TonyK Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 να υποθεσω οτι και ο υπολογιστης αλλα και το κινητο θα πρεπει να εχουν προσβαση στο ιντερνετ, σωστα ? Καλο ειναι να υπαρχει μια τετοια εφαρμογη. σιγουρα καποιοι για τους δικους τους λογους θα την χρειαζονται :). LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapado Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει business card reader για android? ή αν γινεται και πως απο το google goggles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη ωστε να μεταφερουμε αρχεια απο το pc στο κινητο και αντιστροφα μεσω dlna? δηλαδη μεσω συνδεσης στο ιδιο δικτυο? υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Δοκιμάστε και το Wunder Radio, που δεν είναι τζάμπα μεν, αλλά περιέχει περισσότερους σταθμούς, γιατί δεν έχει μόνο αυτούς του Radio Time... Ωραίο interface επίσης. http://www.jeyo.com/radio_android.asp Εκτός ότι είναι πολύ ακριβό, τουλάχιστον όσο το είχα στο iPhone αλλά και στο HD2, είχε πολύ λιγότερους σταθμούς από τους γνωστούς. Οι περισσότεροι ήταν επαρχιακοι και άγνωστοι. Αν το έχεις τσέκαρε να δούμε μήπως στην έκδοση για android έχουν προστεθεί τελευταία και άλλοι σταθμοί. Πάντως στο tuneIn Radio βρήκα όλους του γνωστούς σταθμούς των αθηνών. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη ωστε να μεταφερουμε αρχεια απο το pc στο κινητο και αντιστροφα μεσω dlna? δηλαδη μεσω συνδεσης στο ιδιο δικτυο? Αυτο που χρησιμοποιω για να τραβαω αρχεια απο το pc μου μεσω wifi ειναι ενα προσθετο του Astro File manager απο το market. Το προγραμμα λεγεται Astro SMB Module. Δεν εχω δοκιμασει αν παιζει και απο την αντιστροφη, δηλαδη απο το κινητο στον υπολογιστη. http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 (edited) Εκτός κι αν πρέπει να έχεις στο αθόρυβο το κινητό σου;);) Αυτό ειναι όντως ενδιαφέρουσα σκέψη! Το δοκίμασα κι εγώ χθες και όντως δουλεύει πολύ καλά, απλώς κι εμένα δεν μου φάνηκε ότι μπορεί να ουσιαστικά χρήσιμο. @TonyK, όντως θέλει σύνδεση στο ίδιο δίκτυο. Και σου δείχνει real time την κλήση, όχι όταν γίνει αναπάντητη. HTC Desire/Tapatalk παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη ωστε να μεταφερουμε αρχεια απο το pc στο κινητο και αντιστροφα μεσω dlna? δηλαδη μεσω συνδεσης στο ιδιο δικτυο? Εγώ χρησιμοποιώ Dropbox για αυτή τη δουλειά. Δεν αυτό που ζητάς από πλευράς τρόπου χρήσης (δεν χρειάζεται δηλαδή να είσαι στο ίδιο δίκτυο) αλλά το θεωρώ εξαιρετικό. Ουσιαστικά ειναι σαν να συγχρονίζεις τα αρχεία σου. Έχει εφαρμογή για το κινητό και για το pc και ότι αλλάξεις/προσθέσεις/τροποποιήσεις/διαγράψεις από από οποιαδήποτε πλευρά συγχρονίζεται και με την άλλη και στον server τους. Σου δίνει 2gb ελεύθερου χώρου. Μπορείς αν θες να δεις αν σε καλύπτει μέσω της σελίδας τους. HTC Desire/Tapatalk Edited September 13, 2010 by mcde Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη ωστε να μεταφερουμε αρχεια απο το pc στο κινητο και αντιστροφα μεσω dlna? δηλαδη μεσω συνδεσης στο ιδιο δικτυο? το wifi file explorer κάνει αυτό που θες αλλά το το dropbox είναι πιο καλό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidasv_ Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Γειά σας παιδιά.... Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να μου προτείνετε μια δωρεάν εφαρμογή Notebook. Δεν 8έλω κάτι πολύπλοκο, όπως να μου πετάει υπενθυμίσεις και τέτοια πράγματα. Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ το Notebook http://www.cyrket.com/p/android/android.notebook/ αλλά δεν εμφανίζει καθόλου σωστά τους Ελληνικούς μικρούς χαρακτήρες.....!!! :/ Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά..!!!! :) Life is a trip...... Better do it on a motorcycle. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Γειά σας παιδιά.... Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να μου προτείνετε μια δωρεάν εφαρμογή Notebook. Δεν 8έλω κάτι πολύπλοκο, όπως να μου πετάει υπενθυμίσεις και τέτοια πράγματα. Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ το Notebook http://www.cyrket.com/p/android/android.notebook/ αλλά δεν εμφανίζει καθόλου σωστά τους Ελληνικούς μικρούς χαρακτήρες.....!!! :/ Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά..!!!! :) δοκίμασε μέσα από το market το note me ή το color note. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Αυτο που χρησιμοποιω για να τραβαω αρχεια απο το pc μου μεσω wifi ειναι ενα προσθετο του Astro File manager απο το market. Το προγραμμα λεγεται Astro SMB Module. Δεν εχω δοκιμασει αν παιζει και απο την αντιστροφη, δηλαδη απο το κινητο στον υπολογιστη. Φίλε μου τι ρυθμίσεις βάζω; Έβαλα username και password του χρήστη μου στα windows και για server έβαλα τη διεύθυνση IPv4... Tί κάνω λάθος; Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη ωστε να μεταφερουμε αρχεια απο το pc στο κινητο και αντιστροφα μεσω dlna? δηλαδη μεσω συνδεσης στο ιδιο δικτυο? Για δες το websharing. Η φουλ έκδοση δεν είναι στο μάρκετ, μόνο η trial MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidasv_ Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 δοκίμασε μέσα από το market το note me ή το color note. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση σου...!!! Πράγματι το color note είναι πολύ όμορφο και κάνει αυτά που θέλω και ακόμη περισσότερα...!!!!! :) Life is a trip...... Better do it on a motorcycle. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 εχει βαλει κανεις το live home?γνωριζει αν υπαρχει τροπος να βγαλουμε την μπαρα που εμφανιζει μεσα στο μενου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 (edited) Χρειάζομαι ένα calendar application αλλά πιο εύχρηστο από το default. Να έχει μεν το ίδιο layout αλλά όταν κάνεις tap σε κάποια μέρα να μην σου την ανοίγει αλλά να δείχνει σε κάποιο σημείο της οθόνης (συνήθως το βάζουν κάτω) μερικά περιεχόμενα συμβάντων. Να έχει προβολή και κατά λίστα (ως ατζέντα) κλπ. Ξέρετε κάτι? :worry: κάτι σαν αυτό (Nate calendar) αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει σε αγγλική έκδοση... http://www.androlib.com/appscreenmax/qmEtp.u.cs.png Edited September 13, 2010 by OculatusAbis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα Αγγλο-Ελληνικό και τούμπαλιν λεξικό; Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpmech Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Collins νομιζω λεγεται...αν στο μαρκετ δεν παιζει ελευθερα ελα πριβε :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Παιδιά θέλω να κάνω το εξής: Έχω ένα πακέτο internet προπληρωμένης χωρητικότητας 1ΜΒ. Το θέλω μόνο για το A-GPS. Φυσικά, αν ξεπεράσω το 1ΜΒ/μήνα σε download δεν σταματά η παροχή αλλά συνεχίζει να με χρεώνει :shifty::ninja: Εγώ θέλω να ενεργοποιείται ΜΟΝΟΝ όταν μπαίνω σε χάρτες. Πως μπορώ να κλείσω την παροχή wireless internet και να την ανοίγω άμεσα? Υπάρχει κάποιο widget on/off που μπορεί να το κάνει αυτό? Σαν συντόμευση σε κάποια homescreen δεν μπαίνει. Αν το έχω κατανοήσει, στο μενού του HTC Desire είναι η ρύθμιση: Settings > Wireless & Networks > Mobile Network (εδώ κάνουμε το On/Off). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Να κάνω μια ερώτηση; Άν αλλάξω την κάρτα μνήμης με μια μεγαλύτερη (microSD) στο κινητό, αντιγράφοντας τα πάντα από την παλιά στην καινούρια, τα προγράμμτα που έχω θα παίζουν κανονικά; Μήπως πρέπει να την κλωνοποιήσω με κάποιο τρόπο; Έχω το Samsung I5800. Η κάρτα που έχω είναι 4GB και λέω να πάρω μια 8 ή ίσως και 16GB. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Απαντώ στο ερώτημά μου. Πήρα μια καινούρια microSD 8GB και με το Acronis True Image κλωνοποίησα την παλιά των 4 GB στην καινούρια. Όλα δουλεύουν άψογα, δε χάθηκε τίποτα, ούτε ρυθμίσεις ούτε τίποτα άλλο. Δεν ξέρω αν γίνεται και με απλή αντιγραφή, πάντως με το True Image όλα είναι άψογα. Επειδή είναι και class 6 η κάρτα, είναι λες και πήρα καινούριο τηλέφωνο, πάει πολύ γρήγορα! ;) τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joker00 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Υπάρχει addon στο ημερολόγιο του android που μπορείς να έχεις και άλλες επιλογές στο widget του ημερολογίου και επίσεις είχε περασμένο το greek calendar με όλες τις γιορτές!!!Μήπως θυμάται κανείς πώς λέγεται??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Παίδες, έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή Εργασιών (ToDo list / Tasks) που να έχει και widget? “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Παίδες, έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή Εργασιών (ToDo list / Tasks) που να έχει και widget? Εμένα με βόλεψε αυτή Task List - Todo List http://www.appbrain.com/app/no.intellicom.tasklist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Υπάρχει addon στο ημερολόγιο του android που μπορείς να έχεις και άλλες επιλογές στο widget του ημερολογίου και επίσεις είχε περασμένο το greek calendar με όλες τις γιορτές!!!Μήπως θυμάται κανείς πώς λέγεται??? Smooth Calendar; Έχει διάφορα, δεν ξέρω για γιορτές. Παίδες, έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή Εργασιών (ToDo list / Tasks) που να έχει και widget? Astrid; DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Παίδες, έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή Εργασιών (ToDo list / Tasks) που να έχει και widget? Κι εγώ ψηφίζω Astrid. Έχει και widget αν και εγώ το χρησιμοποιώ και σε συνδυασμό με το Pure Calendar Widget για να τα βλέπω όλα σε ένα. Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Παιδιά θέλω να κάνω το εξής: Έχω ένα πακέτο internet προπληρωμένης χωρητικότητας 1ΜΒ. Το θέλω μόνο για το A-GPS. Φυσικά, αν ξεπεράσω το 1ΜΒ/μήνα σε download δεν σταματά η παροχή αλλά συνεχίζει να με χρεώνει :shifty::ninja: Εγώ θέλω να ενεργοποιείται ΜΟΝΟΝ όταν μπαίνω σε χάρτες. Πως μπορώ να κλείσω την παροχή wireless internet και να την ανοίγω άμεσα? Υπάρχει κάποιο widget on/off που μπορεί να το κάνει αυτό? Σαν συντόμευση σε κάποια homescreen δεν μπαίνει. Αν το έχω κατανοήσει, στο μενού του HTC Desire είναι η ρύθμιση: Settings > Wireless & Networks > Mobile Network (εδώ κάνουμε το On/Off). Ναι υπάρχει, στα widgets του desire. (Settings widget)... Ρυθμίσεις. Έχει ένα βελάκι δεξιά όταν το διαλέγεις, και μπορείς να βάλεις στη homescreen on/off widgets gia to wifi, το 3G data, το GPS, etc.. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Για αυτούς που ρωτάνε για ημερολόγια, υπάρχει αυτό το widget το οποίο είναι απίστευτα παραμετροποιήσιμο (το φέρνεις στην κυριολεξία στα μέτρα σου και όπως το γουστάρεις) και επίσης συγχρονίζεται με Google Calendar: Android Agenda Widget http://www.appbrain.com/app/com.roflharrison.agenda Και για όσους θέλουν ελληνικό εορτολόγιο, υπάρχει αυτό το οποίο το προσθέτεις στο δικό σου Google Calendar και επομένως εμφανίζεται κανονικά στο widget. http://www.google.com/calendar/embed?src=67qclbjbf206upsjke1a4pca5s@group.calendar.google.com&ctz=Europe/Athens&gsessionid=cg7bIRyArk0p8SqvWDl5Rw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts