bill971 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Καλημέρα! Μια 3άδα για Σαββατοκύριακο.! Βόλφσμπουρπ-2/2,25 Λανούς-1/1,75 Αννόβερο-1/2,10 Απόδοση 8,27. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giog Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Το χα αφησει το σπορ για 2 χρονακια αλλα εχω εκλαμψεις. Ηθελα προχθες να φορτωσω το βαζελο να κερδισει στο 1.65 τη μακαμπι εδω στο οακα, οχι να προκριθει. Ηρθε εστω και δυσκολα κι αυτο κι επειδη εχει γινει πολλες φορες εχω αποφασισει να ξεκινησω να παιζω ξανα εστω και λιγα γιατι ξεχασα να πω οτι ελεγα να βαλω 300 ευρω προχθες στο 1.65 του παναθηναικου αν και γαυρος! Το πιστευα ενω φιλοι μου βαζελοι με απετρεψαν (θα τα ζητησω απο αυτους τα 195 κερδος)! lol Περιμενω τις προτασεις σας φετος αν και παντα αφηνω λιγους μηνες στα πρωταθληματα για να δουμε φορμα ομαδων, νεους παιχτες κτλ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 οφη-ατρομητος και πας-αρης χ. για να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 πορτσμουθ-καρντιφ χαλ-ρεντινγκ εμπσφιλντ γιουν.-φορεστ γκριν σεντ τζονσον-νταντι γιουν. λιβερπουλ-μπολτον ολα στο Χ... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 τοτεναμ-σιτυ 1 κερκυρα-παο χ (ημιχρονο) παοκ-ξανθη 1-0 σκορ για να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giog Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 τοτεναμ-σιτυ 1 κερκυρα-παο χ (ημιχρονο) παοκ-ξανθη 1-0 σκορ για να δουμε Χθες εγραψες με 2/2 χ! Για σημερα σκεφτομαι Παοκ-Ξανθη under (1.45) αν μπορει καποιος να παιξει ιντερνετ μονο το παιχνιδι. Καμια αξιοπιστη εταιρεια που παιζετε καιρο και δεν εχετε κανενα προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 εγω για σημερα ατλετικο μαδριτης - οσασουνα 1 νιουκαστλ - φουλαμ χ ημιχρονο τοτεναμ - μαντσεστερ σιτι χ τελικο μαντσεστερ γιουναιτεντ - αρσεναλ 1 κερκυρα - παναθηναικος χ ημιχρονο...(το σκεφτομαι ασο η χ τελικο ) διπλο δεν του εχω εμπιστοσυνη του παναθηναικου και ισως δεν το παιξω καθολου διπλο παοκ - ξανθη 1 ιντερ - λετσε 1 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Ατλέτικο τελείωσε 0-0, Τότεναμ έχασε 1-5. Τη Νιούκαστλ την έπιασες, οι ιταλικοί αγώνες έχουν αναβληθεί. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 εγω για σημερα ατλετικο μαδριτης - οσασουνα 1 νιουκαστλ - φουλαμ χ ημιχρονο τοτεναμ - μαντσεστερ σιτι χ τελικο μαντσεστερ γιουναιτεντ - αρσεναλ 1 κερκυρα - παναθηναικος χ ημιχρονο...(το σκεφτομαι ασο η χ τελικο ) διπλο δεν του εχω εμπιστοσυνη του παναθηναικου και ισως δεν το παιξω καθολου διπλο παοκ - ξανθη 1 ιντερ - λετσε 1 Ατλέτικο τελείωσε 0-0, Τότεναμ έχασε 1-5. Τη Νιούκαστλ την έπιασες, οι ιταλικοί αγώνες έχουν αναβληθεί. οχι ρε φιλεεε..επισης εποιασα και μαντσεστερ γιουναιτεντ..(δεν εχει καλη ομαδα την κερδιζουμε και μεις) 8-2??:wacko: παναθηναικο τελικα πηρα γιατι μου αλλαξε γνωμη ενας φιλος μου ξανθη δεν ξερω ποσο ειναι Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giog Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Για σημερα ενα μπασκετακι. Γαλλια-Γερμανια στον οπαπ περιοδος περισσοτερων ποντων η 4η στο 2.70! Και οι δυο ομαδες και στα δυο τους παιχνιδια στην 4η περιοδο μπηκαν οι περισσοτεροι ποντοι. Το ψαξα καθως αγαπω μαθηματικα και πραξεις και στατιστικα. Δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ σιγουρο φυσικα αλλα πιστευω αξιζει λιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Σαντερλαντ - Τσελσι χ ημιχρονο παναιτωλικος - πανιωνιος χ τελικο μπολτον - μαν. γιουναιτεντ οβερ εργοτελης - παοκ χ τελικο για να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Ρίξε και τον ΑΡΗ under Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 επειδη ειμαι σε διακοπες και δεν εχω πολυ χρονο να διαβασω εριξα ενα χοντρο πακετο μονο στο 1.90 στον ασσο του αρη.... πρωτο επισημο ματς μεσα στην εδρα τους δεν νομιζω να το χασουν... αν κάτσει αυτο μετα λεω να φορτώσω το οβερ της ιντερ αν παίξει ο τζορβας αν οχι κατι ψιλά μόνο στο διπλό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 επειδη ειμαι σε διακοπες και δεν εχω πολυ χρονο να διαβασω εριξα ενα χοντρο πακετο μονο στο 1.90 στον ασσο του αρη.... πρωτο επισημο ματς μεσα στην εδρα τους δεν νομιζω να το χασουν... αν κάτσει αυτο μετα λεω να φορτώσω το οβερ της ιντερ αν παίξει ο τζορβας αν οχι κατι ψιλά μόνο στο διπλό... εχασες...:( εγω σημερα πετυχα τον παναθηναικο τον ατρομητο και τον αστερα και το ματς ρομα-κατανια και γιουβεντους-παρμα και εχασα πανιονιο και παοκ (τον ειχα παιξει διπλο...μεσα σε 1 δεκαλεπτο τα χασαμε) για μεθαυριο που θα ξαναπαιξω εχει καλα ματς με ευρωπη Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 εχασες...:( εγω σημερα πετυχα τον παναθηναικο τον ατρομητο και τον αστερα και το ματς ρομα-κατανια και γιουβεντους-παρμα και εχασα πανιονιο και παοκ (τον ειχα παιξει διπλο...μεσα σε 1 δεκαλεπτο τα χασαμε) για μεθαυριο που θα ξαναπαιξω εχει καλα ματς με ευρωπη έχασα μισό iphone4 32gb απο τον αρη :) και αν εβγαινε θα επερνα κ αλλα απο το οver της ιντερ που ηρθε ευκολα αλλα δεν το ακούμπησα... καλα να παθω ομως γιατι ολο λεω να μην ακουμπαω ελληνικες ομαδες κ μυαλο δεν βαζω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 έχασα μισό iphone4 32gb απο τον αρη :) και αν εβγαινε θα επερνα κ αλλα απο το οver της ιντερ που ηρθε ευκολα αλλα δεν το ακούμπησα... καλα να παθω ομως γιατι ολο λεω να μην ακουμπαω ελληνικες ομαδες κ μυαλο δεν βαζω... Ειναι πολυ χαρακτηριστικο αυτο φιλε μου. Κλασικα για ολους μας, οσοι ασχολουμαστε συστηματικα τουλαχιστον, υπαρχουν καποιες ομαδες γκαντεμικες για τον καθενα μας. Ετσι τις βλεπουμε εμεις οι ιδιοι πισστευω. Παρολα αυτα μερικες φορες τις παιζουμε κι οταν χανουμε λεμε παλι τα ιδια..:p:lol: Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 εγω δεν θα παιξω αλλα θα προτεινα αυτα αποελ - ζενιτ χ μπαρτσελονα - μιλαν οβερ ντορμουντ - αρσεναλ 2 ολυμπιακος - μαρσειγ under τσελσι - λεβερκουζεν 1 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 συμφωνω για το αποελ ζενιτ χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Ειναι πολυ χαρακτηριστικο αυτο φιλε μου. Κλασικα για ολους μας, οσοι ασχολουμαστε συστηματικα τουλαχιστον, υπαρχουν καποιες ομαδες γκαντεμικες για τον καθενα μας. Ετσι τις βλεπουμε εμεις οι ιδιοι πισστευω. Παρολα αυτα μερικες φορες τις παιζουμε κι οταν χανουμε λεμε παλι τα ιδια..:p:lol: λεω δε μπορει...πρεμιέρα μεσα στην έδρα τους έστω και με μισό μηδεν θα το πάρουν το ματσάκι,ηταν δελεαστική κ η απόδοση...αλλα που να ηξερα οτι οι αριανοι κατέβηκαν να κανουν τουρισμό... για σημερα χαλαρα μια τριαδα μπαρτσα οβερ (χωρις ιμπρα και με αυτο το κεντρο που εχει η μιλαν....) πορτο οβερ τσελσι οβερ 1.5 για τριπλασιασμο και μονο αποδεκτο σκεφτομαι το διπλο της ζενιτ η τον ασσο του ολυμπιακου αναλογα με την ενδεκαδα που θα κατεβασει ο βαλβερδε γιατι δεν τον εμπιστευομαι και πολυ(στο φιλικο με τον οφη πονεσαν τα ματια μου) ΥΓ: ας πει κάποιος στον βαλβερδε και στον ιμπανιεθ οτι ο μητρογλου ειναι παιχταρας και δεν του αξιζει να βολοδέρνει απο εδώ και απο εκει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Oι παιχταραδες παραφρονα πρεπει να εχουν και υποδειγματικο χαρακτηρα... Κατι ξερει παραπανω ο Βαλβερδε απο σενα... Δεν περιμενει τις φυλλαδες και τους χιλιαδες "προπονητες" στην Ελλαδα να του το πουνε.... Συγχαρητηρια στο Αποελ για την τεραστια νικη του χτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 λεω δε μπορει...πρεμιέρα μεσα στην έδρα τους έστω και με μισό μηδεν θα το πάρουν το ματσάκι,ηταν δελεαστική κ η απόδοση...αλλα που να ηξερα οτι οι αριανοι κατέβηκαν να κανουν τουρισμό... για σημερα χαλαρα μια τριαδα μπαρτσα οβερ (χωρις ιμπρα και με αυτο το κεντρο που εχει η μιλαν....) πορτο οβερ τσελσι οβερ 1.5 για τριπλασιασμο και μονο αποδεκτο σκεφτομαι το διπλο της ζενιτ η τον ασσο του ολυμπιακου αναλογα με την ενδεκαδα που θα κατεβασει ο βαλβερδε γιατι δεν τον εμπιστευομαι και πολυ(στο φιλικο με τον οφη πονεσαν τα ματια μου) ΥΓ: ας πει κάποιος στον βαλβερδε και στον ιμπανιεθ οτι ο μητρογλου ειναι παιχταρας και δεν του αξιζει να βολοδέρνει απο εδώ και απο εκει... μεγαλο κουβα χτες...ποοοοοο...παλι καλα δεν επαιξα και εκανα μονο προτασεις...γενικα τωρα να μην εμπιστευομαστε ελληνικες ομαδες στην ευρωπη...:( Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Oι παιχταραδες παραφρονα πρεπει να εχουν και υποδειγματικο χαρακτηρα... Κατι ξερει παραπανω ο Βαλβερδε απο σενα... Δεν περιμενει τις φυλλαδες και τους χιλιαδες "προπονητες" στην Ελλαδα να του το πουνε.... Συγχαρητηρια στο Αποελ για την τεραστια νικη του χτες. δεν ειδα στον πανιωνιο να ειχε κανένας προβλημα με το χαρακτηρα του...ασε που ο βαλβερδε ειναι γνωστο οτι εχει κολλημα με τους ξενους και πιο πολυ με τους ισπανους,αν ηταν στο χερι του δεν θα επαιζε ουτε ο τοροσιδης ουτε ο αβρααμ....τεσπα πολυ υπερεκτιμημενος ειναι ο ισπανος...πρωταθλημα στην ελλαδα επερνε κ ο μπιγκον,στην ευρωπη ειναι το ζουμι.....;) μεγαλο κουβα χτες...ποοοοοο...παλι καλα δεν επαιξα και εκανα μονο προτασεις...γενικα τωρα να μην εμπιστευομαστε ελληνικες ομαδες στην ευρωπη...:( εγω φίλε τριπλασίασα εστω και στις καθυστερήσεις με το γκολ του ματα κ έβγαλα τη χασούρα του αρη ;) σημερα μονο οβερ ιντερ μπαγερν σιτυ ρεαλ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Υπενθυμίζω ότι το παρόν θέμα αφορά μόνο σε στοιχηματικές προτάσεις. Οι αθλητικές συζητήσεις απαγορεύονται στο forum. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 τι λετε για σημερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 για αυριο εκανα all in στον αρη στο 1.95... τσιωλη το νου σου... ειναι πολλα τα λεφτά αρη..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts