Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο με την εξαιρεση αριθμων κανω το εξης

προσθηκη επαφης,μου ανοιγει να επιλεξω απο επαφες και αστρο (διαλεγω επαφες),διαλεγω την επαφη την ανοιγει και μετα τι?δεν βλεπω καπου να πατησω για επιβεβαιωση.

και κατι αλλο μονο μια επαφη μπορουμε να βαλουμε?xperia x10 mini εχω

Exclude Numbers-->Add Number-->Contacts--> κλικ στην επαφή-->Επιλέγεις το νούμερο-->ΟΚ. Μην ξεχάσεις να διαλ΄ξεις μετά και Enable for calls ή/και enable for sms.

Όχι, όσες θές.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτο λεω δεν βλεπω καπου ΟΚ.

Επισης καμια απαντηση απο 1282 (κενο σμσ)

Για το unilimited καρτοπρόγραμμα είναι και το 1252. Δεν ξέρω, μπορεί να μην έχουν για το Unlimited. Ρώτ ακαι την Vodafone (για να μην χρεώνεσαι, θα σου πρότεινα να τους ρωτήσεις στον τοίχο τους στο fb ;)).

Για το callmeter, παράξενο. Δηλαδή βλέπεις την λίστα με τα νούμερα κάθε επαφής αλλά δεν βλέπεις ΟΚ και Cancel; Να σε ρωτήσω, το σημείο στο οποίο κάτω-κάτω τελειώνει η λίστα με τα νούμερα το βλέπεις (εννοώ του popup, κάτω-κάτω έχει κανονικά δύο κουμπιά) ή το "τρώει" η οθόνη; Αν πατήσεις το πλήκτρο του menu στο κινητό ενώ είσαι εκεί, βγάζει τπτ;

Ίσως να είναι και κάποιο bug με το κινητό σου και το Callmeter.

Edited by DJDB

Δοκίμασε το Stats είναι free στο market. Μπορείς να μηδενίσεις ό,τι θες από όσο θυμάμαι είτε manually είτε scheduled. Αλλά δεν έχει exclude αριθμών.

HTC Desire/Tapatalk

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Γενικώς, από ότι καταλαβαίνω, απλώς δεν σου κάνει η συγκεκριμένη εφαρμογή ;).

Αφού θες και από υπολογιστή κτλ, ή ξαναβάλε το AK notepad (απλό κι εύχρηστο) ή δες το 3Banana Notes και το Evernote.

θα δοκιμασω αυτα που προτεινες..σε ευχαριστω για την απαντηση σου...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

μαλλον το τρωει η οθονη βλεπεις 2,55".πατςντασ το μενου δεν βγαζει τπτ.

το stats ειναι κατι που ηθελα και ας μην εχει εξαιρεση αριθμων.

ευχαριστω

Edited by mcde

Κι ένα μικρό tipάκι για λιγότερη "χαμένη" μπαταρία

Χρησιμοποιώντας το Setcpu (paid) και ρυθμίζοντας το ώστε να λειτουργεί ο επεξεργαστής στην χαμηλότερη δυνατή συχνότητα (ή στην αμέσως επόμενη) όταν κλείνει η οθόνη, κερδίζεται αρκετή μπαταρία. Δεν υπάρχει λόγος όταν κλείνει η οθόνη να χρησιμοποιεί υψηλότερες συχνότητες η cpu.

EDIT:

στο liquid forum που είμαι στο modaco ενας γάτος cooker εκει λέει οτι να βαζεις profiles sto setcpu καιει πιο πολυ μπαταρία γιατι η εφαρμογή κάνει poll αν 5sec για να δει σε τι κατασταση ειναι το κινητό.οποτε αυτο το συνεχομενο poll για αν το κινητο ειναι σε stby λειτουργει τρωγοντας απο την μπαταρία.

αντιθέτως αν βάλεις στο scaling on demand λειτουργει πολυ καλύτερα

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Παιδιά σχετικά με το google GoGGLES ξέρει κανένας τίποτα σε τι επίπεδο βρίσκεται; Ξέρω ότι είχε προβλήματα. Στο δικό μου κινητό μόλις πήγαινα να βγάλω φωτό, με πετούσε έξω,

Υπάρχει καμιά καινούρια έκδοση που να δουλεύει σωστά;

Ευχαριστώ.

παιδια ποια ειναι κατα την γνωμη σας η καλυτερη εφαρμογη για facebook ?

εχω τωρα το facebook for android v1.3.2 και ενω ειναι πολυ καλη εφαρμογη δεν καλυβει στα εξης :

- οταν καποιος απαντησει σε καποιο βιντεο η φωτογραφια η κατι που εχω αναρτησει, δεν εχει ειδοποιηση στην taskbar πανω.

- δεν εχει αυτοματη ενημερωση πιο νωρις απο 30 λεπτα

- στην κεντρικη οθονη οταν μου βγαλει οτι εχω μια ειδοποιηση για καποιον π.χ που απαντησε σε καποιο comment, οταν πατησω πανω αντι να με πηγαινει στην εφαρμογη να απαντησω, μου ανοιγει τον internet browser :(.

καμια καλυτερη προταση που να ειναι πιο πληρη ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Aπο εδω http://rapidshare.com/files/419395209/Eortologio.apk.html μπορειτε να κατεβασετε ενα εορτολογιο δικο μου.Ειναι home widget.Οταν εμφανιστει αμα το κλικαρετε εμφανιζει ολες τις γιορτες του τρεχοντα μηνα.Αναμενω παρατηρησεις. Edited by ioma

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Το πιο ολοκληρωμένο εορτολόγιο μέχρι στιγμής αλλα αποτελεί συνένωση των άλλων 2 που υπάρχουν.

Θα σου πρότεινα αν θες να το κάνεις mainstream εφαρμογή να δίνεις τις εξής δυνατότητες :

Αναζήτηση ημερομηνίας / εβδομάδας για όλο το χρόνο.

Αναζήτηση με βάση το όνομα

Υπενθυμίσεις για συγκεκριμένα ονόματα.

Ένα icon στο widget που να φωτίζει αν γιορτάζει κάποιος που έχεις υπενθύμιση (Να δίνεις τη δυνατότητα να μη πετάει Notifications γιατί είναι εκνευριστικό.Το icon στο widget για κάποιους φτάνει)

Σημαντικό :Αναζήτηση στο κατάλογο του τηλεφώνου για ονόματα που γιορτάζουν εκείνη τη μέρα.

Μια στήλη που βρίσκει αυτούς που γιορτάζουν από το κατάλογο και όσοι είναι match να τους δείχνει σε μια λίστα με αυτόν που γιορτάζει πιο σύντομα να είναι στο top της λίστας.

Μία στήλη (Σαν σήμερα) , (extra αλλά καλό.Ταιριάζει με το app)

Και όλα αυτά σε ένα ωραίο UI που θα κάνει τη διαφορά.

Αυτές είναι ιδέες που είχα γιατί ήθελα να το κάνω και εγώ,αλλά αφού δε θα προλάβω είπα να τα μοιραστώ.Οποιαδήποτε βοήθεια μπορείς να μου πεις.

Πέρα από όλα τα παραπάνω πολύ αξιοσημείωτη η προσπάθεια συγχαρητήρια.Το καλύτερο eortologio Μέχρι στιγμής.

κανενα προγραμα tts για να μιλαει εληνικα εχουμε για htc desire με android 2.2
ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

@weakwire Πολυ δουλεια μου εβαλες φιλε μου :lol: Αντε να δω τι θα καταφερω απο ολα αυτα γιατι java πρωτα φορα πιανω (ειμαι fun της vb.net) Edited by ioma

ioma μπράβο για την προσπάθεια...σημαντικό μειονέκτημα για μένα το γεγονός ότι το widget καταλαμβάνει ολόκληρη οθόνη...πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να σβήσω-μετακινήσω όλα τα άλλα από μια οθόνη προκειμένου να βάλω αυτό...γίνεται κάπως να μικρύνει και να αφήνει τουλάχιστον 2 από τις 4 γραμμές ελεύθερες?

κατάτ'άλλα, όλες οι προτάσεις του weakwire είναι σούπερ και θα την έκαναν φανταστική εφαρμογή..:)

Μου βγάζει ότι έχει πρόβλημα ο server του rapidshare και δεν μπορώ να το κατεβάσω..:( Έχουμε κανένα mirror??

Καταρχάς χαίρομαι που διαβάζω καλά λόγια γιατί σημαίνει πως έχουμε επιτέλους μια καλή προσπάθεια. Thanks εκ των προτέρων ioma γιατί έχω φαγωθεί τόσο καιρό με το εορτολόγιο!!!

@weakwire κρίμα που δεν πρόλαβες γιατί αυτό που περιγράφεις είναι ακριβώς ο ορισμός μιας πλήρους εφαρμογής εορτολογίου. Και από την ζούγκλα έδειξες πως έχεις πολύ καλή αίσθηση και γούστου και στησίματος εφαρμογής.

Για τη Ζούγκλα, βλέπω ότι εκτός από την cache είναι μεγάλος ο όγκος που κρατά σαν data εφαρμογής, γιατί τόσα πολλά? Για μένα δεν είναι πρόβλημα γιατί κάνω καθαρισμό σε όλα καθώς η εφαρμογή δεν κρατάει κωδικούς έτσι ώστε να πρέπει να κάνεις επιπλέον κινήσεις κάθε φορά που την ανοίγεις, απλώς το αναφέρω. Πάντως να ξαναπώ ότι είναι εξαιρετικά καλοδουλεμένη. :)

Είναι επιπλέον cache.Όλη η κατηγορία που διαβάζεις μπορείς να τη δεις μετά και εντελώς offline απλά δε κατεβάζει νέες εικόνες.Check it με τη Ρύθμιση "Απόκρυψη εικόνων" . Κατεβάζεις ή μία κατηγορία η όλες (με την επιλογή Λήψη όλων) στο σπίτι με το wifi σου και μετά στο δρόμο λεωφορείο σχολή δουλειά παραλία δε ξοδεύεις ούτε kb (Δεν έχει επιλογή αποθήκευση.Το κάνει αυτόματα).

Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα αρχεία δε χρειάζεται να είναι στη μνήμη του κινητού.Άνετα μεταφέρονται στη SdCard.Το είχα στα TODO αλλά κάπου μου ξέφυγε.Στο επόμενο update αυτά τα αρχεία θα αποθηκεύονται στην SdCard.

Άψογα.. Δεν με πειράζουν τόσο τα ΚΒ όσο ότι αναγκάζομαι να σβήνω ότι κατεβάζει για να μην τραβάει μνήμη από το κινητό.. Αφού είναι cache, αν πάει στην sd προσωπικά δεν θα έχω τίποτα άλλο να ζητήσω!!!:)

Thanks για την ανταπόκριση!:)

Κατέβασα το Εορτολόγιο! Στο Desire όταν πατάω πάνω του δεν κάνει τίποτα :(

Αν μπορούσες να κάνεις κι αυτό που είπε ο Nikos_s3 για να μην πιάνει όλη την οθόνη θα ήταν πολύ καλό γιατί τώρα την πιάνει χωρίς λόγο! Μπράβο για την προσπάθεια!:)

Κατέβασα το Εορτολόγιο! Στο Desire όταν πατάω πάνω του δεν κάνει τίποτα :(

Αν μπορούσες να κάνεις κι αυτό που είπε ο Nikos_s3 για να μην πιάνει όλη την οθόνη θα ήταν πολύ καλό γιατί τώρα την πιάνει χωρίς λόγο! Μπράβο για την προσπάθεια!:)

Το ίδιο και σε εμένα στο desire.Δείχνει να μην λειτουργεί.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Η εφαρμογη υπαρχει στο μαρκετ.Εχω λαβει υποψιν τις παρατησρησεις για το μεγεθος του widget.Για να εγκατασταθει απο το μαρκετ πρεπει να "βγαλετε" την προηγουμενη εκδοση αλλιως δεν θα εγκατασταθει.

Το ίδιο και σε εμένα στο desire.Δείχνει να μην λειτουργεί.

Κανεις κλικ πανω στο κειμενο;Δεν θελει κλικ στο widget.Σε ενα φιλο μου που εχει desire λειτουργει μια χαρα.

Edited by ioma

Εμένα τώρα που το έβαλα διορθώθηκε και ανοίγει κανονικά όταν παταώ πάνω. Και το μέγεθος του widget μια χαρά.

Μια παράκληση μόνο: Γίνεται να υπάρχει επιλογή ώστε να μην ειναι κινούμενη η εμφάνιση των γιορτών αλλά να εμφανίζονται σε δύο γραμμές στο ίδιο μέγεθος widget?

HTC Desire/Tapatalk

Μια παράκληση μόνο: Γίνεται να υπάρχει επιλογή ώστε να μην ειναι κινούμενη η εμφάνιση των γιορτών αλλά να εμφανίζονται σε δύο γραμμές στο ίδιο μέγεθος widget?

HTC Desire/Tapatalk

Δεν θα χωρανε παντα οι εορτες σε δυο γραμμες.Εκτος αν δεν καταλαβα καλα τι εννοεις.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...