Jump to content

Microsoft Windows 7

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο τελος λεει οτι απομενουν 30 ημερες για την ενεργοποιηση των windows και λεει να τα ενεργοποιησω τωρα..:wacko:

τι κανουμε τωρα;

Τι μηνυμα λαθους σου βγαζει ο κωδικος? Τον βαζεις και δεν το δεχεται? Μηπως δεν τον πληκτρολογεις σωστα?:confused:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κατα την εγκατασταση μου ζητουσε τον κωδικο που ειναι πανω στον πυργο και τον εβαζα και δεν τον δεχοταν.επειδη δεν μπορουσα να κανω τιποτα εκανα επανακινηση και μπορεσα να παραβλεψω αυτο το βημα και να συνεχισω απο εκει που ημουν και ολα εγιναν μια χαρα.

πατωντας υπολογιστης - δεξι κλικ κατω κατω μου αναφερει αυτο για τις 30 ημερες..

δεν μου εχει βγαλει μεχρι στγμης καποιο μηνυμα να μου πει οτι θα πρεπει να το ενεργοποιησω αλλα μαλλον γιατι ειναι ακομα νωρις..

Έχεις αυθεντικό Product Key ?? Η κόπια των 7 είναι αγορασμένη ??

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

κατα την εγκατασταση μου ζητουσε τον κωδικο που ειναι πανω στον πυργο και τον εβαζα και δεν τον δεχοταν.επειδη δεν μπορουσα να κανω τιποτα εκανα επανακινηση και μπορεσα να παραβλεψω αυτο το βημα και να συνεχισω απο εκει που ημουν και ολα εγιναν μια χαρα.

πατωντας υπολογιστης - δεξι κλικ κατω κατω μου αναφερει αυτο για τις 30 ημερες..

δεν μου εχει βγαλει μεχρι στγμης καποιο μηνυμα να μου πει οτι θα πρεπει να το ενεργοποιησω αλλα μαλλον γιατι ειναι ακομα νωρις..

Ο κωδικος που εχεις στον "πυργο" ειναι απο τα βιστα που ειχες ή κανω λαθος, πως λοιπον να παιξει στα 7.

Πρεπει να βρεις κλειδι για τα 7 που εγκατεστησες τωρα

θελω να περασω και στο δικο μου pc τα 7 αλλα εχω προβλημα.προσπαθησα με πολλους τροπους αλλα μου λεει μετα απο καποιο σημειο οτι δεν μπορει να γινει εγκατασταση και οτι με επανακινηση ισως φτιαξει το προβλημα.οταν κανω παλι το ιδιο γινεται.σκεφτομαι μηπως πρεπει να το κανω ενα καλο φορμαρισμα και μετα να βαλω τα 7;τι λετε;

προσπαθω να βαλω τα 7 απο στικακι γιατι εχει προβλημα το cd player μου και τωρα καθε φορα που τον ανοιγω μου δινει 2 επιλογες.η να μπω στα βιστα η να κανω εγκατασταση τα 7 οπου και γινεται αυτο που προειπα..

εχω μπερδευτει απειρα τωρα και δεν ξερω τι να κανω...

Ίσως συμβαίνει κάτι τέτοιο αν το software μετά την εκκίνηση του οποίου εμφανίζεται το πρόβλημα, αλλάζει την ανάλυση της οθόνης.

η αναλυση της οθονης δεν αλλαζει καθολου. μπορει να κρασαρει το προγραμμα/παιχνιδι ή και να λειτουργει σωστα, αλλα μετα τα εικονιδια ειναι ανω κατω:mad:

εναρξη>( γραφεις) msconfig >enter >εκκινηση στοιχειων

πες μας τι ειναι τικαρισμενο

προγραμματα οπος msn, skype, utorrent και πολλα αλλα ξεκκινουν μαζι με τα windows πραγμα που κανει τον υπολογιστη σου αργο :)

εχω μονο τα απαραιτητα! παντα τα απαραιτητα εχω ;)

θελω να περασω και στο δικο μου pc τα 7 αλλα εχω προβλημα.προσπαθησα με πολλους τροπους αλλα μου λεει μετα απο καποιο σημειο οτι δεν μπορει να γινει εγκατασταση και οτι με επανακινηση ισως φτιαξει το προβλημα.οταν κανω παλι το ιδιο γινεται.σκεφτομαι μηπως πρεπει να το κανω ενα καλο φορμαρισμα και μετα να βαλω τα 7;τι λετε;

προσπαθω να βαλω τα 7 απο στικακι γιατι εχει προβλημα το cd player μου και τωρα καθε φορα που τον ανοιγω μου δινει 2 επιλογες.η να μπω στα βιστα η να κανω εγκατασταση τα 7 οπου και γινεται αυτο που προειπα..

εχω μπερδευτει απειρα τωρα και δεν ξερω τι να κανω...

λοιπον φιλε απλα ειναι τα πραγματα...ειτε κανεις εγκατασταση απο το στικακι ειτε απο τον σκληρο ειναι το ιδιο...απλα μην κανεις αναβαθμιση κανε clean install...το σημειο που ζηταει κωδικό παρέλειψε το...οταν τελειωσεις με το καλο στειλε μου πμ για τα περαιτέρω...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

clean install μπορω να κανω μπαινοντας σε ασφαλη λειτουργια στα ms-dos και να κανω με εντολη φορματ;να σβησει τα παντα-παντα; Edited by TXCELLAS

Αυτό που λες δεν γίνεται εδώ και πολύ καιρό. Το format του δίσκου και τη δημιουργία partitions (αν χρειάζονται όλα αυτά) μπορείς να τα κάνεις μέσα από το setup. Απλά φρόντισε να εκκινήσει το μηχάνημα από το κατάλληλο μέσο, αυτό που έχει το setup του λειτουργικού δηλαδή (συνήθως dvd ή usb stick αν πρόκειται για κάποιο netbook που δεν έχει dvd drive).

clean install μπορω να κανω μπαινοντας σε ασφαλη λειτουργια στα ms-dos και να κανω με εντολη φορματ;να σβησει τα παντα-παντα;

τσεκαρε εδω.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Μια ερωτηση (γνωστη σιγουρα).

Προσφατα πηρα ενα υπολογιστη με αγγλικα win7 profesional πως βαζω ελληνικα, στα update δεν βρησκω τις γλωσες.

Μια ερωτηση (γνωστη σιγουρα).

Προσφατα πηρα ενα υπολογιστη με αγγλικα win7 profesional πως βαζω ελληνικα, στα update δεν βρησκω τις γλωσες.

Νομίζω ότι πρέπει να βάλεις το MUI.

εχω εγκαταστησει τα windows 7 και ολους τους drivers του pc αλλα ορισμενες θυρες usb δεν λειτουργουν..ξερετε τι μπορει να ειναι;

εχω εγκαταστησει τα windows 7 και ολους τους drivers του pc αλλα ορισμενες θυρες usb δεν λειτουργουν..ξερετε τι μπορει να ειναι;

πανε στον πινακα ελεχγου στην διαχειρηση συσκευων και δες στους ελεγκτες ενιαιου σηριακου διαυλου ποσες θυρες εμφανιζει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

σε ολα λεει οτι λειτουργουν κανονικα αλλα χρησιμοποιωντας τις θυρες δεν φορτωνεται ο σκληρος.επισης διαφορες θυρες mmc κλπ που εχει δεν εμφανιζονται.

Πάντως για MMC που ανέφερες, υπάρχει ξεχωριστό driver για card reader.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

ναι!ακουγεται ο ηχος οτι συνδεεται στην υποδοχη αλλα δεν εχει καποιο αποτελεσμα..

USB Stick μικρής χωρητικότητας δοκίμασες να δεις αν δουλεύει; Μήπως δεν σηκώνει τον σκληρό σου δηλαδή.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

ναι!ακουγεται ο ηχος οτι συνδεεται στην υποδοχη αλλα δεν εχει καποιο αποτελεσμα..

δοκιμασε να βαλεις τον σκληρο σε αλλη θυρα και στην θυρα που εχεις τον σκληρο δοκιμασε ενα φλασακι να δεις αν το διαβασει....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

το φλασακι κανονικα δουλευει αλλα ο σκληρος τιποτα!σε ολες τις θυρες το δοκιμασα και απλα ζεσταινεται ο σκληρος αλλα απο ενεργειες...τιποτα!

το φλασακι κανονικα δουλευει αλλα ο σκληρος τιποτα!σε ολες τις θυρες το δοκιμασα και απλα ζεσταινεται ο σκληρος αλλα απο ενεργειες...τιποτα!

laptop εχεις?? ποιο μοντελο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter