vaggos400 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 εχω δοκιμασει και αλλη καρτα μνημης οποτε θα κανω ενα φορματ στο κινητο και θα δειξει σε ευχαριστω για την βοηθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Έχω τις εξής απορίες: 1. Οι χάρτες που μπορώ να κατεβάσω από το "OVI Suite" καθώς και οι φωνητικές οδηγίες είναι εξ' ολοκλήρου δωρεάν; 2. Για τη χρήση του GPS απαιτείται σύνδεση στο Internet ή είναι προαιρετική; 3. Έχω και το εξής πρόβλημα. Εδώ και καιρό δε λειτουργει η μπροστά κάμερα του κινητού. Όταν πάω στη κάμερα και επιλέγω να χρησιμοποιησω τη μπροστά κάμερα μου βγάζει μια μαύρη οθόνη. Τόσο καιρό δε μου κίνσηε το ενδιαφέρον όμως τώρα θέλω να τη χρησιμοποιήσω. Έκανα hard reset αλλά και πάλι δ γίνεται τίποτα. Γνωρίζεται τί μπορεί να φταίει και πώς μπορώ να το διορθώσω; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Έχω τις εξής απορίες: 1. Οι χάρτες που μπορώ να κατεβάσω από το "OVI Suite" καθώς και οι φωνητικές οδηγίες είναι εξ' ολοκλήρου δωρεάν; 2. Για τη χρήση του GPS απαιτείται σύνδεση στο Internet ή είναι προαιρετική; 3. Έχω και το εξής πρόβλημα. Εδώ και καιρό δε λειτουργει η μπροστά κάμερα του κινητού. Όταν πάω στη κάμερα και επιλέγω να χρησιμοποιησω τη μπροστά κάμερα μου βγάζει μια μαύρη οθόνη. Τόσο καιρό δε μου κίνσηε το ενδιαφέρον όμως τώρα θέλω να τη χρησιμοποιήσω. Έκανα hard reset αλλά και πάλι δ γίνεται τίποτα. Γνωρίζεται τί μπορεί να φταίει και πώς μπορώ να το διορθώσω; Ευχαριστώ πολύ 1. Ναι :cool: 2. Δεν απαιτείται σύνδεση στο internet αν γίνουν οι σωστές ρυθμίσεις. Κοίτα το [ΟΔΗΓΟΣ] GPS, A-GPS, OVI Maps και η πρώτη χρήση 3. Αν έχεις δοκιμάσει hard format σε συσκευή και κάρτα μνήμης είναι πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα στο hardware ή ασυμβατότητα με το πρόγραμμα που δοκιμάζεις να την ανοίξεις.. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 1. δωρεάν 2. προαιρετική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 1. Ναι :cool: 2. Δεν απαιτείται σύνδεση στο internet αν γίνουν οι σωστές ρυθμίσεις. Κοίτα το [ΟΔΗΓΟΣ] GPS, A-GPS, OVI Maps και η πρώτη χρήση 3. Αν έχεις δοκιμάσει hard format σε συσκευή και κάρτα μνήμης είναι πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα στο hardware ή ασυμβατότητα με το πρόγραμμα που δοκιμάζεις να την ανοίξεις.. 3. Και από πριν δε λειτουργούσε Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 3. Και από πριν δε λειτουργούσε Δοκιμάζεις με κάποια εφαρμογή ή πας στη φωτογραφία -> επιλογές -> χρήση δεύτερης κάμερας? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο Router που μου δημιουργει το προβλημα ειναι το δικο μου.... Speedtouch (Alcatel/Thomson), να υποθέσω? Αν ναι: cmd Telnet 192.168.1.254 :wireless qos config mode=disabled :saveall Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 (edited) Δοκιμάζεις με κάποια εφαρμογή ή πας στη φωτογραφία -> επιλογές -> χρήση δεύτερης κάμερας? Πηγαίνω κανονικά μέσω της κάμερας... Υ.Γ. Έχω επιπλέον και την εξής απορία: Μπορώ κάπως να κλειδώσω το περιεχόμενο του κινητού μου; Edited September 24, 2011 by mouse Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Δοκίμασε αν συνεχίζονται τα προβλήματα χωρίς κάρτα μνήμης και χωρίς κάρτα sim και ενημέρωσε.Αν ναι θα πρότεινα να κάνεις format σε συσκευή-κάρτα μνήμης. φιλε με μεγαλη μου λιπη διαπιστωσα οτι το κινητο δεν εστρωσε και μετα το φορματ.... τι παιζει τωρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Πηγαίνω κανονικά μέσω της κάμερας... Υ.Γ. Έχω επιπλέον και την εξής απορία: Μπορώ κάπως να κλειδώσω το περιεχόμενο του κινητού μου; Οπότε μάλλον είναι πρόβλημα hardware της μπροστά κάμερας. Πρέπει να πας Nokia Care κτλ. Για το κλείδωμα γίνε πιο συγκεκριμένος για να μπορέσει να σου απαντήσει κάποιος. Εννοείς τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης ή επαφές, μηνύματα και τέτοια? φιλε με μεγαλη μου λιπη διαπιστωσα οτι το κινητο δεν εστρωσε και μετα το φορματ.... τι παιζει τωρα?? Ποια έκδοση λογισμικού έχεις? Υπάρχει περίπτωση να το χρησιμοποιείς σε δύσκολες συνθήκες (πολύ κρύο ή πολύ ζέστη)?? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberwolvie Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 @vaggos400 Ειχα παρομοιο προβλημα με το δικο μου και εστρωσε μετα απο επανεγκατασταση του update μεσω ovi suite..μεχρι τοτε εκανα μεσω OTA. Το δοκιμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Speedtouch (Alcatel/Thomson), να υποθέσω? Αν ναι: cmd Telnet 192.168.1.254 :wireless qos config mode=disabled :saveall Ελπίζω να βοήθησα. Εχω το netfaster wlan εχεις καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Οπότε μάλλον είναι πρόβλημα hardware της μπροστά κάμερας. Πρέπει να πας Nokia Care κτλ. Για το κλείδωμα γίνε πιο συγκεκριμένος για να μπορέσει να σου απαντήσει κάποιος. Εννοείς τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης ή επαφές, μηνύματα και τέτοια? Για περιεχόμενο όπως μηνύματα, επαφές, εικόνες κ.λπ. Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 (edited) @vaggos400 Ειχα παρομοιο προβλημα με το δικο μου και εστρωσε μετα απο επανεγκατασταση του update μεσω ovi suite..μεχρι τοτε εκανα μεσω OTA. Το δοκιμασες? οχι το μονο που εκανα ειναι φορματ πατοντασ τα τρια κουμπια οταν κλεινει λεει οτι δεν εχει μπαταρια παντως ενω ειναι φουλ Edited September 26, 2011 by vaggos400 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 (edited) Για περιεχόμενο όπως μηνύματα, επαφές, εικόνες κ.λπ. Προσωπικά δεν ξέρω, δεν το χρειάστηκα ποτέ.. Αλλά κάποιος θα απαντήσει πιστεύω :p οχι το μονο που εκανα ειναι φορματ πατοντασ τα τρια κουμπια οταν κλεινει λεει οτι δεν εχει μπαταρια παντως ενω ειναι φουλ Κλείνει τελείως ή κάνει επανεκκίνηση? Δοκίμασε να το έχεις στο φορτιστή ενώ το λειτουργείς να δεις αν κλείνει.. Για αυτό έγραψα για τις περίεργες συνθήκες παραπάνω.. Μήπως την άκουσε η μπαταρία.. Edited September 26, 2011 by zafevolution Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 (edited) Μου δημιουργήθηκαν και η παρακάτω απορία: 1. Πηγαίνοντας: Μενού>Ρυθμίσεις>Συνδεσιμότητα>Δίκτυο εκεί που λέει λειτουργία δικτύου εάν επιλέξω GSM δε θα είναι ενεργοποιημένο το 3G; Δηλαδή θα κερδίζω μπαταρία; Μη ξεχνάμε και τη προηγούμενη: " Αν μπορώ να κλειδώσω περιεχόμενο του τηλεφώνου όπως μηνύματα, επαφές κλπ" Edited September 26, 2011 by stendor Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Προσωπικά δεν ξέρω, δεν το χρειάστηκα ποτέ.. Αλλά κάποιος θα απαντήσει πιστεύω :p Κλείνει τελείως ή κάνει επανεκκίνηση? Δοκίμασε να το έχεις στο φορτιστή ενώ το λειτουργείς να δεις αν κλείνει.. Για αυτό έγραψα για τις περίεργες συνθήκες παραπάνω.. Μήπως την άκουσε η μπαταρία.. και οταν φορτιζει παλι κλεινει και αυτο ειναι το πιο περιεργο να σου λεει πανταρια εξαντλητε μετα απο μιση ωρα στην πριζα και συνδεμενο. οχι κλεινει τελειως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 (edited) και οταν φορτιζει παλι κλεινει και αυτο ειναι το πιο περιεργο να σου λεει πανταρια εξαντλητε μετα απο μιση ωρα στην πριζα και συνδεμενο. οχι κλεινει τελειως... Μου μοιάζει πιο πολύ πρόβλημα θερμοκρασίας.. Ζεσταίνεται?? Αυτό το εμφάνισε ξαφνικά? Τι firmware έχεις? Λοιπόν πιστεύω το μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι τα εξής με τη σειρά που τα γράφω (αυτά θα έκανα και εγώ..): Hard reset σε κάρτα μνήμης Hard reset σε συσκευή Hard reset σε κάρτα μνήμης (ξανά) Δοκιμάζεις και βλέπεις αν διορθώθηκε το πρόβλημα (Αν θές μπορείς να δοκιμάσεις χωρίς κάρτα μνήμης μέσα) Προσπαθείς να περάσεις το firmware ξανά μέσω του Ovi Suite (αν και αυτό είναι επίφοβο αν κλείνει με το φορτιστή συνδεδεμένο) Service... (Nokia Care) Πληροφορίες για το Hard Reset στο [ΟΔΗΓΟΣ] Επανεκκίνηση, soft & hard reset στη συσκευή Εννοείται backup πρώτα γιατί μετά τα reset θα τα έχεις χάσει όλα.. Και δοκιμάζεις πρώτα χωρίς να έχει περάσεις τίποτα μέσα.. Σαν να το είχες βγάλεις μόλις από το κουτί του... Edited September 27, 2011 by zafevolution Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Μου μοιάζει πιο πολύ πρόβλημα θερμοκρασίας.. Ζεσταίνεται?? Αυτό το εμφάνισε ξαφνικά? Τι firmware έχεις? Λοιπόν πιστεύω το μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι τα εξής με τη σειρά που τα γράφω (αυτά θα έκανα και εγώ..): Hard reset σε κάρτα μνήμης Hard reset σε συσκευή Hard reset σε κάρτα μνήμης (ξανά) Δοκιμάζεις και βλέπεις αν διορθώθηκε το πρόβλημα (Αν θές μπορείς να δοκιμάσεις χωρίς κάρτα μνήμης μέσα) Προσπαθείς να περάσεις το firmware ξανά μέσω του Ovi Suite (αν και αυτό είναι επίφοβο αν κλείνει με το φορτιστή συνδεδεμένο) Service... (Nokia Care) Πληροφορίες για το Hard Reset στο [ΟΔΗΓΟΣ] Επανεκκίνηση, soft & hard reset στη συσκευή Εννοείται backup πρώτα γιατί μετά τα reset θα τα έχεις χάσει όλα.. Και δοκιμάζεις πρώτα χωρίς να έχει περάσεις τίποτα μέσα.. Σαν να το είχες βγάλεις μόλις από το κουτί του... λοιπον τα εκανα ολα αυτα συν οτι εβαλα και αλλη μπαταρια καλη και αλλη καρτα μνημης και χωρις καρτα μνημησ αλλα τα ιδια.... οποτε σημερα το πρωι εφυγε στην νοκια αφου το καληπτε η εγκυηση....! ειδωμεν!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Εχω το netfaster wlan εχεις καμια ιδεα? Όχι, δυστυχώς. Ίσως να είναι ανάλογο θέμα, αλλά δεν ξέρω για το συγκεκριμένο router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Πώς μπορώ να ρυθμίσω το κινητό μου να δέχεται απλό σήμα και όχι 3g, για να κερδίζω μπαταρία; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Πώς μπορώ να ρυθμίσω το κινητό μου να δέχεται απλό σήμα και όχι 3g, για να κερδίζω μπαταρία; Θα πας Μενού > Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Δίκτυο > Λειτουργία δικτύου και θα επιλέξεις GSM. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Καλησπέρα χρησιμοποιώ τον όπερα mobile και όταν πάω να ανοίξω δύο ή και παραπάνω καρτέλες μου βγάζει το μήνυμα "Ανεπαρκής μνήμη κλείστε κάποιες εφαρμογές". Η ελεύθερη μνήμη του τηλεφώνου είναι 6,3μβ για να ελευθερώσω μνήμη πρέπει να κάνω hard format?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Καλησπέρα χρησιμοποιώ τον όπερα mobile και όταν πάω να ανοίξω δύο ή και παραπάνω καρτέλες μου βγάζει το μήνυμα "Ανεπαρκής μνήμη κλείστε κάποιες εφαρμογές". Η ελεύθερη μνήμη του τηλεφώνου είναι 6,3μβ για να ελευθερώσω μνήμη πρέπει να κάνω hard format?? Ποιο πολύ έχει σχέση με την ελεύθερη μνήμη RAM της συσκευής παρά με την εσωτερική μνήμη της συσκευής. Προσπάθησε όταν κάνεις πλοήγηση στο ίντερνετ να μην έχεις πολλές εφαρμογές ανοιχτές. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Στις ανοιχτές εφαρμογές δεν μου δείχνει κάποια άλλη εφαρμογή.Πως μπορώ να δώ τί άλλο τρέχει από κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts