Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν γνωρίζω πως ακριβώς έγινε αυτή η προσθήκη, πιθανώς με κάποιο τροποποιημένο firmware το οποίο θα περιέχει τα κατάλληλα αρχεία για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά η οθόνη αναμονής του Ν97 στο 5800ΧΜ.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω αναβάθμιση μόνο τους χάρτες γιατί τώρα δεν μπορώ να κάνω πλοήγηση

τελικα το εκανα αναβαθμηση για τους χαρτες ευτυχως δεν σβηστικε τιποτα .... Το προβλημα με την μπαρα διορθοθηκε και ειναι και πιο καλη η μουσικη (προγραμμα) απο οτι ειδα ως τωρα .....

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
That is Mahogany!

Το προβλημα με την μπαρα διορθοθηκε και ειναι και πιο καλη η μουσικη (προγραμμα) απο οτι ειδα ως τωρα .....

Πως εμφανιζεται η μπαρα του music player με τα pause next previous στην home screen? Εμενα μου εμφανιζει μονο τον τιτλο του τραγουδιου... Εψαχνα για σχετικη επιλογη μεσα στον Player ή στις ρυθμισεις απο την αρχικη οθονη αλλα τζιφος... Ειχα κανει την αναβαθμιση μεσω FOTA μετα απο hard format του κινητου...

Μερικες φορες οταν ανοιγω τον player δεν μου βγαζει στην αρχη την επιλογη για μεταβαση στα παιζονται τωρα.. μετα απο καποια ωρα αν περιμενω το βγαζει... Μαλλον προσπαθει να μου πει οτι η καρτα μνημης σιγα σιγα θελει το format της?

Για αγορα καρτας μνημης αυτο που επρεπε να προσεξουμε ηταν να ειναι η καρτα κατι συγκεκριμενο σχετικα με την ταχυτητα της... Ποιο ηταν αυτο το χαρακτηριστικο?

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Πως εμφανιζεται η μπαρα του music player με τα pause next previous στην home screen? Εμενα μου εμφανιζει μονο τον τιτλο του τραγουδιου... Εψαχνα για σχετικη επιλογη μεσα στον Player ή στις ρυθμισεις απο την αρχικη οθονη αλλα τζιφος... Ειχα κανει την αναβαθμιση μεσω FOTA μετα απο hard format του κινητου...

Θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει ως θέμα αρχικής οθόνης την Γραμμή επαφών.

Μερικες φορες οταν ανοιγω τον player δεν μου βγαζει στην αρχη την επιλογη για μεταβαση στα παιζονται τωρα.. μετα απο καποια ωρα αν περιμενω το βγαζει... Μαλλον προσπαθει να μου πει οτι η καρτα μνημης σιγα σιγα θελει το format της?

Αν δεν υπάρχει τραγούδι που είναι σε παύση λογικό είναι να μην σου βγάζει την επιλογή μετάβαση. Και εγώ όταν κλείνω την μουσική, μετά που θα την ανοίξω δεν μου εμφανίζει την συγκεκριμένη επιλογή.

Για αγορα καρτας μνημης αυτο που επρεπε να προσεξουμε ηταν να ειναι η καρτα κατι συγκεκριμενο σχετικα με την ταχυτητα της... Ποιο ηταν αυτο το χαρακτηριστικο?

Θα πρέπει να κοιτάξεις τι Class είναι η κάρτα μνήμης, Class2/4/6. Όσο πιο μεγάλη η Class τόσο πιο μεγάλη η ταχύτητα ανάγνωσης/εγγραφής.

θα σου προτεινα να περιμενεις μιας και θα κανουν Port την hs του ν97 και δεν δουλευει στην ν50..

Ξέρουμε πότε περίπου θα γίνει αυτο;

:dance:

Ξέρουμε πότε περίπου θα γίνει αυτο;

Όχι, αυτό το ξέρει μόνο αυτός που θα προχωρήσει στην υλοποίηση αυτής της αλλαγής.

Ρε παιδιά γτ όταν στέλνω μήνυμα με το πρόγραμμα που θέλω απ' το ovi στο κινητό το κινητό μου ανήγει την αρχική σελίδα του ovi και οχι την εφαρμογη που θέλω?
:rtfm:

Ρε παιδιά γτ όταν στέλνω μήνυμα με το πρόγραμμα που θέλω απ' το ovi στο κινητό το κινητό μου ανήγει την αρχική σελίδα του ovi και οχι την εφαρμογη που θέλω?

Για δοκίμασε να κάνεις πρώτα login στη σελίδα από το κινητό..

Δεν το γνωρίζω απλα ρίχνω μια ιδέα.. :)

Η νοκια μου εστειλε μυνημα οτι υπαρχει διαθεσημη ενημερωση για το κινιτο !!!!!

για την ακριβεια μου εστειλαν : νεο λογισμικο διαθεσιμο για το νοκια 5800! Για να κανετε ενημερωση και να απολαυσετε εκπλικτικεσ νεες δυνατοτητες επισκεφθειτε το nokia.com.gr/softwareupdate

Tην εκανε κανεις εγω δεν μπορω γιατι δεν εχω wifi (μεσω pc αποκλειεται να κανω) οποτε ....

Την εκανε κανεις ???

εκπλικτικες νεες δυνατοτητες ....

That is Mahogany!

Εγώ την τελευταία διαθέσιμη που γνωρίζω ότι υπάρχει είναι η v50.0.005 (αυτή έχω περάσει). Και τώρα που έκανα αναζήτηση μέσω FOTA δεν μου εμφάνισε κάτι. Μήπως εννοούν την ν50;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by stendor

Εγώ την τελευταία διαθέσιμη που γνωρίζω ότι υπάρχει είναι η v50.0.005 (αυτή έχω περάσει). Και τώρα που έκανα αναζήτηση μέσω FOTA δεν μου εμφάνισε κάτι. Μήπωδ εννοούν την ν50;

Δεν ξερω παντως σημερα μου το εστειλαν ....

Και εγω αυτην εχω .

That is Mahogany!

Για δοκίμασε να κάνεις πρώτα login στη σελίδα από το κινητό..

Δεν το γνωρίζω απλα ρίχνω μια ιδέα.. :)

Είναι το πρώτο που δοκίμασα αλλά τίποτα.

:rtfm:

παιδια μολις μου επεσε το νοκια 5800 μεσα σε μπολ με γαλα...η οθονη ανοιξε κανονικα αλλα επειδη ειναι αφης δεν μπορω να πληκτρολογισω τον κωδικο.τι να κανω???????οποις ξερει καποιον τροπο ας με βοηθησει σας παρακαλω πολυ Edited by stendor
Απαγορεύονται τα greeklish. Γράφε με μικρά Ελληνικά.

παιδια μολις μου επεσε το νοκια 5800 μεσα σε μπολ με γαλα...η οθονη ανοιξε κανονικα αλλα επειδη ειναι αφης δεν μπορω να πληκτρολογισω τον κωδικο.τι να κανω???????οποις ξερει καποιον τροπο ας με βοηθησει σας παρακαλω πολυ

Θα ήταν καλύτερα αν χρησημοποιούσες Ελληνικούς χαρακτήρες. Άφησε το μια-δυο μερες να στεγνώσει, να το δεί λιγο ο ήλιος, και ξαναδοκίμασε. Αν δεν γίνει αυτό, και εχεις εγγύηση πανε σε ένα Nokia Club και πες οτι εγινε στα καλά καθούμενα... Μπορεί και να σε πιστεψουν.

Edited by stendor
Διόρθωση των greeklish.
Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη.

τι να κανω??επεσε το νοκια 5800 μεσα σε μπολ με γαλα......η οθονη αναβει αλλα δεν μπορω να πληκτρολογισω τιποτα...helpppppp

Βγάλε μπαταρία και πίσω καπάκι, άστο να στεγνώσει και δες αύριο ή μεθαύριο αν λειτουργεί. Αυτή την στιγμή δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Πρέπει να στεγνώσει για την ώρα.

Η νοκια μου εστειλε μυνημα οτι υπαρχει διαθεσημη ενημερωση για το κινιτο !!!!!

για την ακριβεια μου εστειλαν : νεο λογισμικο διαθεσιμο για το νοκια 5800! Για να κανετε ενημερωση και να απολαυσετε εκπλικτικεσ νεες δυνατοτητες επισκεφθειτε το nokia.com.gr/softwareupdate

Tην εκανε κανεις εγω δεν μπορω γιατι δεν εχω wifi (μεσω pc αποκλειεται να κανω) οποτε ....

Την εκανε κανεις ???

εκπλικτικες νεες δυνατοτητες ....

Εγώ την τελευταία διαθέσιμη που γνωρίζω ότι υπάρχει είναι η v50.0.005 (αυτή έχω περάσει). Και τώρα που έκανα αναζήτηση μέσω FOTA δεν μου εμφάνισε κάτι. Μήπωδ εννοούν την ν50;

Κατά 90% είναι πιθανόν απλά να σου έστειλαν τώρα το email για την προηγούμενη αναβάθμιση..

Και εγώ παίρνω email κάθε φορά αφού την έχω κάνει.. :p

Όσο για το εκπληκτικές νέες δυνατότητες είναι ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα που το βγάζει συνέχεια.. :lol:

όντος κατι τέτοιο πρέπει να είναι γιατί και εγώ όταν έκανα αναβάθμιση στην εκδοση 50 το μήνυμα μου ήρθε μετά απο μία εβδομάδα.

όντος κατι τέτοιο πρέπει να είναι γιατί και εγώ όταν έκανα αναβάθμιση στην εκδοση 50 το μήνυμα μου ήρθε μετά απο μία εβδομάδα.

Παίδες η 50 είναι. Και σε μένα ήρθε.. λίγο καθυστερημένα.

-------

Έχει αναφερθεί και από αλλούς το θέμα της μπαταρίας με το firmware v50. Σε μένα από τη μέρα που έκανα την αναβάθμιση στη v50 η μπαταρία κρατάει αισθητά λιγότερο (παρά το γεγονός ότι αυτές τις μέρες το κινητό χρησιμοποιείται ελάχιστα). Δε νομίζω να είναι η ιδέα μου....

Λέτε να φταίει το ότι δεν έκανα hard format;;; Δε μου φαίνεται και πολύ λογικό....

Edited by Guest19

Έχει αναφερθεί και από αλλούς το θέμα της μπαταρίας με το firmware v50. Σε μένα από τη μέρα που έκανα την αναβάθμιση στη v50 η μπαταρία κρατάει αισθητά λιγότερο (παρά το γεγονός ότι αυτές τις μέρες το κινητό χρησιμοποιείται ελάχιστα). Δε νομίζω να είναι η ιδέα μου....

Λέτε να φταίει το ότι δεν έκανα hard format;;; Δε μου φαίνεται και πολύ λογικό....

και εγω που εκανα φορματ παλι παρατηρω διαφορα στην μπαταρια..μαλλον δεν εχει να κανει με αυτο..

δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα ειδα διαφορα (θετικη) με το που απενεργοποιησα την δονηση αφης..το ειχα στο ενα επιπεδο πριν αλλα με την 50 ηταν πιο εντονη η δονηση και ετσι την εβγαλα τελειως..δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου,τι να πω..

Όντως η δόνηση στο επίπεδο 1 είναι πιο έντονη από παλιότερα. Ίσως να είναι και λόγος για μεγαλύτερη κατανάλωση της μπαταρίας. αφού έχετε δοκιμάσει format, τότε δοκιμάστε να αφαιρέσετε την δόνηση οθόνης και παρατηρήστε αν συνεχίζεται η κατανάλωση της μπαταρίας σε ίδιους ρυθμούς.

σε εσενα ειναι το ιδιο απο αποψη διαρκειας μπαταριας?σε ρωταω γιατι γραφεις σε δευτερο προσωπο...

παντως αυτο που λες σε εμενα ισχυει..εκτος αν ετυχε να μιλησω λιγοτερο και γι αυτο να κραταει περισσοτερο η μπαταρια..

Edited by aurame

Όντως η δόνηση στο επίπεδο 1 είναι πιο έντονη από παλιότερα. Ίσως να είναι και λόγος για μεγαλύτερη κατανάλωση της μπαταρίας. αφού έχετε δοκιμάσει format, τότε δοκιμάστε να αφαιρέσετε την δόνηση οθόνης και παρατηρήστε αν συνεχίζεται η κατανάλωση της μπαταρίας σε ίδιους ρυθμούς.

για εμενα ειναι πολυ πιο ευκολο ....

τα βαζεις στο κινητο και οποτε θες τα εγκαταστεις ;)

με το οβι σουιτ προσπαθησα μια φορα αλλα δεν καταλαβα πως

με το νοκια pc suite δεν προσπαθησα ακομα ......

That is Mahogany!

και εγω που εκανα φορματ παλι παρατηρω διαφορα στην μπαταρια..μαλλον δεν εχει να κανει με αυτο..

δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα ειδα διαφορα (θετικη) με το που απενεργοποιησα την δονηση αφης..το ειχα στο ενα επιπεδο πριν αλλα με την 50 ηταν πιο εντονη η δονηση και ετσι την εβγαλα τελειως..δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου,τι να πω..

Όντως υπάρχει το θέμα με τη δόνηση. Εγώ το έχω στο 2. Στο 2 είναι λιγότερο έντονο από ότι στο 1 και στο 1 λιγότερο από το 3 νομίζω....

Πάντως μιλάμε για πολύ μεγάλη διαφορά... Θα δοκιμάσω να απενεργοποιήσω τη δόνηση και βλέπουμε.

Παιδιά όλα πού καλά. Έκανα το φορματ και το κινητάξι λειτουργεί καλύτερα. Το μόνο πρόβλημα είναι πως στην αρχική οθόνη του κινητού δεν εμφανίζονατι ο διακομιστής και η ημερομηνία. Επίσης, κάποιες φορές, όταν προσπαθώ να καλέσω έναν οποιονδήποτε αριθμό μου εμφανίζει το μήνυμα "Μόνο επείγουσες κλήσεις" και δεν μπορώ να τηλεφώνήσω. Τι μπορεί να φταίει;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

:dance:

Παιδιά όλα πού καλά. Έκανα το φορματ και το κινητάξι λειτουργεί καλύτερα. Το μόνο πρόβλημα είναι πως στην αρχική οθόνη του κινητού δεν εμφανίζονατι ο διακομιστής και η ημερομηνία. Επίσης, κάποιες φορές, όταν προσπαθώ να καλέσω έναν οποιονδήποτε αριθμό μου εμφανίζει το μήνυμα "Μόνο επείγουσες κλήσεις" και δεν μπορώ να τηλεφώνήσω. Τι μπορεί να φταίει;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

είχα το ίδιο πρόβλημα. αφαίρεσε την κάρτα μνήμης και δες αν ξεκινά κανονικά και βρίσκει τον διακομιστή