stendor Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 υπάρχει τρόπος με αυτό το κινητό να βάλω κάποιους αριθμούς σε "allow list" και να κτυπάνε μόνο εκείνοι? και οι υπόλοιποι αριθμοί να μη κτυπάνε και να τους λέει "το κινητό είναι κλειστό/δεν ανταποκρίνεται" ? Θα πρέπει να περάσεις εφαρμογή για να κάνεις κάτι τέτοιο. Με μια αναζήτηση στο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.4 & v9.5 θα βρεις εφαρμογές για την συγκεκριμένη δουλειά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosathns Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 καποιος να εχει ενεργοποιησει το surf and email 30 της vodafone; ποιο σημειο προσβασης πρέπει να επιλέξω στις ρυθμισεις ωστε να εχω προσβαση στο ιντερνετ μεσω του προγραμματος; τα 30ΜΒ για ποση χρηση αρκούν; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 καποιος να εχει ενεργοποιησει το surf and email 30 της vodafone; ποιο σημειο προσβασης πρέπει να επιλέξω στις ρυθμισεις ωστε να εχω προσβαση στο ιντερνετ μεσω του προγραμματος; τα 30ΜΒ για ποση χρηση αρκούν; :) Σημείο πρόσβασης πρέπει να επιλέξεις το web vodafone. 30 MB αρκούν για χρήση... 30 MB! :p Εξαρτάται τι θες να κάνεις πάντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosathns Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Σημείο πρόσβασης πρέπει να επιλέξεις το web vodafone. 30 MB αρκούν για χρήση... 30 MB! :p Εξαρτάται τι θες να κάνεις πάντα. εχεις δικιο, δεν εθεσα σωστα την ερωτηση. Π.Χ. για να τσεκαρεις email, msn, facebook, google maps αρκουν; δεν λεω να βλεπεις και youtube :p σημειο προσβασης web vf δεν εχω. εχω: vf gprs, vf gprs prepay, vf live, vf live prepay Πρεπει να μου στείλουν επιπλεον ρυθμισεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 εγω χρησιμοποιω το vodafone live prepay και δεν εχω προβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_ Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 εχεις δικιο, δεν εθεσα σωστα την ερωτηση. Π.Χ. για να τσεκαρεις email, msn, facebook, google maps αρκουν; δεν λεω να βλεπεις και youtube :p σημειο προσβασης web vf δεν εχω. εχω: vf gprs, vf gprs prepay, vf live, vf live prepay Πρεπει να μου στείλουν επιπλεον ρυθμισεις; facebook και google maps μη κάνεις το λάθος να μπεις. για να καταλάβεις άνοιξε μια φορά το facebook και δες πόσα KB χρειάστηκες για να φορτώσεις πλήρως τη σελίδα, αυτόν τον αριθμό κάνε τον διαίρεση με τα 30ΜΒ (1ΜΒ = 1024 ΚΒ) ή αλλιώς 30720 ΚΒ. το αποτέλεσμα που θα πάρεις θα είναι τα πόσα ΚΛΙΚ μπορείς να κάνεις μέχρι να καταναλώσεις τα 30 ΜΒ (30720 ΚΒ). Παράθεση κινητό Nokia 5800 XpressMusic τύπος:RM-356, 0559395 (Blue) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 ΟΚ το πήρα το κινητάκι, απόψε θα το φορτίσω (αναθεματισμένες 16 ώρες πρώτης φόρτισης!) και θα αρχίσω το σετάπ. απότι διαβάζω ο οδηγός που υπάρχει (και που υπενθυμίζουν συνέχεια οι mods) θα με καλύψει... Εχει μέσα 6 GB κάρτα μνήμης αλλά δεν ξέρω από class και τέτοια.. τί μου συστήνετε? και μέχρι πόσα γίγα μπορεί να διαβάσει? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 ΟΚ το πήρα το κινητάκι, απόψε θα το φορτίσω (αναθεματισμένες 16 ώρες πρώτης φόρτισης!) και θα αρχίσω το σετάπ. απότι διαβάζω ο οδηγός που υπάρχει (και που υπενθυμίζουν συνέχεια οι mods) θα με καλύψει... Εχει μέσα 6 GB κάρτα μνήμης αλλά δεν ξέρω από class και τέτοια.. τί μου συστήνετε? και μέχρι πόσα γίγα μπορεί να διαβάσει? Καλημέρα. Κανονικά πρέπει να έχει 8GB κάρτα μνήμης. Μπορεί να πάρει σίγουρα μέχρι 16GB. Για πιο πολλές προτάσεις σε κάρτες μνήμης διάβασε λίγο το θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα). Υ.Γ. Καλορίζικο! Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 ΟΚ το πήρα το κινητάκι, απόψε θα το φορτίσω (αναθεματισμένες 16 ώρες πρώτης φόρτισης!) και θα αρχίσω το σετάπ. απότι διαβάζω ο οδηγός που υπάρχει (και που υπενθυμίζουν συνέχεια οι mods) θα με καλύψει... Εχει μέσα 6 GB κάρτα μνήμης αλλά δεν ξέρω από class και τέτοια.. τί μου συστήνετε? και μέχρι πόσα γίγα μπορεί να διαβάσει? δεν χρειαζετε να το αφησεις 16 ωρες για πρωτη φορτιση,μπαταρια κινητου φορτιζεις οχι υποβρυχιου :-) το πολυ 2 ωριτσες και παλι πολυ λεω, απλως φροντισε να κανεις τους 3-5 κυκλους φορτισης -αποφορτισης και θα εισαι μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 (edited) ΟΚ το πήρα το κινητάκι, απόψε θα το φορτίσω (αναθεματισμένες 16 ώρες πρώτης φόρτισης!) και θα αρχίσω το σετάπ. Καλημέρα και καλορίζικο. Έχω την εντύπωση πως δεν πρέπει να το φορτίσεις τόσες πολλές ώρες! Απλά φόρτισε το μέχρι να γεμίσει και απλά τις 3-4 κάνε πλήρες αποφορτίσεις-φορτίσεις (κύκλους φόρτισης). Επίσης μπορείς να αλλάξεις πλέον και το avatar σου στο 5800... EDIT: @chocbhed: Ουτε συνεννοημενοι να ειμασταν! Edited March 3, 2010 by stagml Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Ναι μάλλον 8GB θα έχει για να το λέτε. Απλά δεν είμουν σίγουρος την ώρα που το έγραφα. Εδώ στην Κύπρο όποιον και αν ρωτήσεις σου λέει 16 ώρες πρώτη φόρτιση.. Τί να πώ. Φυσικά και θα εμπιστευτώ εσάς αφού στο κατάστημα η κοπέλα στο ταμείο ήξερε πιο πολλά πράγματα για το κινητό παρά ο υπάλληλος που μου είπε για τις 16 ώρες πρώτης φόρτισης... πάω να αλλάξω avatar ... :D Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man_86 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Γειά σας παιδιά!βρέθηκε λύση για το γνωστό πρόβλημα με το ραδιόφωνο που κολλάει όταν αλλάζεις σταθμούς;ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 βαλε το προφιλ γενικο.παιζει καλυτερα το ραδιοφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 (edited) το φόρτισα, έβαλα την σιμ μέσα το ξεκίνησα και μου αναβοσβήνει το φακελάκι πάνω δεξιά και μου λέει ότι είναι γεμάτη η σίμ. γιατί έτσι? άρχισε και το κατέβασμα του νέου firmware... edit: έγινε το firmw update. το πρόβλημα με την σιμ παραμένει... edit2: fixed! Edited March 3, 2010 by Demis_CY Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Aνοιξε και διεγραψε τα μηνυματα που εχεις αποθηκευμενα στην sim Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billkiork Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Όταν κάνεις backup αρχεία χρήστη εννοεί και εγκατεστημένες εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 εαν τικαρεις και τα αρχεια μαλλον ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 καλησπέρα, όταν πάω να επεξεργαστώ τις ρυθμίσεις EAP-TTLS σε ένα ασύρματο δίκτυο που θέλω να συνδεθώ η εφαρμογή των ρυθμίσεων κρασάρει κάθε φορά! έχω την τελευταία έκδοση και το κάνει μετά από hard reset (με επαναφορά ρυθμίσεων από backup, δεν ξέρω αν έχει να κάνει) έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να το κάνω να δουλέψει; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 οταν παω να εγκαταστησω μια οποιαδηποτε εφαρμογη μου βγαζει file corrupted.τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 βάζω το wep key για το wireless network και μου λέει πάντα invalid... τί μπορεί να φταίει? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 οταν παω να εγκαταστησω μια οποιαδηποτε εφαρμογη μου βγαζει file corrupted.τι να κανω? Bγαζεις την καρτα μνημης απεγκατασταση μια εφαρμογη απο την συσκευη ξανα εγκατασταση στην συσκευη και μετα πρεπει να στρωσει. Ειχα διαβασει παλιοτερα κατι τετοιο αλλα δεν το εχω δοκιμασει :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 το προβλημα ειναι οτι δεν εχω κατι να κανω uninstall.να σημειωσω πως εχω μαγειρεμενη εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agleouras Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Αλήθεια να ΄ρωτήσω...μπαίνω με το 5800 απο το ασύρματο δίκτυο του γείτονα...υπάρχει περίπτωση να μπορεί να βλέπει σε ποιές σελίδες μπάινω? Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Αλήθεια να ΄ρωτήσω...μπαίνω με το 5800 απο το ασύρματο δίκτυο του γείτονα...υπάρχει περίπτωση να μπορεί να βλέπει σε ποιές σελίδες μπάινω? αν το δίκτυο είναι ξεκλείδωτο ή και με γνωστό σε όλους τον κωδικό, τότε οποιοσδήποτε μπορεί να βλέπει τα δεδομένα που στέλνεις και δέχεσαι με το router του γείτονα :P βέβαια θα πρέπει να ασχοληθεί αρκετά με το θέμα και πιθανώς να μην αξίζει τον κόπο, αλλά σου συνιστώ να μην γράφεις κωδικούς και σημαντικά δεδομένα σε μη-ασφαλείς σελίδες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agleouras Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 μάλιστα... Ευαριστώ θερμά...(ήταν πολύ ωραίο για να είναι αληθινό) Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts