vakon_ Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Καλησπέρα , Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα windows 7 .Θέλω να βάλω στην επιφάνεια εργασίας του λαπτοπ μου ,μια φωτογραφία μου, με ποιόν τρόπο μπορώ να την βάλω ? διότι έψαξα μέσα στον πίνακα ελέγχου και δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Καλησπέρα , Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα windows 7 .Θέλω να βάλω στην επιφάνεια εργασίας του λαπτοπ μου ,μια φωτογραφία μου, με ποιόν τρόπο μπορώ να την βάλω ? διότι έψαξα μέσα στον πίνακα ελέγχου και δεν βρήκα κάτι. Αν κάνεις δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και δεν δεις την επιλογή «Εξατομίκευση» σημαίνει ότι έχεις την Starter έκδοση των Windows 7 και δεν μπορείς να αλλάξεις φόντο. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 για το k-lite, εχω ακούσει ότι είναι καλό, αλλά αυτό εγκαθιστά κ το media player classic, που νομίζω πως είναι περιττό Κατά την εγκατάσταση υπάρχει επιλογή η οποία εγκαθιστά όλα τα απαραίτητα χωρίς το Media Player Classic (without player) και σε επόμενο βήμα σε ρωτάει εάν θέλεις να συσχετίσεις τα αρχεία με το Windows Media Player. Αυτό κάνω εγώ και δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε WinXP και Win7. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 οχι δεν γινεται αυτο! ok οποτε κι εκανα αλλο κολπο,τα εβαλα απο το cd κανονικα και μετα.....τα γνωστα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Ναι την Starter έκδοση έχω , αλλά πως μπορώ να βάλω άλλη έκδοση ? Αν κάνεις δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και δεν δεις την επιλογή «Εξατομίκευση» σημαίνει ότι έχεις την Starter έκδοση των Windows 7 και δεν μπορείς να αλλάξεις φόντο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Για να βάλεις άλλη έκδοση λογισμικού θα πρέπει να την αγοράσεις κιόλας... Τυπικά δεν μπορείς να αλλάξεις το wallpaper, ουσιαστικά μπορείς, αλλά με μια μικρή διαδικασία. Αν ψάξεις στο internet θα βρεις αρκετές. Μια από αυτές είναι αυτή: http://www.sevenforums.com/tutorials/47294-desktop-background-change-windows-7-starter.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 επισης αυτο που παρατηρησα στα 7 στις 3 μερες συμβιωσης ειναι η πολυ καλυτερη διαχειρηση μνημης. Εκει που με Vista 64bit ο Mozilla αν αφηνα ανοικτο το pc 2 μερες βαραγε 70% χρηση (σε 4gb RAM), τωρα με τα 7 και τις 3 μερες ανοικτο με τα ιδια σχεδον addons και αριθμο καρτελων ανοικτο, ειμαι σταθερος στο 40%!!!! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 (edited) τι μπορει να φταιει και μου βγαζει συνεχεια APPCRASH error? Μου το κανει σε πολλες εφαρμογες οπως firefox opera explorer. τωρα στην sidebar Edited February 22, 2010 by dkostas Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Κατά την εγκατάσταση υπάρχει επιλογή η οποία εγκαθιστά όλα τα απαραίτητα χωρίς το Media Player Classic (without player) και σε επόμενο βήμα σε ρωτάει εάν θέλεις να συσχετίσεις τα αρχεία με το Windows Media Player. Αυτό κάνω εγώ και δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε WinXP και Win7. κ τα παιζει ολα κανονικα? κ mkv αλλα κ subtitle settings? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 επισης αυτο που παρατηρησα στα 7 στις 3 μερες συμβιωσης ειναι η πολυ καλυτερη διαχειρηση μνημης. Εκει που με Vista 64bit ο Mozilla αν αφηνα ανοικτο το pc 2 μερες βαραγε 70% χρηση (σε 4gb RAM), τωρα με τα 7 και τις 3 μερες ανοικτο με τα ιδια σχεδον addons και αριθμο καρτελων ανοικτο, ειμαι σταθερος στο 40%!!!! memory fox μόνο. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 κ τα παιζει ολα κανονικα? κ mkv αλλα κ subtitle settings? Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα mkv και με τους υπότιτλους. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω συναντήσει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 memory fox μόνο. το εχει κατεβασει ο δημιουργος μεχρι να βγαλει τη νεα εκδοση. Δν το βρισκω καπου. Αν εχεις το προηγουμενο στειλτο μου να το δοκιμασω!! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 το εχει κατεβασει ο δημιουργος μεχρι να βγαλει τη νεα εκδοση. Δν το βρισκω καπου. Αν εχεις το προηγουμενο στειλτο μου να το δοκιμασω!! δεν το βρίσκω. το έχω μόνο εγκατεστημένο. έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα περίεργο με τα 7 και την μπαταρία στο λαπτοπ? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 δεν το βρίσκω. το έχω μόνο εγκατεστημένο. έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα περίεργο με τα 7 και την μπαταρία στο λαπτοπ? Οπως??? Με το δειγμα φορτισης που δειχνει?? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 πιο πολύ με τη φθορά της. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 πιο πολύ με τη φθορά της. To εχω δει σε laptop φιλων και μου το εχουν αναφερει. Επισης το αναφερουν πολλοι και σε διαφορα tech forum. Ιδιως αυτοι που ειχαν παλιοτερη εκδοση των Win και εβαλαν τα 7. Προσωπικα στο δικο μου δεν το εχω παρατηρησει κατι αντιστοιχο, ισως επειδη ειναι καινουργιο ακομα... Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Πως βγάζω το Windows Live Messenger ( MSN ) από τα startup προγράμματα; Το απενεργοποίησα, τις 2 πρώτες φορές δεν άνοιξε, αλλά ανοίγει ξανά...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 απο το msconfig δοκιμασες? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Δυστυχώς και αν το απενεργοποιήσεις μέσω του msconfig δεν θα ανοίγει μαζί με τα windows μέχρις ότου το τρέξεις και πάλι. Δηλαδή αν το τρέξεις πάλι, αυτό θα ενεργοποιήσει ξανά την αυτόματη εκκίνηση μαζί με τα Windows. Με λίγα λόγια κάθε φορά που θα ανοίγεις το messenger θα πρέπει να πηγαίνεις στο msconfig και να απενεργοποιείς τη σχετική επιλογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Γιατι σας το κανει αυτο ομως?? Εγω δν εχω τετοιο προβλημα! Περιεργο μου φαινεται Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Δυστυχώς και αν το απενεργοποιήσεις μέσω του msconfig δεν θα ανοίγει μαζί με τα windows μέχρις ότου το τρέξεις και πάλι. Δηλαδή αν το τρέξεις πάλι, αυτό θα ενεργοποιήσει ξανά την αυτόματη εκκίνηση μαζί με τα Windows. Με λίγα λόγια κάθε φορά που θα ανοίγεις το messenger θα πρέπει να πηγαίνεις στο msconfig και να απενεργοποιείς τη σχετική επιλογή. αφού υπάρχει η επιλογή μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα να μην εκκινείται με την εκκίνηση των Windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjProDG Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Πως βγάζω το Windows Live Messenger ( MSN ) από τα startup προγράμματα; Το απενεργοποίησα, τις 2 πρώτες φορές δεν άνοιξε, αλλά ανοίγει ξανά...;) Εργαλεία -> Επιλογές -> (στο αναδυόμενο παράθυρο) -> Είσοδος -> Ξετσεκάρισμα του "Αυτόματη εκτέλεση του Windows Live Messenger όταν συνδέομαι στα Windows". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Πως βγάζω το Windows Live Messenger ( MSN ) από τα startup προγράμματα; Το απενεργοποίησα, τις 2 πρώτες φορές δεν άνοιξε, αλλά ανοίγει ξανά...;) Δοκιμασες να πας στο Live MSN στο Tools->Options->Sign in->και ξετικαρεις το Automatically run Windows Live Messenger when log on to Windows!!!!!!????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Δοκιμασες να πας στο Live MSN στο Tools->Options->Sign in->και ξετικαρεις το Automatically run Windows Live Messenger when log on to Windows!!!!!!????? Τωρα που τα συζητάτε δοκίμασα τον "Live MSN" στα 7. Εχω μια απορία δεν παει πια δεξιά στο ρολοι σαν εικονίδιο? μένει μόνιμα κατω στην μπάρα?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Τωρα που τα συζητάτε δοκίμασα τον "Live MSN" στα 7. Εχω μια απορία δεν παει πια δεξιά στο ρολοι σαν εικονίδιο? μένει μόνιμα κατω στην μπάρα?:mad: Αν δεν κάνω λάθος, αν κάνεις δεξί κλικ, πας στο tab «Συμβατότητα» και στο «Λειτουργία συμβατότητας» επιλέξεις τα Vista/XP, θα φτιάξει. :) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts