DHMM Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Καλησπερα ειμαι κατοχος ενος LG 505 το οποιο το εχω σχεδον δυο χρονια.........το κινητο δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα μεχρι που παρατηρησα καποια στιγμη καθως αλλαξα την εικονα του κινητου μου, δεν μου την εμφανιζε ολοκληρη αλλα τι μιση και την υπολοιπη γκρι.........μετα απο καμια βδομαδα παρατηρω ενω εχω καρτα μνημης σχεδον γεματη μεσα......οταν εμπενα στην καρτα μου ελεγε οτι ειναι κενη, δεν μου εμφανιζε τιποτα απο τι ειχα μεσα..... Γνωριζει κανενας για πιο λογο γινεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lenoukaki Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Καλησπέρα.. Έχω ένα LG 505 απλά δεν το χρησιμοποιώ ενώ είναι σε καλή κατάσταση έχει πρόβλημα με το σύστημα αφής γι'αυτό κ το παράτησα. Ότι πλήκτρο και να πατήσω αυτό πατάει μόνο το 7 και το 0. Γίνεται κάπως να το φτάξω? Το σύνδεσα κι όλας μια φορά με τον υπολογιστή μήπως κάνω καμιά αναβάθμιση ή κάτι τέτοιο αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 λοιπον παιδια υπαρχουν αξιολογες εφορμογες/παιχνιδια αφης για αυτο το κινητο?? αν μπορει καποιος να μου πει απο που να τις κατεβασω... παρακαλω πειτεεε...δεν εχω κανενα παιχνιδι να παιξω :P Υ.Γ...εψαχνα μπας και βρω το drag racing σε java αλλα ειναι μονο γ android τελικα... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts