rokko1974 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Παιδιά είχα κι εγώ πρόβλημα και τελικά συνήλθε με σύνδεση στο pc, συγχρονισμό και πλέον μπαίνει και από το κινητό Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannipa72 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 παιδια καλημερα σημερα ενεργοποιησα την bis για το κινητο στο app world οτι free εφαρμογη προσπαθησα να κατεβασω μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμη. Τι μπορει να φταιει? και τι μπορω να κανω? Ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Έφτιαξα ξεχωριστό θέμα για το Protect, ας συνεχίσει εκεί η κουβέντα :). Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Σήμερα το πρωι ενεργωποιησα το BIS, μεχρει στιγμής πιστευω οτι ολα πάνε ρολόι, ενα θεματακι που έχω είναι οτι δεν μπορω να μπω στο App world μου βγαζει το μην. blackberry app world is having trouble connecting to the blackberry app world server. Verify your network connections and try again Πρεπει να κάνω καποια ενεργεια? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Πρέπει πρώτα να το συνδέσεις από το pc στο appworld, θα φτιάξεις account και μετά θα μπαίνει και από το κινητό Σύνδεσε το στο PC, μπες στην σελίδα του appworld και κάνε εγγραφή. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsaou Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 και μετά κανε και ένα συχγρονισμό με τον υπολογιστή σου για να δουλέψουν όλα οκ 1 Παράθεση PIN: 2098D774 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 πορει να μου πει καποιος τι πρεπει να κανω για να κατεβασω στον υπολογιστη το apllication world? προσπαθω να το κανω με internet explorer αλλα δεν! Γιατί?Τί ρυθμιση πρεπει να κανω?έχω το 9300 αν αυτο παιζει ρολο Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 πορει να μου πει καποιος τι πρεπει να κανω για να κατεβασω στον υπολογιστη το apllication world? προσπαθω να το κανω με internet explorer αλλα δεν! Γιατί?Τί ρυθμιση πρεπει να κανω?έχω το 9300 αν αυτο παιζει ρολο Αν εχεις πακετο BIS, απλως πηγαινε στον Browser του κινητου σου και γραψε http://www.blackberry.com/appworld Μετα θα σε καθοδηγησει αυτο. Δε χρειαζεται να το κατεβασεις πρωτα στον υπλογιστη σου και μετα να το περασεις στο κινητο σου Αν απλως θελεις απο τον υπολογιστη σου να κανεις surfing στο appworld και να χαζευεις εφαρμογες να δεις ποιες σου αρεσουν μπορεις απο τον browser του pc σου να πας στο http://appworld.blackberry.com/webstore/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bLk88memoRz Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Καλησπέρα, Έχω ένα bb tour και ζω στην Αγγλία πλέον. Καθώς όμως είχα φτιάξει το BB ID μου στην Ελλάδα, στο App World έχω πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές που προορίζονται μόνο για τη Αγγλία. Όπως επίσης, κ οι τιμές είναι σε euro και όχι pounds. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αλλάξω χώρα στο λογαριασμό μου; Γτ δεν βρίσκω κάτι σχετικό ρε γμτ. Έχω και αγγλικό πάροχο (T-Mobile UK). Ευχαριστώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsaou Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Παίδες SOS αναβάθμισα το bold μου στο os5 μιας και ήμουν εξαιρετικά επιφυλακτικός τόσο καιρό και αντιμετωπίζω σοβαρό θέμα προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση στο app world και όταν τελειώνει η εγκατάσταση μου πετάει το παρακάτω μήνυμα: Uncaught exception java.lang.NoClassDefFoundError το ίδιο μου έκανε και στο blackberry protect τι διάολο του λείπει και δεν τα περνάει με τιποτα? please για μία συμβουλή 1 Παράθεση PIN: 2098D774 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scatman Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Παιδιά αντιμετωπίζω ορισμένα σοβαρά προβλήματα με το BB 8900 Που πρόσφατα πήρα. Καταρχάς φορούσε μία έκδοση 4.0 κάτι και το αναβάθμισα σήμερα στην τελευταία επίσημή του 5.0.0_rel1728_PL5.2.0.96_A5.0.0.1067_AT_T Σα νέος χρήστης στην εν λόγω πλατφόρμα τα έχω βρει τελείως σκούρα. Καταρχάς, ενώ στη μνήμη του κινητού υπάρχουν διάφορα applications όπως τα appworld, blackberry maps εν τούτοις δεν εμφανίζονται εγκατεστημένα μέσα στο κινητό. Στο τελευταίο OS που έβαλα μάλιστα, επέλεξα να τα κάνει κ εγκατάσταση χωρίς ωστόσο την ανάλογη επιτυχία. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει τι περίπου συμβαίνει θα του είμαι υπόχρεος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Καλημέρα. Υποθέτω πως δεν έχεις ενεργό πακέτο BIS στη γραμμή σου, γι' αυτό και δεν σου εμφανίζει αυτές τις εφαρμογές που λες. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Προσπαθώ να μπώ από τον υπολογιστή μου για να αγοράσω μια εφαρμογή ( δεν έχω data plan στο πρόγραμμά μου) και μου εμφανίζει το παρακάτω error όταν προχωράω στο checkout ή αν πατήσω purchase : An internal server error has been detected. Please try your operation again. (EC ) Κατόπιν με πετάει και πρέπει να ξανακάνω login,.... προσπάθησα με 2-3 browsers αλλά μάλλον δεν έιναι τέτοιο θέμα... Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο ? 1 Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdasnews Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 To Astrology Premium είναι μια εφαρμογή από Έλληνες developer. Είναι ένα πακέτο από Αστρολογικές προβλέψεις δοσμένες με ένα τρόπο ανάλαφρο και χαλαρωτικό. Μέσα σε αυτό το πακέτο θα βρείτε ετήσιο Ωροσκόπιο, Ημερήσιες τάσεις, Νουμερολογία, Ζώδια, Ταίρι ζωδίων και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα είναι πολύ ποιοτικό και όμορφο με FHD γραφικά και ωραία μουσική. Έκδοση Blackberry FREE Έκδοση Blackberry PAID http://www.crazysoft.gr/images/astrologypre01.jpg http://www.crazysoft.gr/images/astrologypre04.jpg http://www.crazysoft.gr/images/astrologypre05.jpg http://www.crazysoft.gr/images/astrologypre06.jpg 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 όσοι φίλοι ,σχετικά έμπειροι ας φρεσκάρουν εαν θέλουν αυτο το θέμα ...για μας τους άπειρους της BlackBerry 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 όσοι φίλοι ,σχετικά έμπειροι ας φρεσκάρουν εαν θέλουν αυτο το θέμα ...για μας τους άπειρους της BlackBerry εδω ειμαστε για να βοηθησουμε και χρονια πολλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 1.δεν μπορω να ολοκληρώσω μια αναβαθμιση που επίμονα απ την πρωτη μέρα που πήρα το πασπορτ μου ζητάει.Νομίζω οτι το ζηταει μεσω wifi αν και εχω data. 2.δεν εχω καταφερει επικοινωνια μεσω πιν παρ ότι εχω blackberry ID. 3.Το σερφάρισμα που κανω δεν μου φαινεται ικανοποητικό. 4.στο FB δεν μπορω να κανω κοντινό πλανο.Και γενικά βλεπω συνεχως το ίδιο μονοδιάστατο μοτίβο χωρις ποικιλία στο τρόπο εμφανισης. 5.Τα gmail μου τα βλέπω σχεδόν σε σμικρυνση. Με απλα λόγια εχω απογοητευτει....ακόμα και το hub Δεν μπορώ να καταλαβω γιατί θεωρείτε τόσο φοβερό. Θέλω να βλεπω μόνο τις κλησεις μου και οχι τα σμσ.Θελω μονο τα email και τίποτε άλλο.. τι να πω οκ...είναι ενα πανέμορφο κινητο αρκετα βαρυ...μεγάλο παρ ότι διαθέτω χερουκλες... σιγουρα ικανοποιητική μπαταρια...και βλέπουμε............... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 αυτό το θέμα έχει κάτι πιο φρέσκο ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 με μεγάλη απογοήτευση θα πω ότι σαν κάτοχος του Πασπορτ ,το οποίο πήρα με κλειστά μάτια θα έλεγα αφου μ το πρότειναν ως το κορυφαίο ''επαγγελματικό΄΄ κινητό, που είναι οι πολλές εφαρμογές που θα διευκόλυναν? τελικά κάθομαι και αναλύω την ελληνική γλώσσα!! :lol: Τι εννοεί κάποιος όταν λέει ότι μια συσκευή ειναι επαγγελματική? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Πλέον κάθε smartphone μπορεί να ειναι επαγγελματικό από κει και πέρα ειναι τι μέγεθος σε βολεύει και τι os για μένα επαγγελματικό σημαινει καλή μπαταρία καλή λήψη σήματος και φυσικά ένα καλό mail client 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 περί σήματος ,παντως ακομα και σε λαγκαδια ,βουνα ,κλπ ολες οι εταιρείς λίγο πολυ έχουν καλό σημα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
map31000 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Διαβάζοντας ότι το BBM είναι διαθέσιμο και για άλλες πλατφόρμες, σκέφτηκα να το δοκιμάσω στο lumia που έχω. Το κατέβασα αλλά λαμβάνω συνέχεια κάτι προσκλήσεις από άγνωστους - άσχετους σε ακαταλαβίστικη γλώσσα! Τι spam είναι αυτό βρε παιδιά; Είναι normal? με καμιά άλλη εφαρμογή δεν είχα τέτοια spam... 1 Παράθεση Mi A3 Not just Blue 4GB RAM 64GB ROM, official international version, PFQEUXM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 το έχω από τότε που βγήκε beta σε ios και δεν έχω πρόβλημα ψάξε το παραπάνω πριν την εγκαταλείψεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
map31000 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 δεν το εγκαταλείπω, ήδη έχω βρει διάφορα κανάλια που με ενδιαφέρουν και τα παρακολουθώ...βεβαια κανείς από τις επαφές μου δεν το χρησιμοποιεί... 1 Παράθεση Mi A3 Not just Blue 4GB RAM 64GB ROM, official international version, PFQEUXM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Διαβάζοντας ότι το BBM είναι διαθέσιμο και για άλλες πλατφόρμες, σκέφτηκα να το δοκιμάσω στο lumia που έχω. Το κατέβασα αλλά λαμβάνω συνέχεια κάτι προσκλήσεις από άγνωστους - άσχετους σε ακαταλαβίστικη γλώσσα! Τι spam είναι αυτό βρε παιδιά; Είναι normal? με καμιά άλλη εφαρμογή δεν είχα τέτοια spam... Μου έχουν έρθει και μένα κάνα δυο τρία σπαμ. Μου έσκασε ένα και στο viber πρόσφατα. Δεν ενοχλούμαι, αλλά γίνει καθημερινό φαινόμενο και ο όγκος αυξηθεί θα δω αν και τι μπορώ να κάνω. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts