kostakiss Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 εβαλα χτες τα 7αρια,κουτσα στραβα βρηκα τους drivers για την motherboard..αν και παιδευτικα λιγο..τελος παντων παρατηρησα οτι δεν βλεπει τα dvd-rom..τι μπορω να κανω γι αυτο? τα τσεκαρισα απο bios και τα βλεπει κανονικα,δοκιμασα και χωρις drivers αλλα τα ιδια..τι αλλο να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 παιδια εχω βαλει τα 7 σε ενα σχετικα παλιο μηχανημα (P4 2.4Ghz, 1.5 GB ram, ati radeon 9550) και τρεχουν ας πουμε καλα... ποιο ελαφρυ αντιβιοτικο θα προτεινατε ωστε να μην επιβαρυνθουν αρκετα? θα ηθελα να αποφυγω το κασπερσκυ, αν μπορει βεβαια να θεωρηθει ελαφρυ.Το Kaspersky μόνο ελαφρύ δεν είναι... Αξιόπιστο που δουλεύει σωστά με τα windows 7 και δεν είναι βαρύ είναι το software της ESET. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 παιδια εχω βαλει τα 7 σε ενα σχετικα παλιο μηχανημα (P4 2.4Ghz, 1.5 GB ram, ati radeon 9550) και τρεχουν ας πουμε καλα... ποιο ελαφρυ αντιβιοτικο θα προτεινατε ωστε να μην επιβαρυνθουν αρκετα? θα ηθελα να αποφυγω το κασπερσκυ, αν μπορει βεβαια να θεωρηθει ελαφρυ. Βασικά δεν νομίζω οτι το kaspersky ειναι 100% συμβατό (θεωρητικά πάντα) με τα win7. Το λέω αυτό γιατί δεν το ανεφέρει το site του kaspersky. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 ευχαριστω πολυ, θα το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Kαι εγώ το eset nod32 έχω και μου δουλεύει μια χαρά και δεν έχει κανένα πρόβλημα με συμβατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Kαι εγώ το eset nod32 έχω και μου δουλεύει μια χαρά και δεν έχει κανένα πρόβλημα με συμβατότητα. Και εγώ ακριβώς το ίδιο.:) Δεν κολλάει καθόλου και είναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonyericssoner Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 παιδια εχει δοκιμασει κανεις την λειτουργεικοτητα των windows 7?γιατι θελω να κανω αναβαθμιση τον υπολογιστη μου και μπορει να αλλαξω λειτουργικο συστημα αν και τα xp δεν μου παρουσιαζουν κανενα προβλημα Παράθεση apple store:ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 ερώτηση: το backup που με προτρέπει να κάνω, τι ακριβώς ''συλλέγει'' ώστε να υπολογίσω τον χώρο που θα πιάσει..?? γιατί αν είναι να παίρνει όλα ό,τι υπάρχει, θέλω νέο εξωτερικό...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 και ξαναρωτάω και εγώ επειδή δεν έγινα κατανοητός...δεν εννοώ το backup που γίνεται αυτόματα με την εγκατάσταση και περιλαμβάνεται στο windows.old.... εννοώ όταν το action center των εγκατεστημένων και λειτουργικών 7 σε προτρέπει να κάνει backup σαν προγραμματισμένη λειτουργία..! σε αυτό λοιπόν τι ακριβώς ''συλλέγει'' ρωτάω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 και ξαναξαναρωταω: οτι θελει αυτο κανει?? δεν παραμετροποιειται??? ps: το σβησιμο threads δν χτυπαει καλα Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 αν θες να είναι πλήρες τότε θες όσο η πληροφορίες του δίσκου σου και παραπάνω (χ 1.5). στην πραγματικότητα σώζει κάθε φορά έναν vhd του δίσκου για πλήρη εγκατάσταση και μετά τα αρχεία του χρήστη σε μορφή incremental. βέβαια αν έχεις και δεύτερο δίσκο με αρχεία και θες και αυτό πάει παραπάνω. εγώ το έχω να κάνει αυτόματα κάθε βδομάδα μέσω eth στον server nas. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Καλημέρα σας, Τελικά μπορώ να βάλω 7 https://www.toshibawin7upgrade.com/Endcustomer/Landing.aspx έχω όμως τις κάτωθι ερωτήσεις: 1) Είναι μόνο upgarde ή full τα cd? (αν πχ χρειαστεί να κάνω format, πρέπει να βάλω τα recovery cd με τα vista και μέτα το νέο cd που θα μου στείλουν με τα windows 7 ή κατευθείαν μπορώ να κάνω εγκατάσταση τα windows 7?) 2) Αν παραγγείλω τα ελληνικά windows 7και έχω κάνει εγκατάσταση τα αγγλικά windows vista, θα μπορέσω να τα κάνω εγκατάσταση ή θα έχω πρόβλημα??? και 3) Αν θέλω να βάλω αντί της premium να βάλω ultimate έκδοση, πως μπορώ να το κάνω και ποια θα είναι η έξτρα χρέωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melontas Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 αν θες να είναι πλήρες τότε θες όσο η πληροφορίες του δίσκου σου και παραπάνω (χ 1.5). στην πραγματικότητα σώζει κάθε φορά έναν vhd του δίσκου για πλήρη εγκατάσταση και μετά τα αρχεία του χρήστη σε μορφή incremental. βέβαια αν έχεις και δεύτερο δίσκο με αρχεία και θες και αυτό πάει παραπάνω. εγώ το έχω να κάνει αυτόματα κάθε βδομάδα μέσω eth στον server nas. Εννοείς οτι δεν σώζει το εγκατεστημένο software που έχουμε βάλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 ... καμία σχέση. διάβασε προσεκτικά τι γράφω. για περισσότερα δες στο backup των 7. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Καλημερα. Εχω ενα laptop Acer Aspire 6920G. Εχει εγκατεστημενα Vista Home Premium 32bit και θελω να περασω τα Windows7. Ποια ειναι η αποψη σας Αναβαθμιση ή εγκατασταση και αν ειναι δυνατον γιατι; Συγνωμη αν εχει απαντηθει η ερωτηση αλλα δεν εχω χρονο να ψαξω. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melontas Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Καλημερα. Εχω ενα laptop Acer Aspire 6920G. Εχει εγκατεστημενα Vista Home Premium 32bit και θελω να περασω τα Windows7. Ποια ειναι η αποψη σας Αναβαθμιση ή εγκατασταση και αν ειναι δυνατον γιατι; Συγνωμη αν εχει απαντηθει η ερωτηση αλλα δεν εχω χρονο να ψαξω. Προσωπικά πάντα προτιμώ καθαρές εγκαταστάσεις, για να ξεκινώ με καθαρά συστήματα. Η αναβάθμιση "κουβαλά" τα προβλήματα που μπορεί να είχες στο προηγούμενο λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Προσωπικά πάντα προτιμώ καθαρές εγκαταστάσεις, για να ξεκινώ με καθαρά συστήματα. Η αναβάθμιση "κουβαλά" τα προβλήματα που μπορεί να είχες στο προηγούμενο λειτουργικό. Ευχαριστω φιλε μου. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 εβαλα τα 7 64bit σημερα και προσπαθω να τα συνηθισω. μερικες ερωτησεις.. 1. γιατι εχει 2 φακελους με ονομασια "αρχεια εφαρμογων" και "αρχεια εφαρμογων (Χ86)" 2. πως γινεται να αλλαξει η εμφανιση στο μενου εναρξης και να γινει κλασσικη προβολη οπως στα XP γιατι δε μπορω να βγαλω ακρη ετσι οπως ειναι.. 3.στο Αero peek το απενεργοποιω αλλα δεν γινεται τιποτα. εκτος αν θελει επανεκκινηση.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 εβαλα τα 7 64bit σημερα και προσπαθω να τα συνηθισω. 1. γιατι εχει 2 φακελους με ονομασια "αρχεια εφαρμογων" και "αρχεια εφαρμογων (Χ86)" Στο Program Files (x86) βάζει τις εφαρμογές που δεν είναι 64άμπιτες (32bit) 2. πως γινεται να αλλαξει η εμφανιση στο μενου εναρξης και να γινει κλασσικη προβολη οπως στα XP γιατι δε μπορω να βγαλω ακρη ετσι οπως ειναι..επανεκκινηση.. Υπάρχει αντίστοιχη αναφορά εδώ... 3.στο Αero peek το απενεργοποιω αλλα δεν γινεται τιποτα. εκτος αν θελει επανεκκίνηση Πολύ πιθανόν, δοκίμασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Στο Program Files (x86) βάζει τις εφαρμογές που δεν είναι 64άμπιτες (32bit) Υπάρχει αντίστοιχη αναφορά εδώ... Πολύ πιθανόν, δοκίμασε το τότε ας μείνει στα xp sp3 που είναι και πιο γρήγορα. δεν βλέπω το λόγο κάποιος να γυρίσει στο κλασικό μενού και να χάσει το search. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 λυση με το quick launch έχει βρει κανείς..?? ή μόνο σε μένα εξαφανίζεται μετά το restart?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 λυση με το quick launch έχει βρει κανείς..?? ή μόνο σε μένα εξαφανίζεται μετά το restart?? :worry: ερώτηση: γιατί να έχεις quick launch όταν έχεις την superbar? είπαμε πάμε μπροστά και όχι πίσω. ευτυχώς που θυμίζει dock από τις γάτες. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 άντε πάλι τα ίδια...! το θέμα μας δεν είναι γιατί το θέλω, αλλά αν γίνεται να υπάρχει και να δουλεύει σωστά. Δηλαδή αν απαντήσω και εγώ ότι ''έτσι γουστάρω'' θα σε καλύψω..?? Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την microsoft ότι έχει καταργηθεί και δε γίνεται να επανέλθει και να δουλεύει σωστά..?? edit: For those who don't want to read down through all the many comments, there is a solution to the problem with the Quick Launch disappearing on re-starting your system. If you have the language bar on your task bar, there is a conflict and the Quick Launch suffers for it. Moving the Language Bar off of the Task Bar solves the problem. με την βοήθεια του φίλου GTX από άλλο φόρουμ βρήκα την παραπάνω πληροφορία σε αυτό το λινκ και φαίνεται να δουλεύει...θα το δοκιμάσω το απόγευμα στο σπίτι και θα ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 και επιμένω: αφού έχεις το superbar και τα πετάς όλα έκει (έχω 10 εικονίδια) γιατί να έχεις και μια άλλη μπάρα που δεν είναι Live? (δλδ δεν βλέπει τα processes που τρέχει). Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 ε αφού δε καταλαβαίνεις τις ανάγκες ή τις περιέργιες του καθενός άντε να σου εξηγήσω τα προσωπικά μου κολήματα: 1) θέλω το show desktop αριστερά δίπλα στο start όπως έχω συνηθίσει 15+ χρόνια τώρα... 2) θέλω να έχω εικονίδιο του my computer ώστε να έχει χρησιμότητα η συντόμευση (ένα κλικ) και όχι συντόμευση του explore , όπου θα περιλαμβάνει το my computer, το show desktop κτλ κτλ...αν είναι να κάνω 2 κλικ, χρησιμοποιώ και τα keyboard shortcuts που είναι και πιο γρήγορα..;) 3) θέλω χώρο στο taskbar...δε μαρέσει με 3-4 συντομεύσεις να γεμίζει... 4) είμαι περίεργος και με βολεύει το quicl launch...εκτός λοιπόν αν πουν ότι έχει καταργηθεί οριστικά και αμετάκλητα , επιθυμώ να μπορώ να το έχω και να δουλεύει απροβλημάτιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts