tralalilalom Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Αν κάτι πάει στραβά κατά το φλασάρισμα και δεν ανοίγει η συσκευή, χρησιμοποιήστε το παρακάτω πρόγραμμα για να το επαναφέρετε!! Το ανέβασα στο rapidshare επειδή το λινκ που ήδη υπήρχε ήταν πολύ αργό. Ελπίζω να μη το χρειαστείτε ποτέ :P http://rapidshare.com/files/31496551...ulti.part1.rar http://rapidshare.com/files/31498020...ulti.part2.rar http://rapidshare.com/files/31498623...ulti.part3.rar Download λινκ για τον παρακάτω οδηγό εδώ. Οδηγίες: Κάνουμε εγκατάσταση το GSMulti, Infinion USB driver και το TI_Neptune driver. Αντιγράφουμε το KM900AT-00-V10b-525-XXX-APR-15-2009+0 στον φάκελο GSMulti που βρίσκεται στον C:/ Διαβάστε και το αρχείο pdf που υπάρχει ξεκινώντας από την σελίδα 128.. Restart τον Η/Υ μας. Βγάλτε την μπαταρία από το κινητό, συνδέστε ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ το καλώδιο USB και ΟΧΙ στην θύρα του υπολογιστή ακόμα. Τρέξτε το USBMap_V01, επιλέξτε Infinion στο πάνω μέρος του παραθύρου του προγράμματος, πατήστε mapping start, ΤΩΡΑ συνδέστε το usb καλώδιο στο PC, όταν το usbmap βρεί το κινητό πατήστε save & exit. -Βγάλτε το καλώδιο από το PC.- Τρέξτε το GSMulti, πηγαίνετε στο configuration και επιλέξτε τα Dll αρχεία και τα FLS αρχεία που βρίσκονται στον φάκελο KM900AT-00-V10b-525-XXX-APR-15-2009+0 και στην συνέχεια επιλέξτε USB στο port information και επιλέξτε ok. Πατάτε Start και μετά συνδέστε το USB στο PC, τώρα θα πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία φλασαρίσματος. Αν όλα πάνε καλά, θα περαστεί μια πολύ παλιά έκδοση στο κινητό σας, αλλά τουλάχιστον θα δουλεύει. Μετά μπορείτε με οποιονδήποτε τρόπο να περάσετε μια καινούρια έκδοση με τους γνωστούς τρόπους φλασαρίσματος. φίλε mythoc δυστυχώς τα link δεν δουλεύουν πια...μήπως τα έχεις ανεβασμένα πουθενά αλλού; σ'ευχαριστώ πολύ Παράθεση ..in all the bad days and the music that plays.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 φίλε mythoc δυστυχώς τα link δεν δουλεύουν πια...μήπως τα έχεις ανεβασμένα πουθενά αλλού; σ'ευχαριστώ πολύ http://rapidshare.com/files/314965513/gm_multi.part1.rar http://rapidshare.com/files/314980203/gm_multi.part2.rar http://rapidshare.com/files/314986236/gm_multi.part3.rar Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tralalilalom Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 καλά είσαι θεός! :thanks: Παράθεση ..in all the bad days and the music that plays.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_88 Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Στο πρώτο post προστέθηκαν: Τα dll που πρέπει να αλλάξουμε όταν φλασάρουμε με αρχεία kdz μαζί με τα υπόλοιπα εργαλεία. Νέα γερμανική έκδοση η οποία από το feedback που υπάρχει είναι ίσως η καλύτερη μέχρι τώρα. -Δεν υπάρχει το bug με το Τ9, οι λέξεις αποθηκεύονται κανονικά. -Υπάρχουν playlists. -Nέα έκδοση Google Maps v. 2.3.2, η οποία έχει λειτουργία "Βρες την τοποθεσία μου".Αυτό το αναφέρω γιατί υπάρχει ήδη αυτή η έκδοση, αλλά δεν είχε τη λειτουργία αυτή- τη λειτουργία GPS δηλαδή. -O πομπός ραδιοφώνου (fm transmitter) έχει ΜΠΑΣΑ. -Mέγιστο μέγεθος email 2MB αντί για 1MB που υπήρχε μέχρι τώρα. -Σταθερή έκδοση. -Καλύτερος browser. -Υοutube με wifi Η συγκεκριμένη έκδοση δεν έχει ανέβει ακόμη στον σέρβερ της LG, δεν υποστηρίζεται επίσημα.Παρόλα αυτά, από ό,τι διαβάζω, μιλάμε για την καλύτερη έκδοση μέχρι τώρα. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:Δεν αναφέρεται ακόμη αν υποστηρίζονται ελληνικά. καλησπερα προσπαθω να κατεβασω την εκδοση αυτην αλλα τιποτα...προσπαθησα απο παντου αλλα δεν...παρακαλω οποιος γνωριζει κατι να μου πει ή αν την εχει και μπορει να μου την στειλει με e-mail...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 παιδια η Νέα 10F_00 έκδοση ειναι η τελευταια εκδοση? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. April 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 παιδια η Νέα 10F_00 έκδοση ειναι η τελευταια εκδοση? Ναι αυτή είναι. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Ναι αυτή είναι. και αυτη V10H_01.kdz ? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_88 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 καλησπερα μια βοηθεια για το φλασαρισμα...1ον δεν βρισκω firmwares οποιο url και να απαντησω δεν ανταποκρινεται σε site...2ον με την ms dos μεθοδο απετηχα μου εβγαζε συνεχως error διαβασα οτι υπαρχει και αλλος τροπος(ποιος) οποιος μπορει να βοηθησει γιατι βρισκεται στα προθειρα σπασιματος ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoulikosta Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Χρησημοποιο εδω και καιρο την V10 F δεν εχω παραπονο καλη και σταθερη εκδοση μονο με τα προφιλ μου κανει κατι περιεργα Η 10F_00 ειναι διαφορετικη απο αυτη που εχω εγω? Αξιζει η αλλαγη Firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_88 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 παιδια ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! εχω ολα οσα χρειαζομαι για το φλασαρισμα (πιστευω) αλλα δεν μπορω να το ολοκληρωσω με τιποτα εχω δοκιμασει διαφορες εκδοσεις αλλα τπτ...παντα μου βγαζει error στο updater της lg.σας παρακαλω μια αναλυτικη βοηθεια..με τον οδηγο του jim και εκδοσεις germany.cad και germany.kdz. περιμενω και ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mafariel Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Καλημέρα παιδιά. Αγόρασα εχθές το συγκεκριμένο κινητό και μου εμφανίζει το εξής τρελό!!! όταν μου κάνουν κλίση είτε δεν ανάβρι η οθόνη επομένως δεν μπορώ να απαντήσω είτε ανάβει σχεδόν στιγμιαία. Πατώντας το on/off κουμπί που συνήθως ενεργοποιεί την οθόνη δεν έχω αποτέλεσμα.. Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με το firmware? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsigan Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Καλημέρα παιδιά. Αγόρασα εχθές το συγκεκριμένο κινητό και μου εμφανίζει το εξής τρελό!!! όταν μου κάνουν κλίση είτε δεν ανάβρι η οθόνη επομένως δεν μπορώ να απαντήσω είτε ανάβει σχεδόν στιγμιαία. Πατώντας το on/off κουμπί που συνήθως ενεργοποιεί την οθόνη δεν έχω αποτέλεσμα.. Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με το firmware? Ευχαριστώ Όχι δεν είναι πρόβλημα του κινητού. Αυτό συμβαίνει με όλα τα Arena και οφείλεται στον αισθητήρα που έχει το κινητό πάνω αριστερά από την οθόνη. Δεν πρέπει να είναι καλυμένος γιατί σβήνει η οθόνη. Εγώ το κουνάω λίγο όταν το κάνει αυτό και ανάβει η οθόνη. Συνήθεια θέλει λίγο... Ααααα, εάν βάλεις μεμβράνη στην οθόνη πρόσεξε να μην καλύψεις τον αισθητήρα. Δοκίμασε το κάνοντας μια κλήση κάπου και κρύβε, άφηνε τον αισθητήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mafariel Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 mitsigan ευχαριστώ πολύ... πάνω που άρχιζα να ανυσηχώ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 παιδιά από το site της lg, το lg usbmodem driver χρειάζεται για τα updates? ΤΙ είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notasodi Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ ΑΡΕΝΑ ΜΟΥ FIRMWARE ΑΠΟ ΤΟ GM750..ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ???ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ Ν ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΜΑΣ WINDOWS MOBILE.....ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ S-CLASS, ΩΡΑΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΙΚΕ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ WM?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ ΑΡΕΝΑ ΜΟΥ FIRMWARE ΑΠΟ ΤΟ GM750..ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ???ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ Ν ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΜΑΣ WINDOWS MOBILE.....ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ S-CLASS, ΩΡΑΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΙΚΕ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ WM?? Καλώς ήρθες στο φόρουμ, θα σε παρακαλέσω να μη γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται.Τώρα στην ερώτησή σου, όχι δε γίνεται και ούτε θα γίνει στο μέλλον. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Devil13 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Καταρχην χαιρετω το forum! Αν και το επισκεπτομαι συχνα δεν ετυχε να γραφτω! Ειναι φοβερο site! Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει αλλαξει κατι οσο αναφορα το flashαρισμα του lg arena? Γιατι ενω εκανα κανονικα flash μεχρι τωρα (και αρκετες φορες μαλιστα) μετα απο κατι updates στο lg pc suite την τελευταια φορα που το χρησιμοποιησα δεν μπορω να flashαρω το arena μου. Παιζει κατι ή απλα για καποιο λογο φταιει το pc μου? Ανεβαζω και μια εικονα απο το error που εχω για να βοηθησω. http://img8.uploadhouse.com/fileuploads/5404/5404378-holder-fb5a01a75a195518ba28662f1ca77caf.jpg Ευχαριστω εκ των προταιρων! Περιμενω απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 (edited) Καλησπέρα σε όλους Πέρσι είχα ένα άλλον υπολογιστή και είχα κάνει αναβαθμίσει στο αρένα χορις να εχο προβλήματα σαν και αυτά που τραβώ τώρα… Έχω ένα καινούργιο υπολογιστή και ενώ έχω περάσει τα πάντα Έχω περάσει το lg pc suite III B2CAppSetup Flas KM900-finaldestiny86 LGUSBModemDriver_WHQL_ML_Ver_4.9.4_All_NP Κατέβασα το αρχείο αυτό V10F_00.kdz και το έβαλα κατευθείαν στον δίσκο C και στη συνέχεια Κάνο αυτές της ενέργειες.. Τρέχω το KP500-Utils-en μετά I enter km900 enter File <.cab> including the firmware <ex: c:\v10G_04.cab>: c:\v10f_00.kdz Version<SW version> <ex: v10G_04>:v10f_00 Send the arguments…. Loading…. Βάζο different country και γλώσσα ελληνικά πατώ ok Γίνεται έλεγχος περιβάλλον τηλεφώνου Τα στοιχειά του κινητού τηλεφώνου επεξεργάζονταν και μετά βγάζει αυτό το μήνυμα Η αναβάθμιση του lg κινητού σας τηλεφώνου δεν είναι δυνατή λόγο σφάλματος που παρουσιάστηκε στο lg mobile phone software upgrade. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Τελικά τα κατάφερα με το πρόγραμμα Flash with uptest και του πέρασα την v10f Του έκανα και Κανά δύο factory reset και είναι οκ… Edited May 15, 2010 by fanispan Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notasodi Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Βοήθεια.... Έκανα φλασάρισμα κανονικά την πρώτη φορα την v10p_00 windows 7 styl .. Μετά έβαλα την κανονική του της βονταφον.. Τώρα πάω να βάλω ξανά με τον ιδιο τρόπο το V10P WINDOWS 7 STYL και δε το κάνει.....βγάζει αυτό το μήνυμα..Γιατι??? 00:46:03 : [C:\LGMobileUpgrade] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ 00:46:03 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\LGMobileUpgrade 00:46:03 : Start Date : 2010-05-17 00:46:03 00:46:03 : -------- Buyer Test mode --------- 00:46:03 : [C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ 00:46:03 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone 00:46:03 : *****CheckOS Start******** 00:46:03 : Microsoft_Windows_XP_Professional_ 00:46:03 : *****CheckPCSyncPrograms Start***** 00:46:03 : PCSyncPrograms Not Found 00:46:03 : SetEmerModeAT() 00:46:03 : _IsConnectedPhone Call 00:46:14 : _IsConnectedPhone(1) 00:46:14 : 0 - NotConnected. 00:46:14 : 1 - Normal connect success 00:46:14 : 2 - Emergency connect success 00:46:14 : ***** Port => 3 00:46:14 : Ç óýíäåóç ìå ôï ôçëÝöùíï óáò åëÝã÷åôáé... 00:46:14 : dwWaitResetTime(40000 ms) 00:46:15 : Phone Mode(1) 00:46:15 : *****GetPhoneType Start***** 00:46:15 : Phone Type : INF 00:46:15 : *****GetPhoneModel Start***** 00:46:21 : Phone Model : KM900 00:46:21 : *****GetPhoneBinaryVersion Start***** 00:46:26 : Phone Bin Version : V10V_02 00:46:26 : *****Get ESN / IMEI / MEID Start***** 00:46:31 : ESN/IMEI/MEID : 352154032339144 00:46:31 : *****GetPhoneNumber Start***** 00:46:36 : Phone Number : 35215403233914400 00:46:37 : ÀÎÁõ °Ë»ç ÆĶó¸ÞŸ - ESN_IMEI : 352154032339144, Model : KM900 00:46:37 : *******CheckBinVersion*************** 00:46:37 : New Bin Version(V10P_00), Current Ver(V10V_02) 00:46:37 : ÃֽŠ¹öÀüÀ̹ǷΠ¾÷±×·¹À̵带 ÇÒ ÇÊ¿ä°¡ ¾øÀ½. 00:46:37 : *****Start _GetBatteryLevel***** 00:46:42 : Battery(3) 00:46:45 : *****CheckPCSyncPrograms Start***** 00:46:46 : PCSyncPrograms Not Found 00:46:47 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ. 00:46:47 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê... 00:46:47 : ****************CheckAndDownload******************** 00:46:47 : ******Extract Start C:\V10P_00.KDZ***** 00:46:47 : Model Dll Dir(C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\) 00:46:47 : File Size = 225022733 00:46:47 : Extract kdz file Success. 00:46:47 : ExtractInfo Error(0) 00:46:47 : Extract cab file error. 00:46:47 : [C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ 00:46:47 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone 00:46:48 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR 00:46:48 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ. 00:46:48 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê... 00:46:48 : Page_Error ºÎºÐÀÔ´Ï´Ù 00:46:48 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Παιδιά να αναφέρω οτι ΔΕΝ χάνεται η εγγύηση σε περίπτωση φλασαρίσματος. Το έστειλα στην LG με περασμένη την F μέσα και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Δε χάνεται η εγγύηση τελικά! Μην φοβάστε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsodou Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Καλησπερα σε ολους! να σας πω και εγω την δικια μου εμπειρια με το Αρενα, εχω το κινητο 6 μηνες τωρα, απο τον πρωτο καιρο μου παρουσιαζε ψιλο κολληματα, οπως να μην ανταποκρινεται καθολου η οθονη ή να μην λειτουργει το ξυπνητήρι. Με τον καιρο ομως ''εστρωσε'', τα κολληματα σχεδον σταματησαν και το ξυπνητηρι λειτουργουσε κανονικα. Μετα απο αρκετο διαβασμα το φορουμ πηρα την αποφαση να το φλασαρω, ετσι ωστε να το αναβαθμησω και με την ελπιδα οτι δεν θα μου δημιουργει προβληματα πλεον. Εβαλα πριν 3 μερες την γερμανικη εκδοση ν10ρ_01 (οπου με την βοήθεια ολων σας δεν δυσκολευτηκα και ιδιαιτερα!!!!) και το κινητο εξακολουθει να κολλαει. Το συνηθες προβλημα ειναι να μου κολλαει η οθονη και να χρειαζεται να το κλεισω για να ξεκινησει παλι. Το ερωτημα μου ειναι αν καποιος με παρομοια προβληματα, και μετα το φλασαρισμα εξακολουθησε να τα εχει ή αν του δημιουργηθηκαν νεα? Αξιζε τελικα ο κοπος του φλασαρισματος? Υ.Γ. Συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα!! Ευχαριστω για το χρονο σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Καλησπερα σε ολους! να σας πω και εγω την δικια μου εμπειρια με το Αρενα, εχω το κινητο 6 μηνες τωρα, απο τον πρωτο καιρο μου παρουσιαζε ψιλο κολληματα, οπως να μην ανταποκρινεται καθολου η οθονη ή να μην λειτουργει το ξυπνητήρι. Με τον καιρο ομως ''εστρωσε'', τα κολληματα σχεδον σταματησαν και το ξυπνητηρι λειτουργουσε κανονικα. Μετα απο αρκετο διαβασμα το φορουμ πηρα την αποφαση να το φλασαρω, ετσι ωστε να το αναβαθμησω και με την ελπιδα οτι δεν θα μου δημιουργει προβληματα πλεον. Εβαλα πριν 3 μερες την γερμανικη εκδοση ν10ρ_01 (οπου με την βοήθεια ολων σας δεν δυσκολευτηκα και ιδιαιτερα!!!!) και το κινητο εξακολουθει να κολλαει. Το συνηθες προβλημα ειναι να μου κολλαει η οθονη και να χρειαζεται να το κλεισω για να ξεκινησει παλι. Το ερωτημα μου ειναι αν καποιος με παρομοια προβληματα, και μετα το φλασαρισμα εξακολουθησε να τα εχει ή αν του δημιουργηθηκαν νεα? Αξιζε τελικα ο κοπος του φλασαρισματος? Υ.Γ. Συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα!! Ευχαριστω για το χρονο σας!!! Καλώς ήρθες . Αφού το φλάσαρες , έκανες μετά Factory reset; Αν θες τη δική μου γνώμη, αξίζει ναι, αλλά με μέτρο.. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsodou Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 ναι εκανα κανονικα factory reset, και πριν το φλασαρισμα και μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JRMOBILE Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Καλησπερα παιδια,οπως θα καταλαβατε και απο τον τιτλο εχω στα χερια μου ενα νεκρο ARENA ΚΜ900,ετσι στα ξαφνικα χωρις λογο ξεραθηκε !!! Αν υπαρχουν συμβουλες για να το στρωσω ειμαι ολος αυτια,ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Καλησπερα παιδια,οπως θα καταλαβατε και απο τον τιτλο εχω στα χερια μου ενα νεκρο ARENA ΚΜ900,ετσι στα ξαφνικα χωρις λογο ξεραθηκε !!! Αν υπαρχουν συμβουλες για να το στρωσω ειμαι ολος αυτια,ευχαριστω εκ των προτερων GsMulti ξε-ξερένει εύκολα. Ψάξε οδηγίες στο τόπικ. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts