alextrela Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Οι τιμές των Mac οπως το air δεν διαφοροποιείται απο τα κορυφαία ultrabook με windows. Και ουτε επειδη ειναι Apple σημαίνει ότι απευθύνεται κυριως στους επαγγελματίες. Και ενα θετικο ειναι ότι μπορεις να τρέχεις παράλληλα και windows,ενώ τα windows προϊόντα μονο windows,άντε και Linux πχ Ubuntu Ρίξε και εδώ μια ματια με χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τις εφαρμογές σε OS X http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/122945-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-mac-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-apps/ Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Γενικότερα δηλαδή θα μπορώ να πραγματοποιώ τις καθημερινές μου "δραστηριότητες" όπως έχω συνηθίσει στα Windows με τη μόνη διαφορά ενός καθ' όλα διαφορετικού λειτουργικού συστήματος... Μία ακόμη απορία την οποία θα ήθελα να εκφράσω σε όλον τον κόσμο που διαβάζει το συγκεκριμένο post είναι η εξής: Τα MacBook είναι σχετικά ακριβά προιόντα και ο κόσμος όπως και η δική μου λογική προτάσσει πως η αγορά ενός τέτοιου προιόντος θα πρέπει να συνοδεύεται από ανάλογες απαιτήσεις. Η απορία που πάντοτε είχα είναι εάν η χρήση ενός τέτοιου υπολογιστή είναι αναγκαία μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο. Δηλώνω αρχάριος στο συγκεκριμένο λειτουργικό και παρ' όλο που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση τον ΗΥ μου δεν πραγματοποιώ δύσκολες εργασίες π.χ. προγραμματισμό, designing , servers κ.λπ. Αυτό που ζητάω είναι Surfing, Μουσική, Ταινίες, "Ψιλο"επεξεργασία εικόνας και ήχου και κυρίως μία εμπειρία χωρίς περιορισμούς και προβλήματα. Καλώς ή κακώς έχω την οικονομική δυνατότητα αγοράς αυτού του συστήματος κατά τα άλλα δε θέλω να μετανιώσω την αγορά του και να μην νιώσω πως άσκοπα επιβαρύνω τους γονείς καθώς από φέτος είμαι φοιτητής... Ευχαριστώ Εγώ από τότε που πήρα το macbook pro μπορώ να πω πως κάνω πιο "εύκολα" και ευχάριστα τις καθημερινές μου δραστηριότητες. Επίσης όμως το χρησιμοποιώ και "επαγγελματικά"-ακαδημαϊκά για προγραμματισμούς, ιατρικές απεικονίσεις κλπ. Το air που αναφέρεις είναι πολύ ωραίο μηχάνημα, αν και μικρό για τα δικά μου γούστα αλλά απίστευτα φορητό. Αλλά για την χρήση που το θες, και αφού θα το πληρώσουν οι δικοί σου, ίσως το air ήταν μια μικρή πολυτέλεια, και με ένα ακόμα laptop των 500-600 ευρώ θα έκανες την δουλειά σου. Αν όμως δεν υπάρχει πρόβλημα στο να διαθέσεις το ποσό, σίγουρα δεν θα μετανοιώσεις την κίνησή σου αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 H GM των Mavericks δόθηκε στους developers. Downloading now... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Αγορασα σημερα εναν εξωτερικο σκληρο δισκο,και μολις τον συνδεσα και τον διαμορφωσα το Mac με ρωτησε αμα θελω να τον χρησημοποιησω για δισκο time machine.Πατησα Yes και αρχισε να κανει back-up ολα τα αρχεια του υπολογιστη στον σκληρο δισκο.Ειδα οτι κανει αυτοματα back-up κατα διαστηματα.Αυτο τι σημαινει?Καθε φορα θα σβηνει τα αρχεια και θα τα ξαναγραφει απο την αρχη ή θα γραφει μονο οσα αρχεια εχουν προστεθει στον υπολογιστη μετα το προηγουμενο backup?Οταν σβηνω κατι απο τον υπολογιστη θα σβηνεται αυτοματα και απο τον εξ.δισκο,και το αντιστροφο?Χρησημοποιωντας τον δισκο σαν time machine θα μπορω να διαγραψω απο τον υπολογιστη ο,τι εχω μεταφερει στον εξ.δισκο χωρις να διαγραφει απο τον εξ.δισκο?Θα μπορω να συνδεω τον δισκο στην τηλεοραση, για να βλεπω σειρες και ταινιες,ενω τον χρησημοποιω παραληλα στο time machine? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Αγορασα σημερα εναν εξωτερικο σκληρο δισκο,και μολις τον συνδεσα και τον διαμορφωσα το Mac με ρωτησε αμα θελω να τον χρησημοποιησω για δισκο time machine.Πατησα Yes και αρχισε να κανει back-up ολα τα αρχεια του υπολογιστη στον σκληρο δισκο.Ειδα οτι κανει αυτοματα back-up κατα διαστηματα.Αυτο τι σημαινει?Καθε φορα θα σβηνει τα αρχεια και θα τα ξαναγραφει απο την αρχη ή θα γραφει μονο οσα αρχεια εχουν προστεθει στον υπολογιστη μετα το προηγουμενο backup?Οταν σβηνω κατι απο τον υπολογιστη θα σβηνεται αυτοματα και απο τον εξ.δισκο,και το αντιστροφο?Χρησημοποιωντας τον δισκο σαν time machine θα μπορω να διαγραψω απο τον υπολογιστη ο,τι εχω μεταφερει στον εξ.δισκο χωρις να διαγραφει απο τον εξ.δισκο?Θα μπορω να συνδεω τον δισκο στην τηλεοραση, για να βλεπω σειρες και ταινιες,ενω τον χρησημοποιω παραληλα στο time machine? Καταρχήν θα σβήσεις όλο τον δίσκο με το Disk Utility. Μετά θα τον χωρίσεις σε 2 partition, ένα για το Time machine με mac διαμόρφωση και ένα με NTFS διαμόρφωση για ταινίες και αρχεία. Στο 1ο backup γράφονται όλα τα αρχεία και κρατάει πολύ. Στα επόμενα backup προστίθενται μόνο τα νέα αρχεία. Μόλις γεμίσει το partition θα σβηστεί αυτόματα το παλαιότερο backup. Τα backup θα τα κάνεις manually, γι' αυτό θα βάλεις το time machine στο Off. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καταρχήν θα σβήσεις όλο τον δίσκο με το Disk Utility. Μετά θα τον χωρίσεις σε 2 partition, ένα για το Time machine με mac διαμόρφωση και ένα με NTFS διαμόρφωση για ταινίες και αρχεία. Στο 1ο backup γράφονται όλα τα αρχεία και κρατάει πολύ. Στα επόμενα backup προστίθενται μόνο τα νέα αρχεία. Μόλις γεμίσει το partition θα σβηστεί αυτόματα το παλαιότερο backup. Τα backup θα τα κάνεις manually, γι' αυτό θα βάλεις το time machine στο Off. :) Ευχαριστω για την απαντηση,τελικα απενεργοποιησα τελειως το time machine και ξαναεκανα φορματ ολοκληρο τον δισκο σε NTFS,καθος το μεγεθως των αρχειων στο backup ηταν τεραστιο και επιανε τον μισο χωρο του σκληρου δισκου.Καλυτερα να βαζω επιλεκτικα οσα αρχεια θελω(ταινιες,σειρες,μουσικη,φωτογραφιες),παρα να εχω ολο τον ογκο των αρχειων και των εφαρμογων του υπολογιστη σε αντιγραφο και στον εξωτερικο με αποτελεσμα μου τρωει ενα σωρο Gb χωρις λογο,αφου καποια αρχεια π.χ. εφαρμογες δεν εχουν λογο να βρισκονται στον εξωτερικο δισκο.Αλωστε τον εξωτερικο τον πηρα με σκοπο να μεταφερω εκει ολα τα αρχεια ταινιων και σειρων και να ξεφορτωσω τον εσωτερικο που ειχε γεμισει,οχι να εχω ενα αντιγραφο του εσωτερικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Ευχαριστω για την απαντηση,τελικα απενεργοποιησα τελειως το time machine και ξαναεκανα φορματ ολοκληρο τον δισκο σε NTFS,καθος το μεγεθως των αρχειων στο backup ηταν τεραστιο και επιανε τον μισο χωρο του σκληρου δισκου.Καλυτερα να βαζω επιλεκτικα οσα αρχεια θελω(ταινιες,σειρες,μουσικη,φωτογραφιες),παρα να εχω ολο τον ογκο των αρχειων και των εφαρμογων του υπολογιστη σε αντιγραφο και στον εξωτερικο με αποτελεσμα μου τρωει ενα σωρο Gb χωρις λογο,αφου καποια αρχεια π.χ. εφαρμογες δεν εχουν λογο να βρισκονται στον εξωτερικο δισκο.Αλωστε τον εξωτερικο τον πηρα με σκοπο να μεταφερω εκει ολα τα αρχεια ταινιων και σειρων και να ξεφορτωσω τον εσωτερικο που ειχε γεμισει,οχι να εχω ενα αντιγραφο του εσωτερικου. Στο time machine εχεις την δυνατοτητα να του πεις τι ΔΕΝ θα παιρνει backup. Και θα σου ελεγα να το εχεις ανοιχτο και οχι manual. Οταν θα το χρειαστεις στο μελλον θα ξερεις οτι ειναι εκει. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Στο time machine εχεις την δυνατοτητα να του πεις τι ΔΕΝ θα παιρνει backup. Και θα σου ελεγα να το εχεις ανοιχτο και οχι manual. Οταν θα το χρειαστεις στο μελλον θα ξερεις οτι ειναι εκει. Για να λειτουργησει το time machine ομως θελει διαφορετικο format δισκου,κατι που δεν αναγνωριζει η τηλεοραση.Τον δισκο τον θελω κυριως για να βλεπω σειρες και ταινιες που κατεβαζω απ'το internet,στην τηλεοραση,αρα αναγκαστηκα θα πρεπει να δωσω format ntfs.Θα μπορουσα να κανω partition αλλατο θεωρω περιττο αφου μπορω να μεταφερω χειροκινητα στον εξωτερικο οτι αρχεια θελω να παρω backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 καλημέρα Σκέπτομαι να κανω το update aπο 10.6.8 σε Maverick .Η αυτονομια σας εχει μεταβληθεί ?? Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 καλημέρα Σκέπτομαι να κανω το update aπο 10.6.8 σε Maverick .Η αυτονομια σας εχει μεταβληθεί ?? Μην το κάνεις. Πολλές εφαρμογές δεν θα δουλεύουν. Θα περιμένεις 6 μήνες να βγουν τα updates :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Μην το κάνεις. Πολλές εφαρμογές δεν θα δουλεύουν. Θα περιμένεις 6 μήνες να βγουν τα updates :) !!!!!!!!!!! Απίστευτη δήλωση !!!!!!!!!!!! Και … ΠΟΥ το βασίζεις αυτό ? Τα πάντα καταρχήν τρέχουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, αλλά και ότι χρειάζεται ανανέωση, ανανεώνεται άμεσα από τους Developer. Και στο OSX αλλά και στο iOS. Ας ΜΗΝ λέμε ότι ανεύθυνο μας κατέβει εδώ μέσα … Φίλε μου προχώρα ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο UpDate. Εγώ το έκανα. Η αυτονομία μου μοιάζει η ίδια. Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 !!!!!!!!!!! Απίστευτη δήλωση !!!!!!!!!!!! Και … ΠΟΥ το βασίζεις αυτό ? Τα πάντα καταρχήν τρέχουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, αλλά και ότι χρειάζεται ανανέωση, ανανεώνεται άμεσα από τους Developer. Και στο OSX αλλά και στο iOS. Ας ΜΗΝ λέμε ότι ανεύθυνο μας κατέβει εδώ μέσα … Φίλε μου προχώρα ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο UpDate. Εγώ το έκανα. Η αυτονομία μου μοιάζει η ίδια. Οι Developers δεν ανανεώνουν απαραίτητα άμεσα τα προγράμματά τους. Πολλές φορές μπορεί να περάσουν κάποιοι μήνες... Σου συστήνω υπεύθυνα να διαβάσεις αυτό το "ανεύθυνο" άρθρο----> http://milaraki.com/blog/2013/10/combatibility-list-mavericks/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Οι Developers δεν ανανεώνουν απαραίτητα άμεσα τα προγράμματά τους. Πολλές φορές μπορεί να περάσουν κάποιοι μήνες... Σου συστήνω υπεύθυνα να διαβάσεις αυτό το "ανεύθυνο" άρθρο----> http://milaraki.com/blog/2013/10/combatibility-list-mavericks/ Ότι γράφει ο καθένας στο net δεν είναι απαραίτητα υπεύθυνο. Καταρχήν. Επίσης, το RoaringApps είναι ένα site που βασίζεται στους χρήστες του. Ότι δηλώσει ο καθένας, μπαίνει στη λίστα του. Αυτό κι αν είναι αξιοπιστία. Αλλά σε κάθε περίπτωση, αν δεις είτε το συγκεκριμένο site είτε και οποιοδήποτε άλλο, θα δεις ότι τα σοβαρά προγράμματα, οι σοβαροί developers κλπ κλπ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ανανεώνουν ΑΜΕΣΑ τα software τους, ΕΦΟΣΟΝ χρειάζεται. Οπότε, επιμένω, ότι ουσιαστικά τα πάντα, ή για την ακρίβεια τα περισσότερα προγράμματα τρέχουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ στο νέο OS. Όποιο χρειάζεται αναβάθμιση, θα την πάρει ΑΜΕΣΑ. Τέλος ! Ήταν ιδιαίτερα ακραία και υπερβολική η αρχική σου τοποθέτηση "Θα περιμένεις 6 μήνες να βγουν τα updates" Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ότι γράφει ο καθένας στο net δεν είναι απαραίτητα υπεύθυνο. Καταρχήν. Τουλάχιστον έχεις το γνώθι σαυτόν...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Τουλάχιστον έχεις το γνώθι σαυτόν...:) Ναι … ΟΚ ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Καλημερα, αναβαθμισα το macbook air και εφαρμογές απο native instruments (traktor) άλλα και adobe (light room 5 και photo shop) δουλεύουν σαν μην άλλαξε τίποτα... Αυτά σε απαντηση οτι χρειαζεται 6 μηνες αναμονή για αναβάθμιση πρωτα των εφαρμογών. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Εδω και μερικα χρονια εχω iMac.Επειδη ομως μου χρειαζεται ενα προγραμμα ψηφιακης σχεδιασης για την σχολη μου το οποιο βγαινει μονο για windows και linux,αναγκαστικα επρεπε να βαλω και windows ή linux στο mac.Τελικα εφτιαξα με το virtualbox ενα virtual machine στο οποιο εγκατεστησα τα windows 7 για να μπορω να τα τρεχω παραληλλα με το mac os.Εφτιαξα εναν εικονικο σκληρο δισκο(vdi) μεγεθους 25 GB χρησημοποιωντας μερος του σκηρου δισκου του mac.Μου δουλευει μια χαρα,ομως τελικα ανακαλυψα οτι εκανα βλακεια που εβαλα τοσο λιγα GB αφου το λειτουργικο πιανει περιπου τα 10 και για να εγκαταστησω το προγραμμα που θελω,χρειαζεται περισσοτερος αποθηκευτικος χωρος στον κυριο σκληρο δισκο των windows.Μπορω με καποιον τροπο να αυξησω τον διαθεσιμο αποθηκευτικο χωρο του vdi χωρις να απεγκαταστησω και να ξαναεγκαταστησω απ'την αρχη τα windows και χωρις να χαλασω το virtual machine που εχω ηδη φτιαξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό που ζητάς.:( Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 http://www.webdesignblog.asia/software/linux-software/resize-virtualbox-disk-image-manipulate-vdi/#sthash.4i2HCxMo.dpbs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) http://www.webdesignblog.asia/software/linux-software/resize-virtualbox-disk-image-manipulate-vdi/#sthash.4i2HCxMo.dpbs Ευχαριστω.Το εκανα και εγινε resize κανονικα,αλλα δυστυχως οταν ανοιγω τα windows ακομα βλεπουν 25 GB:(.Θα δοκιμασω και αυτον τον τροπο:http://www.my-guides.net/en/guides/general-software/how-to-resize-a-virtualbox-disk-partition μηπως και δουλεψει Update: τελικα προσθεσα και 2ο εικονικο hard drive στο εικονικο λειτουργικο συμφωνα με αυτον τον οδηγο: http://www.theirishpenguin.com/2009/07/22/howto-add-a-secondary-hard-drive-for-windows-via-virtualbox-2-1-4-ose.html και εγκατεστησα εκει το προγραμμα που δεν χωρουσε στον κυριο δισκο. Edited January 29, 2014 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να μου πείτε εναλλακτικές για να βάλω virtual machine έτσι ώστε να τρέξω windows στο macbook pro που έχω. Έχω βάλει το parallels, αλλά τώρα με την αναβάθμιση (Yosemite) δεν μου λειτουργεί και δεν γουστάρω να πληρώσω αναβάθμιση! Άρα οι λύσεις που μου έχουν μείνει: 1) Να μου πείτε εναλλακτική με freeware πρόγραμμα. Κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχει αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ. 2) Να μου πείτε εναλλακτική με άλλο πρόγραμμα (fusion μου είπε ένας φίλος) και 3) Να μου στείλετε pm με λύση….. δικιά σας που θα βρω καλούδια κτλ! Έχω 8 μέρες καιρό. Θα ήθελα από το πρόγραμμα τα εξής: 1) Να βλέπω όλα τα περιεχόμενα του virtual machine ακόμη και χωρίς να τρέχω το πρόγραμμα (πχ parallels). Το θέλω γιατί αν κρασάρει το πρόγραμμα, να μπορώ χωρίς άγχος να τραβήξω τα δεδομένα μου. Τώρα στο parallels τρελάθηκα μέχρι να βρω άκρη. 2) Να μπορώ να κάνω copy paste ανάμεσα σε windows – apple ios , διότι στην έκδοση που είχα αγοράσει δεν ήταν εφικτό. 3) Η ώρα να είναι ίδια και στα windows και στο mac. Διότι στο parallels έδειχνε μία ώρα πίσω. Παρόλο που είχα κάνει τις ρυθμίσεις και στο mac και στα windows. 4) Αν κάνεις απεγκατάσταση του προγράμματος να ΜΗΝ χάνεις το virtual machine. Να διατηρεί τα δεδομένα δηλαδή. Κάτι που κάνει το parallels. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να μου πείτε εναλλακτικές για να βάλω virtual machine έτσι ώστε να τρέξω windows στο macbook pro που έχω. Έχω βάλει το parallels, αλλά τώρα με την αναβάθμιση (Yosemite) δεν μου λειτουργεί και δεν γουστάρω να πληρώσω αναβάθμιση! Άρα οι λύσεις που μου έχουν μείνει: 1)Να μου πείτε εναλλακτική με freeware πρόγραμμα. Κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχει αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ. 2)Να μου πείτε εναλλακτική με άλλο πρόγραμμα (fusion μου είπε ένας φίλος) και 3)Να μου στείλετε pm με λύση….. δικιά σας που θα βρω καλούδια κτλ! Έχω 8 μέρες καιρό. Θα ήθελα από το πρόγραμμα τα εξής: 1)Να βλέπω όλα τα περιεχόμενα του virtual machine ακόμη και χωρίς να τρέχω το πρόγραμμα (πχ parallels). Το θέλω γιατί αν κρασάρει το πρόγραμμα, να μπορώ χωρίς άγχος να τραβήξω τα δεδομένα μου. Τώρα στο parallels τρελάθηκα μέχρι να βρω άκρη. 2)Να μπορώ να κάνω copy paste ανάμεσα σε windows – apple ios , διότι στην έκδοση που είχα αγοράσει δεν ήταν εφικτό. 3)Η ώρα να είναι ίδια και στα windows και στο mac. Διότι στο parallels έδειχνε μία ώρα πίσω. Παρόλο που είχα κάνει τις ρυθμίσεις και στο mac και στα windows. 4)Αν κάνεις απεγκατάσταση του προγράμματος να ΜΗΝ χάνεις το virtual machine. Να διατηρεί τα δεδομένα δηλαδή. Κάτι που κάνει το parallels. Ευχαριστώ πολύ! Για τσεκαρε το virtual box.ενα φεγγαρι (χαζευοντας στο youtube) ειχα βρει μεχρι και video tutorials για αυτο το προγραμμα (δεν τοχω δουλεψει). Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 το bootcamp δεν σου κανει; Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Με το VirtualBox έχω 2 VMs, μία με XP και μία με το Technology Preview των Win10. Δεν έχω δοκιμάσει να δω τα περιεχόμενα του Virtual Hard Disk, δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις mount ως δίσκο. Μπορείς να κάνεις copy/paste μεταξύ OS X και Windows. Η ώρα παραμένει η ίδια. To VHD παραμένει, ακόμη και αν αφαιρέσεις την εφαρμογή. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Με το VirtualBox έχω 2 VMs, μία με XP και μία με το Technology Preview των Win10. Δεν έχω δοκιμάσει να δω τα περιεχόμενα του Virtual Hard Disk, δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις mount ως δίσκο. Μπορείς να κάνεις copy/paste μεταξύ OS X και Windows. Η ώρα παραμένει η ίδια. To VHD παραμένει, ακόμη και αν αφαιρέσεις την εφαρμογή. Δεν χρειαζεται mount τα βαζεις στο ιδιο δικτυο και εχεις sharing όπως και στην πραγματικοτητα με φυσικα μηχανήματα ανεξαρτήτως λειτουργικου. :happy: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts