Jump to content

Αντιγραφή στις εξετάσεις μέσω Bluetooth (και όχι μόνο)

myltistreidia
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μαγκες μια ειναι ειναι η λυση για τις εξετασεις... το διαβασμα, δοκιμασμενο και 100% επιτυχια. ομως...επειδη καθε βοηθεια ειναι χμμμ..καλοδεχουμενη 1 ειναι το ΥΠΕΡΤΑΤΟ gadget!!! AYTO... http://www.fossilwristpda.com/wrist_pda.asp και απο οτι βλεπω κανει τα παντα... ντακς μωρε γνωστα ειναι.. ενα e-book reader ocr sto pc και η υλη ειναι στο ρολοι σου. :cool:

kai einai kai ftino mono 75$

• Απαντήσεις 176
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

μαγκες μια ειναι ειναι η λυση για τις εξετασεις... το διαβασμα, δοκιμασμενο και 100% επιτυχια. ομως...επειδη καθε βοηθεια ειναι χμμμ..καλοδεχουμενη 1 ειναι το ΥΠΕΡΤΑΤΟ gadget!!! AYTO... http://www.fossilwristpda.com/wrist_pda.asp και απο οτι βλεπω κανει τα παντα... ντακς μωρε γνωστα ειναι.. ενα e-book reader ocr sto pc και η υλη ειναι στο ρολοι σου. :cool:

έγραψες φίλε.

ένα ppc στο χέρι σου aka το μέλλον σου στο χέρι σου :p

• 2 weeks later...

γενικά καλές οι ιδέες σάς , εγώ προτιμώ το γράψιμο στο θρανίο με κούτσικα γραμματάκια και όλα είναι οκ , που να κάθεται ΄τωρα ο επιτηρητής στα αμφιθέατρα των ΤΕΙ να κοιτάζει ένα-ένα τα θρανία. Δεύτερον , για μαθηματικοφυσικοστατιστικά μαθήματα , κομπιουτεράκι με δυνατότητα αποήκευσης κειμένου... + γραφικές παραστάσεις. Εκει να δεις γέλια... εκει που ο άλλος προσπαθει να βάλει τιμες , κανει , ράνει με συναρτήσεις ... εγώ τσουπ .. το βγάζω κατευθείαν με το κομπιούτερο! χααα!

άλλο, :p , μπουφανάκι πάνω στο θρανίο και κάτω απο κανα μανίκι του , σημειώσεις... δύσκολα το παίρνει χαμπάρι ο επιτηρητής....

χμμμμμ , ά! Και μην ξεχνάτε... Τα σκονάκια κάνουν τους φοιτητές , όχι οι φοιτητές τα σκονάκια.... !!!!

• 1 month later...
Παιδιά δεν ξέρω για σάς, εγώ σαν αθεόφοβος Τειτζής και φανατικός οπαδός του Highlander έχω κάνει κομπίνα-handsfree Ιούνιο μήνα. Η κομπίνα είχε ώς εξής: Κινητό T68i ηχογραφημένα σκονάκια (δεν πιάνεται το χέρι σου να τα γράφεις και γίνονται γρήγορα), κινητό στη τσέπη, πάνω-κάτω το joystick και παίζουν. Το ακουστικό απο μέσα μεριά της μπλούζας στο ύψος του ώμου, γέρνεις λίγο το κεφάλι και έτοιμος. Καλά είναι επίσης τον χειμώνα να έχεις σκούφο και handsfree (ή να είσαι μαλλιάς), φοβάμαι να το κάνω αλλά 5 χρόνια τώρα δέν έψαξε κανείς τον σκούφο μου! Must του κομπιναδόρου: Καπέλο! Πάντα! Σκύβεις και διαβάζεις το σκονάκι (όποιο και αν είναι αυτό) και δεν σε παίρνει πρέφα κανείς (μήν το παρακάνεις μόνο!). Σημειώσεις στο κινητό, backlight πάντα on, στο μανίκι, στα @@, στη τσέπη, Προφίλ ΠΑΝΤΑ αθόρυβο ή κατα προτίμηση "κομπίνα" (δηλ ούτε δόνηση). Ας είναι καλά και οι συνάδελφοι μαντράχαλοι που μας στέλνουν τα μηνύματα που μας έσωσαν πολλάκις. Επίσης συνιστώ πολλά είδη σκονακίων για καλύτερα αποτελέσματα. Ελεγχος ελαστικότητας επιτηρητή, κινητό, άνοιγμα βιβλίο ή σημειώσεις, μίλημα με τους γύρω και ο Θεός είναι μεγάλος και ο highlander αθάνατος. Για τους πιο ψαγμένους, ένα καλό βραδυνό ντού στη γραμματεία και αλλαγή τους βαθμούς στις βάσεις δεδομένων και όχι μόνο (προσοχή, βαθμός δυσκολίας: impossible!!)

Εγω πάλι εχω σκεφτει το εξης.

Ηχογραφημενες τις απαντησεις στο κινητο και τις παιζεις με bluetooth handsfree.

Το handsfree ομως οχι οπως ειναι, ολοκληρη κουμουτσα. Ανοιγουμε το bluetooth και αλλαζουμε το ακουστικο με ενα σαν αυτα των νοκια συσκευων(εχουν φαρδος οπως ενα καλαμακι και παχος 2χιλοστα.Απο κει το συνδεεις με δυο συρματακια(πιο ψιλα απο τριχες ειναι) και τα βερνικώνεις με πορτοκαλι βερνικι. Βαζεις το ακουστικο μεσα στο αυτι και τα συρματακια πανε μεσα στην μπλουζα οπου βρισκεται το bluetooth handsfree. Επειτα οκους τις ηχογραφισεις και ουτε γατα ουτε ζημια.

Τι λετε?

Ολο αυτο για πανελληνιες

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Εγω πάλι εχω σκεφτει το εξης.

Ηχογραφημενες τις απαντησεις στο κινητο και τις παιζεις με bluetooth handsfree.

Το handsfree ομως οχι οπως ειναι, ολοκληρη κουμουτσα. Ανοιγουμε το bluetooth και αλλαζουμε το ακουστικο με ενα σαν αυτα των νοκια συσκευων(εχουν φαρδος οπως ενα καλαμακι και παχος 2χιλοστα.Απο κει το συνδεεις με δυο συρματακια(πιο ψιλα απο τριχες ειναι) και τα βερνικώνεις με πορτοκαλι βερνικι. Βαζεις το ακουστικο μεσα στο αυτι και τα συρματακια πανε μεσα στην μπλουζα οπου βρισκεται το bluetooth handsfree. Επειτα οκους τις ηχογραφισεις και ουτε γατα ουτε ζημια.

Τι λετε?

Ολο αυτο για πανελληνιες

file pcman, analoga to mathima...pantws stis panellinies den tha sou zitisoun kati akrivws mesa apo to vivlio!sta perissotera themata prepei na exeis katanohsei tin ili gia na apantiseis...;)

kali i idea sou gia panepistimio k endosxolikes exetaseis!:p

gia panellinies omws, xwris parexigisi, einai polu akiro! na to kaneis....:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

file pcman, analoga to mathima...pantws stis panellinies den tha sou zitisoun kati akrivws mesa apo to vivlio!sta perissotera themata prepei na exeis katanohsei tin ili gia na apantiseis...;)

kali i idea sou gia panepistimio k endosxolikes exetaseis!:p

gia panellinies omws, xwris parexigisi, einai polu akiro! na to kaneis....:)

Ειναι για ΤΕΕ και συγκεκριμμενα στο μαθημα των δικτυων. Τα θελουν ΟΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ειναι στο βιβλίο, χωρις πλακα. Αν τα γραψεις με δικα σου λογια σου κοβουν μοναδες, μπορει να στα κοψουν και ολα.

Ειναι ΠΑΡΑ πολυ δυσκολο να τα μαθεις ολα απεξω.

Καταραμενα ΤΕΕ, ολα τα δυσκολα σε εμας...

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

Θελω να ακουσω γνωμες. Πως σας φανηκε? Μηπως πρεπει να προσθεσω η να αφαιρεσω κατι η καποια ιδεα? Να σκευτω αλλο τροπο?

Ειναι αδυνατον να το μαθω ολο απεξω

το παν ειναι να εισαι ψυχραιμος και να παιζει το ματι σου σε τι θεση ειναι ο επιτηρητης.... το σκονακι οπου και να το εχεις κρυμμενο θα το βγαλεις αν πληρεις τις παραπανω προδιαγραφες...
IPHONE 4 The Ultimate

το παν ειναι να εισαι ψυχραιμος και να παιζει το ματι σου σε τι θεση ειναι ο επιτηρητης.... το σκονακι οπου και να το εχεις κρυμμενο θα το βγαλεις αν πληρεις τις παραπανω προδιαγραφες...

Σε 'μενα απαντας?

Σε τετοιες περιπτωσεις ειμαι παντα ψυχραιμος, δεν κανω τα πραγματα να φαινονται υπουλα, σαν να μην τρεχει τιποτα ειμαι.

Εχω αντιγραψει ολοκληρα γραπτα στις ενδοσχολικες απο το κινητο και δεν με παιρνουν χαμπαρι αλλα για πανελληνιες δεν ξερω τι παιζει.

το ίδιο πράμα είναι πάνω κάτω(εξετασεις ειναι και οι ενδοσχολικές και οι πανελλήνιες επίσης)...να σου εκμυστηρευτώ ότι έχω κάνει σκονάκια στις πανελλήνιες με 100% επιτυχία.

Καλή τύχη!

IPHONE 4 The Ultimate

Φίλε PCman, να σου πω κι εγώ τη γνώμη μου. Εγω θα σου έλεγα ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ στις πανελλήνιες! Κάνε σκονάκια παντού, κάνε ληστεία σε τράπεζα, πήδα απο την ταράτσα, τόλμησε τα πάντα, αλλά αυτό είναι πραγματικά ρίσκο φίλε, δεν λέει πανελλήνιες είναι, επικίνδυνα τα πράγματα. Κι εγώ μια ζωή στο σκονάκι είμαι αλλά πανελλήνιες διάβασα πραγματικά. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Μετά εάν περάσεις σε κάνα ΤΕΙ or something ΒΑΡΑ ΑΛΥΠΗΤΑ!

ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ 8ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!(ΕΛΠΙΖΩ)

ΑΛΛΑ(ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ) ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΑ -ΜΠΛΑ! ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ!! ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ 500ΣΕΛ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ

ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΕΛΩ! ΘΕΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ Η ΑΝΤΖΕΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕΓΑΛΟ ΟΓΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ(ΚΕΙΜΕΝΟΥ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ !!

ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΟΝΙΑ!!

:cry: :cry: :cry: :cry:

ntanis το θέμα σου μεταφέρθηκε εδώ.Θα βρεις αρκετά παραδείγματα για αντιγραφή έστω και χωρίς κινητό...

• 1 year later...
Το θέμα αυτό το δημιούργησα με σκοπό να πούμε τρόπο αντιγραφής κ φάσεις που έχουν γίνει σχετικά μ'αυτή!!

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Ωραια λοιπον ας αρχισω.

Κανονας πρωτος πρεπει παντοτε να το παιζεις ανετος και να μην κοιτας σαν λιγουρης με το που αρχισει το διαγωνισμα.δεν πρεπει να σε καταλαβει ο καθηγητης οτι ψαχνεσαι.

Να εχεις τη σωστη θεση γι αντιγραφη. εξαρταται απο τον καθηγητη και το πως θες ν αντιγραψεις.μερικες φορες και το πρωτο θρανιο μπορει να ειναι καλυτερο απο το τελευταιο.

Το καπελο ειναι πολυ χρησιμο γιατι μπορει να εχεις σχετικα χαμηλα το κεφαλι(σαν να κοιτας το γραπτο) και το καπελο να κρυβει το βλεμα σου.Μπορεις να κοιτας γυρω γυρω.

Σε κομπιουτερακι (αυτα που εχουν καπακι) μπορεις να εχεις χαρτι απο πισω.και με μια μικρη κινηση και ψευτοπατωντας τα πληκτρα ανοιγεις λιγο το καπακι και το κοιτας.

Το κινητο ειναι παρα πολυ χρησιμο και μ εχει σωσει πολλες φορες.ειτε φωτογραφιζοντας σελιδες.η γραφοντας τυπους.οτι ειναι να κανεις δεν το κανεις κρυφα.το παιζεις οτι σου ηρθε μηνυμα βαζεις το κινητο πανω στο θρανιο και το κοιτας με ανεση οτι δεν κανεις κατι κακο η και καλα να κοιταξεις την ωρα. αμα το κανεις κρυφα θα σε υποψιαστουν.

Το κινητο ειναι πολυ χρησιμο και σε περιπτωσεις τεστ πολ/πλων επιλογων. γιατι μπορει σε ολη τη διαρκεια του τεστ να μην μπορεις να δεις καποιου αλλου το γραπτο.και να εχεις την ευκαιρια σου μονο για 3 δευτερολεπτα,ισα ισα να ριξεις μια ματια στη σελιδα.πως θα τα θυμασαι ολα με τη μια?αντε να θυμηθεις τα 2-3 πρωτα.μετα τα χανεις. γι αυτο εχεις το κινητο στο χερι.κοιτας το γραπτο του αλλου και πληκτρολογεις γρηγορα τους αριθμους με το ενα χερι τις απαντησεις στο κινητο.μεσα σε 2-3 δευτερολεπτα εχεις αντιγραει ολοκληρο γραπτο(πχ αμα ειναι ABCD, οπου Α = 1 στο κινητο Β = 2 κτλ).

Ενα βιβλιο στη τουαλετα ειναι παντοτε χρησιμο.για να ριξεις μια ματια για ολα.

Το να τα γραφεις στο θρανιο χαρτακια κτλ,δεν το πολυχρημοποιουσα γιατι δεν με βολευαν.αμα ηταν και πολλα τα χαρτακια αστα να πανε.ασε που μπορει να σε αλλαζαν θεση και τσαμπα εγραφες σε θρανιο.

Το παν ειναι να εχεισ υπομονη και να το παζεις ανετος.και το τεστ τελειωνει μονο οταν τελειωσει η ωρα.εχω προσθεσει παααρα πολυ σημαντικα στοιχεια οταν σηκωνομαι και καλα οτι φευγω.κοιταζω του μπροστα η του διπλα κανονικα το γραπτο,και μετα σκυμενος οτι ξεχασα και καλα τ ονομα μου συμπληρωνω αυτα που μπορει να ειδα.

Το κινητο ειναι χρησιμο γιατι μπορεις ν ανταλαξεις και μηνυματα με καποιον που εχει τελειωσει το γραπτο του, η που ειναι ηδη στη ταξη και σε βοηθαει.

Το να σε πιασουν ειναι μεσα στο παιχνιδι και μ ενα μ εχουν πιασει.να ξερεις οτι θα σε ξεφτηλισει. θα σε μηδενισει. και ο καθηγητης θα σ εχει στη μπουκα πιθανον να προσπαθησει να σε τρομαξει και με χοντρη τιμωρια που ποτε δεν συμβαινει.

Θελει θρασσος, αν εχεις αμηχανια αγχος φοβο εκει πεφτει το ματι,στις αμηχανες κινησεις.

Αν εχεις και καποιο φιλο καλο μαθητη που να εχετε φτιαξει και καποιο κωδικα ειναι οτι καλυτερο.

Εχω πολλες ιστοριες γιατι ποτε δεν διαβαζα.και μονο ετσι περναγα.

Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Ενας καλος τροπος αντιγραφης τον οποιο εφαρμοζω συχνα ειναι ο εξης--Στη σχολη μου γραφουμε τις απαντησεις των θεματων σε κολλες αναφορας οποτε παιρνω μια κολλα αναφορας,γραφω αυτα που θελω και βαζω την μια κολλα μεσα στην αλλη.Και να με πιασουν λεω οτι ειναι προχειρο.

Ενας αλλος καλος τροπος ειναι καποιος φιλος σου να γραψει τις απαντησεις και να στις δωσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενας καλος τροπος αντιγραφης τον οποιο εφαρμοζω συχνα ειναι ο εξης--Στη σχολη μου γραφουμε τις απαντησεις των θεματων σε κολλες αναφορας οποτε παιρνω μια κολλα αναφορας,γραφω αυτα που θελω και βαζω την μια κολλα μεσα στην αλλη.Και να με πιασουν λεω οτι ειναι προχειρο.

Ενας αλλος καλος τροπος ειναι καποιος φιλος σου να γραψει τις απαντησεις και να στις δωσει.

To έχω κάνει με μεγάλη επιτυχία Οικιακή Οικονομία.Κάθε φορά μας έβαζε τεστ σχεδόν.Οπότε σε κάθε μάθημα βγαίνανε 2 ερωτήσεις.Τις έγραφα σε ξεχωριστές σελίδες και την ώρα του τεστ έκανα ότι έγραφα η έγραφα ότι θυμόμουνα.Στο τέλος έβγαζα τη σελίδα και όλα καλά.Φυσικά τα άλλαζα λίγο από το βιβλίο για να μη με καταλάβει.!!!

:D:D:D:D:D:D

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

Ωραια λοιπον ας αρχισω.

Κανονας πρωτος πρεπει παντοτε να το παιζεις ανετος και να μην κοιτας σαν λιγουρης με το που αρχισει το διαγωνισμα.δεν πρεπει να σε καταλαβει ο καθηγητης οτι ψαχνεσαι.

Να εχεις τη σωστη θεση γι αντιγραφη. εξαρταται απο τον καθηγητη και το πως θες ν αντιγραψεις.μερικες φορες και το πρωτο θρανιο μπορει να ειναι καλυτερο απο το τελευταιο.

Το καπελο ειναι πολυ χρησιμο γιατι μπορει να εχεις σχετικα χαμηλα το κεφαλι(σαν να κοιτας το γραπτο) και το καπελο να κρυβει το βλεμα σου.Μπορεις να κοιτας γυρω γυρω.

Σε κομπιουτερακι (αυτα που εχουν καπακι) μπορεις να εχεις χαρτι απο πισω.και με μια μικρη κινηση και ψευτοπατωντας τα πληκτρα ανοιγεις λιγο το καπακι και το κοιτας.

Το κινητο ειναι παρα πολυ χρησιμο και μ εχει σωσει πολλες φορες.ειτε φωτογραφιζοντας σελιδες.η γραφοντας τυπους.οτι ειναι να κανεις δεν το κανεις κρυφα.το παιζεις οτι σου ηρθε μηνυμα βαζεις το κινητο πανω στο θρανιο και το κοιτας με ανεση οτι δεν κανεις κατι κακο η και καλα να κοιταξεις την ωρα. αμα το κανεις κρυφα θα σε υποψιαστουν.

Το κινητο ειναι πολυ χρησιμο και σε περιπτωσεις τεστ πολ/πλων επιλογων. γιατι μπορει σε ολη τη διαρκεια του τεστ να μην μπορεις να δεις καποιου αλλου το γραπτο.και να εχεις την ευκαιρια σου μονο για 3 δευτερολεπτα,ισα ισα να ριξεις μια ματια στη σελιδα.πως θα τα θυμασαι ολα με τη μια?αντε να θυμηθεις τα 2-3 πρωτα.μετα τα χανεις. γι αυτο εχεις το κινητο στο χερι.κοιτας το γραπτο του αλλου και πληκτρολογεις γρηγορα τους αριθμους με το ενα χερι τις απαντησεις στο κινητο.μεσα σε 2-3 δευτερολεπτα εχεις αντιγραει ολοκληρο γραπτο(πχ αμα ειναι ABCD, οπου Α = 1 στο κινητο Β = 2 κτλ).

Ενα βιβλιο στη τουαλετα ειναι παντοτε χρησιμο.για να ριξεις μια ματια για ολα.

Το να τα γραφεις στο θρανιο χαρτακια κτλ,δεν το πολυχρημοποιουσα γιατι δεν με βολευαν.αμα ηταν και πολλα τα χαρτακια αστα να πανε.ασε που μπορει να σε αλλαζαν θεση και τσαμπα εγραφες σε θρανιο.

Το παν ειναι να εχεισ υπομονη και να το παζεις ανετος.και το τεστ τελειωνει μονο οταν τελειωσει η ωρα.εχω προσθεσει παααρα πολυ σημαντικα στοιχεια οταν σηκωνομαι και καλα οτι φευγω.κοιταζω του μπροστα η του διπλα κανονικα το γραπτο,και μετα σκυμενος οτι ξεχασα και καλα τ ονομα μου συμπληρωνω αυτα που μπορει να ειδα.

Το κινητο ειναι χρησιμο γιατι μπορεις ν ανταλαξεις και μηνυματα με καποιον που εχει τελειωσει το γραπτο του, η που ειναι ηδη στη ταξη και σε βοηθαει.

Το να σε πιασουν ειναι μεσα στο παιχνιδι και μ ενα μ εχουν πιασει.να ξερεις οτι θα σε ξεφτηλισει. θα σε μηδενισει. και ο καθηγητης θα σ εχει στη μπουκα πιθανον να προσπαθησει να σε τρομαξει και με χοντρη τιμωρια που ποτε δεν συμβαινει.

Θελει θρασσος, αν εχεις αμηχανια αγχος φοβο εκει πεφτει το ματι,στις αμηχανες κινησεις.

Αν εχεις και καποιο φιλο καλο μαθητη που να εχετε φτιαξει και καποιο κωδικα ειναι οτι καλυτερο.

Εχω πολλες ιστοριες γιατι ποτε δεν διαβαζα.και μονο ετσι περναγα.

Οργανωμένο το έγκλημα:lol:

Να παίρνουμε κι εμείς καμιά ιδέα.

Πάντως αυτό που κάνω πάντα είναι να μπαίνω στο αμφιθέατρο καμιά ωρίτσα πιο μπροστά και να γράφω τα sos στο έδρανο.Λίγες φορές μας αλλάξανε θέσεις και αρκετές φορές χρησίμευσε!

Στο σχολείο δεν έκανα συχνά σκονάκια και τα σχετικά αλλά στο φροντηστήριο μια φορά με το κινητό(N-gage-γι αυτό και προτιμώ symbian:lol:), είναι πιο πρακτικά στα σκονάκια:lol:

Εγω ακομα χρησιμοποιω τα κλασσικα σκονακια. χαρτακια πολυ μικρα φυσικα γραψιμο στο θρανιο κ φυσικα στο καπακι απο το κομπιουτερακι.

-------------------------------------------------------------------

Για φοιτητες αυτο μπορει να γινει στο βιβλιαριο αφου ειναι το μονο πραγμα που σε αφηνουν να εχεις στο εδρανο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για φοιτητες αυτο μπορει να γινει στο βιβλιαριο αφου ειναι το μονο πραγμα που σε αφηνουν να εχεις στο εδρανο.

Ναι αλλά μετά το ελέγχουν το βιβλιάριο.Δεν γίνεται:(

μπορεις να γραψεις πανω στο καπακι με μολυβι να το αλλαζεις λιγο γωνια να βλεπεις τι θελεις κ οταν τελειωσεις το γραψιμο τα σβηνεις με το χερι σου. κλασσικο κολπο:D