Jump to content

Apple: MacOS / Mac software

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πως τα βγάζεις δεν θυμάμαι είναι χρόνια αυτή η ιστορία...

Πάντως εγώ που ήθελα τότε τα office 2004 είχα το ίδιο πρόβλημα και μόλις τα έβγαλα, η άλλαξα γλώσσα έπαιξαν κανονικά.

Και βέβαια θα έχεις ελληνικά για να γράφεις, (εγώ πως γράφω:p) αυτό είναι ήδη στο λειτουργικό και όχι σαν εξτρά.

Να παν και να μην ξαναγυρίσουν, μέχρι να αξιωθούν να το βάλουν στα σύστημα..

Οκ.Θα δοκιμασω:)

Edit:Λοιπον,το εβγαλα το Ελλην.μενου(ξετσεκαρισα τα Ελλην.απο τις επιλογες συστιματος/γλωσσα και κειμενο).Και πραγματι δουλεψε!!

Edited by petran66

Apple iPhone 14 Pro Max

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οκ.Θα δοκιμασω:)

Edit:Λοιπον,το εβγαλα το Ελλην.μενου(ξετσεκαρισα τα Ελλην.απο τις επιλογες συστιματος/γλωσσα και κειμενο).Και πραγματι δουλεψε!!

Ήταν σίγουρο ότι θα δουλέψει, το ελληνικό μενού μόνο προβλήματα σου δημιουργεί φίλε μου..

....;)...

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Ήταν σίγουρο ότι θα δουλέψει, το ελληνικό μενού μόνο προβλήματα σου δημιουργεί φίλε μου..

....;)...

Να σαι καλα παντως...Ευχαριστω:)

Apple iPhone 14 Pro Max

1. Έχουμε κάτι να καθαρίζει λίγο το mac?

Γιατί μου κολάει λίγο...ίσως φταίει κ το safari...

2. Κάτι πάτησα κ μπήκε ένα player στην πάνω μπάρα δίπλα από το σήμα του wifi...από itunes...πώς φεύγει???

Σε 10.6.2 είμαι...

Edited by ntinouli
"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Και εμένα μου κολλάει λίγο ο Safari. Αλλά δεν ξέρω τι είναι. Τρώει συχνά πυκνά κολλήματα και θέλει force quit και μετά τον ξανανοίγω. Και δεν μπαίνω σε περίεργα sites. Απλά πράγματα. Ο Mozila δεν κολλάει τόσο πολύ, αλλά δεν τον πολύ-χρησιμοποιώ. Ίσως ένα restore και μετά Clean installs εξ'αρχής για πλήρη αφανισμό τυχόν σκουπιδιών να είναι απαραίτητο.. Αλλά αναρωτιέμαι αν συμβαίνει και σε άλλους.

:)

Γιατί μου κολάει λίγο...ίσως φταίει κ το safari...

Και εμένα μου κολλάει λίγο ο Safari. Αλλά δεν ξέρω τι είναι. Τρώει συχνά πυκνά κολλήματα και θέλει force quit και μετά τον ξανανοίγω. Και δεν μπαίνω σε περίεργα sites. Απλά πράγματα. Ο Mozila δεν κολλάει τόσο πολύ, αλλά δεν τον πολύ-χρησιμοποιώ. Ίσως ένα restore και μετά Clean installs εξ'αρχής για πλήρη αφανισμό τυχόν σκουπιδιών να είναι απαραίτητο.. Αλλά αναρωτιέμαι αν συμβαίνει και σε άλλους.:)

Κάντε πρώτα ένα reset στο safari:

1) (Mπάρα/ Safari / Reset Safari)

2) (Mπάρα/ Safari / Empty Cache)

Mήπως και στρώσει..

To onyx έχει μία επιλογή αλλά θέλει προσοχή το τι θα επιλέξεις, δεν το έχω χρειαστεί ποτέ και έτσι σε αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω...

2. Κάτι πάτησα κ μπήκε ένα player στην πάνω μπάρα δίπλα από το σήμα του wifi...από itunes...πώς φεύγει???Σε 10.6.2 είμαι...

Ένα screenshot, και ίσως λίγο καλύτερη εξήγηση θα βοηθούσε.

Που το πάτησες??

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Μήπως πάτησες αυτό στις Preferences του iTunes στο advanced tab;

http://img713.imageshack.us/img713/2991/screenshot20100131at423.png

Υποψιάζομαι αυτό τουλάχιστον.:confused:

Φίλε avid θα δοκιμάσω αυτό για την cache...

Πάντως σήμερα παρατήρησα ότι δεν είχα κρατήσει history σελίδων που είχα μπει μέσα στην εβδομάδα.. Μπορεί να την καθάρισε μόνο του (αυτόματα). Κουλό λίγο!:wacko:

Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρες!

Λοιπόν το screenshot ελπίζω να το ανέβασα σωστά εδώ:

http://img40.imageshack.us/img40/8910/screenshot20100131at122.jpg

Προσπαθούσα να δω πώς θα μεταφέρω τη βιβλιοθήκη του itunes αν κάνω καθαρό install πάλι αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι πάτησα... :(

Μόνο το equalizer το πήγα στα 12db για πιο δυνατά...

Ξετσεκάρισα και αυτό με το γκρουπ soom αλλά δεν ήταν αυτό...

Avid ευχαριστώ ο safari μου πάει λίγο καλύτερα! :)

Edited by ntinouli
"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

ntinouli αυτό το κάνουν μερικά προγράμματα όπως το Synergy ή το ByteController. Μάλλον έβαλες κάτι τέτοιο και δεν το θυμάσαι.

Ο Safari από την 3.5 νομίζω τα άρχισε αυτά και ενώ βελτιώνεται σε κάθε έκδοση, τα κολλήματα συνεχίζονται σποραδικά. Κατά τη γνώμη μου δεν πρόκειται να στρώσει ποτε...

ntinouli αυτό το κάνουν μερικά προγράμματα όπως το Synergy ή το ByteController. Μάλλον έβαλες κάτι τέτοιο και δεν το θυμάσαι.

Ο Safari από την 3.5 νομίζω τα άρχισε αυτά και ενώ βελτιώνεται σε κάθε έκδοση, τα κολλήματα συνεχίζονται σποραδικά. Κατά τη γνώμη μου δεν πρόκειται να στρώσει ποτε...

Δίκιο!

Ευχαριστώ!

Δεν το βρήκα βέβαια στο applications να το σβήσω...

Καλημέρα! Έχει στησει κανείς δίκτυο μεταξύ ubuntu-mac μέσω samba? Οποιος ξέρει ας πεί ρε παιδιά γιατί δε βγάζω άκρη!
Φιλικά, Θάκης

εβαλα windows xp sp3 32bit. στον imac21.5 μου.εχω δυο προβληματα δεν εχω ηχο και δεν αναγνωριζει το wireless modem .εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι μηπως μπορει καποιος να με βοηθειση?
Γιαννης

εβαλα windows xp sp3 32bit. στον imac21.5 μου.εχω δυο προβληματα δεν εχω ηχο και δεν αναγνωριζει το wireless modem .εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι μηπως μπορει καποιος να με βοηθειση?

εγκατεστησες στα windows το bootcamp απο το mac os x cd σου ??

αν το εχεις κανει τοτε ψαξε και εδω λιγο

εγω παντως περασα τα windows 7 ultimate 32 bit και δεν εχω κανενα προβλημα...πανε σφαιρα ολα...

Edited by kospilot1

δεν έχουν εγκατασταθεί τα sound drivers.περιμένουμε ακόμα.

τι εννοεις??σε μενα γιατι παιζει τοτε??:rolleyes:

εγκατεστησες στα windows το bootcamp απο το mac os x cd σου ??

αν το εχεις κανει τοτε ψαξε και εδω λιγο

εγω παντως περασα τα windows 7 ultimate 32 bit και δεν εχω κανενα προβλημα...πανε σφαιρα ολα...

τα εκανα ολα καλα αλλα στα xp εχω αυτα δυο προβληματα.

Γιαννης

τα εκανα ολα καλα αλλα στα xp εχω αυτα δυο προβληματα.

τι να σου πω φιλε μου...πριν απο τα windows 7 (τα οποια τα περασα προσφατα) ειχα τα xp που εχεις και εσυ ακριβως και δεν ειχα τετοιο προβλημα...κανε ενα κοπο να τα ξαναπερασεις απο την αρχη...το update στο bootcamp το εκανες στα windows??

τι να σου πω φιλε μου...πριν απο τα windows 7 (τα οποια τα περασα προσφατα) ειχα τα xp που εχεις και εσυ ακριβως και δεν ειχα τετοιο προβλημα...κανε ενα κοπο να τα ξαναπερασεις απο την αρχη...το update στο bootcamp το εκανες στα windows??

ναι ρε γμτ το εκανα.λες να μην αναγνωριζει το μοντεμ απο τα καινουρια 21.5?εσυ πιον mac εχεις?

Γιαννης

τι εννοεις??σε μενα γιατι παιζει τοτε??:rolleyes:

εγώ έτσι ήξερα, και έτσι μου λέγαν κάτι παιδιά που τα χάνε βάλει, τώρα αν άλλαξε κάτι και τα βάλανε, δεν το ξέρω :p

παιδιά ερώτηση, ο καθένας τι γνώμη του θα πει, αλλα από περιέργεια :D

οι core2duo σε λίγο καιρό πεθαίνουν, και θα υπάρχουν μονο i5, i7, i9??? έχουν τόσο μεγάλη διαφορα?? ;)

δηλαδή αν πάρει κάποιος τώρα core 2duo θα κάνει βλακεία αντί να περιμένει να πάρει i5 πχ? σαν να λέμε θα είναι μια γενιά πίσω. :p

Υπάρχει τρόπος να δούμε αν η μπαταρία που έχει ένα macBook είναι η δικιά του ή έχει αλλάξει ? και πώς ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

εγώ έτσι ήξερα, και έτσι μου λέγαν κάτι παιδιά που τα χάνε βάλει, τώρα αν άλλαξε κάτι και τα βάλανε, δεν το ξέρω :p

παιδιά ερώτηση, ο καθένας τι γνώμη του θα πει, αλλα από περιέργεια :D

οι core2duo σε λίγο καιρό πεθαίνουν, και θα υπάρχουν μονο i5, i7, i9??? έχουν τόσο μεγάλη διαφορα?? ;)

δηλαδή αν πάρει κάποιος τώρα core 2duo θα κάνει βλακεία αντί να περιμένει να πάρει i5 πχ? σαν να λέμε θα είναι μια γενιά πίσω. :p

Έγινε κάτι να είσαι μια γενιά πίσω; Έτσι κι αλλιώς, εκτός αν και έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις, π.χ. 3d, video editing κλπ. δεν έχει καμία σημασία τι επεξεργαστή έχεις, αφού ούτε το 10% δεν χρησιμοποιείς καθημερινά. Μην ψαρώνεις με τα updates. Από εδώ και πέρα, προσωπικά μόνο μεταχειρισμένο mac θα πάρω όταν τα φτύσει το δικό μου. Από pc, το φτηνότερο, αφού και το ακριβότερο να πάρεις σε 1 - 1,5 χρόνο είναι παρωχημένο...

Υπάρχει τρόπος να δούμε αν η μπαταρία που έχει ένα macBook είναι η δικιά του ή έχει αλλάξει ? και πώς ?

Απευθείας τρόπο δεν θα βρεις, μόνο με τους κύκλους έμμεσα αλλά και αυτό είναι ανακριβές. Αλλά άμα την έχει αλλάξει τι σε πειράζει;

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Απευθείας τρόπο δεν θα βρεις, μόνο με τους κύκλους έμμεσα αλλά και αυτό είναι ανακριβές. Αλλά άμα την έχει αλλάξει τι σε πειράζει;

Κάποιος φίλος πλήρωσε για αλλαγή μπαταρίας και μάλλον του ξανάβαλαν την ίδια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

Παιδια δεν ξερω αν εχει απαντηθει αλλα βρηκα πως λυνεται το προβλημα που δεν εμφανιζει ο Safari τις εικονες στο GOOGLE:

Safari->Preferences->Security και ξε-τικαρουμε το Block pop-up windows (windows ειπα??? ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ μακρια απο μας!!!!)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Παιδια καλησπέρα και απο εμένα.

Είμαι νέος χρήστης στο λειτουργικό mac (εδώ και μια βδομάδα είμαι ο ευτυχής κάτοχος ενος macbook pro 2.66) και έχω πάρα πολλές απορρίες !!!!!:O:O:O:O

Ας ξεκινήσω με μερικές :

1)Στα windows είχα το incredimail για ολους τους λογαριασμούς μηνυμάτων μου.

Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα μηνύματα απο το incredimail στο mail του mac?

2)Για τορρεντ dowload ποιο προγραμμα πρεπει να χρησιμοποιήσω?

3)Πρέπει να βάλω κάποιο antivirus γιατι θελω να κανω μερικές αγορές απο ebay?

4)στα windows είχα το indernet download manager ο οποίος κατέβαζε σφαίρα τα αρχεία μου.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το mac γιατι βλέπω σέρνεται λίγο.....

5)Κατέβασα το messenger για mac αλλα δεν εχει υποστηριξη βιντεο.Υπάρχει κάποιο αλλο προγραμμα ανιστοιχο του messenger που να υποστιρίζει βιντεοκλήσεις.....(εκτός skype).

6)Στα windows ειχα τον kmplayer ο οποίος έπαιζε τα πάντα αλλα και σε ταινίες που κατέβαζα με ξεχωριστούς υπότιτλους διάβαζε τους υποτιτλους (αρχειο srt) κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Υπάρχει κατι αντίστοιχο για mac?

(κατέβασα το vlc αλλά τους υπότιτλους τους βγάζει ακαταλαβίστικη μορφή)....

Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο .

Όποιος μπορεί και ξέρει ας μου απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις μου και έπεται και συνέχεια....:wacko::wacko::wacko::wacko:

Φιλικά Μάριος.

1) Δε γνωρίζω

2) transmission ή utorrent

3) Όχι

4) jdownloader

5) iChat φυσικά. Δες στο maclife για το πώς μπορείς να μεταφέρεις το λογαριασμό σου από το msn στο ichat μέσω Jabber. Φοβερό επίσης αλλά χωρίς video είναι το Adium. Το MSN for Mac πέτα το.

6) Κατέβασε αρχικά το perian και το flip4mac για να έχεις όλους τους απαραίτητους codecs. Εμένα το VLC μου βγάζει κανονικά Ελληνικά. Αν έχεις ενεργοποιημένη την Ελληνική γλώσσα στο Language and Text από το System Preferences λογικά δεν θα έχει πρόβλημα.

Δες επίσης και αυτό για Ελληνικό ορθογράφο.

Edited by CarpeNoctum