tigerdaytona Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 για το ΕRROR Backing Up Databases Κανε delete απο το BB Web Browser τα cookies & Temp files Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 για το ΕRROR Backing Up Databases Κανε delete απο το BB Web Browser τα cookies & Temp files έχει ξαναπροταθεί αυτό στην σελίδα 145 αλλά δεν δούλεψε. τελικά απ ότι φαίνεται ήταν θέμα λειτουργικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 O thief πιο πανω ανεφερε οτι εκανε update το 4.7 core απο dm ...μου το προτεινε και εμενα χθες που το συνδεσα αλλα δεν το εκανα...λετε να εχουμε κανα παρατραγουδο αν το κατεβασω...'η ειναι για καλο? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Πάντως είναι το μόνο που θυμάμαι να έχω κάνει πριν αρχίσει το battery drain. Πιθανό να κάνω λάθος όμως και να μη φταίει αυτό... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 O thief πιο πανω ανεφερε οτι εκανε update το 4.7 core απο dm ...μου το προτεινε και εμενα χθες που το συνδεσα αλλα δεν το εκανα...λετε να εχουμε κανα παρατραγουδο αν το κατεβασω...'η ειναι για καλο? εγώ στην θέση σου δεν θα το έκανα. και εμένα όταν το κατέβασα, τα ίδια μου έκανε το τηλέφωνο! TIP: όταν θέλετε να περάσετε κάτι μην το κάνετε απο dm αλλά απο το Loader.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 εγώ στην θέση σου δεν θα το έκανα. και εμένα όταν το κατέβασα, τα ίδια μου έκανε το τηλέφωνο! TIP: όταν θέλετε να περάσετε κάτι μην το κάνετε απο dm αλλά απο το Loader.exe Οκ ευχαριστω για τη συμβουλη...οταν ενοουμε τον Loader ειναι το αρχειο που βρισκεται στα programmes files...klp...!!bugs σαν το 4,7 core υποτιθεται τα στελνουν για καλο 'η για να μας βαζουν σε μπελαδες? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 offtopic: Παίρνω πάσα από τα γραφόμενα σου και ζητάω την άδεια από τον moderator για να ανοίξουμε κάποιο θέμα με τίτλο "OS υπέρ & κατά" ή κάπως έτσι ώστε εσύ και τα άλλα παιδιά που πειραματίζεστε με όλα τα OS (υβριδικά ή μη) να μοιραστείτε με όλους τους υπόλοιπους τα υπέρ & τα κατά της κάθε (141, 148 κτλ). Καλό θα ήταν να είναι τόπικ ανά συσκευή. Αυτό βέβαια μπορείτε να το εκλάβετε και ως πρόταση στους moderator να ανοίξουν αυτά τα τόπικ... Θα ήταν πολύ χρήσιμο να μπορούμε να διαβάζουμε τις εξελίξεις/εντυπώσεις για κάθε os (λειτουργικό) που κυκλοφορεί μαζεμένες και τακτοποιημένες σε κάποιο τόπικ... Την κάνω την πρόταση ανοικτά γιατί νομίζω ότι μας αφορά όλους. Ας μην επεκταθούμε (όποιος θέλεις ας στείλει πμ) όμως πέρα από την απάντηση του moderator. Ευχαριστώ offtopic: Κανενα προβλημα παιδια , οτι ειναι για καλο ,καλοδεχουμενο ! ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Οκ ευχαριστω για τη συμβουλη...οταν ενοουμε τον Loader ειναι το αρχειο που βρισκεται στα programmes files...klp...!!bugs σαν το 4,7 core υποτιθεται τα στελνουν για καλο 'η για να μας βαζουν σε μπελαδες? ναι ακριβός αυτό! δεν ξέρω αν συγκαταλέγεται στα bugs πάντως καλό δεν είναι, ειδικά αν φοράει το τηλέφωνο σου έκδοση διαφορετική απο του παρόχου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Κανενα προβλημα παιδια , οτι ειναι για καλο ,καλοδεχουμενο ! ;) Ευχαριστούμε!! Hellasangel η τιμή είναι δική σου... Μύησε μας στα os του storm :) Αν θες άνοιξε σχετικό τόπικ ώστε να μάθουμε κι εμείς τι παίζει... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Ευχαριστούμε!! Hellasangel η τιμή είναι δική σου... Μύησε μας στα os του storm :) Αν θες άνοιξε σχετικό τόπικ ώστε να μάθουμε κι εμείς τι παίζει... Η αρρωστια συνεχιζεται...μετα τον κυκλο με τα HTC και τα WM μπαινουμε στα OS tou storm ..ωραια και μολις ετοιμαζομουν να αρχισω να δοκιμαζω τις υβριδικες, οπως τις εχετε παραπανω...αυτο οντως θα εχει ενδιαφερον!! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugen Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Εχω παρατηρήσει οτι από τότε που έβαλα την 141 εαν μιλάω στο τηλέφωνο και μου στείλουν sms παύει να με ακούει ο συνομιλητής μου παρ'όλο που εγω τον ακούω κανονικά. Συμβαίνει και σε άλλους αυτο; Παράθεση EVGENIOS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Με handsfree έχει κανείς πρόβλημα; Είτε συνδέσω τα bluetooth (ένα Motorola και ένα iTech) είτε το ενσύρματο της συσκευασίας, μου παραπονιούνται ότι δε με ακούνε, ενώ αν τα αποσυνδέσω και μιλήσω από τη συσκευή με ακούνε.. Τα bluetooth στα άλλα κινητά που έχω λειτουργούν μια χαρά, με ακούνε το ίδιο καλά είτε με αυτά είτε χωρίς. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Εχω παρατηρήσει οτι από τότε που έβαλα την 141 εαν μιλάω στο τηλέφωνο και μου στείλουν sms παύει να με ακούει ο συνομιλητής μου παρ'όλο που εγω τον ακούω κανονικά. Συμβαίνει και σε άλλους αυτο; δεν νομίζω να έχει συμβεί σε κανέναν αυτό θα έχει ξαναναφερθεί κάπου και στο φόρουμ. το ος το πέρασες με aυτόματο Update απο το desktop manager ? Με handsfree έχει κανείς πρόβλημα; Είτε συνδέσω τα bluetooth (ένα Motorola και ένα iTech) είτε το ενσύρματο της συσκευασίας, μου παραπονιούνται ότι δε με ακούνε, ενώ αν τα αποσυνδέσω και μιλήσω από τη συσκευή με ακούνε.. Τα bluetooth στα άλλα κινητά που έχω λειτουργούν μια χαρά, με ακούνε το ίδιο καλά είτε με αυτά είτε χωρίς. εγώ έχω δύο της ericsson και λειτουργούν μια χαρά! και ένας φίλος μου χρησιμοποιεί της itech και δεν έχει κανένα πρόβλημα (συμβατότητας δηλαδή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Με handsfree έχει κανείς πρόβλημα; Είτε συνδέσω τα bluetooth (ένα Motorola και ένα iTech) είτε το ενσύρματο της συσκευασίας, μου παραπονιούνται ότι δε με ακούνε, ενώ αν τα αποσυνδέσω και μιλήσω από τη συσκευή με ακούνε.. Τα bluetooth στα άλλα κινητά που έχω λειτουργούν μια χαρά, με ακούνε το ίδιο καλά είτε με αυτά είτε χωρίς. Εμένα με το bluetooth plantronics που έχω δουλεύει μια χαρά(ακούω και με ακούνε άψογα και πεντακάθαρα).Αντίθετα τα "μαμά"ακουστικά μια φορά τα χρησιμοποίησα αλλά επειδή δεν άκουγα τίποτα εγώ,τα ξαναέβαλα στο κουτί.... Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Αντίθετα τα "μαμά"ακουστικά μια φορά τα χρησιμοποίησα αλλά επειδή δεν άκουγα τίποτα εγώ,τα ξανάβαλα στο κουτί.... αυτό μου το έκανε και εμένα στην αρχή αλλά όταν πέρασα νέο ος έστρωσε! δοκίμασε τα ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Με handsfree έχει κανείς πρόβλημα; Είτε συνδέσω τα bluetooth (ένα Motorola και ένα iTech) είτε το ενσύρματο της συσκευασίας, μου παραπονιούνται ότι δε με ακούνε, ενώ αν τα αποσυνδέσω και μιλήσω από τη συσκευή με ακούνε.. Τα bluetooth στα άλλα κινητά που έχω λειτουργούν μια χαρά, με ακούνε το ίδιο καλά είτε με αυτά είτε χωρίς. Μαλλον εχεις προβλημα, εμενα ενα ΒΤ ericsson και ενα μονό BB handsfree δουλευουν αψογα.. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Με handsfree έχει κανείς πρόβλημα; Είτε συνδέσω τα bluetooth (ένα Motorola και ένα iTech) είτε το ενσύρματο της συσκευασίας, μου παραπονιούνται ότι δε με ακούνε, ενώ αν τα αποσυνδέσω και μιλήσω από τη συσκευή με ακούνε.. Τα bluetooth στα άλλα κινητά που έχω λειτουργούν μια χαρά, με ακούνε το ίδιο καλά είτε με αυτά είτε χωρίς. Εγω εχω το Jara 8010 δουλευει αψογα χωρις κανενα προβλημα Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugen Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 δεν νομίζω να έχει συμβεί σε κανέναν αυτό θα έχει ξαναναφερθεί κάπου και στο φόρουμ. το ος το πέρασες με aυτόματο Update απο το desktop manager ? Ναι με aυτόματο Update απο το desktop manager, δεν επρεπε; Παράθεση EVGENIOS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 δεν νομίζω να έχει συμβεί σε κανέναν αυτό θα έχει ξαναναφερθεί κάπου και στο φόρουμ. το ος το πέρασες με aυτόματο Update απο το desktop manager ? Ναι με aυτόματο Update απο το desktop manager, δεν επρεπε; καλύτερα απο το Loader γιατί με το dm, όσο προχωράνε οι εκδόσεις λογισμικού, θα σου κάνει και downgrade. δεν έχω ευχάριστες εμπειρίες με το desktop manager και γι αυτό το αποφεύγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Με το loader σου κάνει και backup restore? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 ναι κανονικά! εσύ επιλέγεις αν θέλεις να σου κάνει back up αλλά το έχει προεπιλεγμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Εχω παρατηρήσει οτι από τότε που έβαλα την 141 εαν μιλάω στο τηλέφωνο και μου στείλουν sms παύει να με ακούει ο συνομιλητής μου παρ'όλο που εγω τον ακούω κανονικά. Συμβαίνει και σε άλλους αυτο; Κανένα πρόβλημα. Δεν σε ακούει καθόλου ή είναι στιγμιαίο?? Ίσως να απενεργοποιήσεις την ειδοποίηση "notify me during calls". Με handsfree έχει κανείς πρόβλημα; Είτε συνδέσω τα bluetooth (ένα Motorola και ένα iTech) είτε το ενσύρματο της συσκευασίας, μου παραπονιούνται ότι δε με ακούνε, ενώ αν τα αποσυνδέσω και μιλήσω από τη συσκευή με ακούνε.. Τα bluetooth στα άλλα κινητά που έχω λειτουργούν μια χαρά, με ακούνε το ίδιο καλά είτε με αυτά είτε χωρίς. Έχω itech και ericsson, χρησιμοποιώ το original handsfree κι ένα ζευγάρι sony με 3,5 mm καρφί και όλα δουλεύουν οκ.:D Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Τι να πω. Περίεργο μου φαίνεται. Οκ δουλεύουν όλα και μένα, απλά με ακούνε πιο χαμηλά απ'ό,τι αν χρησιμοποιώ τη συσκευή. Και κάνα βράδυ πχ που μιλάω πιο σιγά δυσκολεύονται να με ακούσουν με τα handsfree. Θα ψάξω να βρω και ένα SE που έχω να δω αν είναι το ίδιο. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Κοίτα τα sony έχουν άριστη ποιότητα ήχου. Πολύ καλά συνεργάζονται τα samsung και motorola. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugen Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Κανένα πρόβλημα. Δεν σε ακούει καθόλου ή είναι στιγμιαίο?? Ίσως να απενεργοποιήσεις την ειδοποίηση "notify me during calls". .:D Δε με ακούνε καθόλου.Το περίεργο είναι οτι δε γίνεται πάντα. Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Παράθεση EVGENIOS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts