REFEREE1980 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Βρήκα ενα πρόγραμμα στο μαρκετ που λογικά πρέπει να λύνει το πρόβλημα με τους δύο αριθμους σε μια κάρτα και την εναλλαγή αυτών... :happy: το μόνο πρόβλημα είναι οτι δέν έχω πλέον 2 σε 1 κάρτα γιατι τις χώρισα όταν πήρα το κινητό... :( το πρόγραμμα λέγεται MultiSim μήπως το έχει δοκιμάσει κανείς? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Υπάρχει κάποια εγαρμογή για απενεργοποίηση του τηλεφώνου αντί να πατάμε το κουμπί της συσκευής? Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Απο εφαρμογη για προγνωση καιρου, τι προτεινετε? (ελλαδα & ευρωπη) weather Pro by meteogroup. Δεν ειναι δωρεαν (ξερεις ομως που θα το βρεις) αλλα ειναι το καλυτερο. Βρήκα ενα πρόγραμμα στο μαρκετ που λογικά πρέπει να λύνει το πρόβλημα με τους δύο αριθμους σε μια κάρτα και την εναλλαγή αυτών... :happy: το μόνο πρόβλημα είναι οτι δέν έχω πλέον 2 σε 1 κάρτα γιατι τις χώρισα όταν πήρα το κινητό... :( το πρόγραμμα λέγεται MultiSim μήπως το έχει δοκιμάσει κανείς? το προγραμμα αυτο δεν αφορα την κατρα sim που εχει δυο αριθμους, αλλα τον ανταπτορα με τον οποιο μπορουμε να εχουμε δυο διαφορετικες sim στη συσκευη. My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 weather Pro by meteogroup. Δεν ειναι δωρεαν (ξερεις ομως που θα το βρεις) αλλα ειναι το καλυτερο. το προγραμμα αυτο δεν αφορα την κατρα sim που εχει δυο αριθμους, αλλα τον ανταπτορα με τον οποιο μπορουμε να εχουμε δυο διαφορετικες sim στη συσκευη. ααα... :-( για το άλλο θέμα υπάρχει κάτι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπω με κάποια εφαρμογή το ημερολόγιο του windowslive; Με το gmail το εχω κάνει αλλά θα ήθελα να έχω και το windowslive! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Εχω την εξης απορια. Ας πουμε οτι τριγυρνω σε μερη γνωστα, και σε καθε περιοχη που παω, υπαρχει καποιο αλλο ασυρματο δικτυο. Μπορω να ρυθμισω καπως το android, οταν παω σε μια περιοχη και πιανει 'γνωστο' απο το παρελθον wifi, να συνδεεται αμεσως, ενω οταν ειμαι καπου που δεν ειναι γνωστα δικτυα, να μην το προσπαθει καν? Χρειαζεται καποια εφαρμογη γι αυτο, ή γινεται μεσα απο τις ρυθμισεις του android? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Εχω την εξης απορια. Ας πουμε οτι τριγυρνω σε μερη γνωστα, και σε καθε περιοχη που παω, υπαρχει καποιο αλλο ασυρματο δικτυο. Μπορω να ρυθμισω καπως το android, οταν παω σε μια περιοχη και πιανει 'γνωστο' απο το παρελθον wifi, να συνδεεται αμεσως, ενω οταν ειμαι καπου που δεν ειναι γνωστα δικτυα, να μην το προσπαθει καν? Χρειαζεται καποια εφαρμογη γι αυτο, ή γινεται μεσα απο τις ρυθμισεις του android? Στο desire HD δε χρειαζεται καποια εφαρμογη. Οταν βρισκει ενα WiFi δικτυο (κλειδωμενο ή μη) το αποθηκευει. Αν λοιπον εχεις παντα ανοιχτο το WiFi, τοτε την επομενη φορα που θα συναντησει γνωστο απο το παρελθον δικτυο θα συνδεθει αυτοματα. Προφανως αυτο θα γινεται σε ολες τις συσκευες με εκδοση 2.2. http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Υπάρχει κάποια εγαρμογή για απενεργοποίηση του τηλεφώνου αντί να πατάμε το κουμπί της συσκευής? Με την εφαρμογή quick boot. Κάνει reboot αλλά έχει και επιλογή power off. Απ ότι βλέπω είσαι root οπότε σου κάνει! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι... Υπαρχει κάποια εφαρμογή-widget, η οποία είναι σαν το widget album της htc. Εννοώ να βάζει ένα άλμπουμ με φωτογραφίες στην αρχική οθόνη και να μπορώ να αλλάζω φώτο με το σύρσιμο δαχτύλου, όπως αλλάζεις σελίδες σ'ένα άλμπουμ... Έβγαλα το sense απ'τη συσκευή μου και το θέλω :p Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι... Υπαρχει κάποια εφαρμογή-widget, η οποία είναι σαν το widget album της htc. Εννοώ να βάζει ένα άλμπουμ με φωτογραφίες στην αρχική οθόνη και να μπορώ να αλλάζω φώτο με το σύρσιμο δαχτύλου, όπως αλλάζεις σελίδες σ'ένα άλμπουμ... Έβγαλα το sense απ'τη συσκευή μου και το θέλω :p Δεν ξέρω για widget αλλά αφού ακούς μουσική, δες τον νέον player που διέρρευσε από την motorola. Ενσωμάτωση soundhound και lyrics fetching αυτόματο! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 για μουσική κατεβάστε την επισημη εφαρμογή της motorola. εχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη εφαρμογή μουσικής για το android. *μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Δεν ξέρω για widget αλλά αφού ακούς μουσική, δες τον νέον player που διέρρευσε από την motorola. Ενσωμάτωση soundhound και lyrics fetching αυτόματο! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Βασικά θα τον ψάξω γιατί μ'αρεσε όπως το άκουσα... Να βγάλω και το soundhound :p Αλλά εννοούσα για album φωτογραφικά κι όχι μουσικά ;) Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Εχω την εξης απορια. Ας πουμε οτι τριγυρνω σε μερη γνωστα, και σε καθε περιοχη που παω, υπαρχει καποιο αλλο ασυρματο δικτυο. Μπορω να ρυθμισω καπως το android, οταν παω σε μια περιοχη και πιανει 'γνωστο' απο το παρελθον wifi, να συνδεεται αμεσως, ενω οταν ειμαι καπου που δεν ειναι γνωστα δικτυα, να μην το προσπαθει καν? Χρειαζεται καποια εφαρμογη γι αυτο, ή γινεται μεσα απο τις ρυθμισεις του android? Υπάρχει αλλά δεν θυμάμαι πως λέγεται! Θα γλυτώσεις μπαταρία από κλειστό wifi αλλά θα δουλεύει συνεχώς το gps. Ρωτά τον nomedor, νομίζω ξέρει πως λέγεται το πρόγραμμα που ψάχνεις Sent from my HTC Desire using Tapatalk Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 για μουσική κατεβάστε την επισημη εφαρμογή της motorola. εχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη εφαρμογή μουσικής για το android. *μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα! κΑΙ πως λέγεται η εφαρμογή αυτή; Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 κΑΙ πως λέγεται η εφαρμογή αυτή; Ψάξε στο google : Motorola Music Player xda Sent from my HTC Desire using Tapatalk Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Kαλα εντοπισα το υπερτατο widget για συντομευσεις στις home screens. Ultimate Favs Pro http://ultimatefaves.wordpress.com/2009/11/15/ultimatefavespro-v1-0-2/ Βαζεις στην αρχικη οθονη καρουζελ με εφαρμογες, επαφες και γρηγορες ρυθμισεις (για wifi, volume κλπ). Δοκιμαστε το, φοβερο UI! Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να λύνει το πρόβλημα με τίς κάρτες sim 2 σε 1? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να λύνει το πρόβλημα με τίς κάρτες sim 2 σε 1? To Sim toolkit νομίζω ψάχνεις.. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Δυο ερωτησουλες. Υπαρχει τροπος να αποκλεισω απο το search του root explorer καποιο συγκεκριμενο directory? Eπισης υπαρχει καποιο προγραμμα που να υποστηριζει αναπαραγωγη amr αρχειων ηχου? ΕΝΙΤ: Για το δευτερο οκ, το υποστηριζει ο Lithium, oποτε μενει το πρωτο :) Edited January 26, 2011 by Prattein_Aloga Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 To Sim toolkit νομίζω ψάχνεις.. Πού υπάρχει να το δοκιμάσω? στο μαρκετ δεν είναι και με το google δεν το βρήκα... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Πού υπάρχει να το δοκιμάσω? στο μαρκετ δεν είναι και με το google δεν το βρήκα... :confused: εγω που εχω 2σε1 sim (Vodafone together) το sim toolkit εμφανιζεται μαζι με ολα τα αλλα προγραμματα και απο το sim toolkit κανω την εναλλαγη των γραμμων. Οποτε γιατι ψαχνεις κατι αλλο και τι; Τι προβλημα σου παρουσιαζεται; My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Έχω τον LauncherPro Plus...Έχω ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις τις επιλογές για να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις στα dock εικονίδια αλλά μου εμφανίζονται μόνο για τα μηνύματα,όχι για τις κλήσεις...Τι να κάνω??? :( Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Κανένα πρόγραμμα για σελιδοδείκτες για το Desire, πιο παραμετροποιήσιμο από το default; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 εγω που εχω 2σε1 sim (Vodafone together) το sim toolkit εμφανιζεται μαζι με ολα τα αλλα προγραμματα και απο το sim toolkit κανω την εναλλαγη των γραμμων. Οποτε γιατι ψαχνεις κατι αλλο και τι; Τι προβλημα σου παρουσιαζεται; Έχω το x10 mini Sony Ericsson και δυο άριθμους συνδεση και what's up παλαιοτερα ειχα 2 σε 1 καρτα αλλά οταν πήρα το x10 mini τα χώρισα γιατι οπου και να με καλουσαν δεν χτυπούσε το τηλ. εγω επαιρνα κανονικά... η λύση δόθηκε απο τον φίλο Flareman (για το Optimus One πού έχει αυτός και ίσως να δουλεύει και στο x10 mini) οπου ειναι : Το πρόβλημα είναι το εξής: όταν γυρίζεις γραμμή από το SIM menu (που στο Android εμφανίζεται σαν ξεχωριστή εφαρμογή), το κινητό αλλάζει γραμμή, το δίκτυο προωθεί τις κλήσεις από την κλειστή γραμμή στην ανοικτή και όλα εντάξει. Υπάρχει όμως το εξής πρόβλημα: κατά την αλλαγή της γραμμής δε βγάζει την εκτροπή από τη γραμμή που μόλις ενεργοποίησες... με αποτέλεσμα όλα τα εισερχόμενα τελικά να προωθούνται στο κλειστό νούμερο (fail του Android αυτό, προφανώς). Η λύση είναι απλή: πάμε κανονικά στο SIM Utilities, αλλάζουμε τη γραμμή μας από την κάρτα SIM, και μετά την αλλαγή μπαίνουμε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, κατηγορία ρυθμίσεων κλήσεων, και από εκεί εκτροπές, και απενεργοποιούμε την εκτροπή όλων των κλήσεων που έχει μείνει ενεργός. αλλά θα ήθελα να βρω κάποιο πρόγραμμα δοκιμασμένο ώστε να κάνω την εναλλαγή πιο εύκολα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Έχω τον LauncherPro Plus...Έχω ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις τις επιλογές για να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις στα dock εικονίδια αλλά μου εμφανίζονται μόνο για τα μηνύματα,όχι για τις κλήσεις...Τι να κάνω??? :( Νομίζω πως ούτε σε εμένα φαίνονται... http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts