Papeipa Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση!!! Πήγα το πρωί και είχε όντως αρκετά ακομα..... Το πήρα τελικά με 222Ε!!!! Καθόλου ασχημα μπορώ να πω!!! :cool: Καλησπέρα , φιλε μου μηπως μπορεις να μου πεις απο ποθ το πηρες 222 ευρο γιατι στο καταστημα mediamarkt περιστεριου στη θηβων που ρωτησα μου ειπαν 235 @ :wacko: Εχω κανει απειρα τηλεφωνηματα σε ολα τα mediamarkt και 199 εχει μονο στην αργυρουπολη οποιος θελει ... Εμενα δε με συμφερει γιατι το θελω με επιδοτηση και η αργυρουπολη δεν υποστηριζει wind ! :confused: ενω το Περιστερι υποστηριζει κανονικα ... Τι θεμα και αυτο με τα Mediamarkt.. αλλες τιμες , αλλες υπηρεσιες , λες και ειναι ανταγωνιστικα καταστηματα μεταξυ τους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsot Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Καλησπέρα , φιλε μου μηπως μπορεις να μου πεις απο ποθ το πηρες 222 ευρο γιατι στο καταστημα mediamarkt περιστεριου στη θηβων που ρωτησα μου ειπαν 235 @ :wacko: Εχω κανει απειρα τηλεφωνηματα σε ολα τα mediamarkt και 199 εχει μονο στην αργυρουπολη οποιος θελει ... Εμενα δε με συμφερει γιατι το θελω με επιδοτηση και η αργυρουπολη δεν υποστηριζει wind ! :confused: ενω το Περιστερι υποστηριζει κανονικα ... Τι θεμα και αυτο με τα Mediamarkt.. αλλες τιμες , αλλες υπηρεσιες , λες και ειναι ανταγωνιστικα καταστηματα μεταξυ τους.... Απο το καταστημα κοντα στα Village στη Θηβων το πηρα. Αλλα δεν ξερω με ποιες εταιριες κινητης συνεργαζονται εκει.... Σιγουρα με Cosmote απ' οτι ειδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgp Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Φίλοι μου, είναι δυνατόν να ενεργοποιείται από μόνη της η σύνδεση διαδικτύου; Ανακάλυψα σύνδεση την οποία δεν έχω κάνει εγώ και αυτό είναι σίγουρο γιατί εκείνη την ώρα κοιμόμουν :worry: Έκανα τον έλεγχο επειδή είχα κάτι μεγαλύτερες χρεώσεις από ότι συνήθως και ανακάλυψα ότι ακόμα και όταν ζητούσα ασύρματα σύνδεση με το router του σπιτιού μου, τελικά με συνέδεε στο wind internet με χρέωση:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Παρουσιάστηκε ένα περίεργο πρόβλημα με τις φωτογραφίες που είναι assigned σε contacts. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο η φωτογραφία των contacts μου εμφανιζόταν σε μεγέθυνση. Τώρα πια και χωρίς καμια αλλαγή στις ρυθμίσεις, η φωτογραφία την ώρα της ειδοποίησης κλήσης εμφανίζεται σε γραμματόσημο style... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Ξέρει κάποιος που αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις για τα ασύρματα δίκτυα και τις συσκευές bluetooth που έχουμε ορίσει ως αξιόπιστες, ώστε να τα κάνω backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Να βρεις συγκεκριμένα αρχεία και να τα φυλάξεις εσύ μόνη σου, δεν γίνεται. Δεν έχω δει πουθενά κανέναν να γνωρίζει συγκεκριμένα αρχεία στα οποία να βρίσκονται οι εν λόγω πληροφορίες. Παίρνοντας ένα ολοκληρωμένο back up με το PC Suite θα κρατήσεις τις αξιόπιστες συσκευές Bluetooth. Για τα ασύρματα δίκτυα θα σε γελάσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Ψάχνοντας βρήκα αυτό, δεν ξέρω αν δουλεύει, θα το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Καλό! Δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Δοκίμασε και πες μας τα αποτελέσματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Δοκίμασα να επαναφέρω τα Access points, τις συσκευές bluetooth, τα προφίλ και το λεξικό Τ9. Πέτυχαν όλα εκτός από το bluetooth που δεν μπόρεσα να βρω το ένα από τα 2 αρχεία. Το κολπάκι με γλίτωσε από πολύ κόπο να ξαναπερνάω τους κωδικούς και τις ρυθμίσεις για τα ασύρματα δίκτυα, δοκιμάστε το μετά από format :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Φίλοι μου, είναι δυνατόν να ενεργοποιείται από μόνη της η σύνδεση διαδικτύου; Ανακάλυψα σύνδεση την οποία δεν έχω κάνει εγώ και αυτό είναι σίγουρο γιατί εκείνη την ώρα κοιμόμουν :worry: Έκανα τον έλεγχο επειδή είχα κάτι μεγαλύτερες χρεώσεις από ότι συνήθως και ανακάλυψα ότι ακόμα και όταν ζητούσα ασύρματα σύνδεση με το router του σπιτιού μου, τελικά με συνέδεε στο wind internet με χρέωση:cry: Μήπως έχεις ρυθμίσει email και έχεις βάλει αυτόματο συγχρονισμό? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgp Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Ευχαριστώ γιά την απάντηση zafevolution. Επειδή είχα και διάφορα άλλα μικροπροβλήματα έκανα hard format. Ίσως ήταν καιρός μετά από ένα χρόνο λειτουργίας του τηλεφώνου. Κάποιες από τις αυτόματες συνδέσεις μάλλον γίνονταν γιατί είχα φορτωμένο το accuweather το οποίο από ότι έμαθα κάνει αυτόματες ενημερώσεις. Θέλω να σημειώσω, γιά όποιον πιθανόν ενδιαφέρεται, ότι τα παιδιά στο Nokia store στην Κατεχάκη (όπου προσφέρθηκαν να κάνουν το hard format), είναι εξαιρετικά και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Ευχαριστώ γιά την απάντηση zafevolution. Επειδή είχα και διάφορα άλλα μικροπροβλήματα έκανα hard format. Ίσως ήταν καιρός μετά από ένα χρόνο λειτουργίας του τηλεφώνου. Κάποιες από τις αυτόματες συνδέσεις μάλλον γίνονταν γιατί είχα φορτωμένο το accuweather το οποίο από ότι έμαθα κάνει αυτόματες ενημερώσεις. Θέλω να σημειώσω, γιά όποιον πιθανόν ενδιαφέρεται, ότι τα παιδιά στο Nokia store στην Κατεχάκη (όπου προσφέρθηκαν να κάνουν το hard format), είναι εξαιρετικά και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. ποσο σε χρεωσαν ??? και τι κανανε κρατησαν και buckup ???? Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Σημερα συνειδητοποίησα οτι μολις το πρωι πήγα να μειωσω τη φωτεινότητα στο χαμηλότερο επίπεδο,μετα απο λίγο καταλαβα οτι απο μόνο του πηγε παλι στο πειπεδο που το ειχα κ πριν...και αυτο εγινε κανα 2 φορες..εχει ξανα τυχει αυτο σε κανεναν? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Παιδια εχω ενα προβλημα με το κιν .... απο τοτε που εκανα αναβαθμιση δεν μπορω να φτιαξω προφιλ ...... Και κατι αλλο ........ οχι προβλημα αλλα ερωτηση γινεται να μιλησω με πολλους γιατι οταν μιλας με 2 (ο ενας σε αναμονη ) σου βγαζει μια λειτουργεια συν ακρόαση αλλα οταν το παταω με βγαζει δεν επιτρεπεται ...... Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 γεια χαρα χθες κατα τις 4 εβαλα μια μαγειρεμενη ειμαι μια χαρα δουλευει καλα γρηγοροτερα? εχω πριν σκληρο φορματ και απο οτι λενε αυτο απο μονο του καλυτευρει τα πραγματα μνημη σχεδον 58-60 ωραιο phοto browswer με ζοομ threaded sms και ανοικτο σαν fw εβγαλα και τις αχρηστες γλωσσες κρατησα τα ελληνικα αγγλικα γενικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος αν βαρεθηκατε την ν50 καιρος ειναι να πατε παρακατω Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Παιδια εχω ενα προβλημα με το κιν .... απο τοτε που εκανα αναβαθμιση δεν μπορω να φτιαξω προφιλ ...... Και κατι αλλο ........ οχι προβλημα αλλα ερωτηση γινεται να μιλησω με πολλους γιατι οταν μιλας με 2 (ο ενας σε αναμονη ) σου βγαζει μια λειτουργεια συν ακρόαση αλλα οταν το παταω με βγαζει δεν επιτρεπεται ...... Για τη συνακρόαση εξαρτάται από το δίκτυο σου, σε καρτοκινητό wind λειτουργεί άψογα και μπορείς να μιλάς ταυτόχρονα με όλους μια χαρά!! Κάπου είχα διαβάσει ότι μόνο η wind το παρέχει δωρεάν στα καρτοκινητά οπότε δε ξέρω για τα άλλα δίκτυα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 (edited) Για τη συνακρόαση εξαρτάται από το δίκτυο σου, σε καρτοκινητό wind λειτουργεί άψογα και μπορείς να μιλάς ταυτόχρονα με όλους μια χαρά!! Κάπου είχα διαβάσει ότι μόνο η wind το παρέχει δωρεάν στα καρτοκινητά οπότε δε ξέρω για τα άλλα δίκτυα Ok thanks εγω εχω cosmote οποτε ας ξεχασω την συν-ακροαση ... satiros τι εννοεις μαγειρεμενη ????? Edited May 22, 2010 by anastas95 Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Παιδια εχω ενα προβλημα με το κιν .... απο τοτε που εκανα αναβαθμιση δεν μπορω να φτιαξω προφιλ ...... same here.. τί μπορεί να συμβαίνει..?:cry: ούτε προσαρμογή ένα υπάρχον δεν μπορώ να κάνω. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 same here.. τί μπορεί να συμβαίνει..?:cry: ούτε προσαρμογή ένα υπάρχον δεν μπορώ να κάνω. Εγω προσαρμογη μπορω να κανω.. δεν μπορω μονο οταν προσπαθησω να κανω προφιλ και μετα παω να κανω προσαρμογη .... Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει κανένα πρόγραμμα σαν το nokia pc suite, που να παίρνει backup όλους τους φακέλλους μυνημάτων. Εννοώ και το "Οι φάκελλοι μου", όπου έχω κάνει υποφακέλλους και δεν εχω βρει κανένα πρόγραμμα που να τους διαχειρίζεται.. ευχαριστώ, Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 ναι και εγω εχω το ιδιο προβλημα ..... Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Έχω φάει τον κόσμο αλλά δεν έχω βρει τρόπο να συνδυάσω τα μηνύματα που είναι αποθηκευμένα στη μνήμη συσκευής με αυτά που είναι στην κάρτα μνήμης, έτσι ώστε να εμφανίζονται όλα στη μια θέση αποθήκευσης π.χ. μόνο στη μνήμη συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Έχω φάει τον κόσμο αλλά δεν έχω βρει τρόπο να συνδυάσω τα μηνύματα που είναι αποθηκευμένα στη μνήμη συσκευής με αυτά που είναι στην κάρτα μνήμης, έτσι ώστε να εμφανίζονται όλα στη μια θέση αποθήκευσης π.χ. μόνο στη μνήμη συσκευής. δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα. Η εμφανιση μηνυματων απο καρτα μνημης η απο μνημη συσκευης. Και απο τις δυο δεν γινεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Mε την οθόνη μου που μπλεδίζει πολύ ελαφρά τί κάνω? νομίζω κάπου είχε αναφερθει κάτι αλλα δεν θυμάμαι...:worry: δεν θυμαμαι ποτε το προτοέκανε...έχει πολύ καιρό!:rolleyes: έχω βάλει την 40ρα έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα. Η εμφανιση μηνυματων απο καρτα μνημης η απο μνημη συσκευης. Και απο τις δυο δεν γινεται. Το ξέρω ότι δεν γίνεται ταυτόχρονα να δεις και από τις δύο μνήμες, αλλά μήπως υπάρχει κανένα κολπάκι να ενώσεις τα αρχεία από τις 2 μνήμες και έτσι να τα βλέπεις στη μια από αυτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts