Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το BlackBerry OS

overflow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα

μερικές διευκρινήσεις ρε παιδιά το ξέρω ότι θα τις έχετε βαρεθεί αλλά!!!!

Μόνο μέσω BIS έχεις πρόσβαση στο internet?

δηλαδή κατανάλωση data

με αυτή τη λογική πρόσβαση wifi σε καταστήματα δεν έχουμε

αν έχετε όλα αυτά κάπου μαζεμένα ρίξτε ένα link για να ξεστραβωθώ :p

πήρα ένα 9380 και θα ήθελα να το χαρώ λιγάκι

ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Τι πρόβλημα βγάζει στη σύνδεση; Χρησιμοποιώ 3 διαφορετικά SonyEricsson bluetooth hands free στο blackberry και λειτουργούν όλα κανονικά.

Δεν το βλέπει καθόλου... Σαν να μην υπάρχει ανοιχτό bluetooth... το ενεργοποιώ το bluetooth στο τηλέφωνο και ψαχνω να βρω συσκευές, αλλά τίποτα. Το βάζω να ψάξει "για ακρόαση" πάλι τίποτα...

καλημέρα

μερικές διευκρινήσεις ρε παιδιά το ξέρω ότι θα τις έχετε βαρεθεί αλλά!!!!

Μόνο μέσω BIS έχεις πρόσβαση στο internet?

δηλαδή κατανάλωση data

με αυτή τη λογική πρόσβαση wifi σε καταστήματα δεν έχουμε

αν έχετε όλα αυτά κάπου μαζεμένα ρίξτε ένα link για να ξεστραβωθώ :p

πήρα ένα 9380 και θα ήθελα να το χαρώ λιγάκι

ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Όχι φίλε μου. Υπάρχει και wifi στο κινητό. Αν το ενεργοποιήσεις και το αφήσεις λίγο να ψάξει δίκτυο θα βρεις και θα συνδεθείς. Εγώ δε χρησιμοποιώ το BIS και συνδέομαι μόνο με wifi και είμαι μα χαρά όπου κι αν υπάρχει ανοιχτό δίκτυο.

ευχαριστώ

το wifi το βρήσκω αλλά στις ρυθμίσεις για να συνδεθεί έχω επιλογές δίκτυα και συνδέσεις,δίκτυο κινητής τηλεφωνίας,Υπηερεσίες δεδομένων, ᾽Ἐνεργοποίηση᾽᾽αυτό δεν είναι σύνδεση με την εταιρεία και όχι με το wifi!!

Μετά στο Προτιμήσεις σύνδεσης αν βάλω μόνο wifi δεν συνέετε και έτσι βάζω προτιμώμενο wifi

με λίγα λόγια είναι ολίγο μπερδεμένα

ευχαριστώ

το wifi το βρήσκω αλλά στις ρυθμίσεις για να συνδεθεί έχω επιλογές δίκτυα και συνδέσεις,δίκτυο κινητής τηλεφωνίας,Υπηερεσίες δεδομένων, ᾽Ἐνεργοποίηση᾽᾽αυτό δεν είναι σύνδεση με την εταιρεία και όχι με το wifi!!

Μετά στο Προτιμήσεις σύνδεσης αν βάλω μόνο wifi δεν συνέετε και έτσι βάζω προτιμώμενο wifi

με λίγα λόγια είναι ολίγο μπερδεμένα

όχι δεν είναι σύνδεση με την εταιρεία,αν κάτω έχεις δίκτυο 2G. Εγώ έτσι το έχω και δεν χρεώνεται η κάρτα μου... Μπορείς να το δοκιμάσεις κιόλας, αν το ενεργοποιήσεις και έχεις δίκτυο 2G δεν μπορείς να μπεις στο ίντερνετ αν δεν έχεις ανοιχτό wifi..οπότε...

όχι δεν είναι σύνδεση με την εταιρεία,αν κάτω έχεις δίκτυο 2G. Εγώ έτσι το έχω και δεν χρεώνεται η κάρτα μου... Μπορείς να το δοκιμάσεις κιόλας, αν το ενεργοποιήσεις και έχεις δίκτυο 2G δεν μπορείς να μπεις στο ίντερνετ αν δεν έχεις ανοιχτό wifi..οπότε...

ναι στη τύχη έτσι το έχω 2G:)

με το email γράφει πρόβλημα στη σύνδεση διακομιστή εκεί θέλει τον λογαριασμό από BIS??

ναι δεν βρισκει server..ασχετο απο μπαταρια πως παει?

από μπαταρία είμαι πολύ καλά δύο 24ωρα και πάνω παρόλο το παίξιμο για να το καταλάβω

η οθόνη είναι πολύ καλή από πλευράς μεγέθους επειδή είναι πλατύτερη από άλλες συσκευές που έχω στα χέρια μου χωράει καλύτερα τις σελίδες

Υ,Γ,αυτό με τον σέρβερ είναι ότι θέλει λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας για να κατεβάζει τα email??

ναι παρε τηλ τον παροχο σου και πες να ενεργοποιηση το bis στην vodafone ειναι δωρεαν αν εχεις προγραμμα με internet στους αλλους 2 εχει πακετα 7ε/15ε ανα μηνα

• 2 weeks later...

Παιδια μπορει καποιος να βοηθησει? , κατεβαζω το 7.1 os για το Curve 9360 το κανω εγκατασταση, σβηνω το vendor τρεχω το loader αλλα στην λιστα που τσεκαρεις μου εχει μονο τα προγραμματα που βλεπει απο το τηλεφωνο, δεν εχει γλωσσες και το λειτουργικο και με το επομενο με βγαζει στο τελος γιατι δεν εχει κατι να εγκαταστησει,.... τι μπορει να φταει για αυτο ? εχει κανεις καμια ιδεα ?

*** Παιδιά εντάξει το βρήκα, ευχαριστώ για την φιλοξενία ***

http://forums.*****berry.com/storm-tips-how-faq-f135/why-wont-my-os-update-i-deleted-vendor-xml-file-120048/

αυτη ειναι η απαντηση για οσους το αντιμετοπιζουν.

Edited by snopmc

• 2 weeks later...

ωραια σ'ευχαριστω πολυ!

εχω και κατι ακομα που δεν ξερω αν θα το διατυπωσω σωστα

στο hotmail πχ χρησιμοποιω φακελους και εχω ρυθμισεις για να τακτοποιουνται τα εισερχομενα αυτοματα

στο bb αυτες οι ρυθμισεις διατηρουνται;

και με ειδοποιει για ολα τα εισερχομενα;

Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι καθώς ψάχνοντας μέσα στο forum δε μπόρεσα να βρω απάντηση. Είμαι καινούργιος στην παρέα σας και προσπαθώ να διευκρινίσω κάποιες απορίες μου για να γίνω κάτοχος ενός ΒΒ. Έχω μια μικρή εταιρεία στην οποία δεν υπάρχει Exchange Server.

Το email έχει τη μορφή myname@mycompany.gr με πάροχο τη Forthnet. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Με BIS εάν βάλω username και password στο email wizard του BB θα βρει ρυθμίσεις ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο που δε γνωρίζω:O? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας.

Σε ευχαριστώ thief για την απάντηση. Υποθέτω ότι εάν τελικά δε μπορεί να πάρει τις ρυθμίσεις αυτόματα μπορώ να το κάνω μόνος μου..

θα παιξει μια χαρα δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

οσοι εχουν λογαριασμο hotmail live msn κτλ μετα απο ενα χρονο θα λαβουν email που θα τους ζητα να επιβεβαιωσουν τον κωδικο του λογαριασμου τους .μου ηρθε τις προαλλες και δεν ηξερα αν ηταν phising και εφαγα ενα κολλημα

λοιπον κανοντας αυτη την διαδικασια μου ζηταει usernam και password χρηστη - για να μπω στο email setup.βαζω το blackberry id μου τιποτα.το email τιποτα.σε αλλο blackberry (και τα 2 ειναι bb9700 με ιδια εκδοση os) η διαδικασια γινεται κανονικα οπως ξερουμε ολοι.στο bb με το προβλημα εχω κανει wipe out clean install και εγω μεταφερει τις ρυθμισεις του bb χωρις προβλημα.εξακολουθει να εχω προβλημα.μπορει καποιος να μου πει τι μπορω να κανω.

ευχαριστω

• 3 weeks later...
Συνέβη να δωθεί εσφαλμένα ο κωδικός ξεκλειδώματος του μενού με αποτέλεσμα τώρα να χρειάζεται να ξαναμπεί κωδικός ο οποίος αποτελείται από λατινικούς χαρακτήρες. Το θέμα είναι όμως τι κάνουμε τώρα που το πληκτρολόγιο είναι γυρισμένο στα ελληνικά;;;

Αν πατησεις πολλες φορες το κουμπι του "α" ας πουμε δεν βγαζει πρωτα την Ελληνικη και μετα της Αγγλικη γλωσσα;

alt+enter για να αλλάξει η γλώσσα.

Εγώ θέλω να ρωτήσω πώς μπαίνουν οι τόνοι στα μικρά γράμματα; Πώς μπορώ να βάλω τόνο σε ένα φωνήεν;

alt+enter για να αλλάξει η γλώσσα.

Εγώ θέλω να ρωτήσω πώς μπαίνουν οι τόνοι στα μικρά γράμματα; Πώς μπορώ να βάλω τόνο σε ένα φωνήεν;

Κρατάς πατημένο το γράμμα και κουνάς το χέρι σου στο touchpad

iphone 6 64GB

iPad Air 2

• 2 weeks later...

Σήμερα σε γνωστό σάιτ που ασχολείται με το μούρο έβγαλε φωτογραφίες από την συσκευή που έδωσε η BB σε προγραμματιστές με το λειτουργικό bb 10.

Ορίστε και το λινκ :

http://bit.ly/IAuyA5

Edited by thief
link fixed

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το BlackBerry OS