Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7650

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από τον Γιάννης

Μηπως ξερει καποιος αν γινεται και πως να τραβηξει video το 7650???Ευχαριστω. :) :) :)

και βεβαια!!!κατεβασε απο το files του my phone το video που εχει ;)

• Απαντήσεις 849
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω πολυ!!! :) :) :) :)

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

paidia hthela na rwthsw kati sxetika me ton taxyforthsth acp-12 pou parexetai sthn syskebasia tou 7650. enas filos mou eipe pws o sygkekrimenos fortisths xalaei thn mpataria kai oti einai kalytera na xrhsimopoioume ton aplo fortisth acp-7. einai alhteia ayto?
:cry: :whip:

Αρχικό Μήνυμα από τον RODAKINO

paidia hthela na rwthsw kati sxetika me ton taxyforthsth acp-12 pou parexetai sthn syskebasia tou 7650. enas filos mou eipe pws o sygkekrimenos fortisths xalaei thn mpataria kai oti einai kalytera na xrhsimopoioume ton aplo fortisth acp-7. einai alhteia ayto?

i alithia einai oti oso pio grigori einai i fortisi toso mionete i zoi tis mpatarias :( :(

oso pio argi einai toso kalitera :) :) gia tin bataria!!! :D

Γεναίος δεν είναι αυτός που δεν φοβάται τίποτα,αλλα αυτός που αντιμετωπίζει τους φόβους του...

Greece Photos

http://img.uptime-project.net/img/5/73420.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: EXEI KANEIΣ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ BLUETOOTH,ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ?

ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΡΙΓΥΡΩ,ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΗ,ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟ PASSWORD.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ DEFAULT,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ PASSWORD ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ BLUETOOTH..

EYXARIΣΤΩ..

Καλώς ήρθες!

Μη γράφεις με κεφαλαία όμως, είναι σαν να βάζεις τις φωνές! :eek:

Όπως θα διαβάσεις στο θέμα του Bluetooth, για να συνδεθούν δύο συσκευές πρέπει να ορίσεις εσύ το ίδιο password και στις δύο!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Αρχικό Μήνυμα από τον lagoudakis

ολα οκ θα ειναι,μην σε πιανει ανχος ;)

paidia shmera me phran thl apo to club kai mou zhthsan na paw ekei...xixi mou allaksan othonh!! :)))) pragmatika omws yparxei diafora sta xrwmata...etsi toulaxiston mou fainetai!

:cry: :whip:

Για σας παιδιά .

Έχω ένα πρόβλημα, επειδή δεν ξέρω σχεδόν καθόλου αγγλικά

Υπάρχει pc suite για το 7650 στα ελληνικά η κάποιο άλλο;

Αρχικό Μήνυμα από τον apkogr

Για σας παιδιά .

Έχω ένα πρόβλημα, επειδή δεν ξέρω σχεδόν καθόλου αγγλικά

Υπάρχει pc suite για το 7650 στα ελληνικά η κάποιο άλλο;

Όχι, δεν υπάρχει κάτι, αλλά νομίζω πως με τα εικονίδια είναι αρκετά εύχρηστο να το χειριστείς!

Όχι, δεν υπάρχει κάτι, αλλά νομίζω πως με τα εικονίδια είναι αρκετά εύχρηστο να το χειριστείς!

Ναι ετσι ειναι.Δεν θα δυσκολευτεις και πολυ.

Και ο,τι θελεις ρωτα. :)

Konstantinos

http://briefcase.pathfinder.gr/download/kostas_kostas/21443/337474/0/GR-FLAG.gif

auti stin club nokia tin exoun dei poli asxima akouste timi gia to plastiko pou briskete pano apo ta plikra 25euro theloun toso epidi tha mou to perasoun auti tous eipa oti to kinito to exo anikxi monos mou kai oti thelo na to peraso monos mou kai mou eipan oti den mporo monos mou tous gam....s ekini tin ora i oxi telika piga kai to pira apo ena club nokia sto kentro tis thesallonikis mono 7euro kai to perasa monos moy kataramena club nokia
:ninja:

re paidia help anoixa to 7650 to proi kai mou evgale to mynhma "phone startup failed.Contact the retailer". Kamia idea gia reset h den tha paisei?
ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Αρχικό Μήνυμα από τον tolis24

re paidia help anoixa to 7650 to proi kai mou evgale to mynhma "phone startup failed.Contact the retailer". Kamia idea gia reset h den tha paisei?

*#7370# για φόρματ (αν θυμάμαι καλά). Πριν το κάνεις όμως δοκίμασε να το ανοίξεις σε safe mode πατώντας το ABC. Αν κάνεις φόρματ να το έχεις στο φορτιστή. Πάντως, αν δεν έχεις κάνει backup και φοβάσαι μην χάσεις δεδομένα, καλύτερα να το πας για σέρβις μήπως στα σώσουν

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Αρχικό Μήνυμα από τον nikkosnet

Πως γινεται ολο αυτο με το safe mode και το πληκτρο abc???

Το κρατάς πατημένο όταν ανοίγεις την συσκευή! ;)

Ανεβασα κατι χριστουγενιατικες εικονες στο mygalery οσοι πιστοι προσελθετε
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Καλησπέρα σαs. Eδω και 1 βδομάδα είμαι κάτοχοs του πολυπόθητου 7650 :D Το πρόβλημα μου όμωs είναι με την αφύπνηση. χτυπάει τόσο σιγά που μου είναι αδύνατο να τακούσω και κατ επέκταση να ξυπήσω . Αλλο ενα μειονέτημα είναι το ότι δεν επιτρέπει την εισαγωγή κάποιου άλλου ήχου απο το profil.

Συνεπώs , ή θα πρέπει να σπέυσω για ξυπνητήρι ή θα βρώ κάποιο ανάλογο προγραματάκι. Υπαρχει κάποιοs που θα μπορούσε να με διευκολύνει ? :worry:

http://www.myphone.gr/gallery/data/514/2578sleeping-thumb.jpg

Αρχικό Μήνυμα από τον basmati

Καλησπέρα σαs. Eδω και 1 βδομάδα είμαι κάτοχοs του πολυπόθητου 7650 :D Το πρόβλημα μου όμωs είναι με την αφύπνηση. χτυπάει τόσο σιγά που μου είναι αδύνατο να τακούσω και κατ επέκταση να ξυπήσω . Αλλο ενα μειονέτημα είναι το ότι δεν επιτρέπει την εισαγωγή κάποιου άλλου ήχου απο το profil.

Συνεπώs , ή θα πρέπει να σπέυσω για ξυπνητήρι ή θα βρώ κάποιο ανάλογο προγραματάκι. Υπαρχει κάποιοs που θα μπορούσε να με διευκολύνει ? :worry:

Eprofiles pro 1.92 apo http://www.psiloc.com :cool:

Γεναίος δεν είναι αυτός που δεν φοβάται τίποτα,αλλα αυτός που αντιμετωπίζει τους φόβους του...

Greece Photos

http://img.uptime-project.net/img/5/73420.png

Μια ερωτηση την βαση που μπαινει το πληκτρολογιο την μαυρη δηλαδη με τις τρυπες για τα πληκτρα πως θα την ζητησω ?εχει καποιο κωδικο?και μηπως ξερει κανενας ποσο κανει?
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από τον TYPHOON

Paidia kalispera. Exo ena problima me to 7650. Apo to kalokairi den moy doylevi to dexi kokkino koumpi poy to kleineis. Xerete ti mporei na einai? PAei to kinitaki? Mipos einai meali zimia?

το πιθανοτερο ειναι να εχει τιποτα σκονες και να κολλαει,εκτος και αν το εσπασες :eek: οτι και να ειναι δεν ειναι σοβαρο :) πηγαινε συγγρου 220 και σε 2 ωρες ολα οκ ;) οσο πιο πρωι τοσο καλυτερα ;)