George6633 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Έπαιξα ένα δελτίο για σήμερα με 4 ομάδες και κερδίζω 63€.Αν βγει καλώς,αν όχι προχωράμε.Ποια η γνωμη σας? Εσμπιεργκ-Ελφσμποργκ 2 (4.25) Στάνταρ Λ.-Σάλτσμπουργκ 1 (2.25) Ραπιντ Β.-Γκενκ 1 (2.05) Τρομσο-Ανζι Under (1.55) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Μεγάλα παιχνίδια σήμερα!! Λεβερκουζεν-Παρι Χ Μάντσεστερ Σίτι-Μπαρτσελόνα 1 Αυτα πιστεύω εγω...και οποιος εχει Νόβα,καλή απόλαυση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Ολιμπιο - Αρσεναλ Σαραντι.....Χ Νοτιγχαμ - Λεστερ..................Χ Ροζαριο Σεντραλ - Χιμανσια....Χ ΠΑΟΚ - Μπενφικα...................1Χ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 (edited) μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάποιο σαιτ για στοίχημα; Μετά τον τελευταίο νόμο, έχει χαθεί η μπάλα για το ποιό είναι νόμιμο και ποιό όχι. Ψάχνω για νόμιμο και να μη θέλει μόνο πιστωτική. Μπήκα στο William Hill και μου βγήκε το μήνυμα ότι δε συνεργάζεται πια με Ελλάδα (έλεος...). edit: μετά από λίγο ψάξιμο, είμαι ανάμεσα σε sportingbet.gr και vistabet.gr , κάποιος που να έχει εμπειρία σε αυτά τα 2; Edited February 25, 2014 by wirelesslover Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάποιο σαιτ για στοίχημα; Μετά τον τελευταίο νόμο, έχει χαθεί η μπάλα για το ποιό είναι νόμιμο και ποιό όχι. Ψάχνω για νόμιμο και να μη θέλει μόνο πιστωτική. Μπήκα στο William Hill και μου βγήκε το μήνυμα ότι δε συνεργάζεται πια με Ελλάδα (έλεος...). edit: μετά από λίγο ψάξιμο, είμαι ανάμεσα σε sportingbet.gr και vistabet.gr , κάποιος που να έχει εμπειρία σε αυτά τα 2; Προσωπικά παίζω στην sportingbet περισσότερο από συνήθεια, οι απόψεις είναι μοιρασμένες για sportingbet και vistabet (στην ουσία νομίζω είναι η ίδια εταιρεία) Καλά λόγια λένε για bet365 και stoiximan Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Προσωπικά παίζω στην sportingbet περισσότερο από συνήθεια, οι απόψεις είναι μοιρασμένες για sportingbet και vistabet (στην ουσία νομίζω είναι η ίδια εταιρεία) Καλά λόγια λένε για bet365 και stoiximan ευχαριστώ για την απάντηση, μόλις σου έστειλα π.μ. Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλά λόγια λένε για bet365 και stoiximan Συμφωνω.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάποιο σαιτ για στοίχημα; Μετά τον τελευταίο νόμο, έχει χαθεί η μπάλα για το ποιό είναι νόμιμο και ποιό όχι. Ψάχνω για νόμιμο και να μη θέλει μόνο πιστωτική. Μπήκα στο William Hill και μου βγήκε το μήνυμα ότι δε συνεργάζεται πια με Ελλάδα (έλεος...). edit: μετά από λίγο ψάξιμο, είμαι ανάμεσα σε sportingbet.gr και vistabet.gr , κάποιος που να έχει εμπειρία σε αυτά τα 2; Άμα συγκρίνεις τις 2 εταιρίες θα δεις ότι διαφέρουν μόνο στα χρώματα:p Παίζω στην sportingbet αλλά μάλλον θα περάσω στο stoiximan. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Άμα συγκρίνεις τις 2 εταιρίες θα δεις ότι διαφέρουν μόνο στα χρώματα:p Παίζω στην sportingbet αλλά μάλλον θα περάσω στο stoiximan. Και ένας ακόμη φίλος είναι στη sportingbet και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ποιός είναι ο λόγος που θα προτιμήσεις το stoiximan; (εαν θέλεις, μου λες σε π.μ.) Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Και ένας ακόμη φίλος είναι στη sportingbet και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ποιός είναι ο λόγος που θα προτιμήσεις το stoiximan; (εαν θέλεις, μου λες σε π.μ.) Πρόβλημα με καταθέσεις/αναλήψεις δεν έχω αλλά: 1) στο stoiximan: το ελάχιστο ποντάρισμα ανά στήλη είναι 0,1 ευρώ, εν αντιθέσει με την sportinbet που είναι 0,5 ευρώ. (0,2ευρώ στην365) αυτό με βολεύει γιατί δεν παίζω πολλά λεφτά και με μια paysafe των 10ευρώ μπορώ να παίξω περισσότερο 2) στο stoiximan υπάρχει η επιλογή Στάνταρ όταν παίζεις συστήματα, όπως στον ΟΠΑΠ, ενώ στην sportinbet (και στην 365) δεν υπάρχει 3)στο stoiximan υπάρχουν περισσότερα στοιχήματα ανά αγώνα π.χ. κόκκινη κάρτα στον αγώνα, νίκη με ανατροπή (γενικά ανατροπή, όχι ημι/τελικο) - βέβαια στην sportingbet υπάρχουν περισσότερα πρωταθλήματα (χώρες) και στην 365 ακόμη περισσότερα - ο μέγιστος αριθμός επιλογών ανά στήλη στην sportingbet είναι 20, ενώ στο stoiximan 13 - η sportingbet είναι αρκετά χρόνια στον χώρο και δεν έχω ακούσει άσχημες κριτικές (όπως φυσικά και η 365) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάποιο σαιτ για στοίχημα; Μετά τον τελευταίο νόμο, έχει χαθεί η μπάλα για το ποιό είναι νόμιμο και ποιό όχι. Ψάχνω για νόμιμο και να μη θέλει μόνο πιστωτική. Μπήκα στο William Hill και μου βγήκε το μήνυμα ότι δε συνεργάζεται πια με Ελλάδα (έλεος...). edit: μετά από λίγο ψάξιμο, είμαι ανάμεσα σε sportingbet.gr και vistabet.gr , κάποιος που να έχει εμπειρία σε αυτά τα 2; Προσωπικά παίζω στην Bet365 και δεν την αλλάζω.Οχι γιατι έχω κάνει καμια συμφωνία,αλλα απο την πρώτη στιγμή σε αυτή ανοιξα λογαριασμό.Δεν εχω εμπειρία απο αλλες εταιρίες αλλα λιγο που μπαίνω στα sites βλεπω ότι η Bet εχει πιο ωραία σελίδα και πιο όμορφο περιβάλλον για να παίξεις...!Όσο για αναλήψεις κλπ κανένα πρόβλημα,σε 2 μέρες έχω τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλημέρα σε όλους και περαστικά σε όλη την Ευρώπη που κλαίει το στοιχηματικό 2-0 του Ολυμπιακού... Το σίγουρο είναι ότι το επαναληπτικό θα είναι over. Οσο αφορά τα σαιτς στοιχήματος, που ρωτούσα χθες, μετά που διάβασα ένα λινκ που μου έστειλε ένας φίλος και μετά από εξτρά ψάξιμο δικό μου, η sportingbet/vistabet δεν έχει τόσο καλή φήμη, ειδικά στο να δίνει τα μπόνους εγγραφής... Επίσης, σε ένα σαιτ βαθμολογίας των internet bookers, η βαθμολογία του είναι 'D'... Συμβουλή προς όλους τους φίλους, να μην αφήνετε ποτέ μεγάλα ποσά στο ιντερνετ. Οταν έπαιζα πιο παλιά στη eurobet, πάνω από 600 ευρώ δεν άφηνα στο λογαριασμό μου. @6633: το 365 έχει από τις top βαθμολογίες. Αυτό που θέλω εγώ όμως δεν το έχει (τάβλι). Ξέρει κανένας κανένα σαιτ στοιχήματος με τάβλι; Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλημέρα σε όλους και περαστικά σε όλη την Ευρώπη που κλαίει το στοιχηματικό 2-0 του Ολυμπιακού... Το σίγουρο είναι ότι το επαναληπτικό θα είναι over. Οσο αφορά τα σαιτς στοιχήματος, που ρωτούσα χθες, μετά που διάβασα ένα λινκ που μου έστειλε ένας φίλος και μετά από εξτρά ψάξιμο δικό μου, η sportingbet/vistabet δεν έχει τόσο καλή φήμη, ειδικά στο να δίνει τα μπόνους εγγραφής... Επίσης, σε ένα σαιτ βαθμολογίας των internet bookers, η βαθμολογία του είναι 'D'... Συμβουλή προς όλους τους φίλους, να μην αφήνετε ποτέ μεγάλα ποσά στο ιντερνετ. Οταν έπαιζα πιο παλιά στη eurobet, πάνω από 600 ευρώ δεν άφηνα στο λογαριασμό μου. @6633: το 365 έχει από τις top βαθμολογίες. Αυτό που θέλω εγώ όμως δεν το έχει (τάβλι). Ξέρει κανένας κανένα σαιτ στοιχήματος με τάβλι; Φίλε μου για να αφήσουμε μεγάλα ποσά στο Internet πρέπει να τα κερδίσουμε πρώτα! :lol: Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 (edited) Φίλε μου για να αφήσουμε μεγάλα ποσά στο Internet πρέπει να τα κερδίσουμε πρώτα! :lol: Σωστό και αυτό! Ετσι που έχουν γίνει τα πράγματα, οι μοναδικοί κερδισμένοι είναι αυτοί που βρίσκουν τις εκπλήξεις... Πριν τη κρίση, ήταν πιο νορμάλ τα αποτελέσματα... Τώρα (σε μεγάλο ποσοστό) κερδίζει η ομάδα που θα κοστίσει λιγότερο στους bookies... Το μουντιάλ στη Ν.Αφρική ήταν καθαρά εισπρακτικό... Edited February 26, 2014 by wirelesslover Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 (edited) @6633: το 365 έχει από τις top βαθμολογίες. Αυτό που θέλω εγώ όμως δεν το έχει (τάβλι). Ξέρει κανένας κανένα σαιτ στοιχήματος με τάβλι; έχει στην sportingbet τάβλι Μπορείς να βρεις και άλλα sites αμα γκουγλάρεις π.χ. αυτό. :) Εγώ πάλι ψάχνω site με στοίχημα στο σκάκι ή ντάμα. :( Edited February 26, 2014 by siciliano Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 έχει στην sportinbet τάβλι Μπορείς να βρεις και άλλα sites αμα γκουγλάρεις π.χ. αυτό. :) Εγώ πάλι ψάχνω site με στοίχημα στο σκάκι ή ντάμα. :( το BGroom θέλει να κατεβάσω software (δεν το κάνω με τίποτα) και βρήκα και αυτό... Είναι πολύ κρίμα που στην Ελλάδα δε μπορεί να παίξει κάποιος WilliamHill και Ladbrokes (κορυφαίες εταιρίες)... Και μετά λεγόμαστε 'Ευρώπη'... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ακούγεται πάντως ότι πολύ σύντομα καμία εταιρεία δε θα είναι διαθέσιμη για on line στοίχημα στην Ελλάδα... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ακούγεται πάντως ότι πολύ σύντομα καμία εταιρεία δε θα είναι διαθέσιμη για on line στοίχημα στην Ελλάδα... Ακουγεται...αλλα ακομα ειναι πολυ νωρις.για την ωρα προχωραμε ετσι και θα εξαρτηθει απτο τι θα κανει ο οπαπ,η ΕΕΕΠ και το κρατος.αλλα και να γινει κατι λεφτα δε θα κινδυνεψουν.θα υπαρχει περιοδος "προσαρμογης" ωστε να γινουν αναληψεις και να μην "κλειστει" κατι μεσα.οπως εγινε και με betfair... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ακούγεται πάντως ότι πολύ σύντομα καμία εταιρεία δε θα είναι διαθέσιμη για on line στοίχημα στην Ελλάδα... Για να μη χάνει λεφτά ο μέτοχος; :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 https://www.bookmakersreview.com/bookmakers/vistabet#node_review_full_group_tabs_rating (Διαβάστε το ''Rating Description'') Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modestos7 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Μάγκες παρακαλώ λύστε μου μια απορία...Ξέρετε αν μπορώ στον ΟΠΑΠ να παίξω για το ίδιο παιχνίδι ακριβές σκορ και ΗΜΙ/ΤΕΛ στο ίδιο δελτίο???Μέχρι πριν λίγες μέρες δεν το ήξερα αλλά μια ελληνική σελίδα που ισχυρίζεται ότι έχει στημένα παιχνίδια οπαπ στο fb (αν και δεν την εμπιστεύομαι στα παιχνίδια της) ανέβασε μια φωτογραφία με ένα παιχνίδι που παιζόταν την προηγούμενη βδομάδα και το χε παίξει 0-0 και ημίχρονο χ τελικό χ στο ίδιο δελτίο αλλά για κάποιο λόγο δεν αναγραφόταν το μέγιστο κέρδος...Εδώ το λινκ αν φαίνεται : :superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 (edited) Μάγκες παρακαλώ λύστε μου μια απορία...Ξέρετε αν μπορώ στον ΟΠΑΠ να παίξω για το ίδιο παιχνίδι ακριβές σκορ και ΗΜΙ/ΤΕΛ στο ίδιο δελτίο???Μέχρι πριν λίγες μέρες δεν το ήξερα αλλά μια ελληνική σελίδα που ισχυρίζεται ότι έχει στημένα παιχνίδια οπαπ στο fb (αν και δεν την εμπιστεύομαι στα παιχνίδια της) ανέβασε μια φωτογραφία με ένα παιχνίδι που παιζόταν την προηγούμενη βδομάδα και το χε παίξει 0-0 και ημίχρονο χ τελικό χ στο ίδιο δελτίο αλλά για κάποιο λόγο δεν αναγραφόταν το μέγιστο κέρδος...Εδώ το λινκ αν φαίνεται : :superman: Ναι μπορείς. Αλλά θα μετρήσει το ένα από τα δυο, αν πιάνεις και τα δυο (ή περισσότερα). Δεν αναγράφεται το μέγιστο, γιατί είναι "πολύπλοκος υπολογισμός", :blink: έτσι μου απάντησε ένας υπάλληλος προποτζίδικου. Διόρθωσα το λινκ σου :) Edited February 26, 2014 by siciliano Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modestos7 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Παρε για παραδειγμα οτι παιζω Ολυμπιακος παναθηναικος 0-0 και χ ημιχρονο χ τελικο...Το 0-0 εχει αποδοση 10 και το χ ημιχρονο χ τελικο εχει 9...και παιζω 12 ευρω...ποσα παιρνω αν το κερδισω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 (edited) Παρε για παραδειγμα οτι παιζω Ολυμπιακος παναθηναικος 0-0 και χ ημιχρονο χ τελικο...Το 0-0 εχει αποδοση 10 και το χ ημιχρονο χ τελικο εχει 9...και παιζω 12 ευρω...ποσα παιρνω αν το κερδισω??? Ώπα έκανα λάθος πριν, :!: αν πιάσεις και τα δυο θα πληρωθείς και τα δυο αλλά δεν πολλαπλασιάζονται μεταξύ τους οι αποδόσεις! Αν παίξεις αυτά τα δύο, είναι σαν να παίζεις το κάθε ένα σε διαφορετικό δελτίο. 12 ευρώ το δελτίο = 6 ευρώ η στήλη => πολλαπλασιαστής =20 0,3*10*20 + 0,3*9*20 = 60+54= 114 ευρώ θα κερδίσεις, αν πιάσεις και τα δυο, δηλαδή να λήξει 0-0 Edited February 26, 2014 by siciliano Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Νομίζω ότι αντί να τα παίξει σε δυο διαφορετικά δελτία τα έπαιξε σε ένα. Έξι ευρώ η κάθε επιλογή εξ'ού και το 12. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts