Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Θα έχεις ενδιαφέρον να το δοκιμάσει κάποιος κάτοχος της συσκευής και να μας πει εάν δουλεύει. (Φροντίστε να έχετε πάρει ένα backup πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία) Σε ευχαριστούμε mfhp! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el05171 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Παιδια , θα θελα τη βοηθεια σας σε 2 θεματα , 1) Το κινητο μπαινει στο ιντερνετ απο μονο του και με χρεωνει απιστευτα , (ειναι καρτοκινητο και μου χει φαει 3 καρτες σε μια βδομαδα ) υπαρχει καποια ρυθμιση ή πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά δλδ να μη μπαινει μόνο του και να χρεώνει ? Επείγον 2) Μου επεσε μια φορά κάτω και εκτοτε χάνει συχνά το σήμα μπορεί να γίνει κάτι ??? Το λέω με σιγουριά διότι σε χώρους που παλίά έπιανε τώρα δε πιάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
republican Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 (edited) Το κινητο μπαινει στο ιντερνετ απο μονο του και με χρεωνει απιστευτα , (ειναι καρτοκινητο και μου χει φαει 3 καρτες σε μια βδομαδα ) υπαρχει καποια ρυθμιση ή πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά δλδ να μη μπαινει μόνο του και να χρεώνει ? Κάνεις εγκατάσταση το Nodata, αφήνεις enabled μόνο τα mms και καθάρισες ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266958 Edited May 3, 2010 by republican Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 2) Μου επεσε μια φορά κάτω και εκτοτε χάνει συχνά το σήμα μπορεί να γίνει κάτι ??? Κάνε ένα hard reset και ενημέρωσε μας εάν θέλεις αν το πρόβλημα εξακολουθήσει να υφίσταται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el05171 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 εχω κάνει hard reset 3 φορες και το προβλημα εξακολουθει να υπάρχει δυστηχώς μου έπεσε με την οθόνη και ήταν γερό το χτύπημα αν και του έχω αγοράσει θήκη . Υπάρχει λύση λέτε ? το πήρα απο expansys.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Καλό θα ήταν να επισκευτείς το service. Εάν όμως φαίνεται το χτύπημα από την πτώση, δε νομίζω να σε εξυπηρετήσουν με το θέμα της εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Είναι εύχρηστο σαν τηλέφωνο; Η μητέρα μου σκέφτεται να το πάρει με χρήση επιδότησης και σκέφτομαι μήπως θα δυσκολευτεί να το δουλέψει. Αυτή τη στιγμή έχει το Samsung U900 (Soul). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Τα windows mobile δεν είναι συσκευές για χρήστες με απαιτήσεις απλού κινητού. Το λειτουργικό έχεις τις ιδιαιτερότητές του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Είναι εύχρηστο σαν τηλέφωνο; Η μητέρα μου σκέφτεται να το πάρει με χρήση επιδότησης και σκέφτομαι μήπως θα δυσκολευτεί να το δουλέψει. Αυτή τη στιγμή έχει το Samsung U900 (Soul). εμένα μου αρέσει αρκετά, αν και κάποια μικροπροβληματάκια..όπως ο audiomanager..πιστεύω οτι είναι ίσως το καλύτερο για τα λεφτά του..εγώ το πήρα 185€. θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το baud rate....βρήκα αυτά... HTC P3300 --->Port=4 <> BaudRate=4800 HTC P3600 --->Port=9 <> BaudRate=4800 HTC P4550 TyTN II --->Port=4 <> BaudRate=4800 HTC Diamond I --->Port=2 ή 4 <> BaudRate=57600 HTC Diamond II /Touch3D --->Port=4 <> BaudRate=57600 HTC Touch 3G --->Port= 4 <> BaudRate=19200 HTC Touch 3G T3232 --->Port=4 <> BaudRate=4800 HTC TouchCruise / Iolite T4242 --->Port=4 <> BaudRate=57600 HTC TouchDiamond Pro --->Port=1 ή 4 <> BaudRate=9600 ή 57600 HTC HD /HD2 --->Port=4 <> BaudRate=4800 ή 115200 HTC Kaiser --->Port=4 <> BaudRate=4800 ή 115200 αλλά το δικό μας δεν το έχει...να υποθέσω επειδή το HTC touch 2 = Ρ3333 είναι και το 4800?? πάντως μου δουλεύει και στο 9600 και στο 14400:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Τα windows mobile δεν είναι συσκευές για χρήστες με απαιτήσεις απλού κινητού. Το λειτουργικό έχεις τις ιδιαιτερότητές του. Το θέλεις λόγω του δωρεάν GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 είναι και το 4800?? πάντως μου δουλεύει και στο 9600 και στο 14400:O Λογικό είναι, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 λοιπόν...σαν κάτοχος HTC touch 2 θα σας πώ τί ρυθμίσεις έχω πάνω στο GPS και ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιώ... 1)έχω ρυθμίσει απο start/settings/system/external GPS--GPS program port : COM4. 2)έχω περάσει το πρόγραμμα GPS test κι έχω βάλει και σε αυτό COM4 kai baud rate = 9600. 3)έχω περάσει στη μνήμη το Automapa 6.2 με ελληνικό χάρτη, ελληνική φωνή, έχοντας τις ίδιες ρυθμίσεις και σε αυτό, port : COM4 kai baud rate = 9600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 3)έχω περάσει στη μνήμη το Automapa 6.2 με ελληνικό χάρτη, ελληνική φωνή, έχοντας τις ίδιες ρυθμίσεις και σε αυτό, port : COM4 kai baud rate = 9600. Αν και off topic... βάλε το Automapa 6.5 beta, έχει καινούργιους χάρτες. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Αν και off topic... βάλε το Automapa 6.5 beta, έχει καινούργιους χάρτες. ;) to έβαλα τελικά το 6.5...έχει και πολωνικό χάρτη που ήθελα , αλλα δεν βλέπω διαφορά στην κέρκυρα τλχ....επίσης κολλάει λίγο το 6.5 σε σχέση με το 6.2 πάντως νομίζω οτι το Automapa ταιρειάζει γάντι στο κινητό μας..όσοι το έχουν δλδ το κινητό αυτό:O ευχαριστώ για την υποστήριξη...όπως μπορώ κι εγώ θα ποστάρω τα καλά, ότι δλδ δουλεύει σε μένα 100%:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Οι χάρτες του 6.5 είναι εντελώς καινούργιοι και δεν παίζουν στο 6.2 μιας και περιέχει καινούργια πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Οι χάρτες του 6.5 είναι εντελώς καινούργιοι και δεν παίζουν στο 6.2 μιας και περιέχει καινούργια πράγματα. διάβαζες την σκέψη μου???:X:D αυτό έκανα μόλις τώρα και δυστυχώς δεν έπιασαν οι χάρτες του 6.5 στο 6.2.....δεν ξέρω γιατί, αλλά το 6.5 κολλάει όχι μόνο το πρόγραμμα, αλλα και το κινητό...:( προς το παρόν θα πάω με 6.2, εκτός εαν βγάλουν κάποια βασική έκδοση...αν είχα λύσει και το πρόβλημα του Audiomanager sto Touchflo menu θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος....άσχετο...υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοπιήσω το ημερολόγιο που έχω στο Home??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverick_ Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Πως μπορω να δω την ωρα των εξερχομενων κλησεων που εκανα και οχι την ωρα ολων των κλησεων???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
republican Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Σήμερα παρατήρησα ότι στις ρυθμίσεις της ώρας ήμουν GMT +2 Ελσίνκι, Ρήγα.. το έβαλα Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και πάτησα ok. Το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο που ξαναπήγα έγραφε πάλι τα ίδια. Και ξανά και ξανά. Ευτυχώς δηλαδή που είμαστε στην ίδια ζώνη ώρας με το Ελσίνκι, Ρήγα. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Υποπτεύομαι μήπως μου την κάνει την δουλειά κάποιο πρόγραμμα gps, αλλά δεν ξέρω την λύση του! :wacko: Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγω αλλά ότι κι αν έκανα η λύση ήταν....hard reset και επανήλθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Σήμερα παρατήρησα ότι στις ρυθμίσεις της ώρας ήμουν GMT +2 Ελσίνκι, Ρήγα.. το έβαλα Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και πάτησα ok. Το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο που ξαναπήγα έγραφε πάλι τα ίδια. Και ξανά και ξανά. Ευτυχώς δηλαδή που είμαστε στην ίδια ζώνη ώρας με το Ελσίνκι, Ρήγα. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Υποπτεύομαι μήπως μου την κάνει την δουλειά κάποιο πρόγραμμα gps, αλλά δεν ξέρω την λύση του! :wacko: δε νομίζω το gps να κάνει κακό...απεναντίας επειδή διαβάζει το στίγμα σου λογικά θα σου δίνει ακριβέστατη ώρα! κάτι άλλο θα είναι...εγώ τλχ έχω το Automapa και είναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Σήμερα παρατήρησα ότι στις ρυθμίσεις της ώρας ήμουν GMT +2 Ελσίνκι, Ρήγα.. το έβαλα Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και πάτησα ok. Το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο που ξαναπήγα έγραφε πάλι τα ίδια. Και ξανά και ξανά. Ευτυχώς δηλαδή που είμαστε στην ίδια ζώνη ώρας με το Ελσίνκι, Ρήγα. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Υποπτεύομαι μήπως μου την κάνει την δουλειά κάποιο πρόγραμμα gps, αλλά δεν ξέρω την λύση του! :wacko: Μη σε ανησυχεί. Το My Location που έχει η συσκευή σου βρίσκει αυτόματα το GMT και βλέπει ότι είσαι +2. Τώρα το γεγονός ότι δεν λέει Athens... μικρό το πρόβλημα από τη στιγμή που είναι σωστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 (edited) Σήμερα παρατήρησα ότι στις ρυθμίσεις της ώρας ήμουν GMT +2 Ελσίνκι, Ρήγα.. το έβαλα Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και πάτησα ok. Το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο που ξαναπήγα έγραφε πάλι τα ίδια. Και ξανά και ξανά. Ευτυχώς δηλαδή που είμαστε στην ίδια ζώνη ώρας με το Ελσίνκι, Ρήγα. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Υποπτεύομαι μήπως μου την κάνει την δουλειά κάποιο πρόγραμμα gps, αλλά δεν ξέρω την λύση του! :wacko: ξέχασα να ρωτήσω....στο region settings, τοπικές ρυθμίσεις, έχεις ελλάδα?? κι επειδή στις ρυθμίσεις αυτές έχει την επιλογή μιας 2ης ώρας για παίξε με αυτό..βάλε μια το ένα και μια το άλλο.. επίσης στο δικό μου θα ήθελα να διαγράψω το ημερολόγιο που έχω μπροστά στο μενού της αρχικής..home..γίνεται?? Edited May 7, 2010 by Alexboom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
republican Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 ξέχασα να ρωτήσω....στο region settings, τοπικές ρυθμίσεις, έχεις ελλάδα?? κι επειδή στις ρυθμίσεις αυτές έχει την επιλογή μιας 2ης ώρας για παίξε με αυτό..βάλε μια το ένα και μια το άλλο.. επίσης στο δικό μου θα ήθελα να διαγράψω το ημερολόγιο που έχω μπροστά στο μενού της αρχικής..home..γίνεται?? Ναι Ελλάδα έχω βάλει! Αφού έχω την σωστή ώρα, μικρό το κακό! Νομίζω ότι δεν γίνεται να το διαγράψεις, και γενικά να παραμετροποιήσεις το touchflo. Μακάρι να υπήρχε και για αυτή την έκδοση του manila ένα πρόγραμμα σαν το Cookie's Home Tab που είναι για το sense :O Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Νομίζω ότι δεν γίνεται να το διαγράψεις, και γενικά να παραμετροποιήσεις το touchflo. Μακάρι να υπήρχε και για αυτή την έκδοση του manila ένα πρόγραμμα σαν το Cookie's Home Tab που είναι για το sense :O Ισχύει αυτό. Στο sense αυτής της συσκευής δεν υπάρχει η δυνατότητα για τέτοια παραμετροποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el05171 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 παιδια , συγνωμη που ζηταω βοηθεια αλλα ειναι το πρωτο μου κινητο με windows μετα απο πολλα nokia και δε ξερω πολλα . Προσπαθω να εγκατστησω το ΝoData και το greek keyboard , κατεβασα τα αρχεια εκανα δυο φακελους μεσα στη καρτα μνημης του κινητου και τα πεταξα μεσα , μετα τα ανοιγω απο το file explorer εχει ενα setup αρχειο με το εικονιδιο του opera browser τοπ παταω και δε κανει τπτ ανοιγει ενα παραθυρο οπερα κ αυτο ειναι ολο. τι πρεπει να κανω για να τα εγκαταστησω.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts