VELISSARIOU Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 23090.5.3.0 Παράθεση ONLY TIME WILL TELL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
distrata Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Το παρέλαβα σήμερα. Ο προμηθευτής συνεπής. Οι πρώτες εντυπώσεις της συσκευής καλές. Η ROM είναι αγγλική και από όσο έχω ψάξει δεν υπάρχει ελληνική. Αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να επανέλθω με νεότερα σε λίγες μέρες. Αποφασισα τελικα να παω σε καποιο κλωνο του Desire σε ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες. Με τι σου ηρθε και ποσες μερες εκανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VELISSARIOU Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Αποφασισα τελικα να παω σε καποιο κλωνο του Desire σε ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες. Με τι σου ηρθε και ποσες μερες εκανε? Η παραγγελία έγινε στις 25/10. Ζήτησα να έρθει με DHL και το παρέλαβα χθες 02/11). Παράθεση ONLY TIME WILL TELL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
distrata Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Η παραγγελία έγινε στις 25/10. Ζήτησα να έρθει με DHL και το παρέλαβα χθες 02/11). Μεγιες. Τελωνεια και τετοια ειχες καποιο θεμα? Παρηγγειλα απο τον ιδιο το: http://www.aliexpress.com/product-gs/340714207-3-6-Mobile6-5-Smart-Phone-WiFi-GPS-FM-G7-Pro-Cell-Phone-wholesalers.html Με κινεζικο ταχυδρομειο λογο τσαμπε και τελωνειου. Ποτε λετε να ερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VELISSARIOU Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 (edited) Μεγιες. Τελωνεια και τετοια ειχες καποιο θεμα? Παρηγγειλα απο τον ιδιο το: http://www.aliexpress.com/product-gs/340714207-3-6-Mobile6-5-Smart-Phone-WiFi-GPS-FM-G7-Pro-Cell-Phone-wholesalers.html Με κινεζικο ταχυδρομειο λογο τσαμπε και τελωνειου. Ποτε λετε να ερθει? Σ' ευχαριστώ :) Σήμερα το πρωί δοκίμασα και το gps. Δούλεψε κανονικά το Destinator. Τώρα αν συνεφιάσει δεν ξέρω τι σήμα θα έχει :lol: Δεν είχα κανένα θέμα με τελωνείο αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να σου "κάτσει" ή να μη σου "κάτσει". Για το χρόνο παράδοσης δεν έχω ιδέα. Edited November 3, 2010 by VELISSARIOU Παράθεση ONLY TIME WILL TELL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
distrata Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Σ' ευχαριστώ :) Σήμερα το πρωί δοκίμασα και το gps. Δούλεψε κανονικά το Destinator. Τώρα αν συνεφιάσει δεν ξέρω τι σήμα θα έχει :lol: Δεν είχα κανένα θέμα με τελωνείο αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να σου "κάτσει" ή να μη σου "κάτσει". Για το χρόνο παράδοσης δεν έχω ιδέα. Ποιο destinator εβαλες? Επιασε γρηγορα δορυφορους? Συνηθως το dhl παιζει τελωνειο. Πολυ τυχερος. Απο ποιοτητα ηχου στα ακουστικα και στο ηχειο τι λεει? Τις δυο καρτες πως τις διαχειριζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykaki38 Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Αγαπητοί φίλοι, έχω εδώ και δέκα ημέρες το κινητό TOPS A1. Το κινητό για τα χρήματά του είναι τέλειο. Τα στοιχεία του κινητού είναι τα παρακάτω: CPU MARVELL PXA312 CPU sreed 806MHz DDR 256M Bytes Nand sire 512M Bytes Data Bus 32bit LCD Color 65536 colors ΑΝΑΛΥΣΗ 480χ800 Model ID NEXPERIA REVISION MODEL 2010/4/01 ROM VERSION v01.00 ROM DATE 3/AYG/2010 Η συσκευή λέει ότι έχει εξωτερικό GPS και A-GPS. Θα ήθελα εάν ξέρει κανείς να μου υποδείξει κάποιο λογισμικό που μπορώ να κατεβάσω δωρεάν αλλά και χάρτες. Επίσης ότι άλλες εφαρμογές πιστεύετε ότι είναι χρήσιμες θα τις ήθελα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VELISSARIOU Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Ποιο destinator εβαλες? Επιασε γρηγορα δορυφορους? Συνηθως το dhl παιζει τελωνειο. Πολυ τυχερος. Απο ποιοτητα ηχου στα ακουστικα και στο ηχειο τι λεει? Τις δυο καρτες πως τις διαχειριζεται? Έβαλα το Destinator 7 (όπως το είχα στο TD2). Σχετικά γρήγορα έπιασε. Το bluetooth μου λένε ότι ακούγεται εντελώς χάλια (η δική μου φωνή στους άλλους). Θέλω να το κοιτάξω μήπως παίζει κάποια βελτίωση. Θέλει δουλίτσα για να το φέρω στην κατάσταση που πρέπει γιατί είχα συνηθίσει το TD2 με το sense. Παράθεση ONLY TIME WILL TELL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
distrata Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Έβαλα το Destinator 7 (όπως το είχα στο TD2). Σχετικά γρήγορα έπιασε. Το bluetooth μου λένε ότι ακούγεται εντελώς χάλια (η δική μου φωνή στους άλλους). Θέλω να το κοιτάξω μήπως παίζει κάποια βελτίωση. Θέλει δουλίτσα για να το φέρω στην κατάσταση που πρέπει γιατί είχα συνηθίσει το TD2 με το sense. To bluetooth??? περιεργο. το ακουστικο το ειχες και σε αλλη συσκευη και δουλευε σωστα? Χωρις bluetooth πως ειναι? Εσυ ακους καθαρα και δυνατα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VELISSARIOU Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 To bluetooth??? περιεργο. το ακουστικο το ειχες και σε αλλη συσκευη και δουλευε σωστα? Χωρις bluetooth πως ειναι? Εσυ ακους καθαρα και δυνατα? Το bt το είχα σε δύο άλλες συσκευές και έπαιζε τέλεια. Εγώ ακούω καθαρά και δυνατά αλλά κάνει κάποια κενά και σ' εμένα. Όσο για τους άλλους λένε ότι με ακούνε ψιλοχάλια. Παράθεση ONLY TIME WILL TELL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Μεγιες. Τελωνεια και τετοια ειχες καποιο θεμα? Παρηγγειλα απο τον ιδιο το: http://www.aliexpress.com/product-gs/340714207-3-6-Mobile6-5-Smart-Phone-WiFi-GPS-FM-G7-Pro-Cell-Phone-wholesalers.html Με κινεζικο ταχυδρομειο λογο τσαμπε και τελωνειου. Ποτε λετε να ερθει? Να υπολογίζεις γύρω στις 21 μέρες με το απλό ταχυδρομείο. Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
distrata Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 (edited) Να υπολογίζεις γύρω στις 21 μέρες με το απλό ταχυδρομείο. thanx despina_83 Πιστευω να εννοεις συνολο ημερων και οχι εργασιμες.... Το bt το είχα σε δύο άλλες συσκευές και έπαιζε τέλεια. Εγώ ακούω καθαρά και δυνατά αλλά κάνει κάποια κενά και σ' εμένα. Όσο για τους άλλους λένε ότι με ακούνε ψιλοχάλια. Η συσκευη μονη της χωρις ακουστικο? Πολυ αποθαρυντικο αυτο. Εαν δεν εχει καλη ποιοτητα ηχου ενα κινητο.... -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι. Edited November 3, 2010 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 thanx despina_83 Πιστευω να εννοεις συνολο ημερων και οχι εργασιμες.... Ναι, σύνολο ημερών εννοώ. Εμένα σήμερα μου ήρθε ένα πακέτο από Κίνα με απλό ταχυδρομείο και έκανε 22 μέρες. Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VELISSARIOU Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Η συσκευη μονη της χωρις ακουστικο? Πολυ αποθαρυντικο αυτο. Εαν δεν εχει καλη ποιοτητα ηχου ενα κινητο.... Δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά. Αν θέλεις κάλεσέ με να ακούσεις μόνος σου πως ακούγεται :) Εγώ πάντως ακούω καλά. Παράθεση ONLY TIME WILL TELL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Τα στοιχεία του κινητού είναι τα παρακάτω: CPU MARVELL PXA312 CPU sreed 806MHz DDR 256M Bytes Nand sire 512M Bytes Data Bus 32bit LCD Color 65536 colors ΑΝΑΛΥΣΗ 480χ800 Model ID NEXPERIA REVISION MODEL 2010/4/01 ROM VERSION v01.00 ROM DATE 3/AYG/2010 Αν θέλεις, μπορείς να εγκαταστήσεις το SKTools στη συσκευή σου και να δεις ότι όντως η συσκευή έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Όχι τίποτε άλλο αλλά έχω δει πολλά σε κινέζικες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool_J Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Ήμουν κάτοχος του Samsung DUOS 880, αλλά δυστυχώς μετά από ένα μικρό ατύχημα το κινητό απεβίωσε.. ψάχνοντας στο internet βρήκα και εγώ κινέζικους κλώνους με υποστήριξη Dual Sim και Windows Mobile. Ενθουσιάστηκα διότι είναι κάτι το οποίο έψαχνα. Μετά από αρκετή αναζήτηση κατέληξα στο T3333 (τον κλώνο του HTC Diamond2) το οποίο έβγαινε σε αρκετά μοντέλα (με διαφορετικούς επεξεργαστές). Μάλιστα κυκλοφορούν και διάφορα video στο στα οποία φαίνεται να διαθέτει αρκετά καλή ποιότητα. Ο μεγαλύτερος επεξεργαστής που διέθετε ήταν της Qualcomm στα 528MHz και το βρήκα στο ebay . Μετά από άλλη έρευνα στο Focalprice που έκανα παρατήρησα οτί υπάρχουν και άλλοι κλώνοι. Εκεί ανακάλυψα και το περιβόητο W73 το οποίο παρατήρησα ότι έχει πληκτρολόγιο QWERTY. Και λέω.. αφού θα το έχω για κινητό, θα μπορώ να γράφω SMS ποιο εύκολα.. Με αποθάρρυνε το γεγονός βέβαια που διάβασα από κάποιους ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γράφεις ελληνικά - επομένως είναι άχρηστο για μένα- βέβαια διαθέτει την "γαμάτη" κλασσική κινέζικη TV (με την κεραία αλά αστυνόμος σαϊνης) και επίσης βγαίνει σε διάφορες "τρελές" εκδόσεις - μέχρι και 800άριδες επεξεργαστές διάβασα πως διαθέτει. Δυστυχώς διαβάζοντας εδώ το W73 έχει διάφορα προβληματάκια όσο αφορά διάφορα κολλήματα στο κινητό στο άσχετο τα οποία με αποθαρρύνουν ακόμα περισσότερο για την αγορά του. Επίσης το πρόβλημα με το GPS το διάβασα και αλλού και η λύση με το αλουμινόχαρτο είναι από με βιντεάκι από το Youtube για όσους ενδιαφέρονται. Α! Ξέχασα να αναφέρω πως διάβασα πως τα Windows Mobile δεν διαχειρίζονται το ίδιο μια dual sim συσκευή. Εγώ ήμουν συνηθισμένος από το Samsung και ενώ μιλούσα με την μία SIM να μπορεί κάποιος να με καλεί στην άλλη χωρίς να φαίνεται κατελημμένο.. δυστυχώς τα WM 6.5 δεν έχουν αυτήν την ιδιότητα και φαίνεται σαν κατελημμένη η γραμμή! Pffff....!! Σας μπέρδεψα και μπερδεύτηκα και ο ίδιος.. έτσι μου έρχεται να πάω να αγοράσω ένα απλό dual sim με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας να ξεμπερδεύω... Χρειάζομαι την αντικειμενική άποψη από κάποιον κάτοχο! Για τα εξής: α) Θέμα ποιότητας - Οπτικά φαίνεται ότι είναι κινέζικο/κλώνος κλπ? Όταν το πιέζεις τα πλαστικά κάνουν θόρυβο? β) Θέματα ταχύτητας - Είστε ευχαριστημένος με την ταχύτητα? Κολλάει? Υπάρχουν προβλήματα? Τι επεξεργαστή προτείνει κάποιος (και ποιας εταιρίας - έχουν βγάλει 100 εταιρίες επεξεργαστές...) γ) Θέματα λειτουργικότητας. Bluetooth, GPS, FM, TV, λειτουργούν όλα άψογα? Η παρατηρείτε προβλήματα? δ) Φορητότητα. Το W73 μου φαίνεται λίγο ογκώδες ή κάνω λάθος? Τα υπόλοιπα? ε) Από SAR πως .. πάμε?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 με τοσο αγχος και προβληματισμους καλυτερα να παρεις καποιο απο ελληνικη αντιπροσωπια να αισθανεσαι σιγουρος εσυ πανω απο ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkshodan Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ 5388i ... ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ. ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ. http://www.fastcardtech.com/category.php?id=76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkshodan Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ LINK EINAI http://www.fastcardtech.com/goods-5146-MFU+W7+Dual+sim+cards+Windows+mobile+65+Wifi+Gps+Analog+TV+free+50+MP+QWERTY+key+board.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VELISSARIOU Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 (edited) Ποια ROM κυκλοφορεί για το Τ5388++; Υπάρχει κάποιο link; Edit Απαντώ στην ερώτησή μου με το παρακάτω link :) http://www.htc-topaz.co.cc/files/index.php?dir=ChineseClone_Files Edited November 7, 2010 by VELISSARIOU Παράθεση ONLY TIME WILL TELL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VELISSARIOU Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Για την ενημέρωση όσως παρακολουθούν αυτό το θέμα δεν διορθώνω την προηγούμενη δημοσίευσή μου αλλά παρά τους κανόνες του forum κάνω νέα δημοσίευση. Έχοντας χρησιμοποιήσει για αρκετό καιρό το HTC Touch Diamond 2 μου ήταν τρομερά δύσκολο να δουλέψω με άλλο πληκτρολόγιο από αυτό της HTC. Έτσι δημιούργησα από την official rom ένα cab με το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο. HTC Touch Input 2.1 http://www.4shared.com/file/QSkaH9ns/HTC_Touch_Input_21.html Η συσκευή που το δοκίμασα είναι το T5388++ αλλά πιστεύω ότι θα λειτουργήσει και σε οποιαδήποτε άλλη. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα αν δεν λειτουργήσει σε κάποια συσκευή να χρειαστεί hard reset γι αυτό όποιος το δοκιμάσει καλό είναι να έχει λάβει πρώτα τα μέτρα του. Παράθεση ONLY TIME WILL TELL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Αυτό είναι από την official rom του Diamond2; Ποια έκδοση ακριβώς; Υπάρχουν εδώ από τον φίλο b16b τα πληκτρολόγια της HTC από το HD2 & Pro2 τα οποία δουλεύουν κανονικά και σε άλλες συσκευές με την ίδια ανάλυση (WVGA). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VELISSARIOU Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 (edited) Είναι από την τελευταία rom του Touch Diamond 2 (WM6.5). Χρησιμοποίησα αρχικά ατόφιο το Touch Input 2.1 έχοντας κάνει dump την rom αλλά δεν ξεκινούσε το τηλέφωνο και χρειάστηκε να κάνω hard reset. Ψάχνοντας βρήκα την αιτία και έκανα μία διόρθωση ώστε να δουλέψει. Τα παραπάνω πληκτρολόγια από μια ματιά που έριξα μάλλον δεν δουλεύουν στην συσκευή μου γιατί έχουν αυτό το κάτι που χρειάστηκε να βγάλω ώστε να δουλέψει αυτό που έχω ανεβάσει. Edited November 7, 2010 by VELISSARIOU Παράθεση ONLY TIME WILL TELL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool_J Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 (edited) ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ LINK EINAI http://www.fastcardtech.com/goods-5146-MFU+W7+Dual+sim+cards+Windows+mobile+65+Wifi+Gps+Analog+TV+free+50+MP+QWERTY+key+board.html Δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές με αυτό που έχεις, απλά έχει επιπλέον και TV. Μικρότερη οθόνη, άσε που το πληκρολόγιο είναι άχρηστο γιατί δεν γράφει ελληνικά. Edited November 9, 2010 by Cool_J Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool_J Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 To T5388 δεν έχει δόνηση παρατήρησα. Σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts