Jump to content

Apple: Mac hardware

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ παλι και με ένα air και όλα τα περιφερειακά που ανέφερες πιστεύω ότι θα την έκανε τη δουλεία του!
... and Justice for ... ALL ...

• Απαντήσεις 834
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To απλό Macbook γνωρίζουμε πότε περίπου θα ανανεωθεί; Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά αν δεν κάνω λάθος.
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

παιδια καλημερα! Με τη σειρα μου θα ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με την αγορα που προκειται να πραγματοποιησω. Σκεφτομαι να αφησω το στρατοπαεδο των windows και να περασω στα mac αγοράζοντας το macbook air. Για να προλαβω καποιους με ενδιαφερει που ειναι αρκετα λεπτο και ελαφρυ και δεν ειναι θεμα status guo!Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω μιας και ειμαι πρωταρης ειναι το ποσο αξιοπιστο ειναι το συγκεκριμενο μοντελο και φυσικα αν εχουν αναφερθει τυχον δυσλειτουργιες ή αν εχει παρουσιασει καποια προβληματα! Ευχαριστω εκ των προτερων και συγχωρεστε με αν οι ερωτησεις μου φαινονται γελοιες!

ειμαι χαρουμενος κατοχος mbp 15" με i7,4gb ram,500gb hd κτλ..

τωρα κοιταω να το συνηθίσω :p

Με γειές ;)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Για πες μας πρώτες εντυπώσεις επειδή το ψήνω κι εγώ... ;)

Καλορίζικο κιόλας!

Αμέσως θα καταλάβεις οτι τόσα χρόνια με τα windows σε κορόιδευαν...

Με γειά σου να το χαρείς! :)

Linux myphone υπογραφή.jpeg

για τον χρηση που το εχω(surfing) εννοειται οτι δεν περιμενα να με απογοητευσει..

αλλα σαν κατασκευη ειναι φοβερο,τωρα ψαχνω ατομα να παρουμε μεμβρανες για πληρη καλυψη..

και ολα καλα..

ακομα δεν εχω ολοκληρωμενη γνωμη γιατι δεν εχω περασει πολλες ωρες μαζι του..

αλλα μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος!

Kostakiss μεταχειρισμένο το πήρες ή καινούριο; Πόσο σου βγήκε; Γράψε μας τις εντυπώσεις σου αφού περάσει λίγος καιρός γιατί θα χρειαστώ κι εγώ ένα laptop προς το φθινόπωρο και σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή σε MacOS!
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

i7:blink::blink::blink::blink:

καλορίζικο φίλε!!!!

YΓ. Η μεταστροφή σε macosx ήταν κάτι που μου άλλαξε τη ζωή πριν από 7 χρόνια!:happy::happy:

... and Justice for ... ALL ...

Kostakiss μεταχειρισμένο το πήρες ή καινούριο; Πόσο σου βγήκε; Γράψε μας τις εντυπώσεις σου αφού περάσει λίγος καιρός γιατί θα χρειαστώ κι εγώ ένα laptop προς το φθινόπωρο και σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή σε MacOS!
ελαφρως μεταχειρισμενο(εβδομαδας) απο φιλαρακι που το πηρε απο αγγλια εννοειται πιο φθηνα..εγω ουσιαστικα το πηρα 1500 με τα παντα(κουτια κτλ)

οταν χρειαστεις πες μου να σε βοηθησω!

ακομα δεν μπορω να σχηματισω εντυπωση,πραγματικα μου φαινεται πολυ διαφορετικο απο τα windows!(για καλο το λεω :P)

i7:blink::blink::blink::blink:

καλορίζικο φίλε!!!!

YΓ. Η μεταστροφή σε macosx ήταν κάτι που μου άλλαξε τη ζωή πριν από 7 χρόνια!:happy::happy:

ναι Ι7 συγκεκριμενα αυτο

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Apple-Macbook-Pro-MC721ZH-A-and-Magic-Mouse.htm

ελπιζω να αλλαξει κ την δικια μου,οταν θα χω χρονο να ασχοληθω περισσοτερο μαζι του :happy:

• 3 weeks later...
Καλησπέρα παιδιά! Αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα που είναι λίγο παράξενο. Προσπαθώ να συνδέσω το Macbook Pro σε μια Τηλεόραση 32" με HDMI. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος χρησιμοποιώ καλώδιο HDMI σε HDMI, στη μία άκρη του χρησιμοποιώ ένα adaptor HDMI to DVI και φυσικά το miniport to DVI της apple. Μέχρι τώρα όσα εξωτερικά monitors έχω χρησιμοποιήσει δούλευαν μια χαρά. Τώρα όμως απλά στην Οθόνη παίρνω την ένδειξη δεν υπάρχει σήμα στην είσοδο. Το miniport to DVI που χρησιμοποιώ είναι ολοκαίνουργιο όπως και τα υπόλοιπα καλώδια και το adaptor! Λέτε να έπεσα στην περίπτωση που βγήκε κάτι απο αυτό ελατωματικό? Μήπως πρέπει να κάνω κάτι extra? Στα system preferences πάντως στα displays είναι σαν να μην υπάρχει δεύτερο monitor συνδεδεμένο, αν και όταν βάζω η βγάζω το καλώδιο η οθόνη σβήνει και ανάβει πάλι! Η τηλεόραση που προσπαθώ να το συνδέσω είναι μια Philips αν αυτό βοηθάει σε κάτι.. Πραγματικά κοντεύω να τρελαθώ μου φαίνεται πολύ περίεργο όλο αυτο! Μπορεί κανείς να μου προτείνει κάτι? :confused:

Καλησπέρα παιδιά! Αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα που είναι λίγο παράξενο. Προσπαθώ να συνδέσω το Macbook Pro σε μια Τηλεόραση 32" με HDMI. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος χρησιμοποιώ καλώδιο HDMI σε HDMI, στη μία άκρη του χρησιμοποιώ ένα adaptor HDMI to DVI και φυσικά το miniport to DVI της apple. Μέχρι τώρα όσα εξωτερικά monitors έχω χρησιμοποιήσει δούλευαν μια χαρά. Τώρα όμως απλά στην Οθόνη παίρνω την ένδειξη δεν υπάρχει σήμα στην είσοδο. Το miniport to DVI που χρησιμοποιώ είναι ολοκαίνουργιο όπως και τα υπόλοιπα καλώδια και το adaptor! Λέτε να έπεσα στην περίπτωση που βγήκε κάτι απο αυτό ελατωματικό? Μήπως πρέπει να κάνω κάτι extra? Στα system preferences πάντως στα displays είναι σαν να μην υπάρχει δεύτερο monitor συνδεδεμένο, αν και όταν βάζω η βγάζω το καλώδιο η οθόνη σβήνει και ανάβει πάλι! Η τηλεόραση που προσπαθώ να το συνδέσω είναι μια Philips αν αυτό βοηθάει σε κάτι.. Πραγματικά κοντεύω να τρελαθώ μου φαίνεται πολύ περίεργο όλο αυτο! Μπορεί κανείς να μου προτείνει κάτι? :confused:

To έχεις στην πρίζα το Macbook? Γιατί για κάποιον λόγο δε δίνει σήμα σε εξωτερική οθόνη όταν το έχεις στη μπαταρία!

To έχεις στην πρίζα το Macbook? Γιατί για κάποιον λόγο δε δίνει σήμα σε εξωτερική οθόνη όταν το έχεις στη μπαταρία!

Ναι το έχω στην πρίζα..όμως με άλλες μικρότερες οθόνες που το έχω χρησιμοποιήσει και χωρίς να το έχω στην πρίζα δίνει σήμα κανονικά! Το μόνο που αρχίζω να σκέφτομαι είναι μάλλον το miniport to DVI converter της apple που έχω να έχει κάποιο πρόβλημα! Όταν το είχα πρωτοπάρει προσπάθησα να συνδέσω ένα PC Monitor με αυτο το converter και δεν πήρα σήμα στην οθόνη. Στην αρχή φοβήθηκα μην έχει κάποιο πρόβλημα η θύρα του υπολογιστή, όμως δοκίμασα σε 2 φίλους μου να το συνδέσω στις δικές του οθόνες (με τα δικά τους converter) και δούλεψε κανονικά! Τι να πω δεν ξέρω τρελαίνομαι! Και εδώ που είμαι τώρα δεν έχω κάποιονγνωστό να μου δώσει ένα converter να δοκιμάσω αν όντως φταίει αυτό! !

Edited by Ragezer

• 1 month later...

Kαλησπερα παιδια!

Κοιταζα την παρακατω συγκριση:

http://www.apple.com/gr/macbookpro/compare/

κ εχω να ρωτησω το εξης... Το macbook pro, το 17αρι, γραφουν οτι βγαινει κ με εκδοση 8 GB ram κ με 2,3 επεξεργαστη...

Εγω γιατι οπου εχω ρωτησει μου λενε οτι δεν υπαρχει αυτη η εκδοση? Ολοι επιμενουν πως ο ανωτερος που κυκλοφορει εχει 2,2 επεξεργαστη κ ραμ 4.

Τι παιζει τελικα? Γινεται να κανει λαθος η επισημη σελιδα της apple?

Εγω εχω παρει το 2.3 με 8 gb ram και ο λόγος που δεν το εμφανίζει εκεί είναι γιατί είναι BTO (build to order) μοντέλο.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Εγω εχω παρει το 2.3 με 8 gb ram και ο λόγος που δεν το εμφανίζει εκεί είναι γιατί είναι BTO (build to order) μοντέλο.

Δηλαδη διατιθεται κατοπιν παραγγελιας? Ερχεται κατευθειαν ετοιμο απ την apple ή τον ανοιγουν εδω?

Δηλαδη διατιθεται κατοπιν παραγγελιας? Ερχεται κατευθειαν ετοιμο απ την apple ή τον ανοιγουν εδω?

Κατευθειαν απο apple

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

• 1 month later...

Σιγουρα δεν ειναι το σωστο μερος που γραφω πριν ανοιξω αλλο topic καλυτερα να το πω εδω κ να με στειλετε αλλου αν κανω λαθος...

Λοιπον σκεφτομαι πολυ σοβαρα για αυτο το μοντελο, http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/apple-macbook-pro-mc700gr-laptop-core-i5-23-ghz-133%22-led-aluminum/prod1290310pp/ αλλα εχω κατι ερωτησεις....

Δεν εχει εξοδο hdmi σωστα...??? αρα η σκεψη να το συνδεσω με την μεγαλη οθονη που εχω τωρα δεν θα γινετε????

Επισης ειδα οτι για να παρεις εξτρα πληκτολογιο κ ποντικι πρεπει να εχει bluetooth...??? δεν μπορεις να τα συνδεσεις με usb....??? Το ρωταω γιατι οταν ειμαι στο σπιτι θελω να το εχω πιο πολυ σαν σταθερο υπολογιστη... με την μεγαλη οθονη δηλαδη κ ξεχωριστα πληκτρολογιο κ ποντικι.......!

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Σιγουρα δεν ειναι το σωστο μερος που γραφω πριν ανοιξω αλλο topic καλυτερα να το πω εδω κ να με στειλετε αλλου αν κανω λαθος...

Λοιπον σκεφτομαι πολυ σοβαρα για αυτο το μοντελο, http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/apple-macbook-pro-mc700gr-laptop-core-i5-23-ghz-133%22-led-aluminum/prod1290310pp/ αλλα εχω κατι ερωτησεις....

Δεν εχει εξοδο hdmi σωστα...??? αρα η σκεψη να το συνδεσω με την μεγαλη οθονη που εχω τωρα δεν θα γινετε????

Επισης ειδα οτι για να παρεις εξτρα πληκτολογιο κ ποντικι πρεπει να εχει bluetooth...??? δεν μπορεις να τα συνδεσεις με usb....??? Το ρωταω γιατι οταν ειμαι στο σπιτι θελω να το εχω πιο πολυ σαν σταθερο υπολογιστη... με την μεγαλη οθονη δηλαδη κ ξεχωριστα πληκτρολογιο κ ποντικι.......!

Λοιπον δεν εχει hdmi εξοδο αλλα εχει την mini port θυρα οπου με εναν ανταπτορα πχ αυτον μπορεις να το συνδεσεις!! Αυτο κανω και εγω στην 24 οθονη που εχω απο το pc... (tip: οταν αγορασα το macbook το αγορασα τις μετρητης και τους ζητησα να μου κανουν δωρο τον ανταπτορα με την προφαση οτι αλλου κανουν δωρο το magic mouse η μια τσαντα μεταφορας και το δεχτηκαν με λιγη πιεση)

Μπορεις κανονικα να συνδεσεις οτι mouse και οτι πληκτρολογιο θελεις μεσω usb, απλα με συνδεση bluetooth ξεχνας τα καλωδια με οτι αυτο συνεπαγεται!(επισης προσεξε οτι τα 13αρια macbook εχουν μονο 2 "πολυτιμα" usb port)

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Λοιπον δεν εχει hdmi εξοδο αλλα εχει την mini port θυρα οπου με εναν ανταπτορα πχ αυτον μπορεις να το συνδεσεις!! Αυτο κανω και εγω στην 24 οθονη που εχω απο το pc... (tip: οταν αγορασα το macbook το αγορασα τις μετρητης και τους ζητησα να μου κανουν δωρο τον ανταπτορα με την προφαση οτι αλλου κανουν δωρο το magic mouse η μια τσαντα μεταφορας και το δεχτηκαν με λιγη πιεση)

Μπορεις κανονικα να συνδεσεις οτι mouse και οτι πληκτρολογιο θελεις μεσω usb, απλα με συνδεση bluetooth ξεχνας τα καλωδια με οτι αυτο συνεπαγεται!(επισης προσεξε οτι τα 13αρια macbook εχουν μονο 2 "πολυτιμα" usb port)

α! ειδα οτι εχει bluetooth οποτε δεν θα εχω καλωδια κ μας μενουν και τα δυο usb...! αυτο με το mini port δεν το ηξερα ομως...!σιγουρα ομως το μοντελο αυτο που θελω εχει mini port??

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

α! ειδα οτι εχει bluetooth οποτε δεν θα εχω καλωδια κ μας μενουν και τα δυο usb...! αυτο με το mini port δεν το ηξερα ομως...!σιγουρα ομως το μοντελο αυτο που θελω εχει mini port??

Nαι εχει σιγουρα! Και μπορεις με διαφορετικο ανταπτορα να το συνδεσεις με vga...

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro