Jump to content

sotiros65

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

sotiros65's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σου .Αδικα το πηρα αυτο το θαυμασιο εργαλειο :(
  2. Καλημερα σας ! Υπηρχε μια ιστοσελιδα οπου μπορουσες να περασεις τις ρυθμισεις για τους λογαριασμους ηλεκτρονικου ταχυδρομειου μεσω αυτου ωστε να αποφευγεις ολο αυτο το δαιδαλωδη δρομο μεσα απο το βατομουρο ..... Το ξερει καποιος απο σας ; ΤΙΑ Σ.
  3. εχω προγραμμα data . με ενδιαφερει το ΒΒΜ κυριως ,για πολλους λογους .
  4. ακριβως! Δεν συνδεεται για δεδομενα μεσω BIS .Μου αντιπροτειναν να μπω σε προγραμμα ιντερνετ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βλεπει κανονικα το δικτυο . Μαλιστα μου βγαζει 3g-voice only ενω δεχομαι και στελνω γραπτα μηνυματα κανονικα . Δεν βγαζει καθολου το 3G ακολουθημενο απο το γνωστο σηματακι /σημαιακι blackberry .Εαν καταλαβαινετε τι θελω να πω . Σημειωση : Δεν μπορω να τους παρω τηλεφωνο διοτι ειμαι κωφος ,κυριως αυτος ειναι ο λογος που εχω υπηρεσια μπλακμπερυ.Με βοηθαει πολυ στην επικοινωνια μου .
  5. Καλησπερα σας ! Μολις παρελαβα το Ζ30 και προσπαθω να το σεταρω στο δικτυο της Κοσμοτε.Δεν γινονταν τιποτα και πηγα στο τοπικο καταστημα και μου ειπαν οτι το ΒΒΟΣ 10 ΔΕΝ τρεχει στο δικτυο της Κοσμοτε ! Αληθευει ;;;;; ΤΙΑ
  6. Καλησπερα στην παρεα ! Εχω ενα λαπτοπ της hp 6910p με ενσωματωμενο hs2300 hsdpa module . Πηρα μια SIM card απο Cosmote για το Cosmote Internet on the go prepaid και την εβαλα στην αντιστοιχη υποδοχη στο λαπτοπ.Εχω κατεβαζει το HP connection manager και αυτοματα αναγνωρισε την SIM card .Προσπαθω να συνδεθω στο δικτυο της Cosmote και μου βγαζει συνεχεια οτι εγινε αποσυνδεση απο την Cosmote.Το νουμερο της καρτας εχει γινει ταυτοποιηση και δηλωση κανονικα . Τι τρεχει ; Λειπουν καποιες παραμετροι να δηλωθουν στο προγραμμα συνδεσης ; ΤΙΑ Σ.
  7. Καλησπερα ! Τις τελευταιες μερες δεχομαι συνεχεια κλησεις απο τον παραπανω αριθμο σε απιθανες ωρες και κυριως μετα τις 4 το πρωι ........Τι διαολο νουμερο ειναι αυτο ; Βουλγαρια ; Το περιεργο ειναι οτι ο ιδιος αριθμος φαινεται να με καλει και σε Κοσμοκαρτα που δεν την εχω δωσει σε κανεναν εκτος απο την μητερα μου για ωρα αναγκης . Καμμια ιδεα τι συμβαινει ; ΤΙΑ Σ.
  8. δεν μπορω να οριζω καπου το ειδος αρχειου backup σε .ipd . Μονο του το βγαζει σε .bbb
  9. Το εκανα και το προβλημα παραμενει :(
  10. Καλημερα .Ναι το γνωριζω οτι ειναι για Μακ . Εχω windows .Χρησιμοποιω το ABC Converter και δεν το αναγνωριζει το αρχειο .Καποια γραπτα μηνυματα χρειαζεται να τα εχω εκτυπωμενα για νομικους λογους . Απο οτι ειδα σε διαφορα φορουμ ειναι προβλημα που δημιουργηθηκε μετα την τελευταια αναβαθμιση του Desktop Software .
  11. Καλημερα ! Εχω ενα σημαντικο προβλημα .Εγινε αναβαθμιση desktop software και ολα τα backup αρχεια ειναι σε μορφη .bbb και οχι σε .ipd :( Καμμια ιδεα πως να το λυσω το προβλημα ; ΤΙΑ Σ.
  12. καλημερα ,ναι εχω προβλημα με καυτο μειλ και γιαχοο,κυριως στην ληψη,ερχονται μαζεμενα αργα το βραδυ.ειμαι στην κοσμοτε .
  13. δεν καταλαβαινω το : ειμαι με .301 Σ. υ.γ Επικοινωνησα με Κοσμοτε και μου ειπαν να κατεβαζω το δεσκτοπ μαναγερ απο το σιτε τους .Το εκανα ,δεν αλλα3ε τιποτα . υ.γ 2 προς τον μοντ : να κανετε και καποια παραχςρηση προς αυτυε που ειναι απο ε3ςτερικο ,δεν εχουν ολα τα εργασιακα φορητα μηχανηματα την υνατοτητα ελληνικων χαρακτηρων ...... Μπορειτε να βαλετε προγραμμα που να κανει αυτοματη μετατροπη απο φραγκολεβαντικα σε ελληνικα οπως κανουν και αλλα σιτε για μας τους 3ενιτεμενους .ευχαριστω.
  14. ναι, Indicator LED = On προσε3α οτι γινεται αμεσως μετα το συγχρονισμο με το ΒΒ δεσκτοπ και αφου το βγαλω απο το καλωδιο συγχρονισμου. καμμια ιδεα ;
×
×
  • Create New...