Jump to content

SΙΜ Cloning

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (Nokia6280/2.0 (05.92) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Eimai etoimos na agorasw ton e3oplismo ayto. An kapoios mporei na mou pei ta links apo ekei pou 8a promitheyto ton e3oplismo( to sim reader mazi me adeies sim kai to katalilo software) kai na mporw na kanw paragelia mesw thleyonou. Den 8elw na einai poly akriva alla den exw asxolithi kai den 3erw poso pane. Peite mou onomata tou e3oplismou.

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

palia egw ta eixa agorasei apo to 9volto....

Twra dn ta vrika ekei psaxe gia sim card reader....

idi vrika auto http://www.priveshop.gr/product.php?code=112315 k http://www.texnologia.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=4950&p=1345.

Rixe mia matia sto google....

Wirelessly posted (Nokia6280/2.0 (05.92) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Adeies sim pou 8a brw?

e-bay :)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Yparxei kapoio programa gia kinito wste na mporei na diabazei tin sim tou thleyonou kai meta na ta peraseis sto ypologisti kai na kaneis thn copia

Mhpws mporeite na dwsetai to link apo tis sim tou e-bay plz

Olo to kostos me sim card reader, software, adeies sim poso 8a paei? 3anarwtaw pou 8a brw tis adeies sim ka phre to mati mou se mia istoselida to sim max 12in1. Pwso kanei kai apo pou mporw na ta promitheytw?

• 3 weeks later...

Έχω διαβάσει μεν όλο το thread, αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να κάνω το εξής:

Να "ενώσω" μέσω sim cloning μια κάρτα frog και μια wind διατηρώντας όμως τη δυνατότητα πρόσβασης σε 3g υπηρεσίες μέσω της τελευταίας (συγκεκριμένα, κυρίως με ενδιαφέρει να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το wind plus non-stop σε 3g ταχύτητες)

Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το αν η κάρτα της wind είναι usim ή όχι, αλλά με το δεδομένο ότι την έχω από πριν η tim γίνει wind, νομίζω πως δεν πρέπει να είναι. Σωστά;

Λοιπόν, μπορεί κάποιος να μου πει αν γίνεται αυτό που θέλω;

Who cares?... It won't work anyway!!!

Sorry, αλλά αυτό που θες δεν γίνεται να το κάνεις. Το sim cloning δεν υποστηρίζει 3g.

μαλλον κανεις λαθος.....το sim cloning δεν υποστηρίζει USIM καρτες...απλες καρτες τις υποστηριζει...και μιας και μπορεις να εχεις 3g προσβαση με απλες καρτες...τοτε...λογικα (δεν το εχω δοκιμασει) θα πρεπει να εχεις 3g με μια καρτα κλωνο.....:)

Μάλλον θα το δοκιμάσω (πραγματικά θα μου λύσει τα χέρια, αν γίνεται) και αν πετύχει θα σας ενημερώσω.

Αν και πιθανότατα μετά την εξεταστική (δηλ. καλό Οκτώβρη! :cry:)

Who cares?... It won't work anyway!!!

OK problem solved.

Τα έκανα όλα από την αρχή και δουλεύουν τώρα μια χαρά χωρίς δεύτερο switch!

Τα προγράμματα που αναφερόμουνα ήταν τα NEW SIM MAX 10.0 και NEW SIM MAX 7.0. Με το δεύτερο έκανα την δουλειά μου.

...μπορεις να μου στειλεις αυτα τα προγραμματα;;;;

...ειναι ελευθερα υποθετω :p

Είσαι τυχερός που με πέτυχες σε άδεια και πάνω στο PC.

Here you go: http://www.mediafire.com/?2zmlyvtjenz

Χιλια ευχαριστω :)

...δεν ξερω τι ακριβως καρτα χρησιμοποιησαν αλλλα αν εχεις την SIMMAX καθε φορα που αλλαζεις δικτυο θα πρεπει να την μπουταρεις 2 φορες...οχι μια....

...δεν ειναι καθολου ταλαιπωρια φτανει να ξερεις να την χρησιμοποιεις....εγω εχω σε μια καρτα 2 αγγλικα νουμερα, 1 ολλανδικο, 1 Ισλανδικο, 3 Κοσμοτε, 1 βατραχι, και 3 Wind GR......:lol::lol::lol::lol::lol:

11 νουμερα εχεις και εναλλασεσαι απο το μενου?Μεχρι ποσα χωρανε σε 1 sim?

Α)Εγω θελω να παιξω με μια wind συνδεση μια f2g,Μια whatsup και μια frog.Να φτιαξω μια 4 σε ένα ή μια wind 2in1 και μια cosmote 2in1.

Β)Συμφερει καλυτερα να παρω εξοπλισμο και να τα κανω ολα μονος μου,ή να μου το κανουν στο volto?

Γ)Usim τι ειναι,και τι ειδους ειναι οι αδειες sim που προμηθευεσαι?Αυτο με τις green που ισχυε παλλια ισχυει ακομα?

Δ)Ποσο χρονο κανει η εναλλαγη και ποια ειναι η καλυτερη αδεια για κλωνοποιησει για να μην ξαναμπουταρω?Ειναι απαραιτητω να ξαναμπουταρεις παρεπιπτωντος?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

11 νουμερα εχεις και εναλλασεσαι απο το μενου?Μεχρι ποσα χωρανε σε 1 sim?

τωρα ειναι 12 :lol::lol::lol:....εβαλα αλλο ενα WIND....1 λεπτο το λεπτο :happy:

οι καρτες SIM MAX χωρανε 12 νουμερα :D

Β)...νομιζω ειναι καλυτερο να μαθεις να το κανεις μονος σου...ο εξοπλισμος ειναι πολυ φθηνος....ψαξε στο e-bay

Γ) http://en.wikipedia.org/wiki/USIM....SIM για 3G...αν και τωρα προσβαση 3G εχεις και με απλη SIM...

...απο το ebay προμηθευομαι καρτες....δεν ξερω για τις green...

Δ)...ελαχιστο χρονο.....δεν ξερω...χρησιμοποιω μονο SIM MAX...και παντα οταν αλλαζω δικτυο (πηγαινω απο νουμερο TIM σε Cosmo) με τα Siemensακια μου χρειαζεται να μπουταρω αλλη μια φορα......οταν αλλαζω νουμερο μεσα στο ιδιο δικτυο (ακομα και με roaming) δεν χρειαζεται δευτερο μπουταρισμα....

ebay τωρα και ετσι ειναι τρεχαματα.Συνοπτικα ομως απο εξοπλισμο τι θα χρειαστω?

Δεν παιζει να τα βρω ολα συγκεντρωμενα σε καποιο καταστημα Πειραιά-Αθήνα?

Απο προγραμμάτα Ελλάδα τι έχεις συγκκριμένα?Το ένα λεπτο το λεπτό είναι καρτα ή συμβόλαιο και είναι για αποκλειστικά για όλους τους αριθμούς wind?

Το προγραμματακι πανω απο mediafire το κατεβασες?Επειδη εμενα οταν μπαινω στην σελιδα δεν μου εμφανιζει καποιο download link...

Στο βολτο παντως μου ειπαν πως δεν πουλανε εξοπλισμο και βαριεμαι τωρα να ψαχνω απο ιντερνετ γιαυτο και θα τους αναθεσω να μου το κανουν αυτοι.Ξερει κανεις ποσο παει ο αριθμος και ποσο θα παει για μια πανομοιοτυπη sim αυτης που θα επιλεξω?

Ελπιζω μονο να χρησιμοποιουν silver card και sim-emu 6.01s.

Δεν ξερω για τις ονομαστικες που λετε (simmax και ετσι) παντως τυποι καρτων υπαρχων silver,gold και green και ολως παραδόξως gold ειναι η χειρότερη έπειται silver και τέλος green!Παρόλα αυτα θα περιοριστώ στο να πω πως για sim κινητών οι καλύτερες ειναι οι silver,σύμφωνα πάντα με αναφορές στο ιντερνετ.

+Οτι υπαρχει μια σελίδα με ενα προγραμματάκι smartscan και με εναν ονομαστικο card reader που ισχυρίζεται πως μπορεί και διαβάζει καρτες comp v2.Το site παντως δεν μοιαζει και πολυ απατεωνια και η πολιτικη της σελίδας αναφέρει πως ο ρόλος τους δεν ειναι να αποδειξει σε τυχον δυσδπιστους για την εγκυροτητα των ολων αυτων.

Δεν ξερω αν το γνωριζατε,απλως το αναφερω,μιας και σε οσα ποστ εγιναν δεν προσεξα πουθενα να εχει αναφερθει.

Αντε ρε μαγκα HEO που χαθηκες και περιμενω απαντησεις?Δωσε την γνωση στο λαο!

Α)Ξερει κανεις αν επειτα απο την κλωνοποιηση μπορεις να δεις και να τροποποιησεις απο προγραμμα στο pc pin,puk,ki,imsi,και θεση αριθμων?

Β)Αν η καρτα εχει emulator ειναι δλδ preprogrammed,δεν χρειαζεται programmer μπορεις απλα με ενα usb stick να κανεις τροποποιησεις να προσθετεις αριθμους στην καρτα κτλ?

τωρα ειναι 12 :lol::lol::lol:....εβαλα αλλο ενα WIND....1 λεπτο το λεπτο :happy:

οι καρτες SIM MAX χωρανε 12 νουμερα :D

Β)...νομιζω ειναι καλυτερο να μαθεις να το κανεις μονος σου...ο εξοπλισμος ειναι πολυ φθηνος....ψαξε στο e-bay

Γ) http://en.wikipedia.org/wiki/USIM....SIM για 3G...αν και τωρα προσβαση 3G εχεις και με απλη SIM...

...απο το ebay προμηθευομαι καρτες....δεν ξερω για τις green...

Δ)...ελαχιστο χρονο.....δεν ξερω...χρησιμοποιω μονο SIM MAX...και παντα οταν αλλαζω δικτυο (πηγαινω απο νουμερο TIM σε Cosmo) με τα Siemensακια μου χρειαζεται να μπουταρω αλλη μια φορα......οταν αλλαζω νουμερο μεσα στο ιδιο δικτυο (ακομα και με roaming) δεν χρειαζεται δευτερο μπουταρισμα....

Όταν λέτε 2ο μπουτάρισμα τι εννοείτε?

Να πατήσεις δεύτερη φορά πάνω στην sim ή να κλείσεις το κινητό και να το ανοίξεις?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

ebay τωρα και ετσι ειναι τρεχαματα.Συνοπτικα ομως απο εξοπλισμο τι θα χρειαστω?

Δεν παιζει να τα βρω ολα συγκεντρωμενα σε καποιο καταστημα Πειραιά-Αθήνα?

δεν γνωριζω αν υπαρχουν στην Αθηνα....το e-bay ειναι απλη διαδικασια....συνισταται....:)

Το ένα λεπτο το λεπτό είναι καρτα ή συμβόλαιο και είναι για αποκλειστικά για όλους τους αριθμούς wind?

καρτα...ναι μονο για Wind...αντιστοιχα υπαρχει για Cosmo και Voda

Το προγραμματακι πανω απο mediafire το κατεβασες?

το κατεβασα :)

Α)Ξερει κανεις αν επειτα απο την κλωνοποιηση μπορεις να δεις και να τροποποιησεις απο προγραμμα στο pc pin,puk,ki,imsi,και θεση αριθμων?

Pin ναι...Puk οχι....Κι δεν εχει νοημα....θεση αριθμων ναι....

Β)Αν η καρτα εχει emulator ειναι δλδ preprogrammed,δεν χρειαζεται programmer μπορεις απλα με ενα usb stick να κανεις τροποποιησεις να προσθετεις αριθμους στην καρτα κτλ?

ναι...με ενα απλο USB-στικ

Όταν λέτε 2ο μπουτάρισμα τι εννοείτε?

Να πατήσεις δεύτερη φορά πάνω στην sim ή να κλείσεις το κινητό και να το ανοίξεις?

κλεινεις και το ξανανοιγεις...το πρωτο μπουταρισμα το κανει μονο του οταν αλλαζεις νουμερο...το δευτερο πρεπει να το κανεις εσυ....

...ισχυει μονο οταν αλλαζεις δικτυο...π.χ. πας απο WIND σε COSMO...οχι οταν αλλαζεις νουμερο WIND ...

• The topic was unpinned