siciliano Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (13/9 18:00) 621. ΝΑΝΤ - ΡΕΝ........Χ (13/9 20:00) 924. ΠΟΥΜΑΣ - ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ............Χ (13/9 22:00) 1198. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΑΤΛΕΤ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ......Χ (13/9 22:40) 744. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ............Χ (14/9 19:00) 1215. ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ............Χ (14/9 20:05) 738. ΓΚΕΦΛΕ - ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ.....Χ (14/9 22:00) 974. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ....Χ ...και καλή μας τύχη :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Ελα περιμενα να δωσει κανεις σημεια για τα σημερινα αλλα τιποτα. Για αυριο εχουμε τιποτα?Θα ψαξω σημερα κατι τρελα σημεια στο CL καμια αντροπη ετσι για τον χαβαλε.Την γιουβε καλοβλεπω για 2ΗΜ 1ΤΕΛ Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ελα περιμενα να δωσει κανεις σημεια για τα σημερινα αλλα τιποτα. Για αυριο εχουμε τιποτα?Θα ψαξω σημερα κατι τρελα σημεια στο CL καμια αντροπη ετσι για τον χαβαλε.Την γιουβε καλοβλεπω για 2ΗΜ 1ΤΕΛ Επιασα την ανατροπη αναποδα τελικα ! :lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 2010. ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΑΡΣΕΝΑΛ......2 2012. ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΠΟΡΤΟ..............2 2015. ΓΑΝΔΗ - ΛΥΩΝ.................................2 Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Για να δούμε σήμερα πώς θα μας πάει! 2038. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ................... Over 2040. ΝΑΠΟΛΙ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ........................... Over 2041. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ.................. Over 2057. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ... 1 Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriskol Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Καλημέρα σας. Ένα σημείο τένις για σήμερα: Matthew Ebden - Austin Krajicek (ATP Tokyo) Austin Krajicek Είναι από το site Betarades.gr Και ένα δικό μου, Αγγλία Ποδόσφαιρο, Sheffield Utd - Notts County Notts County Άντε και καλή μας επιτυχία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Καλησπερα ειναι ισως καλη μερα σημερα για σημεια. ΠΑΟΚ οβερ 5.5κορνερ 2.02(μια ομαδα που παιζει με τα ακρα) Λα κορουνια G/G και οβερ 2.5(καθαρα ενστικτο) Γιουβε οβερ 1.5γκολ 2.65(πιστευω οτι θα κερδισει και για να το κανει θα χρειαστει πανω απο ενα γκολ) επισης ενα καλο σημειο ειναι ο ασος της μπεσικτας σε συνδυασμο με το οβερ κοντα στο 3(σε φορμα ο μαριο γκομεζ) καλη επιτυχια σε ολους οσους ασχοληθουν με το σπορ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 υπάρχει κάνα παιχνίδι προγνωστικών όπως ήταν το σερι24? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 δεν εκλεισε το seri, αλλαξε ονομα: http://gameofsports31.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Μέχρι και ο Γεωργίου έδωσε Χ, στο ΖΕΝΙΤ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ θα βάλω κι εγώ τις ισοπαλίες: 2671. ΣΑΟΥΡΑ - USM ΑΛΓΕΡΙ 2702. ΚΡΟΟΥΛΙ - ΝΟΡΘΑΠΤΟΝ 2721. ΤΣΕΣΤΕΡ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ για να πάω ταμείο :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 2282. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.............................Χ 2286. ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ........Χ 2297. ΦΟΡΤΟΥΝΑ - ΜΠΡΑΟΥΣΒΑΙΓΚ.............................Χ 2301. ΓΚΡΙΣΜΠΙ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ....................................Χ Πιθανά σκορ ΟΣΦΠ - ΑΡΣΕΝΑΛ 1-3 ή 2-3 ή 2-4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 siciliano κανα σημερινο καλο , να παρουμε κανα φραγκο ,εχεις ?:) :lol: Άμα δεις τις προηγούμενες προβλέψεις μου, θα δεις πως η συντριπτική πλειοψηφία πάει στον κουβά. Ας δώσω όμως 4 ισοπαλίες για σύστημα. 2328. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΑΝΤΣ. ΓΙΟΥΝ........Χ 2331. ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ.......Χ 2344. ΓΚΕΙΤΣΧΕΝΤ - ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ..................Χ 2340. ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ - ΦΙΛΝΤΕ...............Χ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Σεντ Ετιεν χ Σιον χ παρτιζαν 1 Μπορντο 2 Αυτο το εκανα 3 στα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Δεν μπορούσε να βάλει ένα, της τιμής, να πάω κι εγώ ταμείο.:mad: 2423. ΒΙΚΤΩΡΙΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ..........................Χ 2425. ΓΡΟΝΙΓΚΕΝ - ΜΠΡΑΓΚΑ.........................Χ 2432. ΣΙΟΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ................................Χ 2441. ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ..........OVER 3,5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Δεν μπορούσε να βάλει ένα, της τιμής, να πάω κι εγώ ταμείο.:mad: 2423. ΒΙΚΤΩΡΙΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ..........................Χ 2425. ΓΡΟΝΙΓΚΕΝ - ΜΠΡΑΓΚΑ.........................Χ 2432. ΣΙΟΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ................................Χ 2441. ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ..........OVER 3,5 0/4 την Τρίτη, 4/4 την Πέμπτη και ένα καλό χαρτζιλίκι :happy: Σήμερα έπαιξα ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4: 543. ΝΙΜ - ΧΑΒΡΗ...........................Χ 568. ΧΕΤΑΦΕ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ...............Χ 587. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ - ΓΡΟΙΤΕΡ Φ........Χ 632. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ - ΜΠΡΕΣΙΑ.............Χ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Καλησπέρα παίδες μια 2αδα για ΝΒΑ απο εμένα ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ – ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ 1 1.76 ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ 1 1.85 Ανάλυση των αγώνων ΝΒΑ http://www.betdays.com/nba-4/ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΑΡΣΕΝΑΛ 1 (draw no bet) 1.95 Καλή σας επιτυχία! :) Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Σύστημα 3-4 ΤΟΥΝ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ......................Χ ΚΙΕΒΟ - ΤΖΕΝΟΑ.......................Χ ΜΑΪΝΤΖ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ...........Χ ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ - ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ...Χ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 (edited) Διαλογος χθες εγω με τον 8χρονο γιο μου αγορι μου πες ποσο θα ληξει μπαγιερν γιουβε? 2-2 μπαμπα Μπαρτσα-αρσεναλ? 3-1 Και απανταω εγω ο εξυπνος.Δεν παιζουμε καλυτερα σουαρεζ και λεβαντοφσκι να σκοραρουν; :cry: Edited March 17, 2016 by efmakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Και μόνο που σου απάντησε, έπρεπε να τα παίξεις. Όχι ότι ήξερε τίποτα παραπάνω, αλλά επειδή και μόνο σου είπε κάποια σκορ. Το ίδιο και για αριθμούς τζόκερ κλπ. Εφόσον τα λες, τα παίζεις κιόλας για να μην συμβαίνουν τα παραπάνω. Το πουλάκι πέταξε :lol: Άντε στα επόμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Tα πιτσιρίκια έχουν διαίσθηση να τα ακούς! Στην τελική ρίχνεις καρφί με 1Ε τα δύο σκορ κι ας τα χάσεις, πες ότι έχασες δύο κουλούρια, αλλά αν σου κάτσουν θα τρίβεις και τα μουστάκια σου! Τέσπα, αυτό που έχω συμπεράνει είναι ότι κυνηγώντας τα πολλά χάνεις και τα λίγα. Τον προηγούμενο μήνα έφθασα στο τελευταίο δεκαήμερο να κερδίζω 110Ε, αλλά μετά πήγα ομαδικά κουβαδιάσματα διότι κυνηγούσα Κιχωτικούς ανεμόμυλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 όταν δεν έχεις λογαριασμούς στο όνομα σου και μένεις με τους δικούς σου, τι άλλο χαρτί-αποδεικτικο διεύθυνσης μπορείς να στείλεις σε στοιχηματικη εταιρεία για να γίνει εξακριβωση των στοιχείων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 όταν δεν έχεις λογαριασμούς στο όνομα σου και μένεις με τους δικούς σου, τι άλλο χαρτί-αποδεικτικο διεύθυνσης μπορείς να στείλεις σε στοιχηματικη εταιρεία για να γίνει εξακριβωση των στοιχείων? Σε καποιο Κ.Ε.Π. κανεις μια υπευθυνη δηλωση με τα στοιχεια που θελουν. Εγω ετυχα και σε "ενημερωμενο" υπαλληλο, μολις του ειπα τι θελω μπηκε στο νοημα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 νομίζω θέλει να κάνει μια ο πατέρας μου ότι και καλά μένω στο σπίτι του κλπ. ήθελα να μην μπλεκω με κεπ κλπ αλλά αν δεν γίνεται αλλιώς, τι να κάνουμε. αν θυμάμαι καλά η στοιχηματικη θέλει φώτο ταυτότητας και επίσημο έγγραφο που να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 νομίζω θέλει να κάνει μια ο πατέρας μου ότι και καλά μένω στο σπίτι του κλπ. ήθελα να μην μπλεκω με κεπ κλπ αλλά αν δεν γίνεται αλλιώς, τι να κάνουμε. αν θυμάμαι καλά η στοιχηματικη θέλει φώτο ταυτότητας και επίσημο έγγραφο που να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας. Αυτο ισως αν εισαι ανηλικος, εμενα μου ζητησαν φωτοτυπια ταυτοτητας και υπευθυνη δηλωση για την κατοικια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 ανηλικος δεν είμαι, απλά η διεύθυνση του σπιτιού δεν είναι στο όνομα, ούτε οι λογαριασμοί. αν πάω και τους πω ότι μένω στην τάδε οδό, μπορούν να το εξακριβωσουν στο σύστημα τους ή πρέπει να πάει αυτός που είναι στο όνομα του το σπίτι(ο πατέρας μου δηλαδή) να κάνει τις δηλώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts