Alexkass Δημ. August 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2003 Posted with iPAQ 5450 and gsm/gprs wireless pack, Powered by Vodafone Gprs, Location: Χανιά sto kinito den ine diskolo na ftiaxti, sto sinxronismo omos tha ginun patates. den ine i MS toso treli na min to vali apla den thelumenavexume patates tipu nokia... kena pedia... dipla eponima klp klp ;) filika Alexis :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. August 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2003 Μα πως προεξοφλείς κάτι τέτοιο; Γιατί να γίνουν πατάτες αν φτιαχτεί σωστά; Δεν είναι δα και το πιο δύσκολο πρόβλημα! Αν σκεφτόμασταν έτσι, θα είμασταν ακόμη μ' έναν amstrad 6128! :D Εγώ πάντως στο outlook μετά από συγχρονισμό είχα και κενά πεδία κι ό,τι άλλο θέλεις. Όσο για το πόσο γνωστική είναι η Microsoft, επέτρεψέ μου ν'αμφιβάλλω! :P Απλά, ό,τι φτιάχνει (σωστό ή λάθος) θέλει να το επιβάλλει. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. August 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Μα πως προεξοφλείς κάτι τέτοιο; Γιατί να γίνουν πατάτες αν φτιαχτεί σωστά; Δεν είναι δα και το πιο δύσκολο πρόβλημα! Αν σκεφτόμασταν έτσι, θα είμασταν ακόμη μ' έναν amstrad 6128! :D Εγώ πάντως στο outlook μετά από συγχρονισμό είχα και κενά πεδία κι ό,τι άλλο θέλεις. Όσο για το πόσο γνωστική είναι η Microsoft, επέτρεψέ μου ν'αμφιβάλλω! :P Απλά, ό,τι φτιάχνει (σωστό ή λάθος) θέλει να το επιβάλλει. Παιδια, ο φιλος Petran εχει δικιο, αυτα που διαβασα περι relational databases δεν ειναι σοβαρα πραγματα... Ειναι η δουλεια μου εδω και 15 χρονια και το παραδειγμα του Petran στν προηγ. σελιδα ειναι πολυ σωστο. Ειναι απιστευτα εύκολο να φτιαχτει κατι τετοιο, απλα οι εταιρειες μας τα δινουν με το σταγονομετρο, ως συνηθως, για να δικαιολογουν upgrades και νεες versions. Οσο για τη Microsoft, εγω ειμαι Microsoftακιας απο την αρχη της καριερας μου αλλα τις μαλ...ες της δεν μπορω να τις παραβλεπω. Εχει κανει σε μερικους τομεις πολυ καλη δουλεια αλλα σε αλλους οχι και τοσο... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 paides giati sta minimata -> reports, den exei anagnorisi onomatos apta noumera pou stelnoume mms? dld otan stelnw mms kai leei pending h delivered, den anagnorizei to onoma tou atomou aptin agenta kai vgazei apla to noumero... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Έτσι είναι σε όλες τις εκδόσεις (τουλάχιστον έως 4.39). Μάλλον κάποιο bug που δε φτιάχτηκε ποτέ.. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 ftou ki exw tin 4.37 :o na'sai kala pantws petran :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Εμενα αν εχω περασμενο το ονομα στις επαφες μου βγαζει κανονικα οτι "παραδοθηκε σε......." και στις ... το ονομα του παραληπτη.Δεν ξερω τι εκδοση εχω....Πως την βλεπουμε????? :( :( :( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Wirelessly posted (Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Γιάννης Εμενα αν εχω περασμενο το ονομα στις επαφες μου βγαζει κανονικα οτι "παραδοθηκε σε......." και στις ... το ονομα του παραληπτη.Δεν ξερω τι εκδοση εχω....Πως την βλεπουμε????? :( :( :( Patas *#0000# kai tin vlepeis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Στην κεντρική (stand-by) οθόνη, πληκτρολόγησε *#0000# Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Στην κεντρική (stand-by) οθόνη, πληκτρολόγησε *#00000# kopse kati (0) re petran :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sallax kopse kati (0) re petran :cool: Εχμ, καλά ντε! :o Τσάμπα ήτανε, μου έπεσε λίγο παραπάνω κι είπα να τ'αφήσω! :p Διορθώθηκε! ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Ευχαριστω.Εχω την 4.39 30-10-02 NHL-2NA :) :) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Γιάννης Ευχαριστω.Εχω την 4.39 30-10-02 NHL-2NA :) :) :) Και σου δείχνει το όνομα στις αναφορές παράδοσης των MMS???? :confused: Μήπως εννοείς των SMS? Γιατί κι εγώ αυτήν έχω και μου δείχνει μόνο τον αριθμό στα MMS... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsk1977 Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 ego exo V 5.06 02-06-03 NHL-2NA KAI DEN EXO KANENA PROBLIMA! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Και σου δείχνει το όνομα στις αναφορές παράδοσης των MMS???? :confused: Μήπως εννοείς των SMS? Γιατί κι εγώ αυτήν έχω και μου δείχνει μόνο τον αριθμό στα MMS... Παιδια συγνωμη!!!!!!!Δικιο εχεις φιλε μου.Δεν το προσεξα...Για sms ενοουσα.Για mms δεν ξερω γιατι εχω Q που δεν υποστηριζει κατι τετοιο....Αρα χρειαζεται την αναβαθμησουλα αν αλλαξω συνδεση....Και παλι συγνωμη. :eek: :eek: :eek: :eek: Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lsk1977 ego exo V 5.06 02-06-03 NHL-2NA KAI DEN EXO KANENA PROBLIMA! :D όταν στο αναβάθμισαν έχασες ό,τι είχες μέσα??? :( επειδή ενδιαφέρομαι σε ρωτώ :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass όταν στο αναβάθμισαν έχασες ό,τι είχες μέσα??? :( επειδή ενδιαφέρομαι σε ρωτώ :) Όχι Alex δεν χάνεις τίποτα! Το αναβάθμισα και εγώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Wirelessly posted (Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Xerei kaneis pos mporoume na apothikeuoume ta minumata mas mesw tou msgsaver etsi wste na emfanizontai ta ellinika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Και εγω σημερα πηγα για αναβαθμιση στην V5.06 1.μολις τελειωσε δεν μου ανοιγε καποια εφαρμογη ....σφαλμα συστηματος....και τα εσβησε ολα..Ειχα φροντισει εγω βεβαια να κανω back up....2.τωρα ΜΠΟΡΕΙΣ να προσθεσεις λεξεις με το Τ9 το δοκιμασα 3φορες με κατασκευασμενες δικες μου λεξεις και τις ειχε κρατησει στην μνημη :) Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsk1977 Δημ. August 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2003 όταν στο αναβάθμισαν έχασες ό,τι είχες μέσα??? επειδή ενδιαφέρομαι σε ρωτώ file den to anabathisa! :) mou kanane antikatastasi giati eixa problima me to bluetooth > system error ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. August 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2003 Paidia exw mia aporia...to 3650 exei akribws thn idia othonh me to 7650!ennow apo apopsh poiothtas kai eykrineias??apo xrwmata kai analysh kserw oti einai idia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. August 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2003 Ligo kalyterh (pio leykh) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xagios Και εγω σημερα πηγα για αναβαθμιση στην V5.06 1.μολις τελειωσε δεν μου ανοιγε καποια εφαρμογη ....σφαλμα συστηματος....και τα εσβησε ολα..Ειχα φροντισει εγω βεβαια να κανω back up....2.τωρα ΜΠΟΡΕΙΣ να προσθεσεις λεξεις με το Τ9 το δοκιμασα 3φορες με κατασκευασμενες δικες μου λεξεις και τις ειχε κρατησει στην μνημη :) Λογικά πήγαμε στο ίδιο Nokia Center! Εμένα μου ανοίγουν κανονικά οι εφαρμογές αλλά δεν μπορώ να αποθηκεύσω λέξεις... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. August 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2003 τι να σου πω δοκιμασα την λεξη Αραα [τωρα το εκανα] δεν βγηκε στην αρχη μετα πηγα ορθογραφια την εγραψα και δοκιμασα και την εβγαλε .....το πρωτο Α με κεφαλαιο.... :rolleyes: Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. August 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2003 Εγώ το αναβάθμισα σήμερα στην 5.06... Δεν κατάφεραν να κάνουν backup (ενώ κι εγώ έχω πρόβλημα στο σπίτι εδώ και καιρό και δε συνδέεται το κινητό με το PC Suite με κανένα τρόπο), οπότε έχασα ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! :'( BTW, με όσους από εδώ επικοινωνούσα, ας μου στείλουν πάλι τον αριθμό τους.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts