sarov Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 εχει κανεις νεα ποτε θα κυκλοφορησει το νεο λογισμικο για το 5800?κατι ειχα διαβασει για αυγουστο αλλα δεν ειναι επιβεβαιωμενο Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 To WLAN - Wiiz δεν είναι εξερχόμενη κλήση ομιλίας.. Είναι συνδεση με wireless δίκτυο (wifi) με το όνομα wiiz.. Τι εννοείς κρατάει όλη την ώρα.. Είναι συνέχεια ενεργή η σύνδεση? Εννοώ ότι ενώ το έχω απενεργοποιημένο και δεν είμαι σε περιοχή με ασύρματο δύκτιο, είχα πάει στο μητρώο και ενώ είχα πατήσει διαγραφή, μετά από λίγα δευτερόλεπτα άρχισε να γεμίζει με τέτοια σύνδεση... :) Σήμερα δεν μου το έχει παρουσιάσει.. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 εχει κανεις νεα ποτε θα κυκλοφορησει το νεο λογισμικο για το 5800?κατι ειχα διαβασει για αυγουστο αλλα δεν ειναι επιβεβαιωμενο Κανεις δεν ειναι σε θεση να γνωριζει.αυτο που ακουσες ειναι μαλλον ραδιο αρβυλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 νομιζω ομως οτι αφου εβγαλε προχτες αναβαθμιση για το N97 ειναι η ωρα του 5800. Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_coupe Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Να ξέρεις ότι ανοίγοντας την συσκευή αυτομάτως χάνεις και την εγγύηση. Τώρα από την στιγμή που δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις καλύτερα να πας σε κάποιο nokia care και να στην αλλάξουν. Υπάρχουν βίντεο με συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση αλλά η όλη διαδικασία θέλει προσοχή. εχει βγει εκτος εγγυησης το κινητο ετσι και αλλιως.μου ζητανε γυρω στα 60-70 ευρω εδω στη πατρα για να αλλαξω την οθονη αλλα επειδη εχω παρει το ν97 μινι δεν καιγομαι να το φτιαξω.βρισκω στο εμπεη κατι οθονες που μου βγαινουν γυρω στο 25αρι αν θυμαμαι καλα και λεω να το κανω μονος μου για την ολη φαση και για να μαθω και τπτ.εαν εχεις τπτ που μπορει να βοηθησει στειλε μου αν θελεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 εχει βγει εκτος εγγυησης το κινητο ετσι και αλλιως.μου ζητανε γυρω στα 60-70 ευρω εδω στη πατρα για να αλλαξω την οθονη αλλα επειδη εχω παρει το ν97 μινι δεν καιγομαι να το φτιαξω.βρισκω στο εμπεη κατι οθονες που μου βγαινουν γυρω στο 25αρι αν θυμαμαι καλα και λεω να το κανω μονος μου για την ολη φαση και για να μαθω και τπτ.εαν εχεις τπτ που μπορει να βοηθησει στειλε μου αν θελεις... Υπό αυτές τις συνθήκες αγόρασε μια από το Ebay και δοκίμασε να την περάσεις μόνος. Κατέβασε τα παρακάτω αρχεία, Nokia 5800XM Schematics, Nokia 5800XM Service Manual Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmanos Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Εδώ και ένα μήνα φορτίζω πλήρως το κινητό και μετά από δύο μέρες περίπου, όχι μεγάλης χρήσης ,κατεβαίνει απότομα δύο μονάδες και μετά απο λίγες ώρες εξαντλείται τελέιως. Διάβασα σε παραπάνω topic παρόμοια συμπεριφορά. Βρέθηκε κάποια εξήγηση, εχει κανείς ακούσει κάτι τετοιο για να με βοηθήσει πριν το πάω στο service; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Εδώ και ένα μήνα φορτίζω πλήρως το κινητό και μετά από δύο μέρες περίπου, όχι μεγάλης χρήσης ,κατεβαίνει απότομα δύο μονάδες και μετά απο λίγες ώρες εξαντλείται τελέιως. Διάβασα σε παραπάνω topic παρόμοια συμπεριφορά. Βρέθηκε κάποια εξήγηση, εχει κανείς ακούσει κάτι τετοιο για να με βοηθήσει πριν το πάω στο service; To παιρνεις συχνα μαζι σου στο μπανιο οταν κανεις ντους? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Εδώ και ένα μήνα φορτίζω πλήρως το κινητό και μετά από δύο μέρες περίπου, όχι μεγάλης χρήσης ,κατεβαίνει απότομα δύο μονάδες και μετά απο λίγες ώρες εξαντλείται τελέιως. Διάβασα σε παραπάνω topic παρόμοια συμπεριφορά. Βρέθηκε κάποια εξήγηση, εχει κανείς ακούσει κάτι τετοιο για να με βοηθήσει πριν το πάω στο service; Εγω παντως νομιζω οτι οι δυο μερες ειναι καλα...σε σχεση με αλλο κοσμο που εχουν ακουστει μεχρι κ λιγοτερο απο μερα.. Παντως κ εμενα οταν αρχισουν κ πεσουν οι γραμμες μετα ειναι αρκετα λιγο το διαστημα μεχρι να αποφορτιστει... Οσο δειχνει φουλ μπαταρια ειναι καλα. Μετα αν εχει λιγοτερη μπαταρια και πεφτει πολυ γρηγορα και παρατηρω οτι μερικες φορες κολλαει ο browser. Το κανει μονο με λιγοτερο απο φουλ μπαταρια.. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Προσπαθω να κανω αναβαθμιση στην συσκευη over the air μεσω 3g. Παταω *#0000# και εν συνεχεια αναζητηση ενημερωσεων και μου βγαζει το μηνυμα ο διακομιστης δεν ανταποκρινεται. Εχω την βερσιον 40 . Ολες τις προηγουμενες αναβαυμισεις τις εκανα με αυτο τον τροπο και δεν ειχα ποτε προβλημα. Τι μπορει να φταιει τωρα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosxenos Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Εδώ και ένα μήνα φορτίζω πλήρως το κινητό και μετά από δύο μέρες περίπου, όχι μεγάλης χρήσης ,κατεβαίνει απότομα δύο μονάδες και μετά απο λίγες ώρες εξαντλείται τελέιως. Διάβασα σε παραπάνω topic παρόμοια συμπεριφορά. Βρέθηκε κάποια εξήγηση, εχει κανείς ακούσει κάτι τετοιο για να με βοηθήσει πριν το πάω στο service; ιδια συμπεριφορά ειχα, έφταιγε η μπαταρια - αν ειναι εντός εγγύησης (η μπαταρία) πήγαινέ το service αλλιώς απλά πάρε μια καινούργια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Εδώ και ένα μήνα φορτίζω πλήρως το κινητό και μετά από δύο μέρες περίπου, όχι μεγάλης χρήσης ,κατεβαίνει απότομα δύο μονάδες και μετά απο λίγες ώρες εξαντλείται τελέιως. Διάβασα σε παραπάνω topic παρόμοια συμπεριφορά. Βρέθηκε κάποια εξήγηση, εχει κανείς ακούσει κάτι τετοιο για να με βοηθήσει πριν το πάω στο service; Μου το έχει κάνει εμένα τώρα τελευταία 2-3 φορές συν το κλασσικό πρόβλημα που έχω με τις τυχαίες επανεκκινήσεις. Μου είπαν πως μπορεί να μη πατάει καλά η μπαταρία στις επαφές. Θα το κοιτάξω, αν το πρόβλημα συνεχίσει θα το πάω μάλλον για service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmanos Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 To παιρνεις συχνα μαζι σου στο μπανιο οταν κανεις ντους? Φίλε μου καλυτερα να αφήσεις τα αστειάκια αν δεν μπορείς να βοηθήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Φίλε μου καλυτερα να αφήσεις τα αστειάκια αν δεν μπορείς να βοηθήσεις. Καλησπέρα. Βασικά δεν σου κάνει πλάκα, ούτε λέει κάποιο αστείο. Το ότι έχει πέσει τόσο απότομα η απόδοση της μπαταρίας μπορεί να οφείλεται στην υγρασία.Γι' αυτό σε ρώτησε αν το τοποθετείς σε σημείο με υδρατμούς (όπως είναι το μπάνιο για παράδειγμα). Δες αν κουμπώνει σωστά η μπαταρία όπως σου είπαν πριν, δες μήπως τρέχουν εφαρμογές και γι' αυτό καταναλώνεται πιο γρήγορα η μπαταρία. Επίσης μπορείς να πας σε κάποιο nokia care και να ελέγξουν την μπαταρία. Άλλο ένα είναι να κάνεις format στην συσκευή και να δεις την συμπεριφορά της μπαταρίας με καθαρό το κινητό. Υπάρχον πολλές λύσεις πριν το πας σε κάποιο nokia care για να το ελέγξουν. Μπορείς ν' ακολουθήσεις όποια λύση θες εσύ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agios89 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Γειά χαρά σε όλους.. Επειδη διαβάζω εδώ και κανά μισάωρο το φόρουμ και γίνεται πανικός με το 5800 θα ήθελα να παραθέσω και τη δική μου απορία (ζητώ συγνώμη αν έχει ξανα αναφερθεί κάτι τέτοιο και δεν το πρόσεξα... ) Θα ήθελα να μου πείτε γιατί στην μουσική (:/music) εκεί που λέει ''όλα τα τραγούδια'' μου τα πετάει χύμα... Δεν μπορώ να δημιουργήσω φακέλους και εκεί μέσα?? 2ον Ποια η διαφορα του φακέλου ''SOYNDS'' με τον ''MUSIC''??? Kαι τέλος , μεσα απο το Pc suite , ανοίγω το ''Nokia ovi Player'' και δεν μου βρισκει στην καρτέλα του κινητού κανένα τραγουδι... (αριστερα οπως ανοιγει το 'NOkia ovi player , εχει 3 καρτελες ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ-ΚΙΝΗΤΟΥ-CD , ε και εμενα στην μεσαια δν μπορει να μου εισαγει τραγουδια... ) Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη! Ευχαριστώ εκ των προτερων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_ Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 (edited) [...] Θα ήθελα να μου πείτε γιατί στην μουσική (:/music) εκεί που λέει ''όλα τα τραγούδια'' μου τα πετάει χύμα... Δεν μπορώ να δημιουργήσω φακέλους και εκεί μέσα?? όπως το είπες κι εσύ: λέει "όλα τα τραγούδια" αλλιώς ποιο το νόημα να λεγόταν έτσι? ;) 2ον Ποια η διαφορα του φακέλου ''SOYNDS'' με τον ''MUSIC''??? στον "sounds" νομίζω πως δεν χρειάζεται να κάνεις ανανέωση την βιβλιοθήκη για να δεις τα τραγούδια. (τουλάχιστον έτσι είναι σε εμένα). Kαι τέλος , μεσα απο το Pc suite , ανοίγω το ''Nokia ovi Player'' και δεν μου βρισκει στην καρτέλα του κινητού κανένα τραγουδι... (αριστερα οπως ανοιγει το 'NOkia ovi player , εχει 3 καρτελες ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ-ΚΙΝΗΤΟΥ-CD , ε και εμενα στην μεσαια δν μπορει να μου εισαγει τραγουδια... ) δεν το ξέρω αυτό. αυτά απο μένα Edited July 14, 2010 by ntinos_ Παράθεση κινητό Nokia 5800 XpressMusic τύπος:RM-356, 0559395 (Blue) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Φίλε μου καλυτερα να αφήσεις τα αστειάκια αν δεν μπορείς να βοηθήσεις. δεν ειναι αστειακι;) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_coupe Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Υπό αυτές τις συνθήκες αγόρασε μια από το Ebay και δοκίμασε να την περάσεις μόνος. Κατέβασε τα παρακάτω αρχεία, Nokia 5800XM Schematics, Nokia 5800XM Service Manual ok,σε ευχαριστω για την βοηθεια.....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 καλημερα παιδια.σημερα ανοιξα το κινητο μου(αφαιρεσα τις προσοψεις και εβγαλα το digitizer και εκανα την βλακεια να το ανοιξο μονο με την lcd οθονη.μου εβγαλε ενα μεγαλο χ σε ολοκληρη την οθονη.το εκλεισα κατευθειαν το ξανασυναρμολογησα εβαλα την μπαταρια το ανοιξα αλλα μου ξαναδειχνει ενα μεγαλο χ στην οθονη.τι μπορω να κανω τωρα? η εγγυηση δεν ισχυει αφου το ανοιξα αρα μαλλον με βλεπω να πληρωνω παλι :((( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_ Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 @Mitcoc για να καταλάβω.... το άνοιξες τη στιγμή που δούλευε το κινητό ? Παράθεση κινητό Nokia 5800 XpressMusic τύπος:RM-356, 0559395 (Blue) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmanos Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 δεν ειναι αστειακι;) Τότε συγγνώμη, αλλά μονο σαν αστείο θα έκανα κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Τότε συγγνώμη, αλλά μονο σαν αστείο θα έκανα κάτι τέτοιο. Πολλοι ομως εχουνε μαζι το κινητο τους στο μπανιο με αποτελεσματα να παρει υγρασια και μια μερα η να κλεισει τελειως η να παρουσιασει προβλημα στη μπαταρια (να βραχυκυκλωνει με αποτελεσμα να αντεχει μιση μερα αναμονης) η και αλλα προβληματα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmanos Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Πολλοι ομως εχουνε μαζι το κινητο τους στο μπανιο με αποτελεσματα να παρει υγρασια και μια μερα η να κλεισει τελειως η να παρουσιασει προβλημα στη μπαταρια (να βραχυκυκλωνει με αποτελεσμα να αντεχει μιση μερα αναμονης) η και αλλα προβληματα Εμένα αυτό που παρατηρείται είναι ξαφνική ελλάτωση στα "νταμάκια" της μπαταρίας χωρίς η διάρκεια να είναι μικρή. Δηλαδή μου κρατάει άνετα 2 μέρες αλλά αντί η ένδειξη να πέφτει ομαλά ξαφνικά προς το τελος πέφτει απότομα και σβήνει. Δηλαδή έχω, ας πόυμε, μια ψεύτικη ένδειξη μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Εμένα αυτό που παρατηρείται είναι ξαφνική ελλάτωση στα "νταμάκια" της μπαταρίας χωρίς η διάρκεια να είναι μικρή. Δηλαδή μου κρατάει άνετα 2 μέρες αλλά αντί η ένδειξη να πέφτει ομαλά ξαφνικά προς το τελος πέφτει απότομα και σβήνει. Δηλαδή έχω, ας πόυμε, μια ψεύτικη ένδειξη μπαταρίας. Για μενα αυτο που αναφερεις ειναι το φυσιολογικο. Στα 9 στα 10 νοκια που ειχα αυτο συνεβαινε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosxenos Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Για μενα αυτο που αναφερεις ειναι το φυσιολογικο. Στα 9 στα 10 νοκια που ειχα αυτο συνεβαινε Από το 1999 που πήρα το πρώτο μου κινητό ΝΟΚΙΑ μέχρι σήμερα ποτε δεν είχα πρόβλημα με την ένδειξη της μπαταρίας. Απογοήτευση ήταν η μπαταρία του 5800 που χάλασε παρά πολυ γρήγορα με κλασική χρήση αλλά η διάρκεια και η ένδειξη ήταν άψογες!!!! Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί η μπαταρία να πέφτει απότομα ή η ένδειξη να μοιάζει λανθασμένη. Και ο βασικότερος λόγος είναι το δίκτυο που μπορεί να είναι πολύ κακό σε κάποιο σημείο. Είχα παρόμοιο πρόβλημα που συνέβαινε οταν ημουν σπίτι ενώ όταν ήμουν στη δουλειά ολα ηταν καλά. Κάτί άσχετο αλλά σχετικό: Η φόρτιση που κάνουν οι σύγχρονοι - γρήγοροι - φορτιστές δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Αν η φόρτιση γίνει με παλιό φορτιστή - αργό- (μέσω αντάπτορα γιατι εχει αλλαξει πλεον το βυσμα) η διάρκεια της μπαταρίας είναι μεγαλύτερη!!!! Αυτό το παρατήρησα μετά από προσωπικά τεστ και μου το επιβεβαιωσε (ατυπα- κουνώντας το κεφάλι!!!!) και nokia shop(alpha copy - παλια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts