Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch 2 (Mega)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators

Μέσα στον φάκελο DestinatorApps θα υπάρχει ένα αρχείο Destinator.ini. Πέρασε το στο PC σου, άνοιξε το και σιγουρέψου ότι εκτός των άλλων έχει και αυτό...

PORT=4

BAUD_RATE=4800

Αν δεν το έχει πρόσθεσε το, σώσε το και μετά αντικατέστησε το προηγούμενο με το καινούργιο στο DestinatorApps.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημέρα και πάλι...λοιπόν, έχω ένα παράπονο απο την HTC όσον αφορά στο κινητό αυτό...ένας φίλος έχει πάρει το hd 2 και είμαστε και οι 2 απο κέρκυρα, έτσι ψάχναμε να βρούμε την κέρκυρα στις τοποθεσίες για τον καιρό, αλλά έχει μόνο 8 ελληνικές πόλεις, ό,τι να ναι, κι όχι κέρκυρα...εγώ είχα ψάξει εδώ και κάνα 2μηνο που το έχω και τπτ...αυτός μετά απο 2 εβδομάδες που δοκίμασε να βρεί την κέρκυρα του την έβγαλε κανονικά, κι ενώ στην αρχή δεν είχε παρα όσες κι εγώ:confused:

να υποθέσω οτι η υποστήριξη της HTC αφορά στα ακριβά κινητά και μόνο?:mad:

• Administrators
να υποθέσω οτι η υποστήριξη της HTC αφορά στα ακριβά κινητά και μόνο?:mad:

Δε νομίζω ότι έχει σχέση η υποστήριξη της HTC με το θέμα που αναφέρεις. Στο My Location ποια πόλη σου βγάζει;

Modpic.gif

Δε νομίζω ότι έχει σχέση η υποστήριξη της HTC με το θέμα που αναφέρεις.

Συμφωνώ και εγώ οτι δεν έχει σχέση με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά από την άλλη έχει δίκιο ο φίλος για την μηδενική υποστήριξη..πέρα από τα 3 updates που βγήκαν (και το 1 χάλασε σε πολλούς την μουσική) δεν βγήκε ούτε μια νέα ρομ (σε αντίθεση πχ με το mini που θεωρείται ο αντικαταστάτης του) και πλέον το αποκλείω να βγεί. Εν κατακλείδι, το τηλέφωνο άξιζε και με το παραπάνω τα λεφτά του,απλά θα ήθελα περισσότερη υποστήριξη από την htc.

Αλέξανδρος

• Administrators
Η υποστήριξη σε μία συσκευή είναι ανάλογη και της αποδοχής που έχει από το κοινό. Και είναι γνωστό πως η εν λόγω συσκευή δεν είναι και από τα best sellers της εταιρίας. Εντούτοις μην ξεχνάμε ότι είναι η μοναδική συσκευή της εταιρίας που φοράει τα τελευταία WM6.5.3 επίσημα. Ακόμα και το HD2 έχει μείνει με τα WM6.5.

Modpic.gif

στο ''home'' έχω κανονικά τον καιρό της κέρκυρας αλλά είναι μόνο της παρούσας στιγμής....εγώ το θέλω στο ''weather tab'' του TouchFlo στο οποίο βγάζει εβδομαδιαία ενημέρωση...έκανα και κάτι αλλαγές στο xml αρχείο και κολλάει τώρα:cry:

οκ...κατεβασα το ''weather update'' και ξεκόλλησε:O

δεν καταλαβαίνω παρόλα αυτά αφού στο accuweather υπάρχει η κέρκυρα, γτ δεν το εμφανίζει στο tab αυτό:confused:

• Administrators
Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω. Αφού υπάρχει ο καιρός της Κέρκυρας στο home, δεν υπάρχει ταυτόχρονα και στο weather tab. Και αν όχι... τι υπάρχει εκεί;

Modpic.gif

θα ήθελα να αγοράσω και γω το συγκεκριμένο κινητό και θέλω αν μπορεί κάποιος να μου πει τα εξής:

1) θέλω να μπαίνω στο ίντερνετ σε site βρετανικού πανεπιστημίου που έχουν κάποια ιδιόμορφη πλατφόρμα, πχ student email, ή σε κάποια site του πανεπιστημίου για να βλέπω μηνύματα απο το πανεπιστήμιο, σεμινάρια κλπ.. λέτε να υπάρχει πρόβλημα με την πλοήγηση?

2) με ενδιαφέρει η ανάγνωση pdf. το έχετε δοκιμάσει? πως σασ φαίνεται η διαδικασία?

• Administrators

1) Με τον Opera θα μπορείς να μπαίνεις.

2) Η ανάλυση της συγκεκριμένης συσκευής δεν είναι και ότι καλύτερο για ανάγνωση αρχείων κειμένου. Όχι ότι δεν κάνει καλά τη δουλειά του, αλλά υπάρχουν καλύτερες επιλογές από θέμα συσκευής για τέτοια χρήση.

Modpic.gif

Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω. Αφού υπάρχει ο καιρός της Κέρκυρας στο home, δεν υπάρχει ταυτόχρονα και στο weather tab. Και αν όχι... τι υπάρχει εκεί;

στο Home έχει τον καιρό που αναγνωρίζει απο τη θέση που είσαι λόγω συντεταγμένων...

στο Weather Tab χρησιμοποεί ότι έχει απο Accuweather

ta pdf πάντως τα διαβάζει πολύ άνετα και γενικά σερφάρει ικανοποιητικά....

υπάρχει μήπως τρόπος να κάνω την οθόνη σε οριζόντια διάταξη? το θέλω για το ιντερνετ

έχει μέσα τον opera 9 αλλά ο 9 δεν κάνει landscape mode, μονο ο 10 κι όταν περνάω το 10 μου κρατάει και το 9 και δεν θέλω

δοκίμασα να σβήσω τον 9 με κάποιο explorer kai registry editor, αλλά μετά δεν ανοίγουν διάφορες εφαρμογές απο το touchflo, όπως ιντερνετ ή ο καιρός δεν ανανεώνεται...όλα ανοίγουν με το οπερα 9

Edited by Alexboom

Καλησπερα!μηπως ξερει κανεις πως μπορω να εχω την ενταση του ακουστικου παντα στο πιο υψηλο επιπεδο?για να καταλαβεται οταν μιλαω στο τηλεφωνω ανεβαζω την ενταση απο την μεση στο τερμα και ειναι οκ αλλα οταν απενεργοποιω την συσκευη και την ανοιγω παλι ξανα η ενταση ειναι στην μεση,εχω δοκιμασει στην registry αλλαγες στο incall που διαβασα καπου αλλα τιποτα.Καμια λυση?

• Administrators
δοκίμασα να σβήσω τον 9 με κάποιο explorer kai registry editor, αλλά μετά δεν ανοίγουν διάφορες εφαρμογές απο το touchflo, όπως ιντερνετ ή ο καιρός δεν ανανεώνεται...όλα ανοίγουν με το οπερα 9

Ο 9 είναι ενσωματωμένος στη rom. Δεν μπορείς να τον αφαιρέσεις.

Modpic.gif

μπορούμε να βρούμε την παρακάτω ελληνική ρομ?

RUU Mega HTC ELL 1.30.482.1 Radio Signed 61.42t.25.31 3.49.25.05 Ship

την βρήκα σε ένα ρώσσικο site αλλά δεν μπορώ να κάνω εγγραφή:(

οκ...την βρήκα σε κάποια προηγούμενα ποστ, αλλά βγάζει σφάλμα 294..μή έγκυρο αναγνωριστικό πωλητή:confused:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑ...:yahoo::yahoo:

έχω επιτέλους την ελληνική ρομ να δουλεύει...100%:D:D

έκανα hard spl στην προηγούμενη 1.28.479.4, μια μικρορύθμιση να δέχεται όλα τα app στο policies του μητρώου πρώτα, μετά το hard-spl και τελικώς την ελληνική ρομ:cool::cool:

Edited by Alexboom

Καλησπερα!μηπως ξερει κανεις πως μπορω να εχω την ενταση του ακουστικου παντα στο πιο υψηλο επιπεδο?για να καταλαβεται οταν μιλαω στο τηλεφωνω ανεβαζω την ενταση απο την μεση στο τερμα και ειναι οκ αλλα οταν απενεργοποιω την συσκευη και την ανοιγω παλι ξανα η ενταση ειναι στην μεση,εχω δοκιμασει στην registry αλλαγες στο incall που διαβασα καπου αλλα τιποτα.Καμια λυση?

Aπ`οτι βλεπω κανεις δεν πρεπει να ξερει την λυση:(

γιατί δεν το ανεβάζεις την ώρα της κλήσης απο τα πλα'ι'νά κουμπιά της έντασης?? δεν είναι τίποτα....και για το μητρώο πού πήγες? τί πείραξες?

• Administrators
Το θέμα του φίλου είναι να μην χρειάζεται κάθε φορά που έχει κλήση να ανεβάζει την ένταση με τα πλαϊνά πλήκτρα.

Modpic.gif

μάλλον κάτι πείραξες, σε μένα είναι σταθερή η ένταση στο τέρμα ακόμη κι όταν κλείνω τη συσκευή η ένταση είναι φούλ, δε χάνεται

• Administrators
Aπ`οτι βλεπω κανεις δεν πρεπει να ξερει την λυση:(

Δοκίμασε αυτή τη λύση με έναν registry editor...

[HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\SoundCategories\InCall]

"initvol"=dword:00000005

Modpic.gif

μάλλον κάτι πείραξες, σε μένα είναι σταθερή η ένταση στο τέρμα ακόμη κι όταν κλείνω τη συσκευή η ένταση είναι φούλ, δε χάνεται

johny νομίζω αλλάζει κάποιες φορές απο μόνο του...το έχω πάθει κι εγώ αλλα΄το αλλάζω αν δεν ακούω με τα πλήκτρα...όχι όμως συνέχεια

έχω ένα πρόβλημα με πρόγραμμα που βρίσκεται στην κάρτα και για να το ανοίξω πρέπει να πηγαίνω στο .exe του απο το file explorer....έχουμε κάποιο τρόπο να το περάσω μαζί με τα άλλα αναγνωρισμένα προγράμματα ώστε να το προσθέσω στο tab ''προγράμματα'' στο τέλος του TouchFlo??:worry:

• Administrators
έχω ένα πρόβλημα με πρόγραμμα που βρίσκεται στην κάρτα και για να το ανοίξω πρέπει να πηγαίνω στο .exe του απο το file explorer....έχουμε κάποιο τρόπο να το περάσω μαζί με τα άλλα αναγνωρισμένα προγράμματα ώστε να το προσθέσω στο tab ''προγράμματα'' στο τέλος του TouchFlo??:worry:

Πήγαινε με το resco explorer στο αντίστοιχο .exe και κάνε το Copy. Μετά πήγαινε στον φάκελο /Windows/Start menu/Programs και εκεί κάνε Paste Shortcut (Προσοχή... όχι σκέτο Paste). Και μετά θα το βλέπεις κανονικά στα προγράμματα.

Modpic.gif

• Administrators

Δεν θα βοηθήσει. Πρέπει να κάνεις ακριβώς αυτό που λέω παραπάνω... Paste Shortcut.

Βάλε τον Resco Explorer... μακράν ανώτερος.

Modpic.gif

ναι αυτό είπα οτι θα κάνω...με τον resco...δυστυχώς δεν ανοίγει....δεν έχει ούτε καν το default εικονίδιο κι ούτε στα προγράμματα αναγνωρίζεται:(:cry:

βασικά δεν έχει την επιλογή ''paste as shortcut'' αλλά ''send to--start menu as shortcut''