hellsangel81 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Δοκίμασε να επιλέξεις τα Αγγλικά σαν γλώσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 επελεξα ολες τις γλωσσες σχεδον , αυτες που γνωριζω βασικα τουλαχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Μηπως εχει παρει το αυτι σας για κανενα service pack για το DM for mac??? Θελω κι εγω υποστηριξη ελληνικων χαρακτηρων!!!!!!!!! Αυτό το είδες; επελεξα ολες τις γλωσσες σχεδον , αυτες που γνωριζω βασικα τουλαχιστον. Χμμμ.... Εγώ στην θέση σου θα το απεγκαθιστούσα και θα καθαρίζα την registry με το ccleaner (είναι freeware και θα το βρεις με μια αναζήτηση στο google) και θα έκανα πάλι την εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 http://img526.imageshack.us/img526/6026/50829206.jpg Για να το αποκτήσετε απλά ανοίξτε το DM και πατήστε το check for upates που θα βρείτε στο HELP πάνω δεξιά. Αν δεν δουλέψει, κάποια στιγμή θα το βγάλει μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privenet Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 (edited) Σήμερα εγκατέστησα το νέο desktop software και ενώ όλα παίζουν κανονικά, δεν μπορώ να κάνω synchronization το organizer! Πατάω το configure settings, ανοίγει ένα παράθυρο και μετά δεν μου βγάζει το μενού για να κάνω τις ρυθμίσεις... Καμία ιδέα; Τελικά η λύση είναι η εξής. Η έκδοση 5.01 που είχα από μόνη της μου είχε αναφέρει ότι υπάρχει Update και να το κάνω. Εκεί ήταν το λάθος. Για να βάλετε την έκδοση 6 πρέπει να κάνετε Uninstall τις προηγούμενες και να κατεβάσετε από το Site της Blackberry τη νέα. Restart μετά το Uninstall και κατόπιν εγκατάσταση της 6 που κατεβάσατε. Θα σας ζητήσει την εγκατάσταση του MS C++ 2008 Redistributable, πείτε ΝΑΙ (Ισως στο Update αυτό να έλειπε και δεν έπαιζε). Κατόπιν όλα οκ. Edited August 12, 2010 by moment_v Χρησιμοποίησε την τροποποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trexed Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 βγηκε η εκδοση 6.0.047 του desktop software, την κατεβαζω αυτη τη στιγμη :) Παράθεση NowDoThis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Να ρωτήσω παιδιά, ο desktop manager αντικαταστήθηκε από το desktop software ? Eίμαι εδώ και 2 μήνες χωρίς ΒΒ και μπερδεύτηκα... Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Ναι ναι, έτσι ονόμασε την έκδοση 6. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Έχω εγκατεστημένο τον DM v6 και στο 9700 μου το BlackBerry Bold 9700 OS 5.0.0.979. Προσπαθώ να εγκαταστήσω την ελληνική γλώσσα (για κείμενο) και στον DM δε μου εμφανίζει τα core apps στον app loader, ώστε να μην αναγκαστώ να κάνω επανεγκατάσταση όλου του OS. Δοκίμασα να βάλω και ξεχωριστά τα .alx του OS από τον app loader, αλλά μου λέει ότι "δεν υπάρχουν νέες εφαρμογές" και δεν τα φορτώνει. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? Ευχαριστώ. Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 To 5.0.0.979 το εχεις εγκατεστημενο στο pc σου??? πρεπει να ειναι μεσα αυτο προτου ανοιξεις το dm και συνδεσεις το bb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 (edited) Ναι, είναι εγκατεστημένο. Μήπως να κάνω repair στην εγκατάσταση ? edit : Έκανα repair, αλλά δεν άλλαξε κάτι... Edited November 11, 2010 by Don Karlos Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Μηπως εχεις εγκατεστημενη και αλλη version στο pc εκτος της 5.0.0.979. Αν ναι, καντην remove Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Πέρνα κατευθείαν τα ελληνικά. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) λεβεντες? εγω κανω backup και στο τελος μου λεει οτι παρουσιαστηκε σφαλμα κατα την δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας κτλ κτλ... τι σημαινει αυτο?? το λυσα,αλλαξα φακελο που εκανα backup :) Edited November 22, 2010 by billakosss close Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Δεν μου το εχει βγαλει ποτε , μηπως να ξαναπερασεις το προγραμμα ? λεω εγω τωρα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privenet Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Εχω το εξής πρόβλημα με το Intellisync. Νέο Blackberry 9700 (v5), με Win 7 (32bit), Outlook 2010 και Desktop 6.0.1.18. Ολα οκ στην εγκατάσταση, ΑΛΛΑ μόλις πάω να συγχρονίσω από το Organizer επαφές ή ημερολόγιο τρώει ένα ωραιότατο crash. Any ideas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Είχα σβήσει απο το apploader( common files /rim) φάκελο όλα τα files απο μέσα και είχα κατεβάσει update απο άλλο πάροχο με σκοπό να την εγκαταστήσω κάποια στιγμή. Μέσω του BB Desktop Software 6 τώρα (χωρις να έχω κάνει το update ακόμα) δεν φορτώνει τα applications device. Εχω το ΒΒ 9000. τι προτείνεται ωστε να λυθέι το πρόβλημα που δεν φορτώνει τα appications μέσω του Desktop Soft? Ευχαριστώ Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Bγήκε η νέα έκδοση 1.1 για το Twitter official. Σημαντικές, πρακτικές αλλαγές θα έλεγα, αλλά εντόπισα το πρώτο bug. Αν ρυθμίσεις να φαίνονται τα tweets σαν "bubbles", εξακολουθεί να τα δείχνει σαν "striples". :rolleyes: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 (edited) Έχω παρόμοιο πρόβλημα όπως αντιμετωπίζει ο χρήστης DON KARLOS παραπάνω. Μου αναγνωρίζει μόνο όταν πάω στo μενού Application του DM μόνο παίχνίδια και εφαρμογές. Δεν μου βγάζει μενού για την Γλώσσα κλπ. Γνωρίζει κάποιος που έιναι εγκατεστημένα στο PC τα device software του ΒΒ ώστε να δω αν έχω διαφορετικά μεταξύ τους και να κάνω remove τυχόν 2 διαφορετικές version όπως κάποιος άλλος αναφέρει παραπάνω. Ευχαριστώ! Εν μέρη λύθηκε με διαγραφή του vendor, αλλά τώρα υπάρχει νέο πρόβλημα: όταν τεκάρω να κάνω remove ή add μία Γλώσσα για παράδειγμα, δεν είναι εφικτό λόγω του ότι το κουμπί apply έιναι ανενεργό! Καμία βοήθεια πάνω σε αυτό? Edited June 6, 2011 by jopilot Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiros65 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Καλημερα ! Εχω ενα σημαντικο προβλημα .Εγινε αναβαθμιση desktop software και ολα τα backup αρχεια ειναι σε μορφη .bbb και οχι σε .ipd :( Καμμια ιδεα πως να το λυσω το προβλημα ; ΤΙΑ Σ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Τα bbb είναι το ίδιο με τα ipd, απλώς τα πρώτα είναι για Mac και τα δεύτερα για windows. Να υποθέσω έχεις mac; Το πρόβλημα πού βρίσκεται; Τα διαβάζει κανονικά το Desktop Software. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiros65 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Καλημερα .Ναι το γνωριζω οτι ειναι για Μακ . Εχω windows .Χρησιμοποιω το ABC Converter και δεν το αναγνωριζει το αρχειο .Καποια γραπτα μηνυματα χρειαζεται να τα εχω εκτυπωμενα για νομικους λογους . Απο οτι ειδα σε διαφορα φορουμ ειναι προβλημα που δημιουργηθηκε μετα την τελευταια αναβαθμιση του Desktop Software . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Καλημερα .Ναι το γνωριζω οτι ειναι για Μακ . Εχω windows .Χρησιμοποιω το ABC Converter και δεν το αναγνωριζει το αρχειο .Καποια γραπτα μηνυματα χρειαζεται να τα εχω εκτυπωμενα για νομικους λογους . Απο οτι ειδα σε διαφορα φορουμ ειναι προβλημα που δημιουργηθηκε μετα την τελευταια αναβαθμιση του Desktop Software . Αυτο που πρεπει να προσπαθησεις ειναι να κανεις remove τη version που εγκατεστησες, να κανεις restart, να εγκαταστησεις τη version που θα κατεβασεις απο εδω http://capcaysoft.com/blackberry-desktop-software-7-0-0-32.html Αυτη η version πιθανως να κανει convert το αρχειο bbb σε ipd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiros65 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Αυτο που πρεπει να προσπαθησεις ειναι να κανεις remove τη version που εγκατεστησες, να κανεις restart, να εγκαταστησεις τη version που θα κατεβασεις απο εδω http://capcaysoft.com/blackberry-desktop-software-7-0-0-32.html Αυτη η version πιθανως να κανει convert το αρχειο bbb σε ipd Το εκανα και το προβλημα παραμενει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά μπορείς να κάνεις recover το bbb στο τηλέφωνό σου (μπορείς να επιλέξεις μόνο τα μηνύματα) και μετά να κάνεις νέο backup σε ipd. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts