moment_v Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Δε με ακούνε καθόλου.Το περίεργο είναι οτι δε γίνεται πάντα. Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Μιλάς με bluetooth? Ίσως είναι κάποιο προσωρινό κόλλημα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugen Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Μιλάς με bluetooth? Ίσως είναι κάποιο προσωρινό κόλλημα. Οχι δε μιλάω με bluetooth Παράθεση EVGENIOS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 γράψτε ένα comment εδώ για το πιο τρελό μέρος που έχετε χρησιμοποιείσει το storm σας η κάποια άλλη ιστορία και ο νικητής κερδίζει ένα license για το meterberry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Κοίτα τα sony έχουν άριστη ποιότητα ήχου. Πολύ καλά συνεργάζονται τα samsung και motorola. τα bb έχουν κορυφαία ποιότητα ήχου. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Για bluetooth ακουστικά μιλάει ο moment_v Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Όπως και να έχει γείτονα thief ισχύει αυτό που λέει ο alexkass. Είτε σε κανονική ομιλία είτε σε ανοιχτή ακρόαση. Ισχύει οτι στο 9500 μπορείς να αλλάξεις το μεταλλικό περίγραμμα και να βάλεις κάτι σε άλλο χρώμα? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 οτι μπορείς να το αλλάξεις μπορείς, αλλά δεν ξέρω για το χρώμα! πάντως το πίσω καπάκι βγαίνει σε διάφορα χρώματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Όπως και να έχει γείτονα thief ισχύει αυτό που λέει ο alexkass. Είτε σε κανονική ομιλία είτε σε ανοιχτή ακρόαση. Ισχύει οτι στο 9500 μπορείς να αλλάξεις το μεταλλικό περίγραμμα και να βάλεις κάτι σε άλλο χρώμα? Μπορείς να το βάψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Δείτε αυτό. Καλή προσφορά. Ειδικά το ζεβρέ τα σπάει. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 ωραία προσφορά κρίμα που πήρα ήδη αρκετές θήκες! εδώ ρε πέτρο με δουλεύατε με την πράσινη, πόσο μάλλον αν έπαιρνα και την ζεβρέ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Την... πράσινη;; :D Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Πράσινη με ραβδώσεις. Αλλά ας μην επεκταθούμε. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Berrycious Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Καλημέρα παίδες!! Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάτι τέτοιο http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003679 ή έστω να έχει ακούσει κάποιος καμιά γνώμη για ανάλογο ηλιακό φορτιστή;; Ρωτάω πάντα για το storm κ βασικά θέλω να ξέρω εάν όντως καταφέρνει να το φορτίσει όπως ισχυρίζεται κ εάν ισχύει ο χρόνος φόρτισης που αναφέρεται στην σέλιδα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον γνωρίζει κ απαντήσει.:) Παράθεση Black :knife: Ops Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Σου δίνει micro usb αντάπτορα όμως. Ο χρόνος που αναφέρει ισχύει από όσο ξέρω. Είναι αργή φόρτιση και σου γεμίζει τη μπαταρία καλύτερα. Θα σου πρότεινα και αυτό: http://www.plaisio.gr/ProductImages/250x250/1119613.JPG Σε κάθε περίπτωση διασταύρωσε αν έχουν micro usb. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Να ρωτησω κατι ρε παιδια, μηπως εχει συμβει και σε αλλον...Δοκιμασα να κανω Back up απο τον dm οταν εφτασε στο...smart card options το κολλησε και μου πεταξε ενα μυνημα error backing up database(s)...ξερει καποιος που μπορει να οφειλετε? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Να ρωτησω κατι ρε παιδια, μηπως εχει συμβει και σε αλλον...Δοκιμασα να κανω Back up απο τον dm οταν εφτασε στο...smart card options το κολλησε και μου πεταξε ενα μυνημα error backing up database(s)...ξερει καποιος που μπορει να οφειλετε? κάνε ένα battery και sim pull Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 κάνε ένα battery και sim pull Μπα το ιδιο τιποτα...το ιδιο μυνημα εβγαλε παλι... Κατεβασα δυο εφαρμογες...το Quick Pull kai to meterBerry...λεσ να παιζει τιποτα απο αυτα? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Να ρωτησω κατι ρε παιδια, μηπως εχει συμβει και σε αλλον...Δοκιμασα να κανω Back up απο τον dm οταν εφτασε στο...smart card options το κολλησε και μου πεταξε ενα μυνημα error backing up database(s)...ξερει καποιος που μπορει να οφειλετε? Πήγαινε browser/options/cache operations και κάντα όλα clean Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Πήγαινε browser/options/cache operations και κάντα όλα clean Thanks Rokko δουλεψε...εγινε το backup!! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 ηταν καποιος κατοχος του BOLD 9000 εκτος του Storm Που εχει τωρα ? Εχει το BOLD ιδια / παρομοια multimedia χαρακτηριστικα οπως το Storm ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 ηταν καποιος κατοχος του BOLD 9000 εκτος του Storm Που εχει τωρα ? Εχει το BOLD ιδια / παρομοια multimedia χαρακτηριστικα οπως το Storm ? καλύτερα. παίζει και avi (divx, xvid) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Berrycious Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Σου δίνει micro usb αντάπτορα όμως. Ο χρόνος που αναφέρει ισχύει από όσο ξέρω. Είναι αργή φόρτιση και σου γεμίζει τη μπαταρία καλύτερα. Θα σου πρότεινα και αυτό: http://www.plaisio.gr/ProductImages/250x250/1119613.JPG Σε κάθε περίπτωση διασταύρωσε αν έχουν micro usb. Αυτό από το eshop έχει σίγουρα micro usb κ αναφέρει συγκεκριμένα στα χαρακτηριστικά οτι κάνει κ για το βατόμουρο.Αυτό πάλι που παρέθεσες εσύ είναι όμορφο κ θα πάω πλαίσιο να το τσεκάρω από κοντά να δώ αν παίζει micro θύρα. Thanx moment_v:) Παράθεση Black :knife: Ops Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristina8 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΛΕΣ! ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ? ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ? ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!! :):):):cool::):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΛΕΣ! ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ? ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ? ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!! :):):):cool::):) Δεν μπορείς να βάλεις Ελληνικό μενού γιατί δεν υπάρχει... Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΛΕΣ! ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ? ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ? ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!! :):):):cool::):) έχει απαντηθεί πολλές φορές. δεν υπάρχει ελληνικό μενού. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts