coolajami Δημοσιεύτηκε February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 8, 2004 Παιδιά ψάχνω ένα πρόγραμμα που να δείχνει πόσο χρεώνομαι όταν είμαι μέσα για να ξέρω ένα περίπου τι θα μου έρθει το Ιντερνετ στον λογαριασμό του τηλεφώνου. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τα otecount kai epak αλλά η μέτρηση της μονάδασ σε ευρώ είναι προβληματική(δεν παίρνουν τριτο ψηφίο μετα την υποδιαστολη)και πρέπει να μετράς είτε σε δραχμές,είτε με λάθος τρόπο της μονάδες σε ευρώ. Ξέρει κανείς ενα τετοιο πρόγραμμα; Ευχαρίστω! Παράθεση Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palaboul156 Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Πες μου που ειχες βρει τα προηγουμενα προγραμματα. και ας ειναι και σε δραχμες! Ας μου πει καποιος! :φιλια: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimwest78 Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος palaboul156 ( 8 Φεβ. 2004 , 15:04) Πες μου που ειχες βρει τα προηγουμενα προγραμματα. και ας ειναι και σε δραχμες! Ας μου πει καποιος! :φιλια: http://www.tucows.com/preview/226409.html To programma legetai Magitime ..einai apaixto..metraei kai se euro..to mono pou prepei na kaneis einai na tou theseis duo parametrous.. apo 0600 -2200 & apo 2200 -0600 kai tis analoges xreoseis epak ana ora... :happy: Παράθεση SE P1i RULLS!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Υπάρχει και το OteCount ένα αρκετά καλό ελληνικό πρόγραμματάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jimwest78 ( 8 Φεβ. 2004 , 17:02).to mono pou prepei na kaneis einai na tou theseis duo parametrous.. apo 0600 -2200 & apo 2200 -0600 kai tis analoges xreoseis epak ana ora... :happy: Οι οποιες ειναι ..??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coolajami ( 8 Φεβ. 2004 , 14:12) ...Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τα otecount kai epak αλλά η μέτρηση της μονάδασ σε ευρώ είναι προβληματική(δεν παίρνουν τριτο ψηφίο μετα την υποδιαστολη)και πρέπει να μετράς είτε σε δραχμές,είτε με λάθος τρόπο της μονάδες σε ευρώ. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NikTG ( 8 Φεβ. 2004 , 17:07) Υπάρχει και το OteCount ένα αρκετά καλό ελληνικό πρόγραμματάκι :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jimwest78 ( 8 Φεβ. 2004 , 17:02) ..apo 0600 -2200 & apo 2200 -0600 kai tis analoges xreoseis epak ana ora... Μήπως οι ώρες είναι 08.00 - 22.00 και 22.00 - 08.00??? Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amelidis ( 8 Φεβ. 2004 , 17:07) Οι οποιες ειναι ..??????????? Οι τιμές είναι € 0,352/ώρα στην κανονική χρέωση και € 0,176/ώρα στη μειωμένη +Φ.Π.Α. Χρεώσεις ΕΠΑΚ Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NikTG ( 8 Φεβ. 2004 , 17:07) Υπάρχει και το OteCount ένα αρκετά καλό ελληνικό πρόγραμματάκι Ειναι free? Μπορεις να δωσεις link? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 free ειναι και το ψηφιζω και εγω direct link δεν εχω αλλα το βρισκεις στο google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 8 Φεβ. 2004 , 17:56) Ειναι free? Μπορεις να δωσεις link? http://carbonppl.netfirms.com/otecount/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolajami Δημ. February 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 afou vrikate to otecount ok. To epak to vriskeis sto click.gr(to exo hasei to site)kai exei sovaro problima me ta XP.Den kanoun shutdown an den kleisei to programma apo tin taskbar. Παράθεση Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXecrable Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coolajami ( 9 Φεβ. 2004 , 00:32) exei sovaro problima me ta XP.Den kanoun shutdown an den kleisei to programma apo tin taskbar. Auto synebaine mono stin pio palia ekdosi, kykloforei kainouria pou synergazetai apsoga me ta XP kai pisteuw einai kai kalytero apo to otecount pou to xrisimopoiousa edw kai 1 xrono peripou mexri na anakalypsw tin nea ekdosi tou epak kai na kollisw kai pali... Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psaxtiris Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 μετράει κανένα από αυτά και το bandwith για στατιστικά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXecrable Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 to epak nai, to otecount den kserw... Alla prepei na to rythmiseis nomizw to epak na krataei arxeio... Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lothar Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Ρε παιδια που θα βρω την καινουργια εκδοση του Επακ? Αυτη που εχω μου εχει σπασει τα νευρα με το προβλημα με τα XP. Το click.gr δε παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coolajami ( 9 Φεβ. 2004 , 00:32) afou vrikate to otecount ok. To epak to vriskeis sto click.gr(to exo hasei to site)kai exei sovaro problima me ta XP.Den kanoun shutdown an den kleisei to programma apo tin taskbar. Πεστα χρυσοστομε κι εγω αυτο το προβλημα εχω! Που υπαρχει η καινουρια εκδοση του ΕΠΑΚ?...αν και το otecount ειναι καλυτερο! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alexx ( 8 Φεβ. 2004 , 23:52) http://carbonppl.netfirms.com/otecount/ Να σαι καλα alex! :D Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXecrable Δημ. February 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2004 http://users.forthnet.gr/ath/epet/epak.html Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eXecrable (12 Φεβ. 2004 , 00:30) http://users.forthnet.gr/ath/epet/epak.html Πολυ καλοοοοοο!!!! :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXecrable Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 To kalytero gia mena.... Dokimazeis kai ta dyo kai epilegeis.... Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Οι χρεωσεις που εχει το otecount δηλ 1 μοναδα ανα 266" για 08:00-22:00 και 1 μοναδα ανα 532" για 22:00-08:00 ειναι σωστες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Δοακιμαστε και αυτό .Λειτουργεί και για πολλαπλες συνδεσεις http://home.swipnet.se/~w-16823/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (13 Φεβ. 2004 , 02:08) Οι χρεωσεις που εχει το otecount δηλ 1 μοναδα ανα 266" για 08:00-22:00 και 1 μοναδα ανα 532" για 22:00-08:00 ειναι σωστες; Ναι σωστες ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eXecrable (13 Φεβ. 2004 , 01:18) To kalytero gia mena.... Dokimazeis kai ta dyo kai epilegeis.... Πραγματικά το καλύτερο prog για online χρήση που έχω δοκιμάσει! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 το Link για otecount δεν δουλεύει... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXecrable Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Εμένα τώρα που το δοκίμασα μια χαρά δουλέυει.... Δοκίμασε ξανά μήπως είχε κανενα πρόβλημα ο server... Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts