mafiagalou Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Το missed call χρειαζεσαι. το δοκιμασα αλλα δεν δουλευει σωστα, οποτε περιμενω καποια αλλη προταση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 το δοκιμασα αλλα δεν δουλευει σωστα, οποτε περιμενω καποια αλλη προταση Το εβαλα χτες και βλέπω οτι δουλεύει σωστα. Δεν δείχνει κάτι στην οθόνη αλλα χτυπά και ξαναχτυπά μέχρι να πάρεις χαμπάρι. χα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) Μόλις ολοκλήρωσα μια εφαρμογή για Android η οποία επιλέγει αριθμούς για το ΚΙΝΟ. Περισσότερες πληροφορίες στο http://teleytaios.wordpress.com/android-development/. Όποιος θέλει να την τεστάρει για να μου στείλει παρατηρήσεις ας μου στείλει pm με το email του. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. edit: Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: http://rapidshare.com/files/425616074/KINO.apk Edited October 17, 2010 by theta τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weakwire Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) Μόλις ολοκλήρωσα μια εφαρμογή για Android η οποία επιλέγει αριθμούς για το ΚΙΝΟ. Περισσότερες πληροφορίες στο http://teleytaios.wordpress.com/android-development/. Όποιος θέλει να την τεστάρει για να μου στείλει παρατηρήσεις ας μου στείλει pm με το email του. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. (Που υπάρχει Link για download?) , Άκυρο το στέλνεις με email. επίσης Το πρόγραμμα καταναλώνει αρκετά μπαταρία. Ίσως λόγω των πολύπλοκων μαθηματικών συναρτήσεων που εκτελεί. Ίσως και λόγω του αξελόμετρου. Ενδέχεται να το καταργήσω σε επόμενη έκδοση. Έλα τώρα πες το...πλάκα μας κάνεις :p 2ον) παίρνει δεδομένα από το Internet ή πρέπει να τα παρατηρώ εγώ? Και δε κατάλαβα τη χρήση του accelerometer. 3ον)α) Αποθήκευση, β) Επικοινωνία δικτύου και γ) Τηλεφωνικές κλήσεις. .Το επικοινωνία δυκτίου.. ίσως έχεις βάλεις διαφημήσεις? κάπου στο manifest το έχεις δηλώσει. Όσο για το γ) μη σε πειράζει σε όλους συμβαίνει όταν πας να γραψεις στη sd. Με app invertor το έχεις κάνει? Δώσε κανά screenshot στο site ή link για download. Σίγουρα θα πάρεις πολλά πιο πολλά τεστς απ'οτι να μπει ο καθένας σε δαιδικασία να σου στείλει email Edited October 16, 2010 by weakwire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 κανενα προγραμμα να βλεπουμε τηλεωραση υπαρχει?χ10 μινι εχω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 κανενα προγραμμα να βλεπουμε τηλεωραση υπαρχει?χ10 μινι εχω Το έχω ψάξει και εγώ το μόνο που βρήκα είναι το sbp shell στο google αλλά από ελληνικά κανάλια έχει μόνο την δορυφορική ετ, το είχα σε symbian Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) Μόλις ολοκλήρωσα μια εφαρμογή για Android η οποία επιλέγει αριθμούς για το ΚΙΝΟ. Περισσότερες πληροφορίες στο http://teleytaios.wordpress.com/android-development/. Όποιος θέλει να την τεστάρει για να μου στείλει παρατηρήσεις ας μου στείλει pm με το email του. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συγνώμη για την παράθεση. Το αρχείο μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: http://rapidshare.com/files/425616074/KINO.apk (Που υπάρχει Link για download?) , Άκυρο το στέλνεις με email. επίσης Έλα τώρα πες το...πλάκα μας κάνεις :p 2ον) παίρνει δεδομένα από το Internet ή πρέπει να τα παρατηρώ εγώ? Και δε κατάλαβα τη χρήση του accelerometer. 3ον) .Το επικοινωνία δυκτίου.. ίσως έχεις βάλεις διαφημήσεις? κάπου στο manifest το έχεις δηλώσει. Όσο για το γ) μη σε πειράζει σε όλους συμβαίνει όταν πας να γραψεις στη sd. Με app invertor το έχεις κάνει? Δώσε κανά screenshot στο site ή link για download. Σίγουρα θα πάρεις πολλά πιο πολλά τεστς απ'οτι να μπει ο καθένας σε δαιδικασία να σου στείλει email Όχι φίλε μου δεν σου κάνω πλάκα. Δεδομένα από το Internet ΔΕΝ παίρνει. Ούτε έχω βάλει διαφημίσεις. Έτσι κι αλλιώς δεν το έφτιαξα για να βγάλω λεφτά. Με το app inventor το έφτιαξα. Με την πρώτη ευκαιρία θα το γράψω με java. link: http://rapidshare.com/files/425616074/KINO.apk Edited October 18, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weakwire Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Όχι φίλε μου δεν σου κάνω πλάκα. Δεδομένα από το Internet ΔΕΝ παίρνει. Ούτε έχω βάλει διαφημίσεις. Έτσι κι αλλιώς δεν το έφτιαξα για να βγάλω λεφτά. Με το app inventor το έφτιαξα. Με την πρώτη ευκαιρία θα το γράψω με java. link: http://rapidshare.com/files/425443763/KINO.apk Συγχαρητήρια για τη προσπάθεια φίλε μου. Καμία φορά δεν εμφανίζει όσους αριθμούς βάζει αλλά οκ δεν είναι τελικό.Πέρα από αυτό το demo σημαίνει ότι έχει πρόθεση να το βγάλεις επί πληρωμή.Αν όχι τότε πες το Alpha ή Beta (μη-ολοκληρωμένο ακόμα δηλαδή). Πέρα από αυτό αφού δε το πουλάς πες μας τι ακριβώς υπολογισμούς κάνεις.(Να το αναφέρεις κάπου στο site σου, καθώς το να λες ότι αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες επιτυχίας αποτελεί παραπλάνηση ( εκτός αν γνωρίζεις πως βγαίνουν οι αριθμοί στο ΚΙΝΟ οπότε σου ζητώ συγνώμη). να σου δείξω τι εννοώ.Πριν από 3 χρόνια έκανα και εγώ ένα προγραμματάκι για κινο για να μάθω τη πλατφόρμα QT. Ορίστε ένα παλιό quote μου από τότε έγω έχω μεγαλύτερες επυτιχίες όταν παίζω τα κόκκινα(δλδ αυτά που εμφανίζονται πιο πολλες φορές).κοιτάω ποια νούμερα είναι στις 10 κληρώσεις κόκκινα μετά στις 9 etc etc μέχρι να βρω 4 διαφορετικά νούμερα και τα παίζω για 10 κληρώσεις. Προς θεού δε θα κερδίσεις στάνταρ.Οπότε αν θες να παίζεις ένα 5ευράκι τη βδομάδα πιστεύω είναι μια χαρά. Πάντως τις 2 πρώτες φορές που έφτιαξα το πρόγραμμα και έπαιξα έπιασα και τις 2 φορές 50euro.Μετά όμως έβαλα πιο πολλά λεφτά τις άλλες μέρες οπότε είτε τα έχασα είτε πήρα τα λεφτά μου πίσω. Είναι ΜΟΝΟ τύχη οπότε με ρέγουλα... Αυτά γιατί το σωστό να λέγεται. Κατά τα άλλα συγχαρητήρια για τη προσπάθεια και καλή μετάβαση στη Java για πιο serius πράγματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Συγχαρητήρια για τη προσπάθεια φίλε μου. Καμία φορά δεν εμφανίζει όσους αριθμούς βάζει αλλά οκ δεν είναι τελικό.Πέρα από αυτό το demo σημαίνει ότι έχει πρόθεση να το βγάλεις επί πληρωμή.Αν όχι τότε πες το Alpha ή Beta (μη-ολοκληρωμένο ακόμα δηλαδή). Πέρα από αυτό αφού δε το πουλάς πες μας τι ακριβώς υπολογισμούς κάνεις.(Να το αναφέρεις κάπου στο site σου, καθώς το να λες ότι αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες επιτυχίας αποτελεί παραπλάνηση ( εκτός αν γνωρίζεις πως βγαίνουν οι αριθμοί στο ΚΙΝΟ οπότε σου ζητώ συγνώμη). να σου δείξω τι εννοώ.Πριν από 3 χρόνια έκανα και εγώ ένα προγραμματάκι για κινο για να μάθω τη πλατφόρμα QT. Ορίστε ένα παλιό quote μου από τότε Αυτά γιατί το σωστό να λέγεται. Κατά τα άλλα συγχαρητήρια για τη προσπάθεια και καλή μετάβαση στη Java για πιο serius πράγματα Για το demo ίσως να έχεις δίκιο. Το επι πληρωμή δεν το σκέφτομαι (τουλάχιστον όχι προς το παρόν). Όταν λέω ότι αυξάνει τις πιθανότητες, εννοώ ότι τις αυξάνει σε σχέση με την επιλογή 'just luck'. Επέτρεψέ μου να μη σου πω τι υπολογισμούς κάνει. Έχει σχέση με στατιστική και πιθανότητες. Και βεβαίως δεν γνωρίζω πως βγαίνουν οι αριθμοί στο ΚΙΝΟ. Απλως το παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια χωρίς να είμαι μανιώδης παίκτης. Παρακολούθησέ το λίγο και ίσως με δικαιώσεις. Ίσως πάλι όχι. (πχ. αν μπεις στη σελίδα του ΟΠΑΠ http://www.opap.gr/kinoGame.fds?langid=1 παρατήρησε αυτή τη στιγμή πόσες φορές έχει βγει το 77 στις τελευταίες κληρώσεις. Δυσανάλογα περισσότερες από τα άλλα) Όσον αφορά τα νούμερα που δεν τα εμφανίζει, νομίζω το γράφω στους περιορισμούς. Σ' ευχαριστώ που το δοκίμασες. Πες μου σε παρακαλώ σε ποιο κινητό, αν εμφανίζεται εντάξει, αν έχει άλλα προβλήματα και δες σε παρακαλώ πόση μπαταρία σου κατανάλωσε. Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων. τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weakwire Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 οκ μωρέ κάτι παίζει δε λέω (αυτό πιστεύω και εγώ τουλάχιστον όταν παίζω).Θα το τιμήσω το προγραμματάκι σου καθώς χάνω που και που τα λεφτά μου εκεί, απλά ανέφερε κάπου ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο κτλ κτλ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) οκ μωρέ κάτι παίζει δε λέω (αυτό πιστεύω και εγώ τουλάχιστον όταν παίζω).Θα το τιμήσω το προγραμματάκι σου καθώς χάνω που και που τα λεφτά μου εκεί, απλά ανέφερε κάπου ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο κτλ κτλ. Ήδη άλλαξα τη φράση στην ιστοσελίδα. Πολύ σωστή η παρατήρησή σου. Πες μου όμως σε ποιό κινητό το δοκίμασες; Δουλεύει καλά; Από κατανάλωση μπαταρίας; edit: Άκου και μια συμβουλή αν θες. Παίξε 5 νούμερα. Έχεις τις περισσότερες πιθανότητες για κέρδος. Μικρότερο μεν από όταν παίζεις περισσότερα νούμερα, αλλά πιό πιθανό. Παίξε μια στήλη με 5 για πολλές συνεχόμενες κληρώσεις. Και πρόσεξε το 77 που σου είπα παραπάνω. Κι ένα screenshot: http://teleytaios.files.wordpress.com/2010/10/device.png Edited October 16, 2010 by theta τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Το έχω ψάξει και εγώ το μόνο που βρήκα είναι το sbp shell στο google αλλά από ελληνικά κανάλια έχει μόνο την δορυφορική ετ, το είχα σε symbian Sent from my Galaxy S spb tv ? στο nexus δουλευει ...:p Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnaross Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Συγνώμη για την παράθεση. Το αρχείο μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: http://rapidshare.com/files/425448802/KINO.apk Καλα αν πετυχαινει θα σου φτιαξω αγαλμα...αχαχα Οι περιορισμοι ομως δεν καταλαβα γιατι υπαρχουν αφου δε παιζει paid εκδοση?:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Καλα αν πετυχαινει θα σου φτιαξω αγαλμα...αχαχα Οι περιορισμοι ομως δεν καταλαβα γιατι υπαρχουν αφου δε παιζει paid εκδοση?:confused: Οι περιορισμοί είναι γιατί απλά το app inventor δεν αφήνει να βάλεις κι άλλη οθόνη, παρά μόνο μια. Κι εξηγώ: πως να χωρέσουν κι άλλες επιλογές σε μια οθόνη; πχ. ο συχνότερα εμφανιζόμενος αριθμός ή κάποιος ή κάποιοι αριθμοί που θέλουμε οπωσδήποτε; Δεν μπορούν όλα αυτά να στριμωχτούν σε μια οθόνη. Θα είναι χάλια. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα γράψω την εφαρμογή σε Java κι όλα αυτά δεν θα υπάρχουν. Paid εφαρμογή δεν το σκέφτηκα, τουλάχιστον στην αρχή. Ο weakwire που το πρωτοανέφερε μου έδωσε την εξής ιδέα: Αν την κάνω paid τα χρήματα που πάρω θα τα δώσω στην actionaid που ούτως ή άλλως δίνω και τώρα για ένα παιδάκι. Άλλο ένα παιδάκι θα είναι κάτι καλό, προσφορά από όλους εδώ! Λοιπόν, άμα κερδίσεις δε θέλω άγαλμα, στείλε μου σε παρακαλώ το 10% (χα, χα, χα!!!) :lol::lol::lol: Συμβουλή: Μια στήλη με 5 νούμερα για πολλές κληρώσεις. Πριν παίξεις δες και την ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ με τις τρέχουσες κληρώσεις να πάρεις μια ιδέα για τα νούμερα που θα παίξεις. Καλή επιτυχία...:) τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Παιδιά υπάρχει καμιά εφαρμογή που να σου επιτρέπει να βάλεις διαφορετικούς ήχους κλήσης στις επαφές χωρίς να χρειάζεται να τις αντιγράψεις στο τηλέφωνο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 έχει πέσει στην αντίληψη κανενός κάποια αντίστοιχη εφαρμογή για android? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=267477 ψάχνω καιρό.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 το remote desktop το εχει ρυθμισει κανεις; χρειαζομαι βοηθεια γιατι δε μου δουλευει My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 spb tv ? στο nexus δουλευει ...:p Σε όλα τα android δουλεύει :p:lol: Το θέμα όμως είναι ότι mega ant1 κλπ οχι.... Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Σε όλα τα android δουλεύει :p:lol: Το θέμα όμως είναι ότι mega ant1 κλπ οχι.... μονο MAD και 2-3 αλλα ασχετα. καποια λυση δεν υπαρχει; My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koseft Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Για το demo ίσως να έχεις δίκιο. Το επι πληρωμή δεν το σκέφτομαι (τουλάχιστον όχι προς το παρόν). Όταν λέω ότι αυξάνει τις πιθανότητες, εννοώ ότι τις αυξάνει σε σχέση με την επιλογή 'just luck'. Επέτρεψέ μου να μη σου πω τι υπολογισμούς κάνει. Έχει σχέση με στατιστική και πιθανότητες. Και βεβαίως δεν γνωρίζω πως βγαίνουν οι αριθμοί στο ΚΙΝΟ. Απλως το παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια χωρίς να είμαι μανιώδης παίκτης. Παρακολούθησέ το λίγο και ίσως με δικαιώσεις. Ίσως πάλι όχι. (πχ. αν μπεις στη σελίδα του ΟΠΑΠ http://www.opap.gr/kinoGame.fds?langid=1 παρατήρησε αυτή τη στιγμή πόσες φορές έχει βγει το 77 στις τελευταίες κληρώσεις. Δυσανάλογα περισσότερες από τα άλλα). Δε νομιζω οτι εχει καμια διαφορα στις πιθανοτητες σε σχεση με τυχαια επιλογη εκτος αν δεν εχουν σωστη γεννητρια ψευδοτυχαιων αριθμων στο κινο. Αλλα νομιζω δε να το εβγαζαν αν δε το τεσταραν καλα και με πολυ περισσοτερες επαναληψεις απο τις μεχρι τωρα κληρωσεις του κινο. Εκτος κι αν λες οτι μαγειρευουν τα αποτελεσματα το οποιο προσωπικα δε νομιζω οτι συμβαινει. iPad - Galaxy S Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Δε νομιζω οτι εχει καμια διαφορα στις πιθανοτητες σε σχεση με τυχαια επιλογη εκτος αν δεν εχουν σωστη γεννητρια ψευδοτυχαιων αριθμων στο κινο. Αλλα νομιζω δε να το εβγαζαν αν δε το τεσταραν καλα και με πολυ περισσοτερες επαναληψεις απο τις μεχρι τωρα κληρωσεις του κινο. Εκτος κι αν λες οτι μαγειρευουν τα αποτελεσματα το οποιο προσωπικα δε νομιζω οτι συμβαινει. Προς θεού, δε λέω ότι μαγειρεύουν τα αποτελέσματα. Ο αλγόριθμος που παράγει τα νούμερα είναι πολύ καλός. Όντως, πιθανόν να μην υπάρχει καμία διαφορά με την τυχαία επιλογή, ούτως ή άλλως μιλάμε για τυχερό παιχνίδι. Απλώς η παρατήρηση με έχει οδηγήσει σε κάποια συμπεράσματα τα οποία κι εφαρμόζω στο πρόγραμμα. Και βεβαίως δεν ισχυρίζομαι ότι με το προγραμματάκι αυτό κάποιος θα κερδίσει στα σίγουρα. Απλώς, αντί να επιλέξει απλώς κάποια νούμερα, μπορεί να διαλέξει αυτά του προγράμματος. Οι πιθανότητες για κέρδη είναι οι ίδιες. Στο κάτω κάτω δες το απλώς ως διασκέδαση. Βάλτο να βγάζει αριθμούς και δες αν οι δικές σου επιλογές είναι επιτυχείς. Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο. τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 καλημερα σε ολους... εχει βρει κανεις τροπο να κατεβαινει το swype εκτος απο το πληκτρο "back"...; Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 καλημερα σε ολους... εχει βρει κανεις τροπο να κατεβαινει το swype εκτος απο το πληκτρο "back"...; μόνο από τρίτους,αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχω βρει ελληνική έκδοση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Ρε παιδια στην εφαρμογη ΖΟΥΓΚΛΑ,τι λαλακιες ειναι αυτα που βγαζει στις τελευταιες ειδησεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weakwire Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) Ρε παιδια στην εφαρμογη ΖΟΥΓΚΛΑ,τι λαλακιες ειναι αυτα που βγαζει στις τελευταιες ειδησεις? Παιδιά έχετε απόλυτο δίκιο. Είμαι σε διαρκή επικοινωνία με το site. Προστέθηκαν τα blogs και οι αναρτήσεις του κάθε χρήστη χωρίς την επιμέλεια δημοσιογράφων εμφανίζονται στη πρώτη σελίδα. Είδα και εγώ socking πράγματα και ζητώ συγνώμη, αν και δεν ευθύνομαι. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με το site για να τακτοποιηθεί το θέμα. Edited October 18, 2010 by weakwire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts