geovass Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 :) καλυτερα να ειναι ετσι, πως το ξερεις ομως ?? Καθε νεο PC πλεον το αγοραζεις με Win7... το ιδιο ειναι και στα OS X:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Καθε νεο PC πλεον το αγοραζεις με Win7... το ιδιο ειναι και στα OS X:D Ok, σ'ευχαριστω! Α, για μελλοντικες περιπτωσεις: Στο Mac, το upgrade μιας major νεας εκδοσης στο OS, γινεται οπως και στα PC (ξηλωμα και clean install) ή μπορει να γινει upgrade "απο πανω" ? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Δεν νομίζω πως χρειάζεται pm... Για το θέμα της ανάγνωσης, χρησιμοποιώ το RipIt. Στη συνέχεια, το DVD2one (μοιάζει πολύ με το CloneDVD). Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Δοκιμαζω ηδη το πρωτο. Ερωτηση: cr****d υπαρχει τιποτα ή αναγκαστικα τα αγοραζουμε??? Ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Δεν νομίζω πως χρειάζεται pm... Για το θέμα της ανάγνωσης, χρησιμοποιώ το RipIt. Στη συνέχεια, το DVD2one (μοιάζει πολύ με το CloneDVD). Λοιπον δοκιμασα και τα δυο προγραμματακια που προτεθνες. το πρωτο "RipIt" δημιουργησε ενα αρχειο της μορφης "DVD Player Media Document" το οποιο ανοιγει με την default εφαρμογη DVD Player του Mac. Αυτο δεν με εξυπηρετει καθως θελω να δημιουργειται ενα αρχειο (μιας εκ των γνωστων μορφων οπως mkv, divx, avi κτλ) ωστε να παιζει απο το Western Digital Media Player Live. Στην συνεχεια χρησιμοποιησα το δευτερο προγραμματακι "DVD2One" για να μετατρεψω την ταινια σε καποιας αλλης μορφης αρχειο και τελικα καταφερα και την μετετρεψα σε .VOB (μονο με Ελληικο ηχο κτλ). Και παλι ομως αυτη η μορφη αρχειου δεν βολευει γιατι οταν το πεταξα στον δισκο το WD Live το εβλεπε σαν πολλα επιμερους αρχεια. Αυτο που θελω ειναι να νοικιαζω ενα dvd και να το μετατρεπω σε μια μορφη αρχειου η οποια δεν θα ειναι πολλα επιμερους αρχεια αλλα ενα αυτουσιο π.χ. avi ή κατι αλλο. Δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ να το γραφω εκ νεου σε dvd. Πως μπορει να γινει αυτο, αν ξερεις. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Α, για μελλοντικες περιπτωσεις: Στο Mac, το upgrade μιας major νεας εκδοσης στο OS, γινεται οπως και στα PC (ξηλωμα και clean install) ή μπορει να γινει upgrade "απο πανω" ? Μάλλον εξαρτάται από την κάθε αναβάθμιση, από αυτά που διάβασα όσοι από leopard πήγαν σε snow leopard συνάντησαν κάποια προβλήματα από την αναβάθμιση και όχι μόνο σε εγκατεστημένες εφαρμογές. Τώρα για παλιότερες/νεώτερες αναβαθμίσεις θα σε γελάσω. Θα δούμε αν και υποψιάζομαι ότι με το Time machine πλέον θα μεταφέρεις ότι θέλεις στην νέα έκδοση χωρίς άγχος. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Ok, σ'ευχαριστω! Α, για μελλοντικες περιπτωσεις: Στο Mac, το upgrade μιας major νεας εκδοσης στο OS, γινεται οπως και στα PC (ξηλωμα και clean install) ή μπορει να γινει upgrade "απο πανω" ? Γίνετε και με τις 2 περιπτώσεις... Εγώ προσωπικά το πέρασα από πάνω στα 2 από τα 3 μηχανήματα που έχω και δεν είχα κανένα πρόβλημα παρά μόνο σε 2 εφαρμογές που λύθηκαν μόλις βγήκαν οι αναβαθμίσεις τους!! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 ............Αυτο που θελω ειναι να νοικιαζω ενα dvd και να το μετατρεπω σε μια μορφη αρχειου η οποια δεν θα ειναι πολλα επιμερους αρχεια αλλα ενα αυτουσιο π.χ. avi ή κατι αλλο. Δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ να το γραφω εκ νεου σε dvd. Πως μπορει να γινει αυτο, αν ξερεις. Ευχαριστω Μετά τη πρώτη φάση (RipIt), αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας encoder. Εγώ χρησιμοποιώ το ffmpegX, το οποίο είναι και free (μπορείς να κάνεις donation, εάν θέλεις). Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Μετά τη πρώτη φάση (RipIt), αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας encoder. Εγώ χρησιμοποιώ το ffmpegX, το οποίο είναι και free (μπορείς να κάνεις donation, εάν θέλεις). Σε ευχαριστω. Θα το δοκιμασω και αυτο το βραδακι. Ερωτηση: Ποιους ειναι ο ποιο ποιοτικος codec (εικονα/ηχος) απο τους διαθεσιμους για την μετατροπη του αρχειου? Και παλι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 ........ Ερωτηση: Ποιους ειναι ο ποιο ποιοτικος codec (εικονα/ηχος) απο τους διαθεσιμους για την μετατροπη του αρχειου? Δεν έχω ιδέα... Πάντως, να σου πω την αμαρτία μου... πιστεύω προσωπικά, πως οι πλέον ποιοτικοί (αν και ...πολύπλοκοι) encoders-decoders για ήχο και εικόνα, κρίνοντας κυρίως από το Exact Audio Copy (EAC για τα Windows), αλλά κι απ' το ffmpegX, είναι αυτό του «ανοιχτού λογισμικού» (open source). Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Σε ευχαριστω. Θα το δοκιμασω και αυτο το βραδακι. Ερωτηση: Ποιους ειναι ο ποιο ποιοτικος codec (εικονα/ηχος) απο τους διαθεσιμους για την μετατροπη του αρχειου? Και παλι ευχαριστω Για dvd rip νομίζω θα είσαι καλυμμένος με Container: mkv ή mp4 Eικόνα: h.264 στα 1400 - 1700 kbps Ήχος: AC3 στα 192 - 224 kbps για 2.0. Για 5.1 μάλλον θα χρειαστούν περισσότερα kbps Αυτό που θα έπρεπε να σε απασχολεί είναι και το τι μπορεί να αναπαράγει το Western Digital. Λογικά με τα παραπάνω δε θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 μια ερώτηση .. αν και είμαι σε xp αυτή τη στιγμή ( η ανάγκη .. βλέπετε .. με έριξε στα "βαριά") .. η ερώτησή μου είναι .. έχω ταινίες σε dvd .. που έχουν τους 2 φακέλους audio_ts & video_ts. αν εγώ τις περάσω (copy/paste τα 2 αρχεία) στο mac πως θα μπορέσω να τις δω, όπως θα τις έβλεπα αν έβαζα το dvd? θα πρέπει να τις γράψω σε άλλο dvd..(με κάποια από τις επιλογές του toast π.χ.) ? γίνεται να τις δω απευθείας όπως είναι αποθηκευμένες στο σκληρό, με κάποιο πρόγραμμα; (ίσως να είναι και χαζή η ερώτησή μου .. αλλά δεν μου είχε τύχει μέχρι τώρα .. ) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 μια ερώτηση .. αν και είμαι σε xp αυτή τη στιγμή ( η ανάγκη .. βλέπετε .. με έριξε στα "βαριά") .. η ερώτησή μου είναι .. έχω ταινίες σε dvd .. που έχουν τους 2 φακέλους audio_ts & video_ts. αν εγώ τις περάσω (copy/paste τα 2 αρχεία) στο mac πως θα μπορέσω να τις δω, όπως θα τις έβλεπα αν έβαζα το dvd? θα πρέπει να τις γράψω σε άλλο dvd..(με κάποια από τις επιλογές του toast π.χ.) ? γίνεται να τις δω απευθείας όπως είναι αποθηκευμένες στο σκληρό, με κάποιο πρόγραμμα; (ίσως να είναι και χαζή η ερώτησή μου .. αλλά δεν μου είχε τύχει μέχρι τώρα .. ) Tα βλέπεις από την εφαρμογή DVD Player, και αυτό που κάνεις είναι File / Open Dvd Media!!:) Και μόλις βρεις την ταινία που θέλεις, επιλέγεις το Folder Video TS και ΟΚ! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Tα βλέπεις από την εφαρμογή DVD Player, και αυτό που κάνεις είναι File / Open Dvd Media!!:) Και μόλις βρεις την ταινία που θέλεις, επιλέγεις το Folder Video TS και ΟΚ! τέλεια! με έφτιαξες τώρα!!! να'σαι καλά!! ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 (edited) πριν απο λιγο εβαλα την καινουργια μπαταρια στο μακουλη και το coconut μου δειχνει 98% health και capacity 5442...ειναι ενταξει?? ξεχασα να αναφερω οτι ειναι γνησια apple μπαταρια.. http://img413.imageshack.us/img413/4578/screenshot20100110at802.th.png Edited January 10, 2010 by kospilot1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 (edited) πριν απο λιγο εβαλα την καινουργια μπαταρια στο μακουλη και το coconut μου δειχνει 98% health και capacity 5442...ειναι ενταξει?? ξεχασα να αναφερω οτι ειναι γνησια apple μπαταρια.. Θέλει να στρώσει λίγο. Στην αρχή συνήθως τέτοιο αποτέλεσμά δείχνει μέχρι να ωριμάσει με τον καιρό.:p Και με το 5442 είναι μία χαρά! τέλεια! με έφτιαξες τώρα!!! να'σαι καλά!! ευχαριστώ πολύ! Αυτό έλειπε, αλοίμονο.. Καλή θέαση! :happy: Edited January 10, 2010 by avid Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) Θέλει να στρώσει λίγο. Στην αρχή συνήθως τέτοιο αποτέλεσμά δείχνει μέχρι να ωριμάσει με τον καιρό.:p Και με το 5442 είναι μία χαρά! ενταξει...και ειχα αρχισει να ανησυχω...:lol: διαβασα οτι καλο θα ηταν να της κανω calibration στην πρωτη χρηση, σωστα?? Edited January 11, 2010 by kospilot1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 ενταξει...και ειχα αρχισει να ανησυχω...:lol: διαβασα οτι καλο θα ηταν να της κανω calibration στην πρωτη χρηση, σωστα?? Σωστά με μία η δύο πλήρης αποφορτίσεις...;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Aκούστε πρόβλημα που έχω. Έστω ανοίγω μια εφαρμογή, την οποία την έχω fullscreen. Κάποια στιγμή για άγνωστο λόγο η εφαρμογή αυτή κολλάει (με την γνωστή ροδέλα να εμφανίζεται). Ε, τι να κάνω κάνω δεξί κλικ στο app και force quit. Όλα καλά κλείνει η εφαρμογή αλλά το παράθυρο της εφαρμογής δεν φεύγει! Μένει εκεί fullscreen με την ροδέλα. wtf. Moυ χει συμβεί πολλές φορές αλλά με τρίτες εφαρμογές και σκεφτόμουν ότι πρόκειται περί λάθους. Αλλά μου συνέβη μόλις με το iTunes και έχω τώρα το παράθυρο του iTunes fullscreen να έχει κολλήσει (να μην μπορώ ούτε να το κλείσω ούτε minimize ούτε τίποτα) ενώ η ίδια η εφαρμογή είναι κλειστή. Αν προσπαθήσω να την ξαναανοίξω την εφαρμογή θα ανοίξει κανονικά το νέο παράθυρο χωρίς να τρέχει τίποτα. Τα παλιό windows, όμως, μένει εκεί κολλημένο όπως πριν. Και είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό αυτό. Μόνο με restart φτιάχνει προφανώς. Κανάς πιο γρήγορος τρόπος υπάρχει; Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) Aκούστε πρόβλημα που έχω. Έστω ανοίγω μια εφαρμογή, την οποία την έχω fullscreen. Κάποια στιγμή για άγνωστο λόγο η εφαρμογή αυτή κολλάει (με την γνωστή ροδέλα να εμφανίζεται). Ε, τι να κάνω κάνω δεξί κλικ στο app και force quit. Όλα καλά κλείνει η εφαρμογή αλλά το παράθυρο της εφαρμογής δεν φεύγει! Μένει εκεί fullscreen με την ροδέλα. wtf. Moυ χει συμβεί πολλές φορές αλλά με τρίτες εφαρμογές και σκεφτόμουν ότι πρόκειται περί λάθους. Αλλά μου συνέβη μόλις με το iTunes και έχω τώρα το παράθυρο του iTunes fullscreen να έχει κολλήσει (να μην μπορώ ούτε να το κλείσω ούτε minimize ούτε τίποτα) ενώ η ίδια η εφαρμογή είναι κλειστή. Αν προσπαθήσω να την ξαναανοίξω την εφαρμογή θα ανοίξει κανονικά το νέο παράθυρο χωρίς να τρέχει τίποτα. Τα παλιό windows, όμως, μένει εκεί κολλημένο όπως πριν. Και είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό αυτό. Μόνο με restart φτιάχνει προφανώς. Κανάς πιο γρήγορος τρόπος υπάρχει; Για ποιο μηχάνημα μιλάμε, έκδοση κτλ... Δεν υπάρχεις τρόπος γιατί πολύ απλά δεν θα έπρεπε να στο κάνει, πρώτη φορά το βλέπω αυτό... Για σβήσε από User / Library / Preferenses το com.apple.finder.plist, και κάνε restart μήπως και στρώσει... Edited January 11, 2010 by avid Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Για ποιο μηχάνημα μιλάμε, έκδοση κτλ... Δεν υπάρχεις τρόπος γιατί πολύ απλά δεν θα έπρεπε να στο κάνει, πρώτη φορά το βλέπω αυτό... macbook unibody '08 με snow leopard τελευταία. μου χει τύχει αρκετές φορές μπορώ να πω αλλά κυρίως με σπασμένες εφαρμογές τρίτων οπότε δεν έδινα σημασία. Αλλά μου τυχε με το iTunes και τα πήρα. Δεν συμβαίνει, όμως, πάντα έτσι όποτε κολλάει ένα πρόγραμμα. Άλλες φορές κλείνουν τα πάντα κανονικά με force quit και σπανιότερα συμβαίνει αυτό που περιέγραψα Για σβήσε από User / Library / Preferenses το com.apple.finder.plist, και κάνε restart μήπως και στρώσει... είναι ασφαλές αυτό? να κρατήσω backup πρώτα? Αν και δεν μπορώ να δοκιμάσω αν θα δουλέψει γιατί θα πρέπει να προκαλέσω κάποιο κόλλημα και δεν είναι εύκολο Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Το HelMUG.gr παλι ανοιχτο :) Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 macbook unibody '08 με snow leopard τελευταία. μου χει τύχει αρκετές φορές μπορώ να πω αλλά κυρίως με σπασμένες εφαρμογές τρίτων οπότε δεν έδινα σημασία. Αλλά μου τυχε με το iTunes και τα πήρα. Δεν συμβαίνει, όμως, πάντα έτσι όποτε κολλάει ένα πρόγραμμα. Άλλες φορές κλείνουν τα πάντα κανονικά με force quit και σπανιότερα συμβαίνει αυτό που περιέγραψα είναι ασφαλές αυτό? να κρατήσω backup πρώτα? Αν και δεν μπορώ να δοκιμάσω αν θα δουλέψει γιατί θα πρέπει να προκαλέσω κάποιο κόλλημα και δεν είναι εύκολο Είναι ασφαλές μην ανησυχείς μόλις το βγάλεις από εκεί δημιουργεί με το restart καινούργιο.. Έξαλλου αν το βγάλεις θα πάει στο κάδο και από εκεί αν θες μην το σβήσεις... Δούλεψε και βλέπεις αν στο ξανακάνει μην το προκαλέσεις εσύ... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Καλησπερα Παιδια! Αυριο παραλαμβανω τον νεο i7 27αρη iMac μου! Προτείνετε να ξαναστησω τα παντα στο νεο Mac ή να κανω backup & restore απο το Time Machine μου? Ο τωρινός Mac, μου ήρθε με Leopard και τον αναβάθμισα εγώ σε Snow. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Καλησπερα Παιδια! Αυριο παραλαμβανω τον νεο i7 27αρη iMac μου! Προτείνετε να ξαναστησω τα παντα στο νεο Mac ή να κανω backup & restore απο το Time Machine μου? Ο τωρινός Mac, μου ήρθε με Leopard και τον αναβάθμισα εγώ σε Snow. Αν δεν έχεις προβλήματα και είναι όπως το θες, γιατί να το κάνεις από την αρχή?? Η λύση που λες είναι μία χαρά, το έχω κάνει 2 φορές τουλάχιστον, και σε χρόνο ρεκόρ έχω τον κλώνο για δουλειά!! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Αν δεν έχεις προβλήματα και είναι όπως το θες, γιατί να το κάνεις από την αρχή?? Η λύση που λες είναι μία χαρά, το έχω κάνει 2 φορές τουλάχιστον, και σε χρόνο ρεκόρ έχω τον κλώνο για δουλειά!! Το μονο που εχω θεμα ειναι ο FF αργει παρα πολυ να ανοιξει, κλπ Το ειπα αυτο, μη τυχών το time machine πάρει και "σκουπίδια" από το Leopard μαζι. Παιζει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts