eatmydust Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Έχεις ήδη εγκατεστημένα άλλα Windows και θέλεις να κάνεις αναβάθμιση ή θες να κάνεις καθαρή εγκατάσταση; Για καθαρή εγκατάσταση είναι τα 2 πρώτα, για αναβάθμιση τα 2 τελευταία. Καθαρή εγκατάσταση θέλω να κάνω! Οπότε αποκλείουμε τα 2 τελευταία. Ποια όμως η διαφορά ανάμεσα στα 2 πρώτα και η τιμή τους είναι διπλάσια?:confused: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Στις αδειες χρησης, οτι εχουν και την 32 και την 64bit εκδοση, το κουτι... Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Μερικές φορές παρατηρώ ότι τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας μου τρεμοπαίζουν, τι συμβαίνει? Πρώτη φορά το συναντώ αυτό και δεν ξέρω πως να το αναζητήσω..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Μερικές φορές παρατηρώ ότι τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας μου τρεμοπαίζουν, τι συμβαίνει? Πρώτη φορά το συναντώ αυτό και δεν ξέρω πως να το αναζητήσω..! Αυτο το προβλημα λυνεται με την αγορα ενος MAC. :grin: ..αυτο συνηθως ειναι προβλημα της καρτας γραφικων, για δες αν τη στιγμη που τρεμοπαιζουν τα εικονιδια δουλευει η cpu στο φουλ....πρεπει να δοκιμασεις να απεγκαταστησεις και να εγκαταστησεις τους drivers με νεοτερης εκδοσης αν υπαρχει...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjProDG Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Αυτο το προβλημα λυνεται με την αγορα ενος MAC. :grin: ...ή με νέους drivers... :p Η αγορά ενός Mac κοστίζει πολύ περισσότερο... (προσωπική άποψη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstoschem Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 xreiazomai sumboulh. agorasa ena acer aspire 4751 g me windows 7 64bit, kai epeidh m etrwge polu ram evala ta windows 7 ta 32bita.omws me to format den m vgazei tis eikones otan pataw px caps lock, h allazw ton hxo ,h energopoiw to wirelles. me ta 64 m kathe fora pou pataga caps lock ktl mou evgaze mia eikona kai me enhmerwne an exw kefalaia h oxi. gnwrizei kapoios pou mporw na vrw ton antistoixo driver????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Καταρχάς θα σε συμβούλευα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες, κατά δεύτερον, κάνε ένα system restore και ξαναβάλε τα 64 bit, και ας τρώει λίγη RAM παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 xreiazomai sumboulh. agorasa ena acer aspire 4751 g me windows 7 64bit, kai epeidh m etrwge polu ram evala ta windows 7 ta 32bita.omws me to format den m vgazei tis eikones otan pataw px caps lock, h allazw ton hxo ,h energopoiw to wirelles. me ta 64 m kathe fora pou pataga caps lock ktl mou evgaze mia eikona kai me enhmerwne an exw kefalaia h oxi. gnwrizei kapoios pou mporw na vrw ton antistoixo driver????? Έτρωγε πολύ ram;;; Πόση ram έχει το λαπτοπ;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Τα 64άρια διανέμονται σε laptop με 3 ή 4 gb ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Έτρωγε πολύ ram;;; Πόση ram έχει το λαπτοπ;; Το δικο μου εχει 4 για αυτο εβαλα και τα 64αρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Το δικο μου εχει 4 για αυτο εβαλα και τα 64αρια Και πολύ καλά έκανες, όπως κι εγώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 xreiazomai sumboulh. agorasa ena acer aspire 4751 g me windows 7 64bit, kai epeidh m etrwge polu ram evala ta windows 7 ta 32bita.omws me to format den m vgazei tis eikones otan pataw px caps lock, h allazw ton hxo ,h energopoiw to wirelles. me ta 64 m kathe fora pou pataga caps lock ktl mou evgaze mia eikona kai me enhmerwne an exw kefalaia h oxi. gnwrizei kapoios pou mporw na vrw ton antistoixo driver????? xrhstoschem καταρχας καλως ηρθες στο φορουμ. :) Κανε edit το Post σου και γραψε το με ελληνικα γιατι τα greeklish απαγορευονται. Η κινηση σου να περασεις τα 32 bit ειναι λαθος. Αν δεν σου κανει κοπο ξαναπερασε τα 64 γιατι δν θα εχεις διαθεσιμη ολη τη μνημη που φοραει το λαπτοπ. Σιγουρα οφειλεται στα windows η σε προγραμματα που εκαναν υπερβολικη χρηση της? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 καλημερα!! μια ερωτηση.... εχω windows 7 ultimate 64bit. παλια που ειχα vista premium τα video στα sites π.χ.youtube φορτωναν αμεσως απο τοτε που εβαλα τα 7(γνησια)τα videos φορτωνουνε και τα βλεπω,αλλα μετα απο κανενα 30λεπτο οταν παω να δω καποιο αλλο δειχνει μονο οτι κατεβαζει και δεν παιζουνε πρεπει να κανω restart για να ξεκολλησει.τι μπορει να φταιει?? ευχαριστω!!:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Respawn Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 καλημερα!! μια ερωτηση.... εχω windows 7 ultimate 64bit. παλια που ειχα vista premium τα video στα sites π.χ.youtube φορτωναν αμεσως απο τοτε που εβαλα τα 7(γνησια)τα videos φορτωνουνε και τα βλεπω,αλλα μετα απο κανενα 30λεπτο οταν παω να δω καποιο αλλο δειχνει μονο οτι κατεβαζει και δεν παιζουνε πρεπει να κανω restart για να ξεκολλησει.τι μπορει να φταιει?? ευχαριστω!!:O Το ίδιο πρόβλημα το έχω και εγώ.Και όχι με το youtube μόνο,αλλά με τον mozilla γενικότερα.Πολλές φορές δεν μου ανοίγει μια σελίδα,δείχνει οτι δεν υπάρχει και με ανανέωση την δείχνει μια χαρά...Πρόβλημα του mozilla ή των 7;Αυτό συνεχίζει ακόμα και μετά από format,απεγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις...Καμία γνώμη; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Το ίδιο πρόβλημα το έχω και εγώ.Και όχι με το youtube μόνο,αλλά με τον mozilla γενικότερα.Πολλές φορές δεν μου ανοίγει μια σελίδα,δείχνει οτι δεν υπάρχει και με ανανέωση την δείχνει μια χαρά...Πρόβλημα του mozilla ή των 7;Αυτό συνεχίζει ακόμα και μετά από format,απεγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις...Καμία γνώμη; :O Δοκίμασε και με άλλους φυλλομετρητές πέραν του Mozilla για να δεις αν συνεχίζετε το πρόβλημα. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 καλημερα!! μια ερωτηση.... εχω windows 7 ultimate 64bit. παλια που ειχα vista premium τα video στα sites π.χ.youtube φορτωναν αμεσως απο τοτε που εβαλα τα 7(γνησια)τα videos φορτωνουνε και τα βλεπω,αλλα μετα απο κανενα 30λεπτο οταν παω να δω καποιο αλλο δειχνει μονο οτι κατεβαζει και δεν παιζουνε πρεπει να κανω restart για να ξεκολλησει.τι μπορει να φταιει?? ευχαριστω!!:O Το ίδιο πρόβλημα το έχω και εγώ.Και όχι με το youtube μόνο,αλλά με τον mozilla γενικότερα.Πολλές φορές δεν μου ανοίγει μια σελίδα,δείχνει οτι δεν υπάρχει και με ανανέωση την δείχνει μια χαρά...Πρόβλημα του mozilla ή των 7;Αυτό συνεχίζει ακόμα και μετά από format,απεγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις...Καμία γνώμη; :O Μηπως παιζει κατι με τους divers του wireless, όταν γυρίσατε απο vista σε 7 βάλατε τους original drivers ή αφήσατε τους default των 7 της MS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 αφησα αυτους που βρηκε αυτοματα το windows update. αν και κατεβασα μερικα driver απο την hp.:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Τι παραπάνω έχουν τα 64bit από τα 32bit? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Το βασικό είναι ότι με τα 64bit μπορείς να χρησιμοποιείς πάνω από 2 gb ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Εγώ έχω laptop με 4GB DDR2 RAM. Δηλαδή άμα βάλω τα 32bit, δεν θα μπορώ να εκμεταλλευτώ και τα 4GB? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Όχι. 123456 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Respawn Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Μηπως παιζει κατι με τους divers του wireless, όταν γυρίσατε απο vista σε 7 βάλατε τους original drivers ή αφήσατε τους default των 7 της MS. Εγώ προσωπικά δεν έχω wireless...Οπότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Κάντε ένα κόπο να ρωτήσετε και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Εγώ προσωπικά δεν έχω wireless...Οπότε; Εχεις καρτα δικτυου ομως;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Respawn Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Ναι.Και σαν αρχή μου έχω να έχω πάντα όλους τους drivers ενημερωμένους.Το pc μου δλδ είναι πλήρως ενημερωμένο από θέμα drivers και αυτο είναι που με προβληματίζει πιο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts