kokorets Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Βγείτε και σε ξέφωτο να βλέπει μπόλικο ουρανό.. βοηθάει.. τουλάχιστον την 1η φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Για το GPS διαβάστε και το GPS, A-GPS, Nokia Maps/OVI Maps και η πρώτη χρήση από τον οδηγό S60 5th Edition FAQ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Πάντως, μετά το πρώτο 24ωρο συνύπαρξης με τη συσκεύη, έχω να πω ότι φαίνεται καταπληκτική πρόταση! :happy: Αν και κάτοχος του N97, μπορώ να πω ότι πραγματικά το 5230 προσφέρει καλύτερο value-for-money. Υπέρ: 1. Τα theme effects του είναι καταπληκτικά και αρκετά γρήγορα 2. Με εγκατεστημένα στην μνήμη του τηλεφώνου: Ovi Maps, Python, Nokia Messaging, RemindMe, MyKeyLock, LangSwitcher, Handy Taskman, BatteryTimer, Ovi Store, Ultimate Voice Recorder, YouTube και FlashLite έχει 42,9 ΜΒ ελεύθερα 3. Η RAM του κυμαίνεται από 35 έως 50 MB με κανονική χρήση 4. Η αλλαγή από portrait σε landscape είναι smooth και γρήγορη 5. Τι να πούμε για το ROMPatcher+... :respect: (και το βάζω στα υπέρ γιατί το firmware του είναι hackable μέσω HelloOX και δε χρειάζεται flashάρισμα) 6. Η ποιότητα ήχου τόσο από το ηχείο όσο και από τα ακουστικά είναι πολύ άνω του μετρίου 7. Το σήμα είναι επίσης άλλη μία ευχάριστη έκπληξη, επιτέλους μπορώ να μιλάω και από το δωμάτιό μου (Cosmote) :lol: 8. Το GPS του (με A-GPS ενεργοποιημένο) κλείδωσε δορυφόρους πρώτη φορά σε λιγότερο από 1 λεπτό στο μπαλκόνι μου, ακόμα δεν έχω δοκιμάσει την πλοήγηση 9. Πολύ ωραία εμφάνιση και compact σε σχέση με το N97 10. Με ψάξιμο και εγκατάσταση πολλών εφαρμογών, προς το παρόν, ούτε ένα κόλλημα/freeze/restart 11. Δε φορτίζει μέσω USB (και το συγκαταλέγω στα υπέρ γιατί το βάλε-βγάλε στο καλώδιο δεν είναι ό,τι καλύτερο για μια μπαταρία και με τόσα apps που δοκιμάζω, στο N97 είχε γίνει πολύ συχνό φαινόμενο) 12. Χρωματιστά καπάκια μπαταρίας!!! :love: :p Κατά: 1. Η κάμερα δεν έχει auto-focus και flash 2. Λείπει το WiFi, όπως και να το κάνουμε :rolleyes: 3. Έχει ένα τζόγο το πλήκτρο κλειδώματος 4. Η δόνηση κατά την κλήση κάνει πολύ θόρυβο 5. Μόνο 4 συντομεύσεις στην homescreen 6. Δεν έχει το mini-qwerty πληκτρολόγιο οθόνης που είχε το 5800 και που, εμένα προσωπικά, μου λείπει και από το N97 7. Η κατασκευή του είναι "πολύ πλαστική" και έχω την αίσθηση ότι θα φθείρεται πολύ εύκολα με τη χρήση Αυτές είναι οι πρώτες μου παρατηρήσεις! ;) Edited February 10, 2010 by White_butter_fly Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Κατά: 1. Η κάμερα δεν έχει auto-focus και flash 2. Λείπει το WiFi, όπως και να το κάνουμε :rolleyes: 3. Έχει ένα τζόγο το πλήκτρο κλειδώματος 4. Η δόνηση κατά την κλήση κάνει πολύ θόρυβο 5. Μόνο 4 συντομεύσεις στην homescreen 6. Δεν έχει το mini-qwerty πληκτρολόγιο οθόνης που είχε το 5800 και που, εμένα προσωπικά, μου λείπει και από το N97 7. Η κατασκευή του είναι "πολύ πλαστική" και έχω την αίσθηση ότι θα φθείρεται πολύ εύκολα με τη χρήση Συμφωνώ σε όλα τα "υπέρ"... Στα "κατά": 1. Ικανοποιητικιά είναι για τα λεφτά του και την κατηγορία του 2. όντως κακώς, αλλά με το 3G μπορείς να απολαμβάνεις ίντερνετ για χαλαρή χρήση 3. Και το 5530 τα ίδια, με λίγη προσοχή αντέχει 5. είναι λίγο σπάσιμο αλλά τροποποιείς εύκολα το μενού του με τις εφαρμογές οπότε πάλι έχεις σχετικά εύκολη πρόσβαση 7. Είναι σαφώς ανώτερη η κατασκευή του σε σχέση με το 5530, το οποίο αν και με μέτρια κατασκευή αντέχει πολύ καλά Είναι πολύ καλή συσκευή και με την προσθήκη του Opera είναι σούπερ στη πλοήγηση στο ίντερνετ καθώς και στην λήψη/αποστολή email... Βγείτε και σε ξέφωτο να βλέπει μπόλικο ουρανό.. βοηθάει.. τουλάχιστον την 1η φορά. Δεν χρειάζεται "Χορός της βροχής"?:p:lol: Edited February 10, 2010 by mantsag1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Λοιπον παιδια απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του 5230(απο το διαγωνισμο της coca cola και εγω).Μερικες ερωτησεις. 1)Απο εγγυηση τι γινεται λαμβανοντας υποψη οτι δεν εχω καποια αποδειξη που να αποδεικνυει αγορα κτλ?Υπαρχει δυνατοτητα on line κατοχυρωσης>? 2)Πως μπορω να περασω ολα τα στοιχεια τα αρχεια κτλ που εχω απο το υπαρχον κινητο μου(SE K800).ME to myphone explorer γινεται? 3)Λεω να του βαλω καλυμα οθονης αλλα για 5230 δε βρηκα κατι παρα μονο αυτο. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006339&u=SCREEN-PROTECTOR-ΓΙΑ-NOKIA-5530-XPRESSMUSIC Θα ταιριαζει?αν το βαλω θα αλλοιωσει πολυ τα χρωματα της οθονης? 4)Καρτα μηνης micro sd¨η micro sdhc? Θα δω διαφορα με τη δευτερη? 5)που μπορω να βρω προσοψεις(ψαχνω τη μαυρη)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Λοιπον παιδια απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του 5230(απο το διαγωνισμο της coca cola και εγω).Μερικες ερωτησεις. 1)Απο εγγυηση τι γινεται λαμβανοντας υποψη οτι δεν εχω καποια αποδειξη που να αποδεικνυει αγορα κτλ?Υπαρχει δυνατοτητα on line κατοχυρωσης>? 2)Πως μπορω να περασω ολα τα στοιχεια τα αρχεια κτλ που εχω απο το υπαρχον κινητο μου(SE K800).ME to myphone explorer γινεται? 3)Λεω να του βαλω καλυμα οθονης αλλα για 5230 δε βρηκα κατι παρα μονο αυτο. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006339&u=SCREEN-PROTECTOR-ΓΙΑ-NOKIA-5530-XPRESSMUSIC Θα ταιριαζει?αν το βαλω θα αλλοιωσει πολυ τα χρωματα της οθονης? 4)Καρτα μηνης micro sd¨η micro sdhc? Θα δω διαφορα με τη δευτερη? 5)που μπορω να βρω προσοψεις(ψαχνω τη μαυρη)? Καλημέρα. 1) Έχεις εγγύηση 2 χρόνια. Μέσω ΙΜΕΙ θα φαίνεται ότι είναι στην εγγύηση, αν χρειαστεί να το πας ποτέ σε κάποιο nokia store. Θα έπρεπε όμως να έχεις και απόδειξη, άσχετα αν είναι δώρο από διαγωνισμό. 2) Ημερολόγιο, επαφές, σημειώσεις θα πρέπει να συγχρονίσεις το SE με το Outlook και μετά το 5230 με το Outlook. Για φωτογραφίες, ήχους, τραγούδια κτλ. μπορείς να τα μεταφέρεις στο PC σου πρώτα και μετά στην κάρτα μνήμης του 5230. Τα μηνύματα δεν νομίζω ότι μπορούν να μεταφερθούν. Διάβασε και το Τροπος Μεταφορας ολων των δεδομένων απο SE W800i σε Ν95, θα σε βοηθήσει πιστεύω. 3) Δε θα ταιριάζει, γιατί το 5530 έχει οθόνη 2,9" και το 5230 έχει 3,2". 4) Micro SDHC είναι οι κάρτες που έχουν χωρητικότητα από 4GB και πάνω. Για πιο πολλές προτάσεις διάβασε το [ΕΠΙΣΗΜΟ] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα). 5) Μπορείς να ρωτήσεις σε nokia store αν έχουν φέρει προσόψεις ή σε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα. Edited February 10, 2010 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση. Για το θεμα της εγγυησης πηρα τηλεφωνο την alpha copy και μου ειπε οτι το τηλεφωνο ΔΕΝ καλυπτεται απο εγγυηση εφοσο δεν υπαρχει αποδεικτικο αγορας. Πηρα τηλεφωνο και τη διοργανωτρια εταιρεια(wunderman) και μου ειπαν οτι θα το κοιταξουν και να επικοινωνησω ξανα απο δευτερα. Ηλπιζα να ισχυει on line registration η να μπορουσε να γινει αυτη μεσω ΙΜΕΙ(οπως γινεται με τα service tags sta laptops). Με την πρωτη επαφη παντως δεν αποκομισα τις καλυτερες των εντυπωσεων απο την αλφα κοπυ.Καμια διαθεση εξυπηρετησης. Οσο για το περασμα των επαφων μεσω outlook υπαρχει καποιος οδηγος για το πως γινεται αυτο? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση. Για το θεμα της εγγυησης πηρα τηλεφωνο την alpha copy και μου ειπε οτι το τηλεφωνο ΔΕΝ καλυπτεται απο εγγυηση εφοσο δεν υπαρχει αποδεικτικο αγορας. Πηρα τηλεφωνο και τη διοργανωτρια εταιρεια(wunderman) και μου ειπαν οτι θα το κοιταξουν και να επικοινωνησω ξανα απο δευτερα. Ηλπιζα να ισχυει on line registration η να μπορουσε να γινει αυτη μεσω ΙΜΕΙ(οπως γινεται με τα service tags sta laptops). Με την πρωτη επαφη παντως δεν αποκομισα τις καλυτερες των εντυπωσεων απο την αλφα κοπυ.Καμια διαθεση εξυπηρετησης. Οσο για το περασμα των επαφων μεσω outlook υπαρχει καποιος οδηγος για το πως γινεται αυτο? Ευχαριστω. Εγώ ποτέ δεν χρειάστηκα απόδειξη αγοράς όταν πήγαινα σε κάποιο Nokia stοre ή στην Alpha Copy, πάντα το κοιτούσαν από το IMEI. Αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση μεταξύ Nokia και Alpha Copy δεν είναι και ότι πιο εύκολο να βγάλεις άκρη. Όσο για τον συγχρονισμό είναι απλό, διάβασε τα post #4 και #7. Υπάρχει εφαρμογή της SE που συγχρονίζει επαφές, ημερολόγιο και σημειώσεις στο Outlook. Ύστερα μέσω του Ovi suite συγχρονίζεις μέσω Outlook τα δεδομένα και στο 5230, Διάβασε και το Μεταφορά αρχείων και δεδομένων στο κινητό. Γενικά καλό είναι να διαβάσεις ολόκληρο τον οδηγό που υπάρχει, S60 5th Edition Platform FAQ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agleouras Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Τελικά το gps του 5230 δουλεύει δίχως υποβοήθηση,όπως και του 5800; Δεν έχει γίνει πολύ σαφές... Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Τελικά το gps του 5230 δουλεύει δίχως υποβοήθηση,όπως και του 5800; Δεν έχει γίνει πολύ σαφές... Ναι βέβαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση. Για το θεμα της εγγυησης πηρα τηλεφωνο την alpha copy και μου ειπε οτι το τηλεφωνο ΔΕΝ καλυπτεται απο εγγυηση εφοσο δεν υπαρχει αποδεικτικο αγορας. Πηρα τηλεφωνο και τη διοργανωτρια εταιρεια(wunderman) και μου ειπαν οτι θα το κοιταξουν και να επικοινωνησω ξανα απο δευτερα. Ηλπιζα να ισχυει on line registration η να μπορουσε να γινει αυτη μεσω ΙΜΕΙ(οπως γινεται με τα service tags sta laptops). Με την πρωτη επαφη παντως δεν αποκομισα τις καλυτερες των εντυπωσεων απο την αλφα κοπυ.Καμια διαθεση εξυπηρετησης. Οσο για το περασμα των επαφων μεσω outlook υπαρχει καποιος οδηγος για το πως γινεται αυτο? Ευχαριστω. Γι'αυτό σου είπαν θα σε πάρουν από Δευτέρα(Καθαρά Δευτέρα). :rolleyes: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agleouras Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) τι να πω... άλλα μου έλεγε ο πωλητής στο πλαίσιο ... Edited February 10, 2010 by agleouras Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modaristis Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι? στο μενού του κινητού έχει ένα εικονίδιο που λέει "Χάρτες". Όταν το πατάω ανοίγει η εφαρμογή και μετά απο κανα δίλεπτο περίπου στο πάνω μέρος της οθόνης βγαίνει ενα κουτάκι με το μήνυμα "Δεν υπάρχουν διαθέσι..." και δν φορτώνει κανένας χάρτης. Αν πατήσω στο κουτάκι εμφανίζεται ένα μενού και αν επιλέξεις "Εμφ. λεπτομερειών" δείχνει κανονικά ακριβώς το γεωγραφικό πλάτος και μήκος που βρίσκεσαι... Μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoul Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι? στο μενού του κινητού έχει ένα εικονίδιο που λέει "Χάρτες". Όταν το πατάω ανοίγει η εφαρμογή και μετά απο κανα δίλεπτο περίπου στο πάνω μέρος της οθόνης βγαίνει ενα κουτάκι με το μήνυμα "Δεν υπάρχουν διαθέσι..." και δν φορτώνει κανένας χάρτης. Αν πατήσω στο κουτάκι εμφανίζεται ένα μενού και αν επιλέξεις "Εμφ. λεπτομερειών" δείχνει κανονικά ακριβώς το γεωγραφικό πλάτος και μήκος που βρίσκεσαι... Μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Το πιο πιθανό είναι ότι πρέπει να φορτώσεις χάρτες μέσω ovi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι? στο μενού του κινητού έχει ένα εικονίδιο που λέει "Χάρτες". Όταν το πατάω ανοίγει η εφαρμογή και μετά απο κανα δίλεπτο περίπου στο πάνω μέρος της οθόνης βγαίνει ενα κουτάκι με το μήνυμα "Δεν υπάρχουν διαθέσι..." και δν φορτώνει κανένας χάρτης. Αν πατήσω στο κουτάκι εμφανίζεται ένα μενού και αν επιλέξεις "Εμφ. λεπτομερειών" δείχνει κανονικά ακριβώς το γεωγραφικό πλάτος και μήκος που βρίσκεσαι... Μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Πρέπει να φορτώσεις τους χάρτες από το PC σου, μέσω του Map Loader. Δε βρίσκει σύνδεση στο internet για να τους κατεβάσει κι έτσι μπορεί μόνο να βρει τις συντεταγμένες της θέσης σου, αλλά δε μπορεί να τις αντιστοιχίσει σε χάρτη. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 λοιπον κερδισα το κινητο σε ενα διαγωνισμο το κινητο και μολις χθες το πηρα στα χερια μου....αν και θα το κρατησω για πολυ λιγο γιατι εχω το w995 μου που εχει ηδη αρχισει να κλαιει....τελος πάντων,ξερετε αν πολουνται στο εμποριο τα πισω καλυματα,πχ θελω το μπλε και αν υπαρχει μια καλη θηκη γιατι θα το διαλυσω;;; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modaristis Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 (edited) Πρέπει να φορτώσεις τους χάρτες από το PC σου, μέσω του Map Loader. Δε βρίσκει σύνδεση στο internet για να τους κατεβάσει κι έτσι μπορεί μόνο να βρει τις συντεταγμένες της θέσης σου, αλλά δε μπορεί να τις αντιστοιχίσει σε χάρτη. ;) κοίτα κατέβασα απο το ovi τους χάρτες (μάλλον το πρόγραμμα) και έκανα εγκατάσταση αλλά και πάλι χάρτη δεν βλέπω....:( ορίστε το Link που βρήκα στο ovi... A...και κάτι ακόμα τι είναι το Map Loader? Είναι στο Nokia PC Suite? αν ναι τότε δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί δεν έχω καλώδιο usb... Edited February 11, 2010 by modaristis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 κοίτα κατέβασα απο το ovi τους χάρτες (μάλλον το πρόγραμμα) και έκανα εγκατάσταση αλλά και πάλι χάρτη δεν βλέπω....:( ορίστε το Link που βρήκα στο ovi... A...και κάτι ακόμα τι είναι το Map Loader? Είναι στο Nokia PC Suite? αν ναι τότε δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί δεν έχω καλώδιο usb... Εγκατέστησες το πρόγραμμα, όχι τους χάρτες. ;) To Map Loader είναι... το Map Loader. Κατέβασέ το από εδώ! Δυστυχώς χρειάζεται καλώδιο για να περαστούν οι χάρτες. Βέβαια, ίσως να γίνεται και αν συνδεθείς με PC Suite μέσω Bluetooth και μετά τρέξεις το Map Loader, αλλά θα αργήσει περισσότερο η μεταφορά στο κινητό σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modaristis Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Εγκατέστησες το πρόγραμμα, όχι τους χάρτες. ;) To Map Loader είναι... το Map Loader. Κατέβασέ το από εδώ! Δυστυχώς χρειάζεται καλώδιο για να περαστούν οι χάρτες. Βέβαια, ίσως να γίνεται και αν συνδεθείς με PC Suite μέσω Bluetooth και μετά τρέξεις το Map Loader, αλλά θα αργήσει περισσότερο η μεταφορά στο κινητό σου. μέσω κάρτας μνήμης δεν γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 μέσω κάρτας μνήμης δεν γίνεται? Όοοοοοοοοχι. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 πήγαινε πάρε ένα καλωδιάκι, δεν κοστίζει τόσο και θα σου μείνει. Είναι must. εγώ είχα ένα από το 5630 ΧpressMusic. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modaristis Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Όοοοοοοοοχι. :( Απ' ότι κατάλαβα δηλαδή μου είναι άχρηστο το GPS του κινητού...Γιατί να αγοράσω πρόγραμμα και χάρτες αποκλείεται...οπότε...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Απ' ότι κατάλαβα δηλαδή μου είναι άχρηστο το GPS του κινητού...Γιατί να αγοράσω πρόγραμμα και χάρτες αποκλείεται...οπότε...:( ρε φίλε πήγαινε πάρε ένα καλώδιο usb να περάσεις τους χάρτες. η φίλη σου είπε ότι δεν γίνεται με το τρόπο που λες. με καλώδιο μπαίνουν. :confused::blink: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amfitrith Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 ρε φίλε πήγαινε πάρε ένα καλώδιο usb να περάσεις τους χάρτες. η φίλη σου είπε ότι δεν γίνεται με το τρόπο που λες. με καλώδιο μπαίνουν. :confused::blink: Μέσω του Nokia Ovi Suite γίνεται να τους περάσεις και μέσω Bluetooth, τουλάχιστον εγώ έτσι έκανα και δουλεύει μια χαρά! Έχω ερώτηση... το έχω δει σε άλλο κινητό και δεν ξέρω αν γίνεται. Θα μπορούσαν με κάποιο τρόπο να μηνύματα (sms) να προβάλονται σε μορφή συνομιλίας; Δηλαδή ανοίγοντας το μήνυμα από συγκεκριμένο αποστολέα να εμφανίζει και τα προηγούμενα που είχαμε ανταλλάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Έχω ερώτηση... το έχω δει σε άλλο κινητό και δεν ξέρω αν γίνεται. Θα μπορούσαν με κάποιο τρόπο να μηνύματα (sms) να προβάλονται σε μορφή συνομιλίας; Δηλαδή ανοίγοντας το μήνυμα από συγκεκριμένο αποστολέα να εμφανίζει και τα προηγούμενα που είχαμε ανταλλάξει; Θα πρέπει να περάσεις την εφαρμογή Free-iSMS v1.01. Το link για την ώρα δεν λειτουργεί λόγο συντήρησης του site. Για οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με εφαρμογές το ρωτάς στο [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.4 & v9.5 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts