Jump to content

Πάμε Στοίχημα

caveman21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Χ ημίχρονο μας τσακισε!!! Μόλις έγινε το 1-0 στον τελικό, δεν είχα υπόλοιπο μέσα αλλιώς θα φόρτωνα ανατροπή Σεβίλλη!! Ματσαρα πάντως
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kαλησπερίζω κι εγώ την παρέα. Εύχομαι καλά κέρδη σε όλους μας, αλλά ο παίζων χάνει κι ο πίνων μεθύσκει ας μην το ξεχνάμε αυτό!

Εδώ και 3 εβδομάδες έτσι για το χαβαλέ ανεβάζω κάποια προγνωστικά σε ένα μπακάλικο :D εντάξει δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο από την άποψη της εμφάνισης συγκρίνοντάς το με το myphone, αλλά έχω πάρει γερά πακέτα ειδικά χθες και το προηγούμενο Σ/Κ.

Θα το βρείτε εδώ κάνουμε και τα στατιστικά όσο μας επιτρέπει ο χρόνος είτε τα υπάρχοντα δεδομένα.

Για σήμερα πάντως δεν έχει παιχνίδια που να αξίζουν.

Kαλησπερίζω κι εγώ την παρέα. Εύχομαι καλά κέρδη σε όλους μας, αλλά ο παίζων χάνει κι ο πίνων μεθύσκει ας μην το ξεχνάμε αυτό!

Εδώ και 3 εβδομάδες έτσι για το χαβαλέ ανεβάζω κάποια προγνωστικά σε ένα μπακάλικο :D εντάξει δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο από την άποψη της εμφάνισης συγκρίνοντάς το με το myphone, αλλά έχω πάρει γερά πακέτα ειδικά χθες και το προηγούμενο Σ/Κ.

Θα το βρείτε εδώ κάνουμε και τα στατιστικά όσο μας επιτρέπει ο χρόνος είτε τα υπάρχοντα δεδομένα.

Για σήμερα πάντως δεν έχει παιχνίδια που να αξίζουν.

Tapatalk υποστηριζει? Γιατι ενω το ανοιγει, δεν εμφανιζει τιποτα.

Edit: οκ, υποστηρίζει κανονικά.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

zananiro τι με ρωτάς εμένα, αυτά είναι κάπως Κινέζικες ορολογίες!

Δεν το ήξερα για να σου πω την αλήθεια.

Τέσπα σήμερα για πρώτη φορά δοκίμασα το άγνωστο Καζακστάν. 1Ε ήταν το αρχικό δελτίο έτσι στο χαβαλέ. Αφού πέρασε οι 3 πρώτοι αγώνες, μπήκα δυναμικότερος στους επόμενους δύο που ήταν σιγουρότεροι.

Μπήκε στους σελιδοδείκτες. Καλή προσπάθεια, θα παρακολουθώ από κοντά.
Τhanks :)

229. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ - ΣΤΑΡΤ..................... OVER / 4-6 GOAL

393. ΧΟΝΕΦΟΣ - ΡΑΝΧΑΙΜ..........................OVER / 4-6 GOAL

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Χθες με έκαψε η Σαμπάιο Κορρέα :mad: αλλά σήμερα η Σουηδία μου χάρισε κάμποσα φράγκα σε πολλαπλά δελτία, έβαλα και Πολωνία συν τουρκαλάδες τον τελικό (GG εδώ) :D

Ανέβασα κάποιο υλικό αποδείξεων εδώ συν ένα απλήρωτο δελτίο (από τα 4 που έριξα).

Παρολίγο να περνούσε και το δεύτερο τελικό σκορ χθες (η Ουρακάν νίκησε 3-2 αντί για 2-1).

Τέσπα όλα καλά!

Τωρα που είπες Σουηδια, να πω τον πόνο μου. Εχω παίξει δυάδα οβερ. Το ενα περναει αερα κ περιμένω να βγει το Ερεμπρο-Χελσινγκμποργκ. 20+ τελικές η κάθε μια, οι μισές απο αυτες για κάθε ομάδα εντός εστίας, 4 δοκάρια συνολικα και χαμενο πέναλτι. Τελικό σκορ 0-0! Άμα δεν θέλει να μπει.

H Σουηδία με έχει πάει καλά σε γενικές γραμμές κι ειδικά προχθές έβγαλα καλό πακετάκι.

Σας δείχνω δύο φωτογραφίες (ελπίζω να φαίνονται για αρκετό διάστημα μέσω του free image hoster) με την ανάλυση των αποδόσεων στη Βραζιλία 1η κατηγορία.

Εδώ είναι οι Άσσοι που συμφέρει να τζογάρουμε:

http://s8.postimg.org/kq0n7orad/gkaniota.png

ΚΙ ΕΔΩ ΜΑΚΡΥΑ ΚΟΥΒΑΣ!

http://s8.postimg.org/u6v1s20it/kouvas.png

Όσο για τη λέξη GUN LOL είναι η greeklish αναγραφή της γκανιότας, αν και νομίζω ότι payout είναι η απόδοση του όρου, τέσπα δείτε το σαν όπλο που σκοτώνει!

Edited by impreza_sti

Πήγα χθές να 'μπω μετά από πάρα πολύ καιρό, στο λογαριασμό μού στο ΣτοιχηΜαν και μου έβγαλε μήνυμα ότι θέλουν για ταυτοποίηση, φωτοτυπία της ταυτότητας και αποδηκτικό διεύθυνσης!!!

Έτσι γίνεται τώρα ή είναι πολιτική της εταιρείας αυτής? Δεν καλύπτονται από τα στοιχεία της κάρτας μου πρέπει να τους δώσω-γνωστοποιησω στοιχεία κατοικίας και ΑΔΤ? :mad:

Πήγα χθές να 'μπω μετά από πάρα πολύ καιρό, στο λογαριασμό μού στο ΣτοιχηΜαν και μου έβγαλε μήνυμα ότι θέλουν για ταυτοποίηση, φωτοτυπία της ταυτότητας και αποδηκτικό διεύθυνσης!!!

Έτσι γίνεται τώρα ή είναι πολιτική της εταιρείας αυτής? Δεν καλύπτονται από τα στοιχεία της κάρτας μου πρέπει να τους δώσω-γνωστοποιησω στοιχεία κατοικίας και ΑΔΤ? :mad:

Καιρο τωρα....ολες οι εταιρειες (για να κανεις αναληψη).

Και μαλιστα καθε χρονο στον στοιχιμαν θελουν χαρτι καινουργιο (πχ ΔΕΗ) για να επιβεβαιωνεται η κατοικια σου....

Κοιτα ολα τα στοιχεια σου (αποδεικτικο κατοικιας,δεη,ταυτοτητα,τραπεζικος λογαριασμος κλπ κλπ) ναναι στο ονομα σου.

Και φυσικα νασαι πανω απο 21 ετων....

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

11 Αρχιζει το Κοπα Αμερικα... παιδια.. τι γινεται σταθερα Βραζιλια Ουρουγουαη Αργεντινη η αγια τριαδα των φαβορι?? θα κυνηγησουμε εκπληξεις τωρα στην αρχη η θα αραξουμε στα στανταρ? Οσοι ασχολουνται με Λατινικη Αμερικη ας μπουνε στον κοπο να αναλυσουν λιγο ομαδες,συνθεσεις,απουσιες τραυματισμους ντουντουκες απο βασικους.. να μπουμε στο κλιμα.

Ουρουγουάη κατεβαίνει χωρίς Σουαρες και Φορλαν, τουλάχιστον ετσι διάβασα. Πρωτο φαβορι δινουν Αργεντινη.

Oι σημερινοί αγώνες λιγοστοί, αλλά ευτυχώς η Στατιστική πάλι με βοήθησε για τη Σουηδία 2η κατηγορία (αν και δεν είχα τα πολλά δεδομένα για το δεύτερο αγώνα). Η πλάκα είναι ότι πόνταρα GG τον αγώνα της Γκάις με την Ούτσικτενς και στο πρώτο 5λεπτο ήταν 1-1, ενώ το ημίχρονο έληξε 4-2!!!

Αναφορικά με το Κόπα Αμέρικα, δεν έχω κοιτάξει τίποτις, είναι νωρίς και δεν ξέρω αν ασχοληθώ γιατί είναι εντελώς διαφορετικά τα πρωταθλήματα των χωρών από τα Μουντιάλ.

Περισσοτερο δινω βαση στα προτεινομενα παιχνιδια που προτεινονται ομοφωνα παρα στις προφητειες του "μαντη".

Κρατησε ενα αρχειο για να δεις ποσες φορες παει κουβα....

Σημερα χαρηκα εις διπλουν!

Οι μπακαλιαροι της Ισλανδιας κερασαν τους καπηλους του ονοματος της Μακεδονιας μας μιαν ωραιαν τριαρα!

Αναμενω και τον Ασσο της Χιλης, το πρωι θα μελετησω την Ιρλανδια κι ειδικα τη Ντανταλκ που με στεναχωρησε τις προαλλες....

• 2 months later...

114. ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ ΠΛΟΕΣΤΙ - ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ.....1

172. ΙΣΤΛΙΧ - ΛΙΝΚΟΛΝ.................................1

240. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ - ΤΙΧΟΥΑΝΑ....................1

411. ΚΑΜΠΟΥΡ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ.......................2

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...