jimmyk Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Για την ενημέρωση όσως παρακολουθούν αυτό το θέμα δεν διορθώνω την προηγούμενη δημοσίευσή μου αλλά παρά τους κανόνες του forum κάνω νέα δημοσίευση. Έχοντας χρησιμοποιήσει για αρκετό καιρό το HTC Touch Diamond 2 μου ήταν τρομερά δύσκολο να δουλέψω με άλλο πληκτρολόγιο από αυτό της HTC. Έτσι δημιούργησα από την official rom ένα cab με το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο. HTC Touch Input 2.1 http://www.4shared.com/file/QSkaH9ns/HTC_Touch_Input_21.html Η συσκευή που το δοκίμασα είναι το T5388++ αλλά πιστεύω ότι θα λειτουργήσει και σε οποιαδήποτε άλλη. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα αν δεν λειτουργήσει σε κάποια συσκευή να χρειαστεί hard reset γι αυτό όποιος το δοκιμάσει καλό είναι να έχει λάβει πρώτα τα μέτρα του. φιλε μου οταν λες για hard reset εννοεις οτι πρεπει να ξαναπεραστει η ρομ η γινεται επαναφορα εργοστασιακον ρυθμισεων μεσω τον windows? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VELISSARIOU Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 φιλε μου οταν λες για hard reset εννοεις οτι πρεπει να ξαναπεραστει η ρομ η γινεται επαναφορα εργοστασιακον ρυθμισεων μεσω τον windows? Εννοώ ότι θα χρειαστεί (αν χρειαστεί) να επαναφέρεις τις εργοστασιακές ρυθμίσεις προκαλώντας hard reset με το ταυτόχρονο πάτημα πλήκτρων ενώ το τηλέφωνο είναι κλειστό. Σ' αυτή την περίπτωση θα χαθούν όλα τα δεδομένα που υπάρχουν στο τηλέφωνο. Αν κάποιος χρησιμοποίησε το πληκτρολόγιο και έχει τεστάρει την λειτουργία του ας ενημερώσει γιατί ουσιαστικά το έχω δοκιμάσει μόνο σε μία συσκευή. Παράθεση ONLY TIME WILL TELL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 φιλε μου οταν λες για hard reset εννοεις οτι πρεπει να ξαναπεραστει η ρομ η γινεται επαναφορα εργοστασιακον ρυθμισεων μεσω τον windows? Επαναφορά ρυθμίσεων στη συσκευή όπως όταν την πρωτοάνοιξες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool_J Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Μπορεί κάποιος κάτοχος κινέζικου WM 6.5 dual SIM (T5388, A1 TOPS, T3333) να επιβεβαιώσει πως λειτουργούν και οι δύο κάρτες ταυτόχρονα όπως και στο ACER DX900 ? Δείτε το σχετικό video με τις εισερχόμενες κλήσεις: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyk Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Μπορεί κάποιος κάτοχος κινέζικου WM 6.5 dual SIM (T5388, A1 TOPS, T3333) να επιβεβαιώσει πως λειτουργούν και οι δύο κάρτες ταυτόχρονα όπως και στο ACER DX900 ? Δείτε το σχετικό video με τις εισερχόμενες κλήσεις: ΣΤΟ α1 μπορω να σου πω οτι αυτο δεν ισχυει.δλδ οταν μιλας στην μια καρτα τοτε η αλλη διχνει κατελημενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VELISSARIOU Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Και στο 5388++ δείχνει κατειλημένη η μία sim όταν η άλλη έχει γραμμή. Παράθεση ONLY TIME WILL TELL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkshodan Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 αν του βάλω mobile shell & keybord, υπάρχει μέθοδος αντιστοίχησης των hard-soft πληκτρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_boy Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 παιδια εχω προβλημα με το A1 TOPS δεν μου αναγνωριζει τον κωδικο ξεκλειδωματος συσκευης. μετα απο λαθος προσπα8ειες μου γραφει για επαναφορα κωδικου να πληκτρολογισω 'a1b2c3' αλλα τπτ δεν κανει,δοκιμασα και με τα αποσιποιοητικα (') και χωρις αλλα ματαια....γνωριζει κανεις να βοη8ησει??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Το απολυτο οπλο Golf mk3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_boy Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 παιδια εχω προβλημα με το A1 TOPS δεν μου αναγνωριζει τον κωδικο ξεκλειδωματος συσκευης. μετα απο λαθος προσπα8ειες μου γραφει για επαναφορα κωδικου να πληκτρολογισω 'a1b2c3' αλλα τπτ δεν κανει,δοκιμασα και με τα αποσιποιοητικα (') και χωρις αλλα ματαια....γνωριζει κανεις να βοη8ησει??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Το απολυτο οπλο Golf mk3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Δεν υπάρχει κάποιος συνδυασμός πλήκτρων για hard reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 υπαρχει κανα προγραμα caller id ? γιατι οταν με περνουν τηλ μου βγαζει του προηγουμενου τον αριθμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorf Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 για αυτούς που έχουν το W72 ή το W73 (είναι το ίδιο οι συσκευές) μπορείτε να ακολουθλήσετε τις οδηγίες απο εδώ και να κάνετε flash στα ελληνικά το τηλεφωνο.. http://www.solonomi.com/news/how-do-i-flash-the-w72/ έχω περάσει ελληνικά στο w73 κανονικότατα χωρίς κανένα πρόβλημα.. δυστυχώς δεν γράφει ελληνικά το hardware keyboard και καλά θα ήταν να την βγάζαμε και αυτή την ακρή.. και κάτι ακόμα πρός όλους που έχουν dual sim wm με την αποστολή sms γιατί δεν γίνετε να διαλέξουμε sim ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 δυστυχώς δεν γράφει ελληνικά το hardware keyboard και καλά θα ήταν να την βγάζαμε και αυτή την ακρή.. Έχεις δοκιμάσει το ΑΕΚMap; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kondi Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 [quote=brangalias;3353044 Ενα αλλο προβλημα που εντοπισα ειναι οταν με καλουνε με αποκρυψη αριθμου,τοτε το κινητο αντι να μου γραψει unknown number μου βγαζει το ονομα της τελευταιας κλησης που με καλεσε Π.χ. κωστας τηλεφωνιδης . παιδια πανω σε αυτο καμια ιδεα; το προβλημα παραμενει και ειναι ενοχλητικο βαζω εντολες απο το magiκcall για την αποκρυψη αλλα τιποτα...δεν την βλεπει καθολου την αποκρυψη το τηλεφωνο...τι να κανω; Εχω το ίδιο προβλημα και εγω, πολύ σπαστικό να μην ξέρεις τελικά ποιος σε παιρνει τηλ. :(:( Το αφησα στην ακρη μέχρι να βρεθεί λύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorf Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Έχεις δοκιμάσει το ΑΕΚMap; ναι το ΑΕΚΜΑΡ λειτουργεί αρκετά καλά φυσικά θέλει κάποιες τροποποιήσεις.. μόλις βρω τον χρόνο θα προσπαθήσω να το φέρω στα μέτρα του w73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Φυσικά θέλει παραμετροποιήσεις. Δοκίμασε κάποιο από τα υπάρχονται layouts και αν εξοικειωθείς μπορείς να φτιάξεις και το δικό σου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest gtr4460 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 γεια σας παιδια θελω ενα κινητο με dual sim windwos mobile και να εχει ετοιμα τα ελληνικα και να μην ξεπερναει τα 120 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_boy Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 . Για να ενεργοποιήσετε το 3d Carousel του SPB 3.5.5 3D carousel: ____________ http://img836.imageshack.us/img836/3135/79651572.th.jpg"]http://img836.imageshack.us/img836/3135/79651572.th.jpg[/url] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Spb Software House 2\Spb Mobile Shell\Gl\ "GlEnabled"=dword:00000001 Για μεγαλύτερη κλίση...MaxPitch > βαλτε τιμή 65 Για αντανάκλαση στο δάπεδο.....ReflectionAlpha > βαλτε τιμή 86 Για να βλέπετε πιο ευκρινώς τον καλούντα αλλαξτε το φόντο σε Μαύρο επεξεργάζοντας τις dlrback_port.png & dlrback_land.png στον φάκελο Windows. Mπορεις να μου πεις βημα-βημα που παμε γιατι δεν τα βρισκω, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Το απολυτο οπλο Golf mk3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Mπορεις να μου πεις βημα-βημα που παμε γιατι δεν τα βρισκω, Θα χρειαστείς κάποιον registry editor, προτείνω τον (όχι free) που ενσωματώνεται στο resco explorer. Εναλλακτικά... PHM Registry Editor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Να υπολογίζεις γύρω στις 21 μέρες με το απλό ταχυδρομείο. Να ρωτήσω κινητά που αγοράσατε απο το συγκεκιρμένο site σας ήρθαν με ευρωπαικό φορτιστή?μιλάω για το http://www.aliexpress.com Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costa_costa Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300480176678&category=3312&_trksid=p5197.c0.m619 Eντόπισα τώρα τελευταία αυτό το παραπάνω κινητό, dual sim, dual cpu. Υποτίθεται ότι δεν κολλάει με τις εφαρμογές του windows mobile, λόγω μεγαλύτερης υπολογιστικής ισχύος... έχει κανείς απο δω μεσα κάτι υπόψιν του? Έχει ξαναπαίξει αυτό το κινητό πουθενά μέσα στο φόρουμ? Ρωτάω γιατί έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300480176678&category=3312&_trksid=p5197.c0.m619 Eντόπισα τώρα τελευταία αυτό το παραπάνω κινητό, dual sim, dual cpu. Υποτίθεται ότι δεν κολλάει με τις εφαρμογές του windows mobile, λόγω μεγαλύτερης υπολογιστικής ισχύος... έχει κανείς απο δω μεσα κάτι υπόψιν του? Έχει ξαναπαίξει αυτό το κινητό πουθενά μέσα στο φόρουμ? Ρωτάω γιατί έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι. Τίποτα το ιδιαίτερο. Το υποτιθέμενο dual cpu δεν φέρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στην πράξη. Άλλη μία κινέζικη συσκευή με όλα τα υπέρ και τα κατά που αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costa_costa Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Τίποτα το ιδιαίτερο. Το υποτιθέμενο dual cpu δεν φέρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στην πράξη. Άλλη μία κινέζικη συσκευή με όλα τα υπέρ και τα κατά που αυτό συνεπάγεται. Το έχεις πάρει το κινητό αρχηγέ ή το υποθέτεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappous2 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 (edited) Εκανα αγορα του Τ5388i κινεζικο κινητο είναι ομορφο φαίνετε καλο αλλα εκανα μια βλακεια νομιζα ότι είναι multilanuage είναι στα αγγλικα γνωριζει κανενας φιλος πως κανω αλλαγη γλωσσας κανενα προγραμμα να το φλασαρω παρακαλω …HELP εχει windows mobile 6.5 os τελικα ενα προγραμμα να γραφω στα ελληνικα για SMS -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited February 21, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts