mouse Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 είχα το ίδιο πρόβλημα. αφαίρεσε την κάρτα μνήμης και δες αν ξεκινά κανονικά και βρίσκει τον διακομιστή Ούτε χωρίς την κάρτα μνήμης δεν μου τα εμφανίζει ακόμα και μετά απο "ρεστάρτ"... Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 τότε κάνε ξανά το format χωρίς την κάρτα μέσα Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Για να εμφανιστεί η ημερομηνία θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το προφίλ "Γενικό". Σε οποιοδήποτε άλλο προφίλ θα σου εμφανίζει το αντίστοιχο όνομα του προφίλ. Για το άλλο δεν γνωρίζω τι μπορεί να φταίει και υποθέτω ότι μιλάς για τ΄όνομα του παρόχου. Αυτό συμβαίνει είτε έχεις ενεργοποιημένο GSM είτε 3G είτε Dual? Δοκίμασες να βάλεις άλλη κάρτα sim και να δεις αν θα εμφανίσει τ΄όνομα του παρόχου? Πριν προχωρήσεις σε Hard Format δοκίμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έτσι ξαφνικά στο εμφάνισε αυτό το "πρόβλημα"? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaha Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Γειά σας παιδιά.Έχω ένα νόκια 5800 και τώρα τελευταία μου κάνει κάτι κολπάκια η οθόνη.Τι εννοώ?Οταν κλειδώνει το κινητό μόλις το ξεκλειδώσω τα γραφικά της οθόνης είναι χάλια.Άν προσπαθήσω να το κλειδώσω-ξεκλειδώσω αρκετές φορές τότε καμιά φορά επανέρχετε στα καλά της η οθόνη αλλιώς θέλει restart.Αυτό είναι κάποιο πρόβλημα στο firmware του η στην οθόνη του?Κάποιος μου είπε ότι με ένα update στο firmware ίσως γίνει. Όποιος ξέρει και μπορεί ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Κατά 99% πρόκειται για το πλέον συχνό πρόβλημα του 5800, ειδικά αν η συσκευή είναι από τις πρώτες παρτίδες που κυκλοφόρησαν. Θα πρέπει να πας σε κάποιο Nokia Shop ώστε να σου αλλάξουν οθόνη. Μην ανησυχείς, δεν θα πληρώσεις τίποτα εφόσον είσαι στην εγγύηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Για να εμφανιστεί η ημερομηνία θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το προφίλ "Γενικό". Σε οποιοδήποτε άλλο προφίλ θα σου εμφανίζει το αντίστοιχο όνομα του προφίλ. Για το άλλο δεν γνωρίζω τι μπορεί να φταίει και υποθέτω ότι μιλάς για τ΄όνομα του παρόχου. Αυτό συμβαίνει είτε έχεις ενεργοποιημένο GSM είτε 3G είτε Dual? Δοκίμασες να βάλεις άλλη κάρτα sim και να δεις αν θα εμφανίσει τ΄όνομα του παρόχου? Πριν προχωρήσεις σε Hard Format δοκίμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έτσι ξαφνικά στο εμφάνισε αυτό το "πρόβλημα"? 1) Όταν λέω πως δεν μου εμφανίζει την ημερομηνία εννοώ πως δεν μου εμφανίζει καθόλου εκείνη την μπάρα (Όσον αφορά την παρατήρησή σου κάνεις λάθος. Σε όποιο προφίλ και να 'σαι η ημερομηνία εμφανίζετε. Εάν επιλέξεις κάποιο άλλο προφιλ εκτός του "Γενικού" εμφανίζει το όνομα του προφίλ και αν περιμένεις σου βγάζει και την ημερομηνία. Αυτό εναλάσσεται διαρκώς μέχρι να κλειδωθεί το κινητό ή να μπεις στο μενού) 2) Ναι έτσι ξαφνικά εμφανίστηκε το πρόβλημα και γι αυτό μου φάνηκε περίεργο. Τώρα ίσως να εμφανίστηκε μετά τη μορφοποίηση της κάρτας μνήμης αλλλά δεν είμαι σίγουρος (Λέτε να φταίει αυτό;) 3)Ούτε και με άλλη σιμ δεν μου τα εμφανίζει. 4) Εάν κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις τί ακριβώς θα συμβεί; Επίσης όταν το επιλέγω μου ζητάει έναν κωδικό. Πού θα τον βρώ; 5) Κάποια άλλη λύση; 6) Ποια η διαφορά μεταξύ GSM και 3G? (άσχετο) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Όταν κάποιος κρατήσει backup μέσω του Ovi, τι ακριβώς αποθηκεύεται; Είδα ότι υπάρχει επιλογή και για τα applications. Δηλαδή μετά από αναβάθμιση αν θέλουμε να κάνουμε hard reset και μετά περάσουμε το αντίγραφο ασφαλείας το κινητό επανέρχεται στην κατάσταση που ήταν; Και αν ναι, έχει νόημα το reset ή κάναμε μια τρύπα στο νερό; Μήπως δηλαδή είναι καλύτερο να το κάνουμε με απλό sync και απλά να περάσουμε μετά εφαρμογές;; Ρωτάω γιατί, αν είναι το ίδιο, είναι σημαντικό να τα έχεις όλα φορτωμένα.... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Κατά πάσα πιθανότητα κρατάει και τις ρυθμίσεις-αρχεία των εφαρμογών πράγμα που σημαίνει πως η επαναφορά ενός τέτοιου back up να επαναφέρει και σκουπίδια τα οποία να ευθύνονται για τυχών προβλήματα που παρουσιάζει η συσκευή. Οπότε ναι, η επαναφορά ενός τέτοιου back up μετά από hard format (hard reset) να είναι μια τρύπα στο νερό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salvat Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 παιδια ξερει κανεις αυτα που εδινε το media markt με 200 ευρω, υποστηριζεται με εγγυηση απο media markt η απο αλλη εταιρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 (edited) παιδια ξερει κανεις αυτα που εδινε το media markt με 200 ευρω, υποστηριζεται με εγγυηση απο media markt η απο αλλη εταιρια? Κοίτα έχω ακούσει πάρα πολλά για τα 5800 του Media Markt. Ότι είναι παραεισαγωγές, ότι η Alpha Copy δε δίνει εγγύηση... Εγώ πήρα ένα με 199 € από το Media Markt τα Χριστούγεννα. Όταν έλεγξα το product code είδα τελικά ότι είναι ελληνικό (παρά το ότι οι οδηγίες θύμιζαν φωτοτυπία--σημάδι παραεισαγωγής). Έκανα κανονικά τα update χωρίς να χαθούν τα ελληνικά μέσω Ovi. Επομένως, αφού έχει ελληνικό product code φαντάζομαι ότι η Alpha Copy (Nokia) δέχεται την εγγύηση. Τσέκαρε το product code να βεβαιωθείς. Φαντάζομαι βέβαια ότι και στο ίδιο το κατάστημα θα μπορείς να το πας άμα έχεις κάποιο πρόβλημα... Μπορεί να σε μπέρδεψα λίγο (δεν ξέρω αν έχεις ασχοληθεί καθώς είναι το πρώτο σου ποστ). Κοίτα και αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2840596#post2840596 Edited May 11, 2010 by Guest19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 1) Όταν λέω πως δεν μου εμφανίζει την ημερομηνία εννοώ πως δεν μου εμφανίζει καθόλου εκείνη την μπάρα (Όσον αφορά την παρατήρησή σου κάνεις λάθος. Σε όποιο προφίλ και να 'σαι η ημερομηνία εμφανίζετε. Εάν επιλέξεις κάποιο άλλο προφιλ εκτός του "Γενικού" εμφανίζει το όνομα του προφίλ και αν περιμένεις σου βγάζει και την ημερομηνία. Αυτό εναλάσσεται διαρκώς μέχρι να κλειδωθεί το κινητό ή να μπεις στο μενού) 2) Ναι έτσι ξαφνικά εμφανίστηκε το πρόβλημα και γι αυτό μου φάνηκε περίεργο. Τώρα ίσως να εμφανίστηκε μετά τη μορφοποίηση της κάρτας μνήμης αλλλά δεν είμαι σίγουρος (Λέτε να φταίει αυτό;) 3)Ούτε και με άλλη σιμ δεν μου τα εμφανίζει. 4) Εάν κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις τί ακριβώς θα συμβεί; Επίσης όταν το επιλέγω μου ζητάει έναν κωδικό. Πού θα τον βρώ; 5) Κάποια άλλη λύση; 6) Ποια η διαφορά μεταξύ GSM και 3G? (άσχετο) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 1) Δεν βγάζει καμία ημερομηνία σε κανένα προφίλ εκτός του Γενικού. Σε όλα τα υπόλοιπα βγάζει κανονικά το όνομα του προφίλ και στο Γενικό μόνο ημερομηνία. Το έχω μπροστά μου το κινητό και το βλέπω. :) 2) Δεν νομίζω να έχει σχέση το format της κάρτας με το ότι χάθηκαν οι 2 πληροφορίες από την οθόνη. 4) Θα επανέλθουν οι ρυθμίσεις όπως ήταν στην αρχή. Δεν χάνονται δεδομένα ούτε σβήνεται κάτι από το κινητό. 5) Επόμενη λύση είναι το hard format, δεν μου έρχεται κάποια άλλη λύση. 6) Έχουν διαφορά στην ταχύτητα όταν συνδέεσαι στο ίντερνετ μέσω του παρόχου σου, σου επιτρέπει να κάνεις βίντεο-κλήσεις κτλ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 (edited) Καλησπέρα στην παρέα... έχω Μία ερώτηση... έχω σπάσει την οθόνη από το 5800.... και μου ζητάνε 80-90 ευρώ για να το διορθώσουν.... υπάρχει περίπτωση να μπορω να την αλλάξω μονός μου την οθόνη;; ευχαριστώ.... Edited May 12, 2010 by stendor Διόρθωση των greeklish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 kalispera sthn parea...exw mia erwthsh...exw spasei tin o8oni apo to 5800....kai mou zitane 80-90 ebropoula gia na to diorthosoun....yparxei periptosi na mporw na tin allaksw monos mou tin o8oni??sorry gia ta greeklish...alla exw kanei mia blakeia sto lap top kai den mporw na ta allaksw sta ellhnika....efxaristw.... Μπορείς να βρεις οθόνη και κιτ εργαλείων να το κάνεις μόνος σου στο ΕΒΑΥ. Υπάρχουν και videakia για το βάλε-βγάλε της οθόνης στο youtube. Κοίτα έχω ακούσει πάρα πολλά για τα 5800 του Media Markt. Ότι είναι παραεισαγωγές, ότι η Alpha Copy δε δίνει εγγύηση... Εγώ πήρα ένα με 199 € από το Media Markt τα Χριστούγεννα. Όταν έλεγξα το product code είδα τελικά ότι είναι ελληνικό (παρά το ότι οι οδηγίες θύμιζαν φωτοτυπία--σημάδι παραεισαγωγής). Έκανα κανονικά τα update χωρίς να χαθούν τα ελληνικά μέσω Ovi. Επομένως, αφού έχει ελληνικό product code φαντάζομαι ότι η Alpha Copy (Nokia) δέχεται την εγγύηση. Τσέκαρε το product code να βεβαιωθείς. Φαντάζομαι βέβαια ότι και στο ίδιο το κατάστημα θα μπορείς να το πας άμα έχεις κάποιο πρόβλημα... Μπορεί να σε μπέρδεψα λίγο (δεν ξέρω αν έχεις ασχοληθεί καθώς είναι το πρώτο σου ποστ). Κοίτα και αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2840596#post2840596 To ότι έχει το κινητό ελληνικό product code, καμιά σχέση στην εγγύηση δεν παίζει. Όπως ίσως δεν γνωρίζεις, ο καθένας μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει το product code στο κινητό του.Εξάλλου από το product code, δεν μπορεί η ΝΟΚΙΑ να ξέρει αν πέρασε ή όχι ο ένας χρόνος της εγγύησης. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaha Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Γειά σας παιδιά.Έχω ένα νόκια 5800 και τώρα τελευταία μου κάνει κάτι κολπάκια η οθόνη.Τι εννοώ?Οταν κλειδώνει το κινητό μόλις το ξεκλειδώσω τα γραφικά της οθόνης είναι χάλια.Άν προσπαθήσω να το κλειδώσω-ξεκλειδώσω αρκετές φορές τότε καμιά φορά επανέρχετε στα καλά της η οθόνη αλλιώς θέλει restart.Αυτό είναι κάποιο πρόβλημα στο firmware του η στην οθόνη του?Κάποιος μου είπε ότι με ένα update στο firmware ίσως γίνει. Όποιος ξέρει και μπορεί ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ. Υπάρχει περίπτωση να γίνει η οθόνη αν κάνω αναβάθμηση στο firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Όταν φορτίζει το κινητό η δόνηση δεν δουλεύει. Μπορώ να κάνω κάτι έτσι ώστε να δουλεύει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Υπάρχει περίπτωση να γίνει η οθόνη αν κάνω αναβάθμηση στο firmware? Καλημέρα. Σου απάντησαν ήδη τι μπορεί να φταίει στο ποστ #3396. Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις αναβάθμιση (σε περίπτωση που δεν έχεις κάνει) αλλά δεν νομίζω να διορθωθεί. Πιθανότατα είναι πρόβλημα της οθόνης και όχι του λογισμικού. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaha Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Διάβαζα τον οδηγό S60 5th - Hacks & Patches και το Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed.Δεν κατάλαβα μόνο ένα πράγμα.Στον οδηγό για Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed λέει # Βάζουμε τα αρχεία .cer και .key που κατεβάσαμε από το ρώσικο site στον προαναφερθέν φάκελο "SignSis", μετανομάζοντάς τα σε xyz χωρίς να πειράξουμε τις επεκτάσεις τους. Αυτά τα δύο αρχεία απο πού μπορώ να τα κατεβάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hritso Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Όταν φορτίζει το κινητό η δόνηση δεν δουλεύει. Μπορώ να κάνω κάτι έτσι ώστε να δουλεύει? Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Αυτό το έχει η νόκια από την εποχή του 3310!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 1) Δεν βγάζει καμία ημερομηνία σε κανένα προφίλ εκτός του Γενικού. Σε όλα τα υπόλοιπα βγάζει κανονικά το όνομα του προφίλ και στο Γενικό μόνο ημερομηνία. Το έχω μπροστά μου το κινητό και το βλέπω. :) 2) Δεν νομίζω να έχει σχέση το format της κάρτας με το ότι χάθηκαν οι 2 πληροφορίες από την οθόνη. 4) Θα επανέλθουν οι ρυθμίσεις όπως ήταν στην αρχή. Δεν χάνονται δεδομένα ούτε σβήνεται κάτι από το κινητό. 5) Επόμενη λύση είναι το hard format, δεν μου έρχεται κάποια άλλη λύση. 6) Έχουν διαφορά στην ταχύτητα όταν συνδέεσαι στο ίντερνετ μέσω του παρόχου σου, σου επιτρέπει να κάνεις βίντεο-κλήσεις κτλ. Ο κωδικός που μου ζητάει για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, όμως, ποιό είναι; Πού θα τον βρω; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Αν δεν τον έχεις αλλάξει είναι 0000 αν θυμάμαι καλά. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Αν δεν τον έχεις αλλάξει είναι 0000 αν θυμάμαι καλά. Δεν είναι 0000 :(. Πού μπορώ να βρω τον κωδικό αυτό; Είναι ίδιος για όλες τις συσκευές; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Στο βιβλίο οδηγιών μπορείς να το βρεις!!! 12345 είναι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Διάβαζα τον οδηγό S60 5th - Hacks & Patches και το Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed.Δεν κατάλαβα μόνο ένα πράγμα.Στον οδηγό για Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed λέει # Βάζουμε τα αρχεία .cer και .key που κατεβάσαμε από το ρώσικο site στον προαναφερθέν φάκελο "SignSis", μετανομάζοντάς τα σε xyz χωρίς να πειράξουμε τις επεκτάσεις τους. Αυτά τα δύο αρχεία απο πού μπορώ να τα κατεβάσω? Τα παρακάτω αρχεία θα τα βρεις στο ποστ #3 του θέματος [ΕΠΙΣΗΜΟ] Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed. Αναφέρονται στο ποστ με επικεφαλίδα Οδηγίες υπογραφής των εφαρμογών μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή Για ότι άλλο θες μπορείς να το ρωτήσεις στο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed, έτσι ώστε να μην βγούμε εκτός θέματος. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 To ότι έχει το κινητό ελληνικό product code, καμιά σχέση στην εγγύηση δεν παίζει. Όπως ίσως δεν γνωρίζεις, ο καθένας μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει το product code στο κινητό του.Εξάλλου από το product code, δεν μπορεί η ΝΟΚΙΑ να ξέρει αν πέρασε ή όχι ο ένας χρόνος της εγγύησης. Ναι όντως έχεις δίκιο... Μάλλον λάθος τα είπα.... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 (edited) Στο βιβλίο οδηγιών μπορείς να το βρεις!!! 12345 είναι! Από πού αλλάζει αυτός ο κωδικός και είναι ο ίδιος για όλα τα NOKIA 5800 XpressMusic; Κατά τ' άλλα τίποτα δεν άλλαξε στο κινηό. Πάλι η μπάρα δεν εμφανίζετε... Να κάνω Hard Format? Τι είναι αυτό, πώς το κάνω και είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει; Ααα, και συνεχίζω να μη μπορώ να καλέσω ( ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Edited May 12, 2010 by mouse Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts