mafiagalou Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Σε τι συσκευη το εχεις ? Μου δουλευε σε desire και τωρα σε desire HD αψογα με εκδοση 2.2 δουλευει κανονικα αλλα εγω αυτο που θελω ειναι η οθονη να ενεργοποιειται πατωντας το trackball και οχι το κουμπι on/off My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 δουλευει κανονικα αλλα εγω αυτο που θελω ειναι η οθονη να ενεργοποιειται πατωντας το trackball και οχι το κουμπι on/off Αλλο αυτο...Εγω το εχω μονο για κλειδωμα. Υ.Γ Trackball τι εννοουμε ?:( Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Υ.Γ Trackball τι εννοουμε ?:( αυτο που ειναι στο μπροστινο μερος της οθονης και μοιαζει με το ποντικι του υπολογιστη http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=17839&stc=1&d=1292146361 My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Παιδια ερωτηση με το νεο market που ακουω τι γινεται? Eννοω θα πρεπει να το βρω καπου να το κατεβασω ή θα γινει μονο του το update? Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 αυτο που ειναι στο μπροστινο μερος της οθονης και μοιαζει με το ποντικι του υπολογιστη http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=17839&stc=1&d=1292146361 Ευχαριστω.Το desire HD δεν εχει τετοιο κουμπι. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 αυτο που ειναι στο μπροστινο μερος της οθονης και μοιαζει με το ποντικι του υπολογιστη http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=17839&stc=1&d=1292146361 δοκιμασες να ξαναβαλεις το widgetlocker; κανονικα θα πρεπε να δουλευει. Παιδια ερωτηση με το νεο market που ακουω τι γινεται? Eννοω θα πρεπει να το βρω καπου να το κατεβασω ή θα γινει μονο του το update? υποτιθεται θα γινει update, κατσε να δουμε :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 ουτε αυτο δουλευει. το προβλημα ειναι οτι δεν απεγκαθησταται, τι μπορω να κανω; Αν πας στις ρυθμίσεις εφαρμογών, βρεις την εφαρμογή και πατήσεις clear cache, clear defaults και clear data, μετά δε σε αφήνει να κάνεις uninstall? Edit Άκυρο, δεν είχα δει τα νεοτερα posts Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Καλησπερα,εχω το hancend sms εχει μια επιλογη για tts για να σου διαβαζει το μηνυμα μαλλον απο οσο καταλαβα,εκανα της ρυθμισεις επελεξα ελληνικα αλλα δεν ακουω τιποτα.μπορω να κανω κατι;παντως τρομερη εφαρμογη Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Παιδια ερωτηση με το νεο market που ακουω τι γινεται? Eννοω θα πρεπει να το βρω καπου να το κατεβασω ή θα γινει μονο του το update? Εμενα παντως μου αλλαξε περιβαλλον στο market απο χθες.. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Εμενα παντως μου αλλαξε περιβαλλον στο market απο χθες.. Είσαι σίγουρος πως είναι το καινούριο? Έχει το καρουζέλ με τις εφαρμογές στο πάνω μέρος μόλις μπεις? DesireHD/Tapatalk Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Είσαι σίγουρος πως είναι το καινούριο? Έχει το καρουζέλ με τις εφαρμογές στο πάνω μέρος μόλις μπεις? DesireHD/Tapatalk Tι εννοεις καρουζελ??:O:O :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Tι εννοεις καρουζελ??:O:O αυτο πανω πανω. μαλλον δεν εχεις αυτο ομως γιατι θα εκανε update το market, οχι απλα θα αλλαζε περιβαλλον. http://4.bp.blogspot.com/_Mm75bF7VYrE/TQLxLUdy7eI/AAAAAAAAABE/W8--XzVoOzg/s1600/market-home%2B%25282%2529.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Oxi ετσι δεν ειναι αν και πανω πανω εχει 3 εφαρμογες απο καθε κατηγορια,αλλα νομιζω ετσι ηταν κ πριν...Σαυτο που ειδα διαγορα ειναι οτι οτν ανοιγεις μια εφαρμογη μεσα στο market εχει πανω πανω 3 κατηγορεις :" σχετικα με" "σχολια" και "σχετικο"...αυτα δεν τα ειχε σιγουρα μεχρι χθες.. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Oxi ετσι δεν ειναι αν και πανω πανω εχει 3 εφαρμογες απο καθε κατηγορια,αλλα νομιζω ετσι ηταν κ πριν...Σαυτο που ειδα διαγορα ειναι οτι οτν ανοιγεις μια εφαρμογη μεσα στο market εχει πανω πανω 3 κατηγορεις :" σχετικα με" "σχολια" και "σχετικο"...αυτα δεν τα ειχε σιγουρα μεχρι χθες.. ναι αυτο αλλαξε προσφατα, οκ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 ναι αυτο αλλαξε προσφατα, οκ :) :confused::confused: μαλιστα... :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 στην περιγραφη του προγραμματος λεει οτι για να το απεγκαταστησεις πρεπει πρωτα να το απενεργοποιησεις. Μενου-ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων-lockscreen-αναγκαστικη διακοπη Το δοκιμασα αλλα παλι δεν απεγκαθησταται. My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Μπορείς να το κάνεις μέσω του wireless tether for root users. Όπως κατάλαβες πρέπει να είσαι root. Θα εγκαταστήσεις την εφαρμογή στο κινητό που έχει σύνδεση, στο άλλο απλά θα ανοίξεις το WiFi και θα ψάξεις για διαθέσιμα δίκτυα. Sent from my Desire HD using Tapatalk Δοκίμασα το wireless tether αλλα δεν δουλεύει. Βρήκα στο market το Barnacle Wifi Tether το οποίο δουλεύει μια χαρά με το PC αλλά όχι με άλλο κινητό. Μου βγάζει το μύνημα: "Android does not support connections to Ad-Hoc (IBSS) type networks". Ξέρει κανείς πως μπορεί να γίνει τελικά η σύνδεση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Τον Launcher pro, οσο και αν προσπαθω να τον κρατησω, με τα bug του με κανει συνεχεια να τον βγαζω. Τον προτιμω πιο πολυ για τη 3D αναπαρασταση οταν μπαινεις στις εφαρμογες, αλλα οταν scrollαρει και μετα ισα που αγγιζω την οθονη για να σταματησει, αυτο μπαινει αμεσως στην εφαρμογη που βρισκεται τυχαια εκεινη τη στιγμη στο δαχτυλο μου. Αυτο δεν το εκανε στην αρχη, ουτε οταν βγαζω το 3D. Τους εχω δοκιμασει ολους τους launchers απο λιγο, αλλα ακομα δεν εχω κατασταλλαξει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Τον Launcher pro, οσο και αν προσπαθω να τον κρατησω, με τα bug του με κανει συνεχεια να τον βγαζω. Τον προτιμω πιο πολυ για τη 3D αναπαρασταση οταν μπαινεις στις εφαρμογες, αλλα οταν scrollαρει και μετα ισα που αγγιζω την οθονη για να σταματησει, αυτο μπαινει αμεσως στην εφαρμογη που βρισκεται τυχαια εκεινη τη στιγμη στο δαχτυλο μου. Αυτο δεν το εκανε στην αρχη, ουτε οταν βγαζω το 3D. Τους εχω δοκιμασει ολους τους launchers απο λιγο, αλλα ακομα δεν εχω κατασταλλαξει.. Τον Plus χρησιμοποιεις? Εγω με αυτον δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα (αν και δεν βαζω το 3D). Κατα κρατος ο καλυτερος launcher imo... Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Τον Plus χρησιμοποιεις? Εγω με αυτον δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα (αν και δεν βαζω το 3D). Κατα κρατος ο καλυτερος launcher imo... Ναι τον plus, μονο σε 3D το κανει. Και καποιες φορες οταν κανω hot boot, αργει να φορτωσει τα widgets, ή βγαζει καμια φορα μηνυμα "αναγκαστικο κλεισιμο". Βεβαια το εχω φορτωσει με αρκετες εφαρμογες, και δεν ξερω μηπως παιζει ρολο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Βεβαια το εχω φορτωσει με αρκετες εφαρμογες, και δεν ξερω μηπως παιζει ρολο. Tι να σου πω, εγω με 130+ δεν εχω θεμα. Και γενικα δεν μου κολλαει καθολου. Μηπως να απενεργοποιουσες το 3D? Ειναι eye candy, αλλα μνημοβορο (νεα λεξη :lol:) και φανταζομαι πως δεν θα αφηνει και την μπαταρια ανεπηρεαστη... Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Τον Launcher pro, οσο και αν προσπαθω να τον κρατησω, με τα bug του με κανει συνεχεια να τον βγαζω. Τον προτιμω πιο πολυ για τη 3D αναπαρασταση οταν μπαινεις στις εφαρμογες, αλλα οταν scrollαρει και μετα ισα που αγγιζω την οθονη για να σταματησει, αυτο μπαινει αμεσως στην εφαρμογη που βρισκεται τυχαια εκεινη τη στιγμη στο δαχτυλο μου. Αυτο δεν το εκανε στην αρχη, ουτε οταν βγαζω το 3D. Τους εχω δοκιμασει ολους τους launchers απο λιγο, αλλα ακομα δεν εχω κατασταλλαξει.. Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου.Νομίζω οτι ο καλύτερος launcher ειναι το Htc sense με διαφορά Νομίζω ότι το desire μας έχει ήδη από τη μάνα του ότι χρειάζεται για όμορφη και γρήγορη πλοήγηση. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) Δοκίμασα το wireless tether αλλα δεν δουλεύει. Βρήκα στο market το Barnacle Wifi Tether το οποίο δουλεύει μια χαρά με το PC αλλά όχι με άλλο κινητό. Μου βγάζει το μύνημα: "Android does not support connections to Ad-Hoc (IBSS) type networks". Ξέρει κανείς πως μπορεί να γίνει τελικά η σύνδεση? Πες μας λίγο τι κινητά έχεις και απο τι κινητό θες να "δωσεις" network (και έκδοση android). Βλέπω μεν το Galaxy στο avatar σου, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις. Το Barnacle WiFi Tether δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Από το WiFi Tether όμως έχω δώσει δύκτιο σε iPhone, σε Αndroid και σε αρκετά PC. 1. Είσαι rooted? 2. Μέσα από την εφαρμογή έκανες enable το access (μέσα από τις ρυθμήσεις)? Αν δεν το έκανες λογικό είναι να μη σου δουλεύει. Και αφού το κάνεις θα δεις το άλλο κινητό να συνδέεται και πρέπει να το επιλέξεις ως authorized. Δεν αρκεί να πατήσεις μόνο πάνω στο εικονίδιο που σου δείχνει όταν ανοίγει η εφαρμογή... Edited December 12, 2010 by Boss82 Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Πες μας λίγο τι κινητά έχεις και απο τι κινητό θες να "δωσεις" network (και έκδοση android). Βλέπω μεν το Galaxy στο avatar σου, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις. Το Barnacle WiFi Tether δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Από το WiFi Tether όμως έχω δώσει δύκτιο σε iPhone, σε Αndroid και σε αρκετά PC. 1. Είσαι rooted? 2. Μέσα από την εφαρμογή έκανες enable το access (μέσα από τις ρυθμήσεις)? Αν δεν το έκανες λογικό είναι να μη σου δουλεύει. Και αφού το κάνεις θα δεις το άλλο κινητό να συνδέεται και πρέπει να το επιλέξεις ως authorized. Δεν αρκεί να πατήσεις μόνο πάνω στο εικονίδιο που σου δείχνει όταν ανοίγει η εφαρμογή... Μπαίν Έχω galaxy s rooted (2.1) και θέλω να συνδέσω ένα wildfire για να "πάρει" internet από το galaxy. To galaxy συνδεεται με APN και μετά ξεκιναω το tether. Βεβαια κάνω enable to access αλλά με το wireless tether το δύκτιο δεν "φαίνεται" καθόλου. Με το Barnacle το δύκτιο ανιχνεύεται αλλά μπορώ να συνδεθώ μόνο με PC. Όταν προσπαθώ να συνδεθώ με το wildfire παίρνω το μύνημα που σου γράφω. Πάντως από λίγο που έψαξα είδα ότι το android δε επιτρέπει σύνδεση σε Ad-Hoc (IBSS) network. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 περασα το 3g watchdog. Για να μετραει τι κατεβαζω πρεπει να το εχω να τρεχει συνεχεια στο παρασκηνιο;; αν ειναι κλειστο δεν μετραει;; Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts