Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το τσατ στο φουμπου πως πάει παιδιά σας δουλεύει κανονικά;

εγώ αναγκάστηκα να κάνω απεγκατάσταση γιατί δεν μου άνοιγε καθόλου

και τώρα το τσατ δεν νιώθει και πολλά

υγ; επιτέλους.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε το quick app clean cache . Πράσινος κύκλος με σκούπα. Καβε clear caches και δες ποιο πιάνει πολύ data.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Καλησπερα.

Ειναι η εφαρμογη αυτη στο μαρκετ ? δε τη βρισκω. Με Lg P500 (Froyo)

(δεν εχω rooted συσκευη, αν ειναι στα επι πληρωμη)

ευχαριστω.

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

Καλησπερα.

Ειναι η εφαρμογη αυτη στο μαρκετ ? δε τη βρισκω. Με Lg P500 (Froyo)

(δεν εχω rooted συσκευη, αν ειναι στα επι πληρωμη)

ευχαριστω.

Ναι, είναι paid. Για τι πράγμα το θες? Αν το θες για clear cache μπορείς και με το Quick System Info PRO. Το πόσα πόσα είναι τα data της κάθε εφαρμογής και πόση η cache το βλέπεις και από τη 'Διαχαείριση Εφαρμογών' της συσκευής και από το tab 'Applications' της παραπάνω εφαρμογής.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Δοκιμασε το OI SAFE απο το μαρκετ.

και απο εδω μαζι με αλλα

http://www.openintents.org/en/download

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

παιδια τι υπαρχει για "ελληνοποιηση" hardware keyboard και εναλλαγη γλωσσων?

(ελληνικα-αγγλικα)

thanks

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Παιδιά καλημέρα. Εκανα μια βλακεία και δεν μου παίζουν 2 εφαρμογές (default android) το προγραμμα της κάμερας για να βγάζεις φωτογραφίες (camera) και η συλλογή 3D (βλέπεις τις φωτογραφίες)

Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις βρώ αυτες τις εφαρμογές σαν apk και να τις ξαναεγκαταστήσω (ή με κάποιον άλλο τρόπο) ή πάμε στο να βρώ άλλες εφαρμογές?

και αν ειναι έτσι προτείνεται καμία γιατί δεν εχω δοκιμάσει ποτέ καμιά άλλη!!

Ευχαριστω

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

Βασικα ψάχνω για αρχή αν μπορώ να ξαναβάλω τις αρχικές (default) αν αυτό δε γίνεται τότε θα ψαχτώ για απο market μεριά

M.GANDHI

παιδια τι υπαρχει για "ελληνοποιηση" hardware keyboard και εναλλαγη γλωσσων?

(ελληνικα-αγγλικα)

thanks

Το Greek IME δοκίμασε. :)

--- Sony Xperia 5 II ---

Παιδιά στο LG GT540 υπάρχει η εφαρμογή email που μπορείς να δεις πχ το λογαριασμό σου στο Hotmail. Όμως βλέπω ότι το κινητό κατεβάζει ολόκληρα το νέα μηνύματα που υπάρχουν στα εισερχόμενα και αν έχεις έκδοση android μέχρι 2.1 όπως εγώ και χωρίς app2sd τότε μετά από κανα δυο μυνήματα με φωτογραφίες σου βγάζει ΠΛΗΡΗΣ ΜΝΗΜΗ. Οπότε ψάχνω για ένα παρόμοιο πρόγραμμα που να κοιτάει μόνο επικεφαλίδες στο email και να επιλέγω εγώ στη συνέχεια τι θα κατεβάσω στο κινητό.

Ευχαριστώ πολύ.

Παιδιά στο LG GT540 υπάρχει η εφαρμογή email που μπορείς να δεις πχ το λογαριασμό σου στο Hotmail. Όμως βλέπω ότι το κινητό κατεβάζει ολόκληρα το νέα μηνύματα που υπάρχουν στα εισερχόμενα και αν έχεις έκδοση android μέχρι 2.1 όπως εγώ και χωρίς app2sd τότε μετά από κανα δυο μυνήματα με φωτογραφίες σου βγάζει ΠΛΗΡΗΣ ΜΝΗΜΗ. Οπότε ψάχνω για ένα παρόμοιο πρόγραμμα που να κοιτάει μόνο επικεφαλίδες στο email και να επιλέγω εγώ στη συνέχεια τι θα κατεβάσω στο κινητό.

Ευχαριστώ πολύ.

Φίλε, άμα το βρείς, πες το μου και εμένα.

10 μήνες ψάχνω ένα τέτοιο πρόγραμμα, αλλά δεν...

Μόνο το Κ-9 έχει τέτοια επιλογή, η οποία όμως , τουλάχιστον από ότι καταλαβαίνω εγώ, δεν λειτουργεί σωστά και κατεβάζει όλα τα συνημμένα.

Αν θέλεις, δοκίμασέ το και πες μας τη γνώμη σου.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Κάποια εφαρμογή για να βλέπουμε τις φωτο;

Ευχαριστώ.

Δωσε Γκαλερι sto μαρκετ και εχει πολλες.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Κι όμως δεν δίνει...

Σ' ευχαριστώ πάντως.

Μολις το ξαναδοκιμασα σε desire HD και μια χαρα βρισκει

Εγραψα : γκαλερι

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Μολις το ξαναδοκιμασα σε desire HD και μια χαρα βρισκει

Εγραψα : γκαλερι

Αποτελέσματα δίνει αλλά δεν είναι για άνοιγμα/διαχείριση εικόνων.

Desire έχω...

Ευχαριστώ πολύ.

Η default εφαρμογή? Δεν έχει ρυθμίσεις? Στο Desire ανοίγεις την εφαρμογή κι αφού είσαι στο λογαριασμό που σε ενδιαφέρει, πατάς το πλήκτρο Menu, μετά 'Περισσότερα', έπειτα 'Ρυθμίσεις' και στο 'Αποστολή&Λήψη' σου έχει επιλογή 'Επικεφαλίδες μόνο'. Σε σένα δεν έχει τίποτα τέτοιο?

HTC Desire/Tapatalk

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Αποτελέσματα δίνει αλλά δεν είναι για άνοιγμα/διαχείριση εικόνων.

Desire έχω...

Just Pictures. Μακραν το καλυτερο κατα την γνωμη μου και εχει και facebook intergration. 3d gallery καλο, αλλα πολυ eye candy με ο,τι συνεπαγεται αυτο :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Just Pictures. Μακραν το καλυτερο κατα την γνωμη μου και εχει και facebook intergration. 3d gallery καλο, αλλα πολυ eye candy με ο,τι συνεπαγεται αυτο :)

Ευχαριστώ παιδιά!

Εχει καλη διαχειριση των φωτο, με φακελους κτλ? Εγω χρησιμοποιω το picture folder και μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος. Αλλα αν ειναι να δοκιμασω και το just pistures!

Εχει καλη διαχειριση των φωτο, με φακελους κτλ? Εγω χρησιμοποιω το picture folder και μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος. Αλλα αν ειναι να δοκιμασω και το just pistures!

Ναι αμε! Και εχει και ελαφρυ interface. Δοκιμασε το δεν χανεις τιποτα :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Το έβαλα πριν λίγο.

Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα social networks, δεν νομίζω ότι είναι καλύτερο ή χειρότερο από το default.

Εκτός αν μού ξέφυγε κάτι... :confused:

Παιδιά καλημέρα. Εκανα μια βλακεία και δεν μου παίζουν 2 εφαρμογές (default android) το προγραμμα της κάμερας για να βγάζεις φωτογραφίες (camera) και η συλλογή 3D (βλέπεις τις φωτογραφίες)

Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις βρώ αυτες τις εφαρμογές σαν apk και να τις ξαναεγκαταστήσω (ή με κάποιον άλλο τρόπο) ή πάμε στο να βρώ άλλες εφαρμογές?

και αν ειναι έτσι προτείνεται καμία γιατί δεν εχω δοκιμάσει ποτέ καμιά άλλη!!

Ευχαριστω

Καμιά περίπτωση να βρουμε τις befault εφαρμογές για camera και collection (συλλογή)?

M.GANDHI

Κάποια εφαρμογή για reboot υπάρχει??? :)
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Η default εφαρμογή? Δεν έχει ρυθμίσεις? Στο Desire ανοίγεις την εφαρμογή κι αφού είσαι στο λογαριασμό που σε ενδιαφέρει, πατάς το πλήκτρο Menu, μετά 'Περισσότερα', έπειτα 'Ρυθμίσεις' και στο 'Αποστολή&Λήψη' σου έχει επιλογή 'Επικεφαλίδες μόνο'. Σε σένα δεν έχει τίποτα τέτοιο?

HTC Desire/Tapatalk

Η stock εφαρμογή του android δεν είναι έτσι.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...