Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλημερα θελω να βρω adobe flash player για το 5800 αν καποιος μπορει καιξερει πως και απο που ας με βοηθησει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των πρωτερων.

Δυστυχώς για αυτό που ζητάς δεν υπάρχει λύση. Η συσκευή υποστηρίζει μόνο το Flash Lite

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά, παίζει κάποιο ελληνορωσικό λεξικό για το Nokia 5800; Ευχαριστώ!!!

Μια εύκολη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις το λεξικό της συσκευής που έχει στις εφαρμογές.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κατεβάσεις από τις επιλογές τη γλώσσα που σε ενδιαφέρει :)

Πρόβλημα με συνεχείς χρεώσεις δεν υπάρχει και αν δεν κάνω λάθος ούτε το μήνυμα εγγραφής χρεώνεται.

Τελικά το μήνυμα κοστίζει 9 ευρωλεπτά συν φ.π.α..

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

γεια χαρά σε όλους ! έχω το 5800 εδώ και 2 χρόνια περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Ξαφνικά χτες το πρωί το ραδιόφωνο σταμάτησε να παίζει !! απλά ανοίγει και τίποτε άλλο .Έκανα reset to factory settings , reinstall firmware και τίποτα...

Το έχει πάθει κανείς άλλος ; καμμιά ιδέα πως να το συνεφέρω ;

ευχαριστώ προκαταβολικά .

γεια χαρά σε όλους ! έχω το 5800 εδώ και 2 χρόνια περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Ξαφνικά χτες το πρωί το ραδιόφωνο σταμάτησε να παίζει !! απλά ανοίγει και τίποτε άλλο .Έκανα reset to factory settings , reinstall firmware και τίποτα...

Το έχει πάθει κανείς άλλος ; καμμιά ιδέα πως να το συνεφέρω ;

ευχαριστώ προκαταβολικά .

Hard Reset έκανες? Αν όχι, έχεις ελπίδες να έρθει στα ίσια του χωρίς να περάσει από το service..

[ΟΔΗΓΟΣ] Επανεκκίνηση, soft & hard reset στη συσκευή

Έχε υπόψην σου ότι θα σβηστούν τα πάντα! Oπότε πάρε Backup

Το φοβερο μυνημα που με εστειλε το mynokia : YMBOYH: BPEITE YMBOYE IA TO OY A ATE KAI TI A KANETE. TOY XAPTE NOKIA A BPEITE OHOY OH ME OYIE HPOiOPIE. EIETE POETA>OHOI.

Μηπως ξερει καποιος πως μπορω να απενεργοποιήσω την υπηρεσια?

That is Mahogany!

τι δεν καταλαβες? :lol: απο οτι καταλαβα τρωει καποια συμφωνα... Συμβουλη: βρειτε συμβουλες για το ???? κατι για τους χαρτες ειναι :p καλα τοσο καιρο δεν μπορουν να φτιαξουν την κωδικοποιηση?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

τι δεν καταλαβες? :lol: απο οτι καταλαβα τρωει καποια συμφωνα... Συμβουλη: βρειτε συμβουλες για το ???? κατι για τους χαρτες ειναι :p καλα τοσο καιρο δεν μπορουν να φτιαξουν την κωδικοποιηση?

Τρώει όσα γράμματα δεν είναι ίδια με τα αντίστοιχα Αγγλικά γράμματα. Όσα είναι κοινά και στις 2 γλώσσες τα εμφανίζει κανονικά.

Το φοβερο μυνημα που με εστειλε το mynokia : YMBOYH: BPEITE YMBOYE IA TO OY A ATE KAI TI A KANETE. TOY XAPTE NOKIA A BPEITE OHOY OH ME OYIE HPOiOPIE. EIETE POETA>OHOI.

Μηπως ξερει καποιος πως μπορω να απενεργοποιήσω την υπηρεσια?

"ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΒΡΕΙΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΝΟΚΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ [...]", από εκεί και πέρα το χάνω το νόημα. Δεν μπορώ να βρω τι χαρακτήρες λείπουν.

Για δοκίμασε το παρακάτω, (το βρήκα από το Ελληνικό site της Nokia https://my.nokia.com/appmanager/GreeceGreekMY_NOKIA_GREECE/Login?SAMLart=AARnYoU6%2FZbJFfjRP3cckEAJmxKhSmx8ZTFDQmFocWRrWFNmc0xEWlpkUDQ%3D&RelayState=XN4bN7nG27ScF0XgQLCcGyDT61F9FFJQntZJK1TvgNxWysKTgJkY!1884355672!1308321764530#faq12)

Ε: Πώς μπορώ να επιλέξω να μη λαμβάνω επικοινωνία από το My Nokia;

A: Μπορείτε να επιλέξετε να μη λαμβάνετε επικοινωνία από το My Nokia οποτεδήποτε. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο και να συνδεθείτε με την ενότητα "Το προφίλ μου", www.nokia.com.gr/mynokia. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε να μην σας αποστέλλεται επικοινωνία. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής, στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε λάβει από την υπηρεσία My Nokia, για να σταματήσετε να λαμβάνετε επικοινωνία.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Νομιζω αν μπεις μεσα στο myNokia εχει επιλογη για απενεργοποιηση της υπηρεσιας.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Παιδια help .

Υποστηριζει το κινητο pdf viewer (reader) ?

Το κειμενο ειναι στα ελληνικα .

Πειτε μου τι να κατεβασω (θα προτιμουσα free) .

Καποιο δοκιμασμενο που να δουλευει σιγουρα γιατι το χρειαζομαι (αν εχει και δυνατοτητα ζουμ θα ταν καλο)

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Παιδια help .

Υποστηριζει το κινητο pdf viewer (reader) ?

Το κειμενο ειναι στα ελληνικα .

Πειτε μου τι να κατεβασω (θα προτιμουσα free) .

Καποιο δοκιμασμενο που να δουλευει σιγουρα γιατι το χρειαζομαι (αν εχει και δυνατοτητα ζουμ θα ταν καλο)

Alternate Reader

http://sourceforge.net/projects/alternatedjvu/

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Το κατεβασα , ειναι ενα rar και εχει μεσα 4 αρχεια και ενα rar με ονομα PIPS με αλλα δυο αρχεια .

Λογικα πρεπει να το κανω εξαγωγη και να στειλω στο κινητο το AlternateReader S9.4 1.08(4) Release International.sisx ?

Απο τα PIPS πρεπει να στειλω κι απο αυτο τιποτα ?

Υ.Γ Sorry αλλα το κινητο ειναι της αδερφης μου και θα το δανειστω ,γι αυτο και δεν το ξερω σχεδον καθολου .

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Alternate S9.4 και PIPS_s60
Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Αυτο το PIPS σε τι ακριβως χρειαζεται ?

Γιατι εβαλα μονο το πρωτο και δουλευει

Δεν έχω ιδέα, πάντως εκτός από το Alternate Reader, το μόνο πρόγραμμα που έχω και το χρειάζεται είναι το Sygic GPS

καλημέρα ! ευχαριστώ για το hint !!! αλλά κι αυτό δεν έφερε αποτέλεσμα . καμμιά άλη ιδέα ;

thanx !

Εάν έκανες hard reset στη συσκευή και format στην κάρτα μνήμης και δεν έπαιξε μάλλον δεν το γλυτώνεις το service.. :(

Είσαι σίγουρος ότι δεν φταίνε τα ακουστικά? :p

δοκίμασα διάφορα ακουστικά και τίποτα........................

και για service δεν το βλέπω . μάλλον για πτήση από τον 6ο :rolleyes:

καιρός για android :)

thanx

δοκίμασα διάφορα ακουστικά και τίποτα........................

και για service δεν το βλέπω . μάλλον για πτήση από τον 6ο :rolleyes:

καιρός για android :)

thanx

Οχι ... μην το κανεις αυτο ... πανε το για ανακυκλωση ... σκεψου τον πλανητη :rolleyes:

Το 5800 μου κόλλησε (για άλλη μία φορά).

Ακούστε λοιπόν τί έγινε:

Χθές κατέβασα αρκετές εφαρμογές απ' το ΟΒΙ και κάποια στιγμή μου έγγραψε μνήμη πλήρης (δε θυμάμαι ακριβώς ποια έλεγε αλλά είμαι 90 % σίγουρος οτι έγγραφε πως η κάρτα μνήμης ήταν γεμάτη και πως θα έπρεπε ν αποθηκεύσω κάποια αρχεία στη μνήμη τηλεφώνου. Το κινητό ωστόσο λειτουργούσε κανονικά. Σήμερα μόλις πήγα να το ανοιξω μου εμφανίστηκαν πολλά μηνύματα πως η μνήμη είναι πλήρης και η οθόνη έγινε μαύρη και φαινόταν κάτι ροζ "τετραγωνάκια". Το κινητό δεν έκλεινε οπότε αφαίρεσα την μπαταρία καθώς και την κάρτα μνήμης. Όταν έβαλα την κάρτα στον υπολογιστή έλεγε πως από τα 8 ΓΒ τα 2 ΓΒ ήταν ελεύθερα!!! Προσπάθησα να το ανοίξω χωρις την κάρτα μνήμης αλλά κόλλησε στην άσπρη οθόνη που λέει με μπλε γράμματα ΝΟΚΙΑ. Μετά ξαναέβγαλα την μπαταρία (καθώς και πάλι δεν μπορούσα να το απενεργοποιήσω απ' το κουμπι). Και αυτή τη φορά προσπάθησα να το ξανανοίξω με την κάρτα μνήμης μέσα όμως πάλι κόλησε στο ίδιο σημείο και εδώ και αρκετή ώρα ( 15 λεπτά) μου δείχνει την οθόνη που γράφει ΝΟΚΙΑ.

Έχετε καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει και τί μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

:dance:

Στις ρυθμίσεις του ovi store που έχεις επιλεγμένο να γίνεται εγκατάσταση,στην κάρτα μνήμης ή στην μνήμη τηλεφώνου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Σε όσα 5800 έχω δει, όταν η κάρτα είναι φορτωμένη, το κινητό στην εκκίνηση κολλάει... Αν αφαιρέσεις την κάρτα μνήμης, το ανοίξεις και μετά την ξαναβάλεις, τι σου βγάζει;:)

Στις ρυθμίσεις του ovi store που έχεις επιλεγμένο να γίνεται εγκατάσταση,στην κάρτα μνήμης ή στην μνήμη τηλεφώνου;

Σε όσα 5800 έχω δει, όταν η κάρτα είναι φορτωμένη, το κινητό στην εκκίνηση κολλάει... Αν αφαιρέσεις την κάρτα μνήμης, το ανοίξεις και μετά την ξαναβάλεις, τι σου βγάζει;:)

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Τελικά μετά από μία ώρα που το άνοιξα άνοιξε κανονικά. :)

:dance:

Γεια σας παιδιά. Εχω ένα πρόβλημα. Χθες το πρωί όταν άνοιξα το κινητό διαπίστωσα ότι έλειπαν σχεδόν οι μισές μου εφαρμογές. Υπέθεσα ότι το κινητό θα κόλλησε και με κάποιο τρόπο διαγράφηκαν. Οταν όμως πήγα να τις ξαναπεράσω αυτές που έλλειπαν από την αρχή, μου έβγαζε ένα μήνυμα ότι ''η εφαρμογή αυτή υπάρχει ήδη στο κινητό, θέλετε να την αντικαταστήσετε?''. Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι έχει συμβεί και δεν μου εμφανίζονται τα εικονίδια?