει η on the fly αλλαγη γραμμης πρεπει να μην εχεις ελενχο pin στη συσκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Μια απορια που εχω, στο stk στα utilities αναμεσα στις πολλες επιλογες εχει και 2 που αφορουν τον τηλ.καταλογο και τα μηνυματα. Εκει εχει 2 επιλογες, πχ stk phonebook και απλο phonebook. Πια η διαφορα μεταξυ των 2 επιλογων? ...ειναι δυο διαφορετικοι καταλογοι...μπορεις να εχεις καποια νουμερα στον εναν και καποια μυστικα ;) στο αλλον :lol::lol::lol:...που προστατευετε απο extra pin....:ninja: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Α γι αυτο υπαρχει επιλογη να εχεις stk pin? Καλο θα το δοκιμασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Μια ακομα ερωτηση, συνολικα ποση μνημη για μηνυματα και τηλεφωνα εχει αυτη η καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Μια ακομα ερωτηση, συνολικα ποση μνημη για μηνυματα και τηλεφωνα εχει αυτη η καρτα? 250 τηλεφωνα στον εναν καταλογο και 250 στον αλλον.... ...40 μηνυματα +40 στον μυστικο.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Αριστα, αυτο το κολπο με την μυστική μνημη ειναι ολα τα λεφτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts