Alexkass Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Αυτό δυσκολεύομαι πολύ να το πιστέψω... Αν μη τι άλλο, multimedia, surfing είναι στα δυνατά σημεία του iPhone. έχεις δει βίντεο σε bb? bold πχ? αν δεις θα πετάξεις το iphone. εγώ έκανα. με αυτο της μανας του οπως θα το δινει η βοντα το δοκιμασα βάλε το νέο. είναι σαφώς βελτιωμένο. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matkat Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Μια ερώτηση ρε παιδιά. Καταρχήν να πώ ένα καλώς σας βρήκα καθότι είναι το πρώτο μήνυμα που γράφω στο forum. Θα ήθελα να ρωτήσω άν αγοράζοντας το storm με ένα πρόγραμμα συμβολαίου με δωρεάν όγκο data όπως στο iphone θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν modem του laptop βλέποντας τις σελίδες στην οθόνη του laptop χρησιμοποιώντας την 3G ή GPRS σύνδεση του storm. Απ' ότι διάβασα στο site της vodafone αυτό γίνεται σε αντίθεση με το iphone. Τό έχει δοκιμάσει κανείς με το storm ή με κάποιο άλλο blackberry? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Μπορείς να το κάνεις αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει από θέμα ογκοχρέωσης. Υ.Γ.: Καλώς ήρθες Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matkat Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Μπορείς να το κάνεις αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει από θέμα ογκοχρέωσης. Υ.Γ.: Καλώς ήρθες Καλώς σας βρήκα. Εξαρτάται από τον δωρεάν όγκο δεδομένων που θα έχουν τα προγράμματα της voda. Για απλό surfing δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Θα περάσω αύριο από την vodafone να δώ τι προγράμματα έχουν βγάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Σκέφτομαι να το πάρω, αλλά όταν είδα τα review videos άρχησα να αλλάζω γνώμη... Είναι τόσο αργό ακόμα και με το νέο fw; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Απλώς πρόσεχε τη χρέωση γιατί ο υπολογιστής δεν κάνει συμπίεση ενώ στο blackberry έχεις απίστευτη συμπίεση. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Αγαπητέ moment_v πες μας και αλλά..... Το πήρες(κ καλά έκανες) κ μας ξέχασες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Αγαπητέ moment_v πες μας και αλλά..... Το πήρες(κ καλά έκανες) κ μας ξέχασες.... Δεν το πήρα. Αύριο με το καλό πριν τη δουλειά! Και μετά σας λέω οτιδήποτε θέλετε. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 +1. πριν τη δουλειά + άδεια αύριο = μια μέρα με το storm :p Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Καλώς σας βρήκα. Εξαρτάται από τον δωρεάν όγκο δεδομένων που θα έχουν τα προγράμματα της voda. Για απλό surfing δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Θα περάσω αύριο από την vodafone να δώ τι προγράμματα έχουν βγάλει. τα ιδια με του αι φον Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospavlakis Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 παιδιά, να ρωτήσω αν το storm είναι μόνο για vodafone? εγώ έχω ήδη μια σύνδεση Cosmote και άλλη μια Wind, δεν θέλω Vodafone. Πήρα τηλέφωνο στο Πλαίσιο και μου είπαν ότι είναι μόνο για Vodafone live. Αυτό σημαίνει ότι δεν παίζει σε άλλα δίκτυα? ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 παιδιά, να ρωτήσω αν το storm είναι μόνο για vodafone? εγώ έχω ήδη μια σύνδεση Cosmote και άλλη μια Wind, δεν θέλω Vodafone. Πήρα τηλέφωνο στο Πλαίσιο και μου είπαν ότι είναι μόνο για Vodafone live. Αυτό σημαίνει ότι δεν παίζει σε άλλα δίκτυα? ευχαριστώ! λάθος. παίζει παντού αρκεί να έχεις το πρόγραμμα για blackberry. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 κορυφαία ποιότητα, ήχος και οθόνη. χειρισμός που σκοτώνει το iphone (το έβαλα στο συρτάρι :p) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 κορυφαία ποιότητα, ήχος και οθόνη. χειρισμός που σκοτώνει το iphone (το έβαλα στο συρτάρι :p) μαζί δίνουν κάρτα 8GB :S Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospavlakis Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Thanks Alexkass! το δοκίμασες αν κολλάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospavlakis Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 και επίσης αν είναι δύσκολο το 'πάτημα' στην οθόνη αφής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Thanks Alexkass! το δοκίμασες αν κολλάει? όχι. έχει την νέα .124 έκδοση. :) αφή: δεν είναι ουσιαστικά αφή αλλά κουμπί αφής. δεν μπορείς να πατήσεις κάτι κατά λάθος :) σα να έχεις μια οθόνη με άπειρα κουμπιά. όχι. έχει την νέα .124 έκδοση. :) αφή: δεν είναι ουσιαστικά αφή αλλά κουμπί αφής. δεν μπορείς να πατήσεις κάτι κατά λάθος :) σα να έχεις μια οθόνη με άπειρα κουμπιά. πως μεταφέρω το BIS από το pearl στο storm? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 πως μεταφέρω το BIS από το pearl στο storm? Alex, μέσω το suite επέλεξε switch device και ακολουθησε τις οδηγίες. Καλό είναι να βάλεις την sim καρτα απο το pearl στο storm και επίσης στο pearl μία αλλη sim (και ας μην έχει την υπηρεσία blackberry πάμω της) ps. μου έρχεται και σε εμένα αύριο !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 δεν δούλεψε έτσι. για να μπορώ να παίρνω μέιλ έπρεπε να κάνω αλλαγή συσκευής από το site (RIM - voda) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 δεν δούλεψε έτσι. για να μπορώ να παίρνω μέιλ έπρεπε να κάνω αλλαγή συσκευής από το site (RIM - voda) Περ'ιεργο....εγω πάντα μέσω του suite (desktop manager RIM) έκανα πάντα switch στίς συσκευές μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Καντε κανενα Mini-review ρε σεις, μην ειστε μοναχοφαηδες :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Καντε κανενα Mini-review ρε σεις, μην ειστε μοναχοφαηδες :-) Πιστεύω ο φίλος Alexkass να γράψει σύντοιμα και άλλες εντυπώσεις !!! Εγώ από αύριο καθώς θα το παραλάβω από Vodafone το μεσημέρι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisB Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 λάθος. παίζει παντού αρκεί να έχεις το πρόγραμμα για blackberry. Φιλε επειδη ειμαι ασχετος απο Blackberry μπορεις να μου πεις τι εννοεις ''να εχεις το προγραμμα για blackberry'' ; Σκεφτομαι να το παραγγειλω απο πλαισιο...και εχω συνδεσεις wind - cosmote... Thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 ουσιαστικά πρέπει να ενεργοποιήσεις με κάποιο κόστος μηνιαίο την υπηρεσία στον πάροχό σου. Υ.Γ. κλασικά, ελληνικά δεν γράφει στον browser. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 ???????? ?????? Μια ερωτηση κ απο μενα Alexkass οταν η συσκευη ειναι σε portrait το πληκτρολογιο γινεται κ qwerty η μονο sure type....? Γιατι σιγουρα σε landscape γινετε qwerty . . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts