TonyK Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Και το slideit ειναι πολυ καλο οπως και το swype. τα εχω δοκιμασει και τα δυο σε windows mobile και μου αρεσαν και τα δυο. Το swype Που εχουμε στο galaxy παντως ειναι τελειο και οταν το συνηθισει καποιος (χρειαζεται το πολυ 2-3 μερες) γραφει κειμενο τουλαχιστον 10 φορες πιο γρηγορα !!!! LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 εχω ρωτησει ξανα αλλα δεν πηρα απαντηση... γι' αυτο ξαναρωταω μηπως ξερει κανεις θελω ενα προγραμμα που οταν υπαρχει καποια αναπαντητη ή καποιο αδιαβαστο μηνυμα να χτυπαει το τηλεφωνο ανα καποιο χρονικο διαστημα (1,2,3 λεπτα) My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanevi Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Καλημερα. Ξερει κανεις πως μπορω να προσθεσω καποιες πολεις της αρεσκειας μου στο weather widget της HTC στο Legend? Η εφαρμογη παιρνει data απο το accuweather αλλα σου εμφανιζει μονο καποιες συγκεκριμενες πολεις της Ελλαδας, οχι ολες. Στο site του accuweather μπορω να βρω ολες τις πολεις που θελω αλλα δεν καταφερα να τις περασω στο widget. Καμια βοηθεια? Γνωριζει κανεις κατι για αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 εχω ρωτησει ξανα αλλα δεν πηρα απαντηση... γι' αυτο ξαναρωταω μηπως ξερει κανεις θελω ενα προγραμμα που οταν υπαρχει καποια αναπαντητη ή καποιο αδιαβαστο μηνυμα να χτυπαει το τηλεφωνο ανα καποιο χρονικο διαστημα (1,2,3 λεπτα) Το missed call χρειαζεσαι. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) Το missed call χρειαζεσαι. αυτο που το βρησκω; κοιταξα στα μαγαζακια αλλα τιποτα επισης καποιο προγραμμα που να μπλοκαρει τις ανεπιθυμητες κλησεις Edited October 15, 2010 by mafiagalou My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο αλλά άμα το συνηθίσεις δεν παίζεται..σου γράφω τώρα από αυτό και αν δείς πόσο μου πήρε για να γράψω το μήνυμα θα πάθαινες..είναι τρομερά γρήγορο σε σχέση με τα συμβατικά πληκτρολόγια... Sent from my Galaxy S μηπως εχεις βρει καποιο τροπο να κατεβαινει το πληκτρολογιο απο την οθονη χωρις να χρειαζεται να πατας το πληκτρο back...; Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 αυτο που το βρησκω; κοιταξα στα μαγαζακια αλλα τιποτα επισης καποιο προγραμμα που να μπλοκαρει τις ανεπιθυμητες κλησεις Το aFirewall είναι καλή περίπτωση. Και το Call Filter καλό είναι αλλά χρησιμποιώ το πρώτο. Η free έκδοση που μπλοκάρει μόνο κλήσεις κι όχι μηνύματα υπάρχει στο market. Για μηνύματα το κάνει το hancent sms αν το δουλεύεις αλλά είναι εφαρμογή μηνυμάτων οπότε αυτό που προτείνει παραπάνω ο συμφορουμίτης φαντάζομαι θα είναι καταλληλότερο. Υποθέτω πως εννοεί αυτό: http://www.androlib.com/android.application.anno-android-missedcall-zwq.aspx Δείχνει να κάνει αυτό που θες και είναι free. Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 αυτο που το βρησκω; κοιταξα στα μαγαζακια αλλα τιποτα Στο μαρκετ ειναι. Missed call for android. Κανει για υπενθυμιση πολλων πραγματων, μεταξυ των οποιων και κλησεων, μηνυματων κλπ κλπ MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 σας ευχαριστω πολυ! My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Παιδια δεν θυμαμαι 2 εφαρμογες που ειχα η μια ειναι οτι ειχα βαλει πληκτρολογιο αλλα HTC και η αλλη ειναι μια εφαρμογη που εκανες kill ολες τις εφαρμογες που ετρεχαν κρυφα και απο την ιδια εφαρμογη κανονιζες να ανοιξεις το wifi,bluetooth,kαι αν ηθελες 3g,gsm...και αλλα τετοια αλλα δεν θυμαμαιπως λεγετε...παντως σαν εικονιδιο ειχε κατι τελιτσες αν θυμαμαι καλα σε σχημα τετραγωνου...δεν ξερω αν βοηθησα....:( android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Ψαχνω για μια απλή εφαρμογή που να γραφω στην οθόνη με γραφίδα ό,τι θέλω, κάτι σαν handwritting. Να γράφω τα ψωνια, ΜΕΜΟ κλπ, χωρίς να πρέπει να πληκτρολογήσω. Κάτι σαν το προγραμματακι που έχει το LG Cookie. Και φυσικά να αποθηκεύει εύκολα (όπως στο Cookie). Κάποια που ήδη έχω δει, δεν έχουν καλή "αναλογική" απόκριση στο GT540 που έχω, δηλαδή τις γραμμές που κάνωτις βγάζουν αρκετά τετραγωνισμένες τις γραμμές. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Kάτι τέτοιο θα με ενδιέφερε κι εμένα. Αν γνωρίζει κανείς..! --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) Παιδια δεν θυμαμαι 2 εφαρμογες που ειχα η μια ειναι οτι ειχα βαλει πληκτρολογιο αλλα HTC και η αλλη ειναι μια εφαρμογη που εκανες kill ολες τις εφαρμογες που ετρεχαν κρυφα και απο την ιδια εφαρμογη κανονιζες να ανοιξεις το wifi,bluetooth,kαι αν ηθελες 3g,gsm...και αλλα τετοια αλλα δεν θυμαμαιπως λεγετε...παντως σαν εικονιδιο ειχε κατι τελιτσες αν θυμαμαι καλα σε σχημα τετραγωνου...δεν ξερω αν βοηθησα....:( το πληκτρολογιο το θυμιθηκα,το αλλο δεν θυμαμαι πως λεγοταν κ μου ηταν πολυ χρησιμο.....:O το πληκτρολογιο το θυμιθηκα,το αλλο δεν θυμαμαι πως λεγοταν κ μου ηταν πολυ χρησιμο.....:O To quick settings δεν ειναι.....μηπως καταλαβατε παιδια...? Edited October 18, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Ψαχνω για μια απλή εφαρμογή που να γραφω στην οθόνη με γραφίδα ό,τι θέλω, κάτι σαν handwritting. Να γράφω τα ψωνια, ΜΕΜΟ κλπ, χωρίς να πρέπει να πληκτρολογήσω. Κάτι σαν το προγραμματακι που έχει το LG Cookie. Και φυσικά να αποθηκεύει εύκολα (όπως στο Cookie). Κάποια που ήδη έχω δει, δεν έχουν καλή "αναλογική" απόκριση στο GT540 που έχω, δηλαδή τις γραμμές που κάνωτις βγάζουν αρκετά τετραγωνισμένες τις γραμμές. Ευχαριστώ Το έψαχνα κι εγώ κι εχω δοκιμάσει πολλά..Κανένα δεν είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελα αλλά το Pocket Note είναι πιο κοντά. Έχει όλους τους τύπους σημειώσεων κ αρκετά καλή γραφή. HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 To quick settings δεν ειναι.....μηπως καταλαβατε παιδια...? την βρηκα την εφαρμογη...... android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Τελικα ποιο προγραμμα gps αξιζει να βαλουμε στο κινητο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fangel Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Προσωπικά και εφόσον έχεις κάποιο πρόγραμμα για ίντερνετ στο κινητό (συνήθως πάνε πακέτο και είναι must για android κινητά) θεωρώ το Brut Google Maps το καλύτερο. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Τελικα ποιο προγραμμα gps αξιζει να βαλουμε στο κινητο; γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να χρησιμοποιησει ο καθενας τα περισσοτερα για να δει αν τον καλυπτουν ...π.χ εμενα δεν με καλυψε το sygic και του εβαλα το ndrive και ειμαι ευχαριστημενος...αλλα για αλλους μπορει να μην τους βολεψει..αν εβρισκα το destinator θα εβαζα αυτο παντως!!! Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Τελικα ποιο προγραμμα gps αξιζει να βαλουμε στο κινητο; navigon ή igo ή ndrive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Τελικα ποιο προγραμμα gps αξιζει να βαλουμε στο κινητο; εγω εχω sygic, iGo και navigon. γνωμη μου ειναι να βαλεις 2-3 μια και υπαρχει απεριοριστος σχεδον χωρος στη συσκευη, αλλα απο την αλλη να τα δοκιμασεις και εσυ και να εχεις μια προσωπικη αποψη. απο την εμπειρια απο ταξιδια σου λεω οτι εμενα προσωπικα το 1 δεν μου φτανει, αναλογα με την περιοχη χρησιμοποιω και διαφορετικο προγραμμα. My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο application ημερολογίου με το οποίο να εμφανίζονται με widget: 1) οι υποχρεώσεις - εργασίες που έχουμε βάλει στο ημερολόγιο καθώς και τα γενέθλια 2) η ονομαστική γιορτή της ημερας από το εορτολόγιο και 3) τα γεγονότα της επόμενης ημέρας με διαφορετικό χρώμα στο κάτω μέρος της οθόνης? Επίσης ψάχνω στο market για το zougla αλλά δε μου το εμφανίζει. Εχω το sony ericsson xperia x8. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι συμβατή με το τηλέφωνό μου ή είναι κάτι που γενικά συμβαίνει με το market και απλά το βάζω με το qr code? Edited October 16, 2010 by miledent Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο application ημερολογίου με το οποίο να εμφανίζονται με widget: 1) οι υποχρεώσεις - εργασίες που έχουμε βάλει στο ημερολόγιο καθώς και τα γενέθλια 2) η ονομαστική γιορτή της ημερας από το εορτολόγιο και 3) τα γεγονότα της επόμενης ημέρας με διαφορετικό χρώμα στο κάτω μέρος της οθόνης? Επίσης ψάχνω στο market για το zougla αλλά δε μου το εμφανίζει. Εχω το sony ericsson xperia x8. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι συμβατή με το τηλέφωνό μου ή είναι κάτι που γενικά συμβαίνει με το market και απλά το βάζω με το qr code? Καλημερα φιλε, Θα σου πω τον συνδυασμο εφαρμογων που χρησιμοποιω ο οποιος θα σου κανει ολα αυτα που θελεις. για το (1) βαλε το gtasks. εχει και συγχρονισμο με το gmail tasks και ειναι σουπερ. εχει και widget οπως το θελεις. Για ημερολογιο με widget βαλε το pure calendar. εχει και χρωματα που θελεις :). Για το (2) που θελεις τις γιορτες, κοιτα στο blog μου. εχω φτιαξει εναν οδηγο για να περασεις ολες τις γιορτες (ολο το εορτολογιο) στο ημερολογιο του gmail σου. ο οδηγος ειναι για το galaxy s αλλα μπορεις να τον χρησιμοποιησεις κι' εσυ σε οποια συσκευη θελεις. εδω ειναι ο οδηγος : http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/samsung-galaxy-s-i-9000.html LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Ευχαριστώ πολύ! Ακούγεται πολύ καλό! Θα το δοκιμάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weakwire Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Επίσης ψάχνω στο market για το zougla αλλά δε μου το εμφανίζει. Εχω το sony ericsson xperia x8. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι συμβατή με το τηλέφωνό μου ή είναι κάτι που γενικά συμβαίνει με το market και απλά το βάζω με το qr code? Με το qr code το βλέπεις? Δε ξέρω τι φταίει αλλά ξέρω ότι το x8 δε το βλέπει.Θα το ψάξω και ελπίζω στο νέο update να φαίνεται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Με το qr code το βλέπεις? Δε ξέρω τι φταίει αλλά ξέρω ότι το x8 δε το βλέπει.Θα το ψάξω και ελπίζω στο νέο update να φαίνεται Δοκίμασα με το shopsavvy αλλά ούτε έτσι μου το βγάζει. Λογικά μέσω υπολογιστή θα γίνεται ετσι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts