gianpithio Δημ. September 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Τελευταία μου εμφανίζεται το παρακάτω πρόβλημα... Οταν παιρνω τηλέφωνο ή με παίρνουν τηλέφωνο ή όταν χτυπάει το ξυπνητήρι, η οθόνη δεν αποκρίνεται στα πατήματα επάνω της. Πρέπει να κλειδώσω και να μετά να ξεκλειδώσω από τα πλάγια την οθόνη και μετά δουλεύει πάλι. Ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτό το θέμα? Έχω κάνει ήδη hard format αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα... Δοκιμασε να ξανα περασεις το ιδιο firmware απο επανω. Εαν δεν γινει τιποτε θα πρεπει να το πας για επισκευη.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Δηλαδή με το black δεν διορθώνεται η σχισμή; και το navigation edition ποτε αναμενεται να ερθει? πολυ μπερδεμα παντως αυτη η αγορα,,, με εχει προβληματισει παρα πολυ!:!: Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tanisg Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 καλησπερα παιδια το αγορα πριν 2 μερες και ειναι απιστευτο για τα λεφτα του.μου αρεσει παρα πολυ.... οποιος το εχει παραπανω καιρο αν μπορει να με βοηθησει.... 1)θελω να κατεβασω το mozila,πως το κατεβαζεις και το βαζεις στο κινητο? 2)μπορω καπου να βρω κανα καλο παιχνιδι? 3)αν υπαρχει κανα tips προγραματακι,που να αξιζει ας μου το πειτε για να το βαλω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Δηλαδή με το black δεν διορθώνεται η σχισμή; και το navigation edition ποτε αναμενεται να ερθει? πολυ μπερδεμα παντως αυτη η αγορα,,, με εχει προβληματισει παρα πολυ!:!: Όλα τα χρώματα με τον ίδιο τρόπο φτιάχνονται. Δεν γνωρίζω πότε θα έρθει στην Ελληνική αγορά. @tanisg 1)Δεν υπάρχει firefox για symbian, ακόμα. Υπάρχει ο mini opera, πιο πολλά στο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.4 & v9.5 2-3) Διάβασε το FAQ θα σε βοηθήσει πάρα πολύ, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228724 Και γενικά ρίξε μια ματιά στα θέματα που βρίσκονται στην ενότητα Nokia S60 (5th Edition) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Στην αρχικη οθονη που την ειχα ¨γραμμη συντομευσεων" δεν δειχνει τιποτα...ενω οταν πατας πανω στη θεση που ηταν δειχνει το περιγραμμα αλλα οχι τα εικονιδια....επισης δεν λειτουργει και το πρασινο πληκτρο...λετε να φταιει οτι αλλαξα γραμματοσειρα? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Στην αρχικη οθονη που την ειχα ¨γραμμη συντομευσεων" δεν δειχνει τιποτα...ενω οταν πατας πανω στη θεση που ηταν δειχνει το περιγραμμα αλλα οχι τα εικονιδια....επισης δεν λειτουργει και το πρασινο πληκτρο...λετε να φταιει οτι αλλαξα γραμματοσειρα? Μπορεί... Ποια έβαλες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Τελευταία μου εμφανίζεται το παρακάτω πρόβλημα... Οταν παιρνω τηλέφωνο ή με παίρνουν τηλέφωνο ή όταν χτυπάει το ξυπνητήρι, η οθόνη δεν αποκρίνεται στα πατήματα επάνω της. Πρέπει να κλειδώσω και να μετά να ξεκλειδώσω από τα πλάγια την οθόνη και μετά δουλεύει πάλι. Ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτό το θέμα? Έχω κάνει ήδη hard format αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα... Επίσης παρατήρησα ότι δεν δουλεύει ο σένσορας που σβήνει την οθόνη κατά την διάρκεια της κλήσης.. Δοκιμασε να ξανα περασεις το ιδιο firmware απο επανω. Εαν δεν γινει τιποτε θα πρεπει να το πας για επισκευη.. Πέρασα και το firmware αλλά τίποτα! Τελευταίες ενέργειες πριν την εμφάνιση του προβλήματος ήταν να βάλω μία προστατευτική ζελατίνα (την οποία την έχω ήδη βγάλει..) και να περάσω την java από betalabs.nokia (την απεγκατέστησα και αυτήν!). Δεν θέλω να το πάω ακόμα για επισκευή, γιατί έχει 20 μέρες που το παρέλαβα μετά από αλλαγή της προβληματικής οθόνης που είχε.. Αυτό που δεν καταλάβαίνω είναι αν είναι πρόβλημα hardware ή software.. :confused: Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Μπορεί... Ποια έβαλες; την comic sans.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_O Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Παιδια μια βοηθεια. Θελω σε ενα καινουριο υπολογιστη να βαλω το καλωδιο usb να το συνδεσω με το 5800 αλλα μαλλον θελω τις ενημερωσεις του καλωδιου. Πως μπορω να δω πως λεγεται το καλωδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Παιδια μια βοηθεια. Θελω σε ενα καινουριο υπολογιστη να βαλω το καλωδιο usb να το συνδεσω με το 5800 αλλα μαλλον θελω τις ενημερωσεις του καλωδιου. Πως μπορω να δω πως λεγεται το καλωδιο; Μπες μέσα στο nokia.com και δες από εκεί το μοντέλο του καλωδίου. Επίσης το γράφει και σε ένα άσπρο αυτοκόλλητο πάνω στο καλώδιο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Στην αρχικη οθονη που την ειχα ¨γραμμη συντομευσεων" δεν δειχνει τιποτα...ενω οταν πατας πανω στη θεση που ηταν δειχνει το περιγραμμα αλλα οχι τα εικονιδια....επισης δεν λειτουργει και το πρασινο πληκτρο...λετε να φταιει οτι αλλαξα γραμματοσειρα? Εχει αναφερθει πολλες φορες.Ειχε τυχει και σε μενα..Ριξε μια ματια εδω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2913341#post2913341 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvel_tomix Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Η μπαταρία με τις εργοστασικές ρυθμίσεις όντως τελείωνε γρήγορα. Με χαμήλωμα φωτισμού, με απενεργοποίηση του 3,5G (το ενεργοποιείς όταν το χρειάζεσαι) και απενεργεποίηση της δόνησης αφής, η αυτονομία εκτοξεύθηκε. Όσο για το wifi τι ακριβώς δεν μπορείς να ρυθμίσεις;;;Το δικό μου μια χαρά δουλεύει και ταχύτατα! Το 3,5G από που το απενεργοποιείς; Δεν έχω δει πουθενά αυτή τη ρύθμιση! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Ρυθμισεις\ Συνδεσιμοτητα\ Δικτυο\ Λειτουργια δικτυου :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvel_tomix Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Κι επιλέγεις "GSM"! Τι στόκος είμαι; Και είδα ότι έχει αναφερθεί ξανά!:O Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harris Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Ίσως βρίσκομαι σε λάθος POST αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο. Η ερώτηση μου είναι: Ποια είναι η διαδικασία για να ακούω τα τραγούδια που έχω αποθηκευμένα στην κάρτα; Διότι μέχρι τώρα μπορώ να τα ακούσω μόνο ένα - ένα και όχι να παίζουν σε λίστα μόνα τους! Έχω κάνει κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Ίσως βρίσκομαι σε λάθος POST αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο. Η ερώτηση μου είναι: Ποια είναι η διαδικασία για να ακούω τα τραγούδια που έχω αποθηκευμένα στην κάρτα; Διότι μέχρι τώρα μπορώ να τα ακούσω μόνο ένα - ένα και όχι να παίζουν σε λίστα μόνα τους! Έχω κάνει κάτι λάθος; Θα μπεις στην Μουσική και ή θα πας στην επιλογή Λίστες αναπαραγωγής και θα φτιάξεις εκεί τι λίστες που θες ή θα πας στην επιλογή Όλα τραγούδια για να ακούσεις όσα έχεις περάσει στο κινητό. Προϋπόθεση να έχεις κάνει ανανέωση μουσικής βιβλιοθήκης. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 ρε παιδια το πηρα απο το eshop κλασσικα απο πολωνια αλλα θελω να ρωτησω κατι... το καλωδιο βιντεο για την τηλεοραση δεν υπαρχει μεσα? λετε να μου το εφαγαν? η συσκευασια πως ειναι κανονικα? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosjc Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Πήρα ένα BT (mrHandsfree - Blue Twin) και ενώ γίνεται η σύνδεση κανονικά, μετά από 1-2 δευτερόλεπτα αποσυνδέεται! Πρέπει να πατήσω το κουμπί για να το βρει και να ξανασυνδεθεί. Όταν παίρνω εγώ τηλέφωνο εντάξει κάνω υπομονή μέχρι να συνδεθεί, όταν όμως με παίρνει κάποιος τηλέφωνο λόγω του ότι το ΒΤ δεν είναι συνδεδεμένο κλείνει συνεχώς και μέχρι να το ανοίξω και να συνδεθεί μπορεί να έχει χτυπήσει και 15 φορές το τηλέφωνο οπότε και ο άλλος το κλείνει. Έχει κανένας καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 ρε παιδια το πηρα απο το eshop κλασσικα απο πολωνια αλλα θελω να ρωτησω κατι... το καλωδιο βιντεο για την τηλεοραση δεν υπαρχει μεσα? λετε να μου το εφαγαν? η συσκευασια πως ειναι κανονικα? Τα περιεχόμενα της συσκευασίας έχουν ως εξής: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_armodios Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Τα περιεχόμενα της συσκευασίας έχουν ως εξής: Στα καινουρια πακετα νομιζω οτι δεν εχει καλωδιο video. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Μα η εικόνα που παρέθεσα δεν αναφέρει πουθενά καλώδιο σύνδεσης με τη τηλεόραση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 το δικο μου ειχε ακομα στη συσκεβασια ενα στηριγμα για να στηριζεσται κ να βλεπεισ βιντεο ή φωτο κ το καλωδιο για συνδεση με τηλεοραση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristos21gr Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Oταν ακουμπαω την οθονη του 5800 παντα υπαρχει μια δονηση ? μπορει να απενεργοποιηθει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Oταν ακουμπαω την οθονη του 5800 παντα υπαρχει μια δονηση ? μπορει να απενεργοποιηθει ? Ναι μπορεί να απενεργοποιηθεί από την διαμόρφωση του προφιλ. Θα μπεις στο προφιλ που έχεις ... π.χ. στο γενικό και θα πατήσεις διαμόρφωση. Στην επόμενη οθόνη υπάρχει μία επιλογή που λέει δόνηση οθόνης, εκεί θα κάνεις απενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 το δικο μου ειχε ακομα στη συσκεβασια ενα στηριγμα για να στηριζεσται κ να βλεπεισ βιντεο ή φωτο κ το καλωδιο για συνδεση με τηλεοραση Το δικο μου δεν ειχε.. Μπορεις να ανεβασεις μια φωτογραφια να το δουμε :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts